Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Vloet: “NAC heeft mij een kans gegeven”

Eddy W

Rai Vloet ging met een bijzondere constructie van NAC naar Italië. Aangezien hij in het land van de pasta’s al weer snel mocht vertrekken speelt de middenvelder dit seizoen voor Excelsior. De tegenstander van aanstaande vrijdag. Vloet geeft aan NAC nog steeds een mooie club te vinden, maar dat hij er alles aan gaat doen om de drie punten mee te nemen naar Rotterdam.

Vloet keert dus weer terug op de club waar hij voor het eerst een seizoen lang minuten maakte op het hoogste niveau. De club gaf Vloet de kans om zichzelf te ontwikkelen en om zichzelf te laten zien, iets wat de middenvelder nog niet is vergeten. “Net als PSV volg ik NAC nog op de voet. Ik kijk bijna elke wedstrijd van ze, wanneer ik zelf niet hoef te spelen. NAC heeft mij een kans gegeven. Ik heb daar 34 wedstrijden gespeeld. We zijn zonder play-offs in de eredivisie gebleven. Ik blijf het een mooie club vinden, met het trouwe publiek en het stadion. Maar vrijdag wil ik drie punten. En als ik scoor, ga ik gewoon juichen."

Bron:
B-Side Rats, AD
25 Reacties
152   5  
Nac bredaa

Ik hoop niet dat mensen hem gaan uitfluiten die mensen mogen zich schamen hij was miss niet de beste voetballer maar hij deed zeker wel zn best

37   1  
Mmm

Hopelijk.scoor je niet.en gaan wij er met.de.winst vandoor!!!

19   5  
Woestijnrat

Prima voetballer, met degelijke kwaliteiten. Zou garant moeten staan voor minimaal 10 goals, maar straalde op het veld niet altijd uit dat hij er 100% voor ging, dit ging ook hand in hand met de fluitconcerten die hij kreeg van sommige ''supporters''. Al was dat niet nodig naar mijn mening. Met Dogan/Ilic hebben wij gelukkig wel een betere nr. 10 op dit moment.

152   5  
Nac bredaa

Ik hoop niet dat mensen hem gaan uitfluiten die mensen mogen zich schamen hij was miss niet de beste voetballer maar hij deed zeker wel zn best

20   4  
7Hills

Misbruikt als tweede spits wat hij duidelijk niet is. In zijn tijd bij Eindhoven had hij de rol die Branco v/d Boomen later ook bekleedde, op basis van die prestaties is hij volgens mij ook gehaald. Bij Excelsior speelt hij ook weer 'gewoon' vanaf het middenveld en gezien zijn doelpunten afgelopen weekend lijkt het alsof hij zijn draai weer gevonden heeft. Belangrijk puntje zal dus worden hem niet van afstand te laten schieten.

14   5  
Arie

7Hills slaat de spijker op zn kop. NAC denkt wel weer even een speler die ergens excelleert op een bepaalde positie te laten renderen in een totaal andere rol. KOEKOEK.

22   104  
van Flieger

Vloet leverde ons NAC een gat op van 3 ton. Geld dat er niet kwam. Goetzee en Smulders deden ondanks waarschuwingen zaken met halve criminelen, met grote gevolgen.

Vloet is niet welkom in Breda of hij betaalt ons NAC nog even keurig die 3 ton.

10   7  
janus

Aardig gozer die Vloet. Hij leek me voor de camera en naar zijn collega's toe altijd een prettige persoonlijkheid. Ik vond Vloet juist een uitstekende inzet hebben. Werkte hard en kon zich prima laten gelden door her en der een tikkie uit te delen. Pikte aardig wat kaartjes mee dat seizoen.

Echter, heeft Vloet 1 probleempje: hij is een hele beperkte voetballer. Voor de KKD is hij precies goed, maar ik zie hem niet snel meer als basisspeler in de eredivisie verschijnen. Bij Cambuur en NAC twijfelachtig, in Italie en in Belgie bij St. Truiden vreselijk mislukt.

Ik hoop oprecht voor hem dat hij bij Excelsior weer eens kan overtuigen en zijn doelpunten mee kan pikken. Behalve vrijdag dan ;)

33   4  
F8Hipster (BSR)

@Flieger daar kan Vloet (jr) zelf niets aan doen lijkt me. Hij wilde weg, kreeg een vette worst voorgehouden in de vorm van een lekker salaris voor een kans in de Serie A. Dat zou iedere voetballer van zijn leeftijd en niveau met beide handen aanpakken.

16   34  
van Flieger

Hipster - iedere speler is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen transfer. Moniz wist overigens dat Vloet slecht lag bij "de supporters" van ons NAC. En ja, hij was niet populair, maar om zo'n transfer op te tuigen, sorry, dan weet je dat het stinkt. Dat de amateur Goetzee en de wegkijker van Mierlo (de held van de Clubraad) hier ons NAC schade berokkenden is een gevolg hiervan. Ze hadden er nooit mee in moeten stemmen.

9   8  
Da Huge

Instavloet kan me eerlijk gezegd gestolen worden. Meneer was meer bezig buiten het veld dan op het veld. Op het veld te vaak met medespelers en vergat nogal eens om de schoenen uit de doos te halen voordat hij ze aan hield. Dikke doei met Vloet.

15   22  
van Flieger

De speler als willoos slachtoffer van gehaaide makelaars (in deze casus 3!) en rucksichtlose directeuren. Tempi passati. Vloet heeft dit zelf allemaal ondertekend en goedgekeurd. Onder de streep is ons NAC de sjaak, maar niemand wil weer verantwoordelijk zijn.

Ps - Vloet naar St Truiden net op het moment dat VDA daar een week lang zijn telefoon had uitstaan ! Het moet niet gekker worden.

5   3  
The Cosmic Gate

Neemt hij dan ook meteen de €s mee die we nog tegoed hebben ?

9   8  
sjef de gevulde koek

Maakte vorige wedstrijd wel 2 mega doelpunten voor Exselsior. Maar Vloet is een hele nare man. Ga hem zeker niet uitfluiten maar applaus ook niet. Zal morgen voor de wedstrijd wel weer een foto op internet zetten met een PSV shirt aan rare vogel.

15   1  
henk

NAC is er zelf verantwoordelijk voor dat ze haar centen krijgt. Net zoals Vloet zelf achter zijn niet-betaalde salaris aan zou moeten. Ik begrijp niet zo goed waarom een aantal lieden dit Vloet aanrekent en daarmee Smulders en Goetzee de facto vrijpleit. Zij hebben dit fiasco namens NAC goedgekeurd en de papieren ondertekend.

Verder is Vloet voor iedere 1e divisieploeg een aanwinst. En heb ik het altijd wat vreemd gevonden dat hij de zondebok was, er zaten ook toen wel zwakkere en minder gemotiveerde spelers in de selectie.

1   0  
Rubenac

Die twee goals zoals afgelopen week, maakte hij bijna identiek hier, thuis tegen grunn.
Echt niet speciaals , maar oud NAC spelers tegen NAC....

13   1  
Geel/Zwart

Internet NAC-supporters hebben een rare gewoonte om bepaalde spelers hier helemaal af te maken, maar als ze ex-NAC zijn is het weer hosanna. Meneer Vloet is totaal niet uit de verf gekomen bij ons. Hij heeft zijn best gedaan, maar heeft altijd zwaar ondermaats gepresteerd. Nee, deze man krijgt wat mij betreft geen fluitconcert en zeker ook geen applaus of toe gezang. Gewoon links laten liggen

13   1  
Judge M.

Dat hij zo veel minuten op eredivisieniveau gemaakt heeft daar mag hij Stijn Vreven levenslang dankbaar voor zijn. Ik denk dat bijna elke andere trainer hem na een paar wedstrijden op de bank gezet zou hebben maar Vreven bleef hem maar opstellen. We zijn er inderdaad in gebleven maar dat hadden we dan toch echt vooral te danken aan Angelino, Garcia, Ambrose en Mari en toch echt niet aan Vloet..

Afijn, dat is geweest. Vrijdag erop en erover. COME ON NAC!!

0   3  
Van "taajlaand

Acg, Vloet komt vrijdag op bezoek, en de verschillende meningen over Ex-spelers die bij de tegenstander speelt zie ik weer voorbij komen.
Mijn mening blijft immer dat een peler die bij de TEGENSTANDER speelt, zéker geen applaus 'verdient' op het moment dat hij in het shirtje van de tegenpartij speelt, gewoonweg omdat ik vooral voor NAC ben!
Wat supporters na afloop met dit soort ex-spelers doen, mag een ieder voor zich weten, maar tijdens wedstrijden of vooraf wil ik niemand die niet in het gee/zwart speelt bij ons thuis sterker maken dan hij al is.

Ik mag hopen dat Vloet uberhaubt niet hoeft te juigen morgen, niet bij een doelpunt en zéker niet na het laatste fluitsignaal.


5   0  
Ert

Het zal m'n reet roesten hoe hij voetbalt morgen. Zolang wij morgen maar 3 punten hebben, al maakt hij een hattrick.

En van dat geld wat we misgelopen zijn, daarvoor moeten we bij degenen zijn die de handtekeningen op de burelen hebben gezet, ongeacht ze al opgeflikkerd zijn.

Hup NAC

5   1  
Cees

Ten eerste is de algehele situatie met de transfer van Vloet een misser van de eerste orde. Verantwoordelijken, tja NAC!

Sommigen willen Vloet daar van betichten, klinkklare lulkoek. Verder mag Vloet wat mij betreft gestolen worden, weinig tot geen plezier van gehad bij NAC. Kan ook deels aan NAC gelegen hebben?

Een feit is wel dat 300.000 euro simpelweg naar de filistijnen zijn geholpen, en dat is het meest wrange aan deze zaak. Daar had je toch leuke dingen mee kunnen doen.

En dat de verantwoordelijken daar zomaar me weg kwamen, alsof het om een doosje eieren gaat. Wat een mismanagement, om je voor te schamen?

En dat niet de eerste maal, en vast ook niet de laatste keer.
Of is dat te negatief gedacht?

0   3  
Stef stuntpiloot

Is het echt zo dat NAC geen geld voor Vloer gaat zien? Het laatste artikel dat ik hierover kan vinden is deze: https://www.bndestem.nl/nac/nac-lijkt-te-kunnen-fluiten-naar-transfergeld-vloet~ab8bea18/

Hieruit lees ik dat het nog niet ‘officieel’ zo is dat NAC geen geld krijgt en er dus een procedure loopt.

2   1  
Ernie

Je mag van hem vinden wat je wilt, maar hij heeft in ieder geval WEL scorend vermogen!

4   7  
Henkie

Had vloet, seuntjens en vd boomen maar gehaald. Zou je lachend kampioen worden.

5   1  
Youssef

@Henkie

Boomen heeft een stevige transfersom gekost, Seuntjens blijft een lastig baasje(wel een leuke voetballer uit ons Breda) en Vloet werd recentelijk nog uitgekotst.....

Iets met stuurlui en kade!?

0   0  
RV

Wel gewoon een middenvelder die er 10 tot 15 gaat maken dit seizoen.
Ongelofelijk hoe simpel het kan zijn af en toe, maar bij NAC slaagt men er in om Vloet dan volledig uit zijn rol te laten spelen (hij stond zelfs regelmatig linksbuiten).

Boussaid gaat er op die positie geen 10 maken, ik zeg allemaal niet dat het bij ons zo slecht is en dat Boussaid er niets van kan maar NAC heeft net op een paar cruciale posities gewoon niet goed ingekocht. Het doelsaldo lijkt niet slecht maar ik tel daar ook de vijfpunter tegen Helmond in mee. In de andere wedstrijden hebben we moeite met scoren.

We moeten het echt van het collectief gaan hebben en van spelers als een El Allouchi en de gebroeders Ilic die ook hun doelpunten moeten gaan meepakken. Maar vanuit het middenveld zijn er weinig spelers die de zestien inkomen of een echt goed schot hebben vanuit de tweede lijn (zoals een Vloet dat wel heeft). Boussaid heeft daar de power niet voor, Verschueren en Ilic hebben het vermogen niet en El Allouchi is ook een speler die pas echt kort in de zestien de kracht heeft voor een goed schot, vanaf de tweede lijn is dan al snel te ver.

Allemaal dienende spelers op het middenveld.
Al met al wel zin in vanavond, heel benieuwd naar ook.
Normaal gesproken hebben we wel gewoon een team die hier een resultaat moet gaan halen en de wedstrijd zal ons beter liggen dan thuis tegen Jong Utrecht.

Als er mensen zijn die het wagen om spelers van de tegenstander uit te fluiten die ooit het geel zwart gedragen hebben dan hoop ik dat er net als vroeger mensen zijn die elkaar durven aan te spreken (dat hoort gewoon niet bij NAC, ook al is Vloet een passant dat verdiend hij net als Muhren gewoon niet).

Laad alle berichten na dit bericht in