Wij gaan niet opzij

Korte pauze voor Een Tikkie naar het Zuiden

Das Phantom

Deze week komt er naar alle waarschijnlijkheid geen nieuwe aflevering van Een Tikkie naar het Zuiden. De redactie neemt een korte pauze. Mocht er deze week toch brekend nieuws komen of opvallende zaken om te bespreken, volgt er mogelijk toch een nieuwe aflevering.

Nu de zomerstop is begonnen en nieuws over de overname, nieuwe spelers of nieuwe invullingen van posities binnen de club beginnen, is dit een goed moment voor een korte pauze van de B-Side Rats Podcast, Een Tikkie naar het Zuiden. 

Per week bekijkt de redactie of een nieuwe aflevering opnemen zin heeft. Achter de schermen werken wij aan afleveringen met gasten voor deze zomer en eventuele specials over het nieuwe seizoen. Daarover later dus zeker meer. 

Bron:
B-side Rats
Terug naar overzicht
21 Reacties
24    
Wanny

De beheerders van deze site hebben ook gewoon een baan. En zolang je het netjes houdt mag er veel hier.

80    
Beest

Beste eigenaren/ bestuurders en spelers

Scroll niet op deze site door de reacties heen. Het negatieve trollenleger groeit hier met de maand.

De echte NACsupporters zitten in het stadion. En daar staan we achter jullie.

Fuck de trollen
Hup NAC

-25    
CS

Seizoenkaart 12345 gratis ???
welke sponsor wil dit waar maken ???

-5    
Breda-mike

@ BEEST
als je kijkt hoeveel moderators hier op bsr zitten, is het toch ongelofelijk dat hier niets aan gedaan word?
Het niveau hier is tegenwoordig nog triester dan op forums als voetbalprimeur of voetbalzone.

24    
Wanny

De beheerders van deze site hebben ook gewoon een baan. En zolang je het netjes houdt mag er veel hier.

14    
Nacman

Op omroep Brabant staat een verslag van wat de nieuwe eigenaar heeft gehad met toon gerbrands en stan Valckx.

2    
Bommetje

Ronny Goodlass, oud voetballer van NAC in 1978, verzamelt geld in voor een goed doel in Liverpool.
Zie ook:
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4071549/engelse-oud-prof-gaat-te-voet-van-ado-den-haag-naar-nac-breda

Zijn boek
Blue Nose: Ronny Goodlass: My Football Story From Every Angle
vertelt ook over zijn tijd bij NAC.

Wil je zijn actie steunen en een gesigneerd boek met persoonlijke noot voor eur 20 ontvangen stuur dan een email naar [email protected]gmail.com

4    
Hoge Vucht

Net dat stuk gelezen waar nacman naar verwijst. Daar wordt gezegd dat die Sebastiaan verkuilen mede eigenaar is, was hij niet alleen woordvoerder of heb ik dat verkeerd begrepen?

Stan valkx zou wel geschikt zijn, maar wellicht is het gewoon pagina vulling van omroep Brabant.

12    
Didier

@Beest niveautje man, iedereen die kritisch is of een andere mening heeft dan jij hebt is een troll.

4    
D'n Klaagmuur

@Didier: geloof ook niet zo in trollen hier, maar merk wel dat er een bepaalde kentering is op deze site. Een kentering waarbij fanatisme plaatsmaakt voor enkel alles afzeiken, bekritiseren en zelf totaal niks toe willen voegen aan enige verbetering van de club.

Dat bij het vorige item zelfs alweer een sponsor die 2 ton in het laadje brengt om ons als club weer omhoog te brengen wordt afgezeken om complete moralistische bullshit redenen zegt wel wat over de tendens hier.

Niet voor niks dat de sfeer al jaren ongelooflijk kut is op de tribunes en er nul creativiteit is qua acties en nieuwe stadionliederen.

Kritiek is prima en we hebben alle reden tot kritiek, maar we mogen ook wel een beetje kritisch naar onszelf worden.

Ik heb in ieder geval veel zin in het nieuwe seizoen! Hup NAC!

4    
Tip

Het is doodsimpel mede supporters. Iemand die geweldig positief is in feite bang voor de directe toekomst of heeft dubbele agenda. Maar iemand die uiterst negatief is naait de boel op of heeft eveneens dubbele agenda. Kortom is een kritische afwachtende houding vrij logisch. Dat @Beest, op zicht goeie gast volgens mij, deze laatste groep allemaal de titel Trol geeft zegt alles over zijn beperkte capaciteiten om te discussiëren. Geen probleem hoor. We weten iets meer als de AD en TD bekend zijn. En even afwachten of de knvb niet voor vertraging zorgt. Fijne avond allemaal. 👍

-1    
Tip

…. op zich…. Excuus.

-9    
Beest

@tip

De gene die niet achter NAC staan of het plan zijn in mijn ogen geen NAC supporters.

Er hangt een positieve vibe rond de club . En toch proberen een tiental reageerders hier die positieve vibe om te draaien naar haatzaaien en 20 x het zelfde riedeltje draaien in de hoop dat het blijft hangen.

Onbegrijpelijk dat er juist nu er een positieve vibe hangt er wordt besloten dat van flieget en jvt terug zijn gekomen op de site.

Dit zijn beroeps negativisten. Continu proberen poten te zagen van speler of beleidsbepalers. En dan heb je nog mensen met het denkvermogen van een goudvis Zoals Noad1976.

Zolang deze mensen de ruimte krijgen om te proberen alles weer op te naaien ,ga ik onder elk bericht het zelfde bericht sturen.

Zodat spelers en mensen binnen NAC ( die zeker wel eens reacties lezen) gelijk weten dat ze de tokkies niet serieus moeten nemen.

2    
Geelzwartwit

Verstandige keuze om even een break te nemen. Logisch ook als er op onderwerp NAC niet al te veel nieuws is. Straks zal er genoeg nieuws zijn en kunnen we weer naar mooie podcasts luisteren.

-6    
Beest

Wat ik vergeet te melden is dat er een heel groot verschil zit tussen een afwachtende kritische houding of het finaal neerknuppelen van het plan en zoals Vrolijk hier door sommige is neergezet is te schandalig.

De man geeft miljoenen uit aan de club en een stel nietszeggende mensen die nergens een bal verstand van hebben denken dat hun mening interessant is. Optiefen met die paupers . Dat zijn geen NAC supporters

-5    
Nr. 20

Man wat Aken wenkend druk hier. Over de grassprieten, de sinas, de hoekvlaggen etc etc Chill er is hier een groepje op de site als NAC voor A kies dan roepen zij dat NAC voor B had moeten kiezen. Kiest NAC voor B dan had NAC voor A moeten kiezen en zo gaat het al jaren. En waarom…..aandacht en kijk mij eens…..zonder ooit enige verantwoordelijkheid zelf te nemen. Schenk er geen aandacht meer aan je wint het toch nooit van deze lieden.

3    
van Flieger

Het stinkt hier anders geweldig op deze site. Bah bah. 'De echte NAC supporter' is weer opgestaan (teiltje).

10    
Didier

@Beest Geen echte NAC supporters wanneer je niet lovend bent over de plannen van NAC = Breda en/of de personen erachter?? Het is hier geen Noord-Korea!
Positieve is dat CFG niet door is gegaan en dat er weer zoveel seizoenskaarten zijn verkocht voor de rest is het vooral afwachten.

1    
Nac

Beest jij heb dus wel verstand van zaken rot zelf een eind op met je grote smoelwerk altijd hier jij denk ook dat je het bent helemaal niks dus,,,,

0    
Tikkie naar het zuiden podcast

Boeeeeeh voor de pauze!!

0    
jenny

Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Als je problemen hebt door de crisis en je bent nu de berg van schulden, willen we je veel helpen. Ik heb een kapitaal van ? € 6.950.000 dat ik met u kan uitgeven. U kunt een lening afsluiten tussen ? € 1.000 tot ? € 15.000.000. Als je interesse hebt of meer wilt weten stuur dan een e-mail: [email protected]gmail.com
WhatsApp +31630707993

0    
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: [email protected]gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in