Overal waar we komen

Ex-NAC: ´Heracles en Genk akkoord over Dessers´

DeWeesJr

Cyriel Dessers gaat de Nederland verlaten voor zijn jeugdliefde Genk. Heracles en de Belgische club hebben een akkoord bereikt over de transfersom.

De transfer van de spits komt allesbehalve als een verrassing. Een aantal weken geleden werd al bekend dat Heracles en Genk met elkaar in gesprek waren. De Almeloërs wilde zes miljoen. Volgens Het Laatste Nieuws vertrekt de Belg voor vier miljoen. 

Al sinds de winterstop is er concrete interesse voor Dessers. Onder andere Spal, Cagliari, Celta de Vigo en diverse Turkse clubs kwamen voorbij. De interesse was geen verrassing. De spits was afgelopen seizoen samen met Steven Berghuis topscoorder van de Eredivisie. In 26 wedstrijden scoorde de belg vijftien keer.

 

Bron:
B-Side Rats, Het Laatste Nieuws
Terug naar overzicht
6 Reacties
34    
ome cor

Goeie keuze.
Succes Cyriel.

12    
Chris W.M.

De eerste 20K voor een afkoopsom is dus al binnen.

Succes Cyriel!

10    
Wijnkunst

Ciriel is een intelligente speler die zijn carriere op een realstische wijze vormgeeft. Hij gaat voor zijn gevoel. Waarschijnlijk niet voor het hoogste salaris. Slim. We gaan vast nog meer van hem horen.

8    
M.H. te R.

Het is hem gegund, HELD!

6    
Pierke

Super voor hem!
Heel veel succes topper.

9    
Joop Klepzeiker

Mooi verder dat BSR in de foto ook Fisayo nog even in de picture brengt. Nog zo'n held die we bijna vergeten waren. Was toch een beetje de Kudimbana van 2017.

Laad alle berichten na dit bericht in