Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Tighadouini duikt op bij Vitesse

Thiestemberg

Adnane Tighadouini is sinds zijn vertrek bij Malaga clubloos en hij was eigenlijk een beetje van de radar verdwenen. Nu blijkt dat hij al een tijdje meetrainde bij Jong Vitesse en nu is overgeheveld naar de eerste selectie.

De flegmatieke buitenspeler maakte bij NAC veel indruk door in het degradatiejaar tot veertien goals en drie assists te komen. Sindsdien is "Adje" zijn goede vorm verloren. Na zijn persoonlijk succesvolle seizoen bij NAC kwam Tighadouini maar tot negen treffers in 78 duels bij achtereenvolgens: Malaga, Kayserispor, (jong) Vitesse, FC Twente & Esbjerg. 

Veel clubs wilden in de zomerstop hun vingers dus niet branden aan de Marokkaanse aanvaller, die tegenover zijn flinke salaris maar weinig rendement zet. Bij Vitesse heeft hij nu dus wel een kans gekregen om een contract af te dwingen. Tighadouini zal in ieder geval zijn oude vorm terug moeten vinden. De status die hij had opgebouwd bij NAC is inmiddels ver afgebrokkeld. 

11 Reacties
36   2  
Eljé

Bijzonder, meestal is het andersom en stopt het scoren als ze een NAC shirt dragen. ?

17   5  
Kopspion

Niet halen !

36   2  
Eljé

Bijzonder, meestal is het andersom en stopt het scoren als ze een NAC shirt dragen. ?

23   4  
Vreven4President

Blijft een van mijn favoriete spelers om toe te zingen, maar dan wel puur vanwege de intonatie. Daarom zet ik h'm nog geregeld in op de B-side en kijken vooral de kinderkopjes meestal even vreemd om.

Ook als ik 'de scheids die kent z'n vader niet' inzet, krijg je tegenwoordig toch vooral vreemd opkijkende hoofden te zien. Van mij mag het ludieke lied wel weer terug in het stadion. En zelfspot is vaak ook de beste humor. 'Barca, Barca, Breda komt eraan!!!

9   4  
Vreven4President

Ik kan me overigens ook een tijd herinneren dat we met regelmaat 'Una paloma blanca' inzette. Maar ik weet niet meer in welke tijd en in welke context we dat deden. Meestal had ik dan al wat vocht in mijn kraag.

5   4  
willem 4,5

Ik word een beetje moe van die Tighahouini en de berichtgeving over zijn mislukte carriere, is onderhand aan zijn 94e club bezig, veel praatjes en weinig rendement. Vitesse dus weer een keertje, volgend jaar misschien weer de zandbak en dan waarschijnlijk Volendam of zoiets.

4   0  
ome cor

Ik vind hem een aardige kerel, heeft in Breda leuke dingen gedaan en voor die jongen zelf hoop ik dat ie z'n vorm weer hervindt.

Voor mezelf als NACsupporter ben ik er verder nuchter in. Er is geen sprake van (geweest) dat hij naar NAC komt, dus die discussie hoeft niet gevoerd te worden.

9   7  
Toontje

Was een grote egoist. Geen teamspeler. Was blind voor medespelers. Had hij die handicap niet gehad (te snel denken dat je de beste bent) dan hadden we toen de wedstrijd tegen Roda niet verloren. Enkele keren stond iemand anders er beter voor en bij de uitwedstrijd hadden we er meer dan een kunnen maken.

6   3  
Otjes

1 grote egoist op het veld. Af en toe leuke aktie maar 0,0 oog voor medespelers en team.

5   2  
Thiestemberg (BSR)

@stijnvreven4president

Vooral uit bij Volendam wordt die nog wel is ingezet. omdat Josh Baker de tegenhanger was van de Volendamse the Cats maar dat kan ik mis hebben

3   4  
Sanseveria

Let op: Op de strook weg aan de zijde van het TinQ tankstation heeft iedereen dinsdag een parkeer boete gekregen, maar er staat daar geen verbodsbord. Heb je daar ook een boete gekregen? Ga in beroep, maak foto's van de situatie en laat zien dat er daar aan die kant van weg helemaal geen parkeerverbod van kracht is. Ondanks het kaartje wat de clubraad op Twitter publiceerde.

1   1  
Vreven4President

@ Thiestemberg

Dat moet het dan inderdaad zijn geweest. Verklaart ook gelijk waarom ik me de tijd en situatie niet meer kan herinneren.

Laad alle berichten na dit bericht in