Wij gaan niet opzij

NAC-Helmond Sport: Foto's

Eddy W

Vanavond speelde NAC de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. In eigen huis was NAC met 5-1 te sterk voor Helmond Sport. Zoals altijd stond er ook gisteren weer een fotograaf namens B-Side Rats op het veld. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC - Helmond: Man of the Match 60 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na NAC-Helmond Sport (5-1) 23 reacties
20 Reacties
30   1  
Hugo

Dat is lekker wakker worden. Samenvattinkje op. Wat een wervelend NAC in de eerste helft. Tweede goal Verschueren en de goal van Ilic van grote schoonheid. Wat mij vooral bekoorde was het knokken voor iedere meter, en de constante dreiging om vooruit te willen voetballen. Allouchi speelde sterk. Zo vaak verguisd, maar op dit niveau echt prima. Zijn goal de beloning voor de prima wedstrijd. Uiteraard maakt een zwaluw nog geen zomer, maar op deze manier zorg je er wel voor dat de tribunes vol blijven stromen. Komende vrijdag de eerste echte krachtmeting. Richting een eerste uitverkocht huis. En NAC kan Cambuur op 6 punten achterstand zetten. Hup NAC

11   1  
Babosje

Vette foto's hoor!
Genieten !

17   4  
Fleur

Ik heb een kleine vraag. Voor de wedstrijd was er een foto van mij en mijn moeder gemaakt, alleen die zie ik er niet tussen staan. Komen er nog meer foto’s op te staan?

16   7  
HenkTank4823

Het was weer gezellig boys. Kleine Minpunt de provocatie van Helmond pubers bij aankomst. Ik heb de haat bestreden met liefde in de vorm van een lach en een duim omhoogwaardoor ze nog gekker werden. Ik ben not zo een mongool die een bus aan gaat vallen. De hekken stonden open wat opzich fijn is gezien de parkeer gelegenheid. Zou daar een andere groep supporters buiten mijn groep hebben gestaan dan waren de povecaties waarschijnlijk beantwoord en de hekken voorgoed gesloten. Triest!

8   0  
Eddy W (BSR)

Fleur,

Er lopen meerdere fotografen rond bij de wedstijden. Het zou dus zomaar kunnen dat die niet door ons is gemaakt.

30   1  
Hugo

Dat is lekker wakker worden. Samenvattinkje op. Wat een wervelend NAC in de eerste helft. Tweede goal Verschueren en de goal van Ilic van grote schoonheid. Wat mij vooral bekoorde was het knokken voor iedere meter, en de constante dreiging om vooruit te willen voetballen. Allouchi speelde sterk. Zo vaak verguisd, maar op dit niveau echt prima. Zijn goal de beloning voor de prima wedstrijd. Uiteraard maakt een zwaluw nog geen zomer, maar op deze manier zorg je er wel voor dat de tribunes vol blijven stromen. Komende vrijdag de eerste echte krachtmeting. Richting een eerste uitverkocht huis. En NAC kan Cambuur op 6 punten achterstand zetten. Hup NAC

23   1  
Buurman

Het mooiste vind ik na de ellende van vorig seizoen het enthousiasme wat nu onder de supporters leeft. Schijnt ook dat de nieuwe centrale verdediger van MC een hele sterke aankoop is ! Allemaal nu als een blok achter ons NAC om tegen Cambuur een overwinning over de streep te trekken. Mocht dat lukken dan is ons optimisme gerechtvaardigd.

5   10  
Marti

beste supporters ,kan iemand mij vertellen welke zender de kkd uitzend bvb mijn dank .

20   0  
Moderat

Prima stukje over de wedstrijd door duitse ogen: https://brucki.blogspot.com/2019/08/nac-helmond.html

20   8  
Sia

Heeft er iemand nog wat te mekkeren over Mounir El Allouchi? De beste man van het veld gisteren met 2 goals.

Klasse, boys! Mijn club is terug van weg geweest!

5   0  
Noisekick Terrordrang

@Moderat
bedankt voor de link, ze maken er geen half werk van.

7   5  
Bzzz

Goeie pot voetbal. Op eerste helft van de tweede helft na, genoten van het team.


NHG zal ook te vreden zijn; aandacht overleeft en afgewimpeld. Nu lekker cashen van die sukkeltjes!

11   14  
Sting

Heerlijk wedstrijd, goeie teamgeest. Dat was vorig jaar wel anders. Jammer dat we in dat Duitse stuk geassocieerd worden met dat Antifa-tuig van Sankt Pauli. Dat moeten we écht niet willen!

5   4  
Lamington

Leuke wedstrijd, olijk enthousiasme ook voor, tijdens en na de wedstrijd.

En eens met Sting.

9   5  
Badeend

Twee kanttekeningen over gisteravond (je hoort er hier blijkbaar niet bij als je niet iets te zeuren hebt):

- het toezingen van de spelers is wel heel erg eentonig en niet origineel. Hopelijk kunnen we daar met zijn allen verandering in brengen.

- het groepje van een stuk of 10 tieners bijna helemaal bovenin de B-Side die alleen maar bezig waren met zo snel mogelijk zo zat mogelijk worden, vervolgens onzinnig tegen elkaar aan gaan staan rijden en er was er ook nog een die bewust met bier ging gooien. Beetje jammer.

4   4  
Uitsupport

@Moderat Inderdaad een mooi en overwegend positief stuk. Anderzijds laat het objectieve artikel ook een aantal verbeterpunten of minpunten zien bij onze club.
Als Duitser zal de desbetreffende persoon wel bekend zijn met de fanatieke maar ietwat eentonige ultracultuur in Duitsland.
De persoon geeft aan dat het grote delen van de wedstrijd zeer stil is en de paar liedjes niet origineel zijn, wat natuurlijk gewoon klopt gezien het lage aantal nieuwe liedjes van de voorbije vijf jaar dat daadwerkelijk er doorheen gekomen is.
Daarnaast is het weer zonde dat we gelinkt worden aan de links-extremisten van Sankt-Pauli, die te pas en te onpas mensen dreigen of mishandelen. Het was in het verleden helaas een periode mode om bevriend te zijn met de zogenaamde 'open-minded-clubs' als Celtic en Sankt-Pauli, echter is m.i. tegenwoordig nog maar slechts een klein aantal NAC-supporters hier bevriend mee.

5   2  
Joppiezaus

De eentonigheid is slaapverwekkend inderdaad. Het is natuurlijk een stuk lastiger iets nieuws te bedenken helemaal spontaan zonder capo of trommel. Maar spelers toezingen met een repetoire van 3 melodieën van enkele 3 klanken is wel zo karig.

Door het eerstgenoemde ook lastiger dan bij andere clubs om verandering hierin te brengen.

3   6  
Jeroen

Zit je in dok 19 staat er Ajax op gelukkig boven engels voetbal bijna me stap avond vergald

7   0  
Frank

@Bsiderats, promoten jullie die laatste 100 kaarten voor Volendam nog ff!!!!?

Sonde als die uiteindelijk niet weggaan. Zijn misschien mensen die denken dat het uitverkocht is. Thnx

10   4  
Breda

Sankt Pauli.
Rebels. Schijt aan al die neo-nazi kernen in oost duitsland. Gehaat. Mooi wel.

Maar een paar stickers die een Duitser opvallen wil niet zeggen dat NAC een linkse club is ofzo. NAC is altijd voor iedereen geweest.

Wijk, politiek of kleur maakte geen zak uit.

Wel liepen er vroeger meer surinamers, marokanen, indos, molukkers etc etc in de harde kern. Stuk voor stuk echte NACcers en vooral echte Bredanaars. Dat lijkt nu minder en dat is jammer.

2   0  
Sia

@badeend, dat had ik vroeger ook op vak F1. Tijdens de wedstrijd vloog er wel eens een biertje naar beneden (bewust gegooid), een keer een klodder gekauwde kauwgom op mijn stoeltje vlak voordat ik ging zitten. Dat soort zielige figuren kunnen beter weg blijven. NAC is gezelligheid ook en dat soort gedrag is van hetzelfde niveau als ruzie zoeken in Pathé.

Laad alle berichten na dit bericht in