Wij gaan niet opzij

FC Seoul zegt oefenduel van zondag af, NAC oefent maandag tegen nieuwe tegenstander

Temminho

NAC zou zondagmiddag een oefenwedstrijd spelen tegen FC Seoul, de nummer drie van de Zuid-Koreaanse competitie, maar die hebben gisterenavond afgezegd. NAC schakelde snel en heeft inmiddels een nieuwe tegenstander gevonden.

Maandagavond zal NAC het gaan opnemen tegen FC Ferreiras, koploper van het vierde niveau in Portugal. Ferreiras is de degradant uit het derde en enige semiprofessionele niveau van Portugal. Deze tegenstander is vergelijkbaar met Sparta Nijkerk, waartegen NAC onlangs nog speelde in de beker. Interim-trainer Willem Weijs vertelt aan NAC TV dat hij blij is dat NAC snel heeft kunnen schakelen naar een nieuwe tegenstander. "Ik ben in ieder geval erg blij dat we nog wel een wedstrijd hebben, want ik denk dat we dat ook nog wel nodig hebben. Vrijdag komt alweer snel en dan spelen we tegen Helmond Sport. Daar past een wedstrijd heel goed bij om ons daarop voor te bereiden."

De aftrap van het oefenduel tussen FC Ferreiras en NAC is maandag 6 januari om 20.00 uur lokale tijd, dus 21.00 uur in Nederland, in Estádio de Nora. 

Bron:
B-Side Rats, NAC TV
13 Reacties
38   3  
Martinus

Waarschijnlijk overmacht, daarom wel goed dat er snel geschakeld is. Natuurlijk krijg je dan een (veel) mindere tegenstander, maar het gaat er nu vooral om dat er automatismen komen en de sfeer weer hersteld wordt.

30   66  
10diego

Een zeer nuttig trainingskamp, zonder nieuwe trainer, zonder versterkingen en zonder fatsoenlijke tegenstander.

Over 5 dagen gaat de „ er is maar één doel“ promotierace verder.

38   3  
Martinus

Waarschijnlijk overmacht, daarom wel goed dat er snel geschakeld is. Natuurlijk krijg je dan een (veel) mindere tegenstander, maar het gaat er nu vooral om dat er automatismen komen en de sfeer weer hersteld wordt.

26   89  
Henk

Hoe zit het nu met de versterkingen bij onze Fc Knudde?
Vrijdag gaat de competitie dus verder zonder nieuwe spits????
Het amateurniveau is van heel erg hoog niveau bij onze Fc Knac!!

20   61  
10diego

Kom op Henk, geen kritiek he. Brood is weg dus het komt allemaal goed. Ruud is de schuld van alles..

6   22  
Moppernac

Zou Fc Seoel teruggetrokken zijn , bang voor een zware nederlaag van bijv. 10-0.
Het is tenslotte wel NAC waar Seoel tegen wilde oefenen.

6   5  
Bettiakumai

Ook niet echt een mooie vorm van MVO om 30+ man over te laten komen vanuit Zuid-Korea voor waarschijnlijk een hele droevige pot voetbal. Grt

8   3  
Steefl

@10diego je gaat toch niet reageren op henk de kruik met zijn knak.
Kom op zeg.

5   4  
Gjoewie

Waarom spelen ze eigenlijk niet tegen Moncarapachense? Die hebben in de competitie nog geen enkele keer verloren! Ze spelen in dezelfde competitie als FC Ferreiras, sterker nog: afgelopen zaterdag zijn ze daar op lokatie geweest en met 0-2 gewonnen.
Voor de mensen die de wedstrijd tegen FC Ferreiras willen bijwonen: je moet er snel bij zijn, want het stadion heeft een capaciteit van 683 plaatsen... Wel zo lullig als je een last minute boekt en het blijkt dat het stadion tot de nok toe is uitverkocht. 8-)

13   4  
henk

Wel schattig dat de kruikjes zelfs als ze het zelf goed doen ons interessanter vinden. Blijft een fascinerend fenomeen dat ik niet eens kan begrijpen.

(Andere henk dan bovenstaande. Ik moet maar eens naar een andere nickname.)

1   2  
D'n Portugees

@gjoewie: Geen kwaad woord over Ferreiras of over Estadia Da Nora! Prima kunstgrasveld en de beste frango piri-piri en verse sardines in de wijde omtrek. Ajax speelt er ook altijd. Zelf helaas in NL nu.

0   1  
Gert

vanavond effe oefenduel kijken als ok binnen mag

2   1  
D'n Portugees

Nog even voor de fijnproevers onder u die nu in Portugal zijn: aan de achterkant van het stadion van Ferreiras (Estadio da Nora) zit een echt typisch Portugees restaurant (plastic stoelen, papier op tafel) genaamd (hoe toepasselijk) Snackbar A Nora. Ligt aan de weg met grote barbecue buiten. Echt heerlijk eten: kip, vis etc. en echt spotgoedkoop. Daar heel vaak op weg van strand naar huis kip gehaald: letterlijk en figuurlijk om vingers bij af te likken.

1   0  
Pietjepils

@ D'n Portugees

Hoe is het nou, Siert de Vos? ;)

Laad alle berichten na dit bericht in