Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Weekoverzicht

Gerrit

Het is weer maandag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er genoeg te bespreken met onder andere Hans Visser, Ivan Ilic en Thomas Marijnissen.

‘Hans Visser in belangstelling in Genk’

Hans Visser zou interesse genieten van Racing Genk. De assistent-trainer heeft al een verleden bij de club. Visser was van 2008 tot 2015 al assistent bij Genk. Zeven jaar later kan hij terugkeren bij de club.

Ilic in belangstelling van vele buitenlandse clubs.

Ivan Ilic staat in de belangstelling van Sevilla, Atletico, Lazio, Dortmund, Lyon en Atalanta Bergamo. De middenvelder van Hellas Verona speelde een uitstekend seizoen in de serie A. De jonge Serviër kwam dit seizoen tot 32 wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en vier assists gaf. Nu heeft hij dus de clubs voor het uitkiezen.

Verberne hoofdtrainer MVV

Maurice Verberne is de nieuwe hoofdtrainer van MVV. Verberne was al assistent bij de club. In het verleden werd hij in de winterperiode bij NAC bij de staf van Mitchell van der Gaag gehaald. Als assistent zat hij 9 wedstrijden op de bank voor onze club. Verberne tekent voor één seizoen bij de club uit Maasstricht.

‘Ambrose in belangstelling Antwerp FC en Saint-Etienne’

Thierry Ambrose heeft verschillende opties voor volgend seizoen. De Fransman zou in de belangstelling staan bij Antwerp FC en Saint-Etienne. Ambrose wist afgelopen nacht nog tot scoren te komen. In de zesde minuut zette hij Guadeloupe op voorsprong tegen Barbados en had daarmee zijn bijdrage aan de overwinning van zijn land. Guadeloupe won namelijk de wedstrijd met 2-1.

Peter Hyballa naar AS Trencin

Peter Hyballa heeft een nieuw contract getekend in Slowakije. De Duitser gaat aan de slag bij AS Trencin. In het verleden was Hyballa al als trainer actief bij FC DAC 1904. Hier stond hij anderhalf jaar aan het roer. AS Trencin heeft Hyballa voor één seizoen vastgelegd.

Mari in belangstelling AC Milan en Lazio

Pablo Mari kan na deze zomer in Italië blijven voetballen. De Spanjaard staat in de belangstelling van zowel AC Milan als Lazio Roma. Mari heeft zich in een halfjaar tijd goed op de kaart gezet in Italië. Bij Udinese kwam hij tot 15 wedstrijden en twee goals. Zijn contract in Londen loopt nog tot 2024 en dus zullen de beide clubs een transfersom moeten betalen.

Thomas Marijnissen bewijst waarde voor Kozakken Boys

Thomas Marijnissen heeft dit seizoen zijn klasse getoond in de Tweede Divisie. Marijnissen voetbalt in Werkendam bij de Kozakken Boys en maakte er in de reguliere competitie 11 goals. In de nacompetitie doet hij het op dit moment nog eens dunnetjes over. Zo maakte Marijnissen afgelopen zaterdag, in de return van de play-offs om promotie/degradatie, twee goals. Daarnaast gaf hij ook een assist en werd zijn schot van afstand in de rebound door Lommers binnengetikt. Hierdoor was hij betrokken bij alle doelpunten in de 4-1 overwinning tegen Sportlust’46. Aankomende week speelt Marijnissen de halve finales met zijn ploeg. Op 15 en 18 juni wordt het tweeluik beslist.

Bron:
B-Side Rats, AD, VI, MVV, Concacaf, Estadio Deportivo, Foot sur 7, Voetbalnieuws, BN De Stem, Mirror, HBVL
Terug naar overzicht
7 Reacties
41    
Akkie

Marijnissen willen zien?

Ik zou liever Ilic,Ambrose of Mari zien, maar denk inderdaad dat de kans op Marijnissen veel groter is😜

-20    
Mo

Zou marijnissen tog nog wel eens bij nac willen zien op dit moment

41    
Akkie

Marijnissen willen zien?

Ik zou liever Ilic,Ambrose of Mari zien, maar denk inderdaad dat de kans op Marijnissen veel groter is😜

-13    
Arie

Je kunt er geen buil aan vallen en volgens mij wil hij zichzelf ook wel bewijzen bij NAC, dus waarom zou je Marijnissen niet halen?

4    
Tip

Als je de namen hier leest van Mari, Ambrose , Ivan Ilic en je denkt terug aan García , Angelino Sadiq en Unall dan krijg ik toch een heel wee gevoel in mijn maag. Als Ambrose naar Antwerp kan gaan ; achter elkaar doen. Pracht volks club met tegenwoordig weer veel geld. Antwerp kwam aantal jaren geleden terug uit hopeloze situatie. Voorbeeld voor NAC ?

-9    
Geelzwartwit

Jammer dat Hyballa onder de 17 niet onder zijn hoede krijgt en de jonge talenten klaarstoomt tactisch conditioneel en qua mentaliteit. Ach misschien staat hij Trencin met kerst wel weer buiten.

Hyballa als hoofdcoach niet maar motivator bij onder 17 geloof ik wel in.

5    
Fritske d'n Olifant

@Tip

Voor de eigenaar van Antwerp, bouwmagnaat Paul Gheyssens aka "Polleke botox" was die club in eerste instantie vooral interessant vanwege de bouw van de nieuwe Bosuil. Als Karel Vrolijk het woord stadion in de mond neemt staat gelijk een deel van de online supporters op de achterste benen, roepend dat zo iemand eigen belangen heeft bij een overname.

-2    
jenny

Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Als je problemen hebt door de crisis en je bent nu de berg van schulden, willen we je veel helpen. Ik heb een kapitaal van ? € 6.950.000 dat ik met u kan uitgeven. U kunt een lening afsluiten tussen ? € 1.000 tot ? € 15.000.000. Als je interesse hebt of meer wilt weten stuur dan een e-mail: [email protected]gmail.com
WhatsApp +31630707993

Laad alle berichten na dit bericht in