Overal waar we komen

NAC - Helmond: Man of the Match

LarsW

NAC won gisteren in eigen huis met 5-1 van Helmond Sport. De mannen van Ruud Brood beslisten de wedstrijd al voor rust, maar brachten zichzelf na de thee in problemen. De overwinning kwam echter niet meer in gevaar en dus staat NAC na twee wedstrijden op zes punten. Wie blonk gisteren uit en wie moet komende week beter? Kies hieronder je man van de wedstrijd

Man of the match NAC - Helmond Sport (1540 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
P. van Anholt
-
R. Riera
-
N. Monsalve
-
J. Mashart
-
A. Verschueren
-
I. Ilic
-
M. El Allouchi
-
M. El Allouchi
-
L. Ilic
-
F. Stokkers
-
F. Stokkers
-
H. Dogan
-
A. Filipovic
-
B. Kudimbana
-
J. van Hecke
-
R. Brood
-
H. Dogan
7.3
F. Stokkers
6.9
L. Ilic
8.1
M. El Allouchi
8.5
I. Ilic
7.7
A. Verschueren
7.9
J. Mashart
6.5
N. Monsalve
6.9
R. Riera
6.9
P. van Anholt
6.9
N. Olij
6.6
R. Brood
7.4
J. van Hecke
6.3
B. Kudimbana
5.8
A. Filipovic
6.3
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC-Helmond Sport: Foto's 20 reacties
Terug naar overzicht
60 Reacties
182    
F8Hipster (BSR)

Fijn dat El Allouchi uitblinkt na een zwaar tegenvallend seizoen. Die jongen is al zo vaak afgeschreven en bij het vuil gezet en blijf gewoon gaan. Deze mentaliteit is goud! Gun het hem van harte!

90    
Edjenac

“El Allouchi is te ligt......”
De speler die het langst onder contract staat bij NAC en keer op keer moet laten zien dat hij kan voetballen, kunnen we nu vaststellen dat hij kan voetballen, kunnen we nu stoppen met het eeuwige getwijfel.

84    
RieraFan

Ik heb gister vijf crosspasses gezien van Riera, waarvan ik er vorig jaar geen enkele heb gezien van die soort. Voor mij daarom MotM. Speelde een puike pot, fanatiek manneke.

182    
F8Hipster (BSR)

Fijn dat El Allouchi uitblinkt na een zwaar tegenvallend seizoen. Die jongen is al zo vaak afgeschreven en bij het vuil gezet en blijf gewoon gaan. Deze mentaliteit is goud! Gun het hem van harte!

12    
BredaParel

Deze wedstrijd is een vloek en een zegen, zoals de 7-0 tegen Dordrecht toen. Een goed gevoel, maar de groep kan nu ook denken achteruit te kunnen gaan leunen...
El Allouchi heeft wel weer laten zien hoe goed hij is! En Olij dat een bal klem hebben, lastig is...

-4    
Buddha

Weet iemand waar VD Gaag was?

40    
Rat uit Rijen

Ik vond Mounir zeker the motm. Mooi ook hoe de combinatie met Dogan lekker liep. En ik zeg t nogmaals BSR... Dit is een gave toevoeging aan de nieuwe site!

37    
Hugo

Allouchi zeker motm. Zeker eerste helft constante dreiging naar voor. Broertjes Ilic zijn een zegen voor NAC . Willen graag, en kunnen fantastisch voetballen. Ik moet daarnaast ook zeggen dat van Anholt , gebleven na afgelopen k#tseizoen, erg bruikbaar is. Speelde zeer degelijk. Aanstaande vrijdag de eerste echt krachtmeting. Maar als NAC dezelfde drive, wilskracht en wil om te winnen op de mat legt weet ik zeker dat er een kans op mooi resultaat in het verschiet ligt, en de kans om Cambuur na drie wedstrijden al op 6 punten te zetten. Op naar een eerste uitverkocht huis. 100000 klappers , pleerollen, fakkels, chocosiep, Sinterklaas in de hekken, bside cabrio. Alles uit de kast as vrijdag. Hup NAC

16    
Hoge Vucht

Was een goede wedstrijd met name de eerste helft. Mounir sprong eruit maar eigenlijk speelde heel het middenveld goed. Daarnaast viel van Anholt me positief op. Ik dacht eerst waarom stelt Brood hem in hemelsnaam op na afgelopen seizoen, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat hij een degelijke pot speelde met een paar goede ballen die aankwamen over 30-35 meter.

Paar dingen vielen me op, Olij leeft intens mee met de wedstrijd maar hij moet wel proberen focus te houden. Een aantal keer leverde hij de bal in met de lange bal en het was toch even schrikken toen hij die bal los liet, ik denk wel dat dit nog goed gaat komen. Wat gek was bij Riera was dat al zijn lange ballen aankwamen, maar hij de bal over de grond wel een paar keer in de voeten speelde van de tegenstander. Dit moet er tegen Cambuur wel uit want kan gevaarlijke situaties opleveren.

Ik ben erg benieuwd naar Cambuur, heb hier wel vertrouwen van gekregen, wat was dit lang geleden zeg.. met de rust je geen zorgen meer hoeven te maken ;-).

23    
Flieger prins van UT kielegat

Ik vond echt die passes van van anholt geweldig
Verder de tandem dogan el allouchi
Jammer genoeg geen clean sheet voor olij
Maar wat een mannetje is dat

19    
Hedde'um

Ik pleit ervoor om gebroeders Ilic los te weken van Man City. Samenwerken met Verschueren en EA was zeer sterm en een solide basis voor de toekomst! Sterk optreden in de eerste helft en ik ben ervan overtuigd dat dit team gedurende haar sterker wordt dan dat ze in de 2e helft hebben laten zien.

42    
Hoeven B4

@Rierafan: Dat was toch echt Van Anholt...

-11    
NAC4Ever

Voor mij was El Allouchi de man of the match. Was bij 4 goals betrokken en had veel dreiging.

Even vraagje. Waarom meld BSR de komst van Rösler niet? Zijn komst is gisteren nog voor de wedstrijd door NAC bevestigd.

16    
NAC Vooruit!

@NAC4EVER: zie bij nieuws het bericht:

NAC LEGT COLIN RÖSLER VOOR DRIE JAAR VAST

13    
NAC4Ever

@NAC VOORUIT!
Je hebt gelijk. Ik heb het bericht van de liveblog wel gezien, maar het bericht daarvoor, over Rösler, had ik gemist.

Bedankt! Excuses aan BSR!

39    
Chie

Dit NAC is als een bloed mooie vrouw: je vertrouwt het pas als ze ook de 3e nacht bij je in bed kruipt. Laat Cambuur maar komen!

42    
Zippo

Ik ben nu al fan van Ivan Ilic. 18 jaar en die jongen leest de wedstrijd. Loopt de gaten dicht en zakt precies op de juiste momenten in. Stille kracht in het elftal.

-85    
Wolfmanjack

Lachwekkend. El Al. 8.6.. Slechte corners en zelf willen scoren waar anderen vrij stonden. L.Ilic 3 klassen beter. Ook onze keeper. Zeer matig. Scores komen niet overeen met wedstrijdbeeld.

20    
Straffe Hendrik

Verschuren en van Anholt bevielen mij zeer. Zuur voor Schouten maar als je van Anholt zag spelen kan ik wel begrijpen waarom hij erop stond.
Top dat er zulke concurrentie is. Deze selectie is beter dan de prutsers van vorig jaar. Ik heb zin in vrijdag!!

9    
NAC BREDANELLO

@ Wolfmanjack

Verveel je je weer op je zaterdag avond? Mounir die zelf wilt scoren ipv andere te gunnen? Kijk maar eens goed dat er ook nog 2 ballen op hem afgelegd MOESTEN WORDEN, door onze spitsen die op dat moment wel voor hun eigen gaan, dat zijn keuzes die gemaakt worden.. Mounir was de man of the match!

5    
BETWETER

@ Wolfmanjack

Doe eens niet zo raar man !

Hedde gesnoven of wa ?

42    
Dippo

Ik gun het El A van harte, maar van zijn corners op kniehoogte wordt ik nog steeds schijtziek.
Voor de rest een puike pot.

12    
Scheppioni

Geen moeite mee met El Allouchi als man of the match, al waren er meer zeer prima, maar nu hebben we de twee mindere broeders gehad, het hoog hosanna gehalte lijkt me wat voorbarig, al lijkt het zeker meer een team dan vorig seizoen, minder kon ook niet ! Op naar de keeper van cambuur, al hed deze geen kont !

-45    
1 van de 2

Beste bsr,

Dit zijn teveel stemmen zoals door al meer is aangegeven. Onnodig veel werk voor jullie lijkt mij. Heb de wedstrijd en heb nu spelers een cijfer gegeven waarvan ik de naam nauwelijks ken.

7    
Buurman

Zoals altijd ligt de waarheid in het midden. ElAl is terecht de man of the match. Speelde prima met dreiging. En hij heeft een verbeterpunt ; zijn corners. Is hartstikke goed te trainen. En als je een beetje gevoel in je flikker hebt gun je het ElAl van harte dat hij zo lekker draait. Deze gast werd vorig seizoen in een zeer slecht draaiend team eruit gelicht en tot zijn kruin de grond in gestampt. Opvallend dat toen bijna niemand een wat relativerend/ nuancerend commentaar durfde (!) geven op al die kritiek. Dat vind ik eigenlijk erger dat de kritische reacties over ElAl. Blijkbaar kiezen wij ervoor met zijn allen iemand te gaan schoppen en trappen en zijn er maar enkelen die dit proberen te voorkomen. En die enkelen worden getrakteerd op stront. Voor de duidelijkheid ; ik vond ElAl vorig seizoen matig tot slecht. Maar verschillende spelers speelden nog beroerder en ik vond uiteindelijk niemand een voldoende halen. Kortom laten we vorig seizoen snel vergeten.

-24    
RwE

Serieus??!! Hoe kunnen cijfers boven de 8 gegeven worden...

Het is dat Helmond zo ontzettend zwak was en per abuis een ballenjongen op de goal hadden gezet. Hierdoor leek het allemaal wel goed.
Tuurlijk waren er mooie acties en passes maar als er geen weerstand is kan zelf El Allouchi voetballen..
Er zal toch nog een hoop moeten gebeuren naar volgende week mochten we van Cambuur willen winnen.

-7    
Otjes

Ik snap de hoge rating voor van Anholt (hoogste van de verdediging) totaal niet. OK, de lange passen waren prima, maar verdedigend hebben we 2 backs die “watjes” zijn. Tegen iedere linker rijtje KKD of eredivisie ploeg ga je daar nat.

Ben zeer benieuwd wie er speelt tegen Cambuur op links en rechtsachter. Hier moet echt iets gebeuren.

4    
geelzwartwit

De keuzes en tactiek van de technische staf pakten prima uit.
Op basis van Ruud Brood zijn commentaar na de wedstrijd weet hij El Allouchi precies goed in te zetten. Onder Mitchel vd Gaag speelde hij ook tussen de linies maar door hem net iets terug te laten spelen en meer de juiste momenten te laten kiezen komt hij veel meer tot zijn recht.

Wat mij betreft lof voor de technische staf met hun keuzes. En tactiek

5    
Tonboo

@Buddha,
Van der Gaag is afgelopen maandag uit de wedstrijd geschopt bij Jong Nac.
Hij maakt weer zo'n pirouette als tegen Panathinaikos en werd daarbij flink geraakt.
Waarschijnlijk nog geblesseerd.

4    
Buurman

Natuurlijk wordt het tegen Cambuur een zware pot. Een open deur. Maar als de supporters er achter gaan staan is een overwinning zeker mogelijk. In de verdediging gaat sowieso nog een en ander veranderen Rossler is niet voor de bank gehaald.

17    
Fred1

Ik heb enorm genoten maar blijf nog wel ff realistisch. Ik heb eerder gezegd dat we na Cambuur pas kunnen zeggen waar we staan, win je ook die pot en leg je ze je wil op dan kan je spreken van een echt team met titel kansen. Als Elalouchi speelt zoals met name de tweede helft dan zal er niemand meer negatief commentaar op hem geven. Dat is wat je wil zien .
Eerlijk gezegd ben ik me wel rot geschrokken van Olij , maakte een zéér onzekere indruk, geen bal vast en bij hoge ballen ook heel onzeker, laten we hopen dat dit een incident was want Cambuur, NEC, Excelsior of de Graafschap straffen dit rücksichtslos af.
Beide backs vind ik aanvallend goed maar verdedigend is het ver onder de maat , zelfs Helmond kwam er een paar keer heel makkelijk door.
Het eerste kwartier van de tweede helft laat NAC zich compleet overlopen gezien de povere tegenstander en de wijze waarop moet Brood dit ook zorgwekkend vinden. Hoe kan je zo ver terugvallen wat gebeurt er in de rust met zo’n team. Dit is iets wat je voorgaande jaren ook vaak bij NAC zag.
Stokkers vond ik de tweede helft ook niet scherp en vaak het overzicht verliezen. Ik denk dat Brood nog wat te sleutelen heeft, maar in ieder geval hebben we 6 uit 2 , en laten we niet uit het oog verliezen dat Twente vorig jaar zijn thuiswedstrijden ook niet makkelijk en met grote cijfers won. Volgende week weten we waar we staan en ik heb er wel vertrouwen in als we blijven doen wat we moeten doen.

8    
SjorsNAC

Ik vond verschuren lekker spelen, uitstekende speler. Stokkers vind ik tot nu toe tegenvallen maar denk wel dat dit goed gaat komen geld ook voor kudimbana.

Als je tegen cambuur en graafschap overtuigend kunt spelen ga ik er in geloven. Super knap dat ze de eerste 2 potten hebben gewonnen maar ik loop nog lang niet in de polonaise. Wel enorm genoten van de eerste helft vrijdag.

-8    
Frits

@ Hedde'um

Transferwaarde Ilic 1 miljoen.
Ivan 5 ton

25    
DunErwt

Stukje in bndestem met Verschueren: "Er worden grapjes gemaakt en iedereen kan met elkaar lachen. Een groot verschil met vorig jaar.”

De selectie doen het beter dan menig supporter hier op de site.
Sommigen nemen zich zo serieus hiero dat humor niet gezien word.
Of men is druk de mening van een ander de grond in te stampen omdat hun waarheid DE waarheid is.

Of verkeerde (rascistische) humor.

Laten we net als onze spelers een beetje lachen met elkaar.

-31    
Jacks

Ik vind het echt heel overdreven wat mensen zeggen over ell Allouchi. Uitspraken als " LATEN zien dat hij kan voetballen" heeft nu in 4 seizoen een 1 goede wedstrijd gespeeld! Kreeg ook nog eens alle vrijheid en de tegenstander is waarschijnlijk de zwakste club in de kkd. Iedereen is meteen blij als hij de bal een keer aanraakt in plaats van alleen staat te wijzen! Ik heb bij NAC zeker 5 betere spelers op het veld gezien. Die echt kunnen voetballen .

20    
Steefl

Ik moet echt lachen om reacties als die van RWE. Dus omdat Helmond(vorige week 1-1) er weinig van kan kunnen NAC spelers geen hoog punt halen.
En we mogen ook niet blij zijn met 2 overwinningen want we speelden niet tegen ajax of psv.
Tja, dan ga je gewoon nooit blij zijn. Lekker negatief doen.
Vrijdag Cambuur, als we daarvan winnen kunnen die er ook weinig van.

15    
Buurman

Mooie oproep van Dun Erwt. Een ranglijst liegt niet maar kan wel ,zeker na pas enkele wedstrijden , een vertekend beeld geven. Inderdaad kun je pas echt voorlopige conclusies trekken na Cambuur. Waarom dan toch enthousiast zonder de polonaise te lopen ? Als we nu tegen Dord. en Helmond punten hadden verspeeld was de moraal en het geloof tegen Cambuur veel minder geweest. Nu is er bij spelers en supporters het geloof wel dat het moet kunnen. Dat is in de sport veel waard. Verder moet je om te promoveren zeker , uit en thuis, winnen van ploegen buiten de top 6. Dat levert al veel punten op. Kortom NAC heeft op een goeie manier gedaan wat het moest doen. Nu Cambuur.

0    
SjorsNAC

En nog steeds zijn er mensen hier die vinden dat iedereen dezelfde mening moet hebben, want owee een kritisch geluid nee dat mag echt niet. Lachwekkend.

Iedereen mag zijn of haar mening geven hier, positief of negatief. Waarom elke keer wijzen naar andere supporters.

-5    
Marco

Ben in principe tegen kiezen van motm. Als iemand uitblinkt dan is dat dankzij het team. De overwinning op Helmond was een teamprestatie. Het feit dat er nu meer een team staat dan vorig seizoen is op zich belangrijker dan de overwinning. En het mooie daarvan is dat er nog veel potentie in zit en we drie aanwinsten nog niet eens aan het werk hebben gezien.
El Al speelde top met veel inzet maar wil hem ook zien als de tegenstand toeneemt. Ik vond hem vorig jaar teveel inleveren en te snel naar de grond gaan.
Promotie is het streven maar ik moet zeggen dat strijden om promotie zeker zo leuk is als strijden tegen degradatie.

1    
Scheppioni

@ Fredje
Heel gek is dat niet een onzekere Olij met name met hoge ballen ......., een held uit het verleden die ook dat zwakke punt had is geen garantie voor de toekomst blijkt wel weer !

3    
Peppie&kokkie

Aangenaam verrast door enkele spelers,Illic zo lang hij heel blijft ,gaan we veel genieten van de deze speler, El allouchi prima pot, nu vast houden. Iedereen sprak over onze keeper, klemvast is nog een manco, haalde ook er wel een stel uit. Verschuren nuttige stofzuiger . Ben wel geschrokken over onze spits uit België die er in de 2e helft in kwam. Heeft een draaicirkel van een stadsbus, duidelijk eentje om in de garage te laten staan en af en toe te laten lopen.Vrijdag is andere koek en dan weten we waar we een beetje staan. Nee Helmond was echt armoedig en begreep niet dat in het begin vd 2e helft NAC zich zo makkelijk het kaas vd boterham liet eten.

3    
Peppie&kokkie

Beste Bsr, misschien een idee om er een zichtbare counter toe toevoegen aan de Man of the match? Ben benieuwd naar het aantal nl

-14    
Henri

@Scheppioni
In die decennia die ik nu naar NAC ga heb ik drie top keepers gezien. Peter van der Merwe, Jan de Jong en Gabor Babos. Allemaal keepers van rond de 1.90m of langer. Bij Muric zagen we vorig jaar in die ene wedstrijd ook het voordeel van lengte. Hij heerste gewoon in de 16 meter. Van Olij ben ik echt geschrokken, weer een lijnkeeper en nog niet klemvast ook. Ik weet niet wat de rol van JtR in deze is.

3    
Scheppioni

Dat bedoel ik Henri ! Ik vergeet nooit meer in nijmegen uit, twee keer in tien minuten je als keeper terwijl je je handen mag uitsteken je laten aftroeven, juist hij moet nu as keeperstrainer de keepers onder andere in deze beter maken ! Het zegt niet alles maar gezien de status van onze keepers de laatste tijd kun je er genoeg uit concluderen ! Persoonlijk vond ik d'n Karel ook echt bij hoge ballen domineren, vind ik toch wel geruststellender !

28    
Maikolg

Olij had een mindere pot, klopt, maar al dat negatieve gezeik over niet heersen?! In de voorbereiding was hij quasi elke wedstrijd heer en meester van zijn eigen 16. We mogen geen polonaise lopen na 2 wedstrijden, daar ben ik het mee eens, maar laten we dan ook stoppen met spelers afzeiken na 1 mindere pot...

8    
Betweter

@ Henri

Je vergeet 1 heel belangrijk item. Die 3 keepers die je op noemt, hadden stuk voor stuk ook een véél betere verdediging voor hun staan.

Dat heb je in al die decennia dat je gaat toch ook wel gezien ?

6    
Ert

Wel een leuke pot gezien, maar de verdediging kan me niet bekoren. Mashart die als de tegenstander de bal had alleen maar achteruit liep tot in zijn eigen 16. Riera en Monsalve, ondanks dat ze dezelfde taal spreken, niet al te beste communicatie en Van Anholt zat toch ook een aantal keer mis. En Olij geef ik zeker het voordeel van de twijfel. Die stond niet in het doel met de arrogantie van 'Hier ben ik', maar gewoon normaal. Hopelijk ontwikkelt hij zich tot een super sluitpost.

Ik zag overigens ook een aantal keer dat tussen het middenveld en de verdediging een behoorlijk gat ontstond nadat de bal verloren was waar bij een counter de tegenstander snel aan de andere kant was. Oftewel geen opvang van een eventuele 2e bal of je kan ook zeggen dat het te aanvallend was / middenveld te ver naar voren stond. Nu kon het maar ik hoop niet dat dat tegen 'linkerrijtje-tegenstanders' ook gebeurd. Dan kan je best vaak de deksel op de neus krijgen.

Maar waar ik zeker positief over ben, is de instelling. Ze willen ballen terug veroveren en werken voor elkaar. Ook weinig ziekenhuisballen gezien maar gewoon strak in de voetjes. Let's keep up the good work.

-35    
Kipiani

Wij hebben / hadden echt een ‘klootzaak’ als Ralf Seuntjens nodig, zeker in dit team. Een gemiste kans, naar de ware redenen mogen we zoals altijd gissen.
Ik hoop dat ik als de eindbalans straks is opgemaakt in mei 2020 mijn woorden moet afzwakken. Maar ben bang van niet.

5    
Gjoewie

El Allouchi was man of the match, maar het beste op het veld was Lukas Ilic.
Ik vond de tegengoal niet echt een fout van Olij, Mashart had daar beter op moeten letten en de bal weg moeten rossen.

8    
10diego

Mounir speelde goed en de spelvreugde straalde er vanaf. Zoveel ruimte en vrijheid als hij de eerste helft kreeg gaat hij nooit meer krijgen.

23    
7Hills

@Kipiani

Een klootzak zoals Seuntjens? Die mag je even uitleggen, want denk dat wij een heel ander idee hebben over de omschrijving klootzak als het over een speler gaat.

Zie in Seuntjens echt niet iemand die de kar zou trekken, elke wedstrijd voorop gaat in de strijd etc. En denk ook niet dat Seuntjens binnen het huidige systeem van NAC past, waar zelfs Stokkers tot in de eigen 16 meeverdedigd. We hebben topfitte spelers nodig die 90 minuten gas kunnen geven. Seuntjens kan dat helemaal niet belopen.

-12    
Nicky

Klootzak zie ik ook niet. Wel de noodzaak of misschien wens voor een spits alla Seuntjens. Stokkers loopt soms zonder echt een idee alle kanten op en Boris K. Tja.. dat is wel grappig ofzo maar niet een sterkhouder.. dat kan een type Seuntjens wel toevoegen.

Laat ik het zo stellen.. Wat er nu aanvallend staat is teveel van hetzelfde en mist nog een breker.

4    
FVBreda

@Kapiani

NAC heeft niets nodig en al helemaal Ralf Seuntjens niet. Of wordt er nogmaals geroepen om Loshi?.

Voor alle "realisten" met hun commentaar na Sparta NAC. Check even waar Sparta staat.

We spelen KKD, nepperds.

-29    
Zegge

Laat p v anholt voortaan lekker thuis, kan in de 5de klasse niet mee

-2    
Peter13

Middenveld en aanval zijn denk ik wel goed genoeg om bovenin mee te draaien. Maar over de verdediging heb ik mijn twijfels.

2    
Johnnyboembastik

Ik vind het wel grappig om hier alle reacties te lezen. Mensen die Mounir af hebben gebrand, vinden hem nu weer geweldig. En hij speelde ook goed, waarbij ik altijd heb gezegd dat hij zeer bruikbaar is voor NAC, zeker in de KKD. Voor mij was L. Ilic absluut de man van de wedstrijd. Ik hoop dat hij blessure vrij blijft, want hij wordt de revelatie van het seizoen in de KKD divisie. Wat een mannetje!
In tegenstelling tot velen vond ik van Aanholt de zwakste schakel...Door zeer slap uit verdedigen kwam daar ook de tegengoal uiteindelijk uit. Aantal x zeer zwak ingrijpen op een relatief gemakkelijke tegenstander.

2    
Steven73

@ZEGGE 100% mee eens , hij heeft eindelijk eens een normale wedstrijd gespeeld. Hoe vaak kwam hij vorig jaar wel niet in de problemen omdat hij te langzaam handelt. En zeker aanstaande vrijdag niet opstellen, Giovanni snelt hem aan alle kanten voorbij. Deze man kan namelijk totaal niet verdedigen.

4    
ouwe Spionkop

Dat de broers Ilic goed kunnen spelen is bekend.
Maar die mij het meest positief verraste was van Anholt.
Die strooide met loepzuivere pases over de hele breedte en lengte van het veld.
Blij dat hij zijn vorm van destijds als bij Heerenveen weer heeft gevonden.

-4    
Jan Bril

Boris een 5.8? Verdient nog geen 4, kan er geen ruk van.

1    
Eddie_V

Kan ik ook ergens gewoon de uitslag zien zonder te MOETEN stemmen op alles en iedereen.

Ik geef gewoon iedereen een random cijfer om bij de uitslag te komen, lijkt me ook niet helemaal de bedoeling

0    
Toets

Wordt er nog iets met de uitslag voor Man of the Match gedaan? Het zou leuk zijn als de nummer 1 voor de eerstvolgende wedstrijd deze "titel" in ontvangst mag nemen tijdens een interview of fotomoment bij de training.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja