Wij gaan niet opzij

Monsalve en Rösler missen seizoensstart tegen Helmond Sport

Temminho

Nacho Monsalve en Colin Rösler lijken niet voldoende hersteld van hun blessures om deel te kunnen nemen aan de start van de tweede seizoenshelft. Aankomende vrijdag 10 januari gaat NAC, waarschijnlijk zonder dit duo, op bezoek bij Helmond Sport.

Beide centrale verdedigers zijn wel meegegaan op trainingskamp naar Portugal deze week, maar werken volgens BN/DeStem grotendeels apart. Zo schrijft Yadran Blanco dat Monsalve tijdens de eerste dagen van het trainingskamp nog met een aantal groepsessies meedeed, maar vandaag voornamelijk rondjes om het veld aan het lopen was. Een knieblessure houdt de aanvoerder nu al een tijdje aan de kant. Zijn laatste wedstrijd dateert alweer van vier maanden geleden. 

Ook de Noor Rösler lijkt nog een tijdje aan de kant te staan schrijft BN/DeStem. Een tegenvaller gezien het drukke programma van NAC. In de komende 22 dagen worden namelijk 5 wedstrijden gespeeld. Eerst tegen Helmond Sport (10 januari) gevolgd door thuiswedstrijden tegen Jong AZ (17 januari) en PSV voor de KNVB-beker (23 januari). Daarna mag NAC nog op bezoek naar Go Ahead Eagles (26 januari) en Excelsior (31 januari). 

Bron:
B-Side Rats, BN/DeStem
19 Reacties
67   1  
Molenschot Loco

Laat het maar aan jp van hecke over.....volste vertrouwen in die gast ..samen met rierra....

67   1  
Molenschot Loco

Laat het maar aan jp van hecke over.....volste vertrouwen in die gast ..samen met rierra....

11   72  
10diego

Monsalve speelde de 2 jaar voor hij naar NAC kwam 2 ( TWEE) wedstrijden. Geweldige vondst.

10   31  
10diego

Sorry, dat was die andere spaanse topper. Monsalve kwam tot 40 wedstrijden in 4 jaar.

10   9  
Rubenac

Geen paniek jongens alles komt goed ?

3   13  
Pietjebel

Wnr komen de verlossers ?


Laatste dag van de transfer periode zeker

26   5  
7Hills

@10Diego

En wat ik nu je punt? Ongelukkig blessure(s), maar als ze fit zijn toch laten zien dat het goede spelers zijn?

5   19  
Een ander geluid

Kan bijna het comment van 2 wedstrijden in afgelopen 2 jaar bijna niet geloven. Als dat waar is ..dan is de terugval van groepstraining naar rondjes lopen een voorbode voor langere afwezigheid.

4   19  
Bart

Nac moet heel snel chirivella gaan huren/overnemen van Liverpool! Die jongens staat nu tegen Everton te ballen en die jongen heeft echt een heerlijke traptechniek zeg!

15   48  
Aaike

Van den Abeele en Eisinga ook lekker in Portugal?! Moeten die gasten niet gewoon in Nederland zijn om gesprekken te voeren met een nieuwe trainer en nieuwe spelers??!!Tjonge, jonge, ik denk dat Brood gelijk heeft in het artikel in " de Telegraaf" over de directie.

24   1  
Basje

Ik snap t gezeik op de td half. Het is maar hoe je het bekijkt

-kali kunnen verhuren en het goed dicht kunnen timmeren in het contract (in mijn ogen prima)

- olij top keeper

- reira sloopkogel

- noblejas prima

- dogan op papier een topper

- Schouten moet het vertrouwen krijgen. Komt in ieder geval naar voren

- monsalve doet me stiekem denken aan Mari (Nac kan er ook niks aan doen dat die jongen geblesseerd raakt) was vorig jaar ook met ilic

- Boris kudibama is een gokje geweest en verkeerd uitgevallen kan gebeuren.

- stokkers heeft ook die papieren voor een prima spits maar hij functioneert niet in deze opstelling. Nac had denk ik beter moeten kijken als ze 4-2-3-1 spelen dat je een sterk vast houdende spits moet hebben

- Boussaid is een prima buitenspeler maar geen mid mid (hopelijk ziet weijs dat zelf ook in)

Al moet ik wel zeggen dat die td mij niet de leukste collega lijkt.

25   6  
Rednas

Hyballa is net vrij gekomen. Vind ik een prima optie voor NAC. Is nog een jonge trainer, innovererend en kan goed met jonge spelers overweg. Heeft hij altijd goede relatie mee, waar hij ook werkte. De club waar hij nu weg is gegaan, heeft in 16 jaar nog nooit zo goed gepresteerd.

Er zullen meteen mensen over nec beginnen, maar die trainers die nu worden genoemd hebben net zo goed een krasje en trainers zonder krasjes bestaan niet.

12   2  
Scheppioni

Dit is alweer mooi k^t, de start in 2020, met molenschot loco eens ! Van Hecke met Riera en Noblejas achterin, Verschueren as stofzuiger voor de linie !

12   21  
Patje

De ad en td horen daar niet te zitten, die horen hier te zitten. Trainingskamp is voor spelers niet voor andere mensen.

6   1  
7Hills

@ AAIKE en Patje

Iedereen die maar iets met technische zaken te maken heeft, plus Eisinga, zitten nu in Portugal. Zou zomaar kunnen dat ze daar, buiten het zicht van de camera’s en pers, gesprekken kunnen voeren met nieuwe spelers en/of kandidaat trainers. Het enige wat ze moeten doen is Blanco opsluiten in zijn kamer en ze hebben vrij spel.

Anders is het inderdaad een beetje overdreven dat die hele delegatie daar zit.

12   3  
willem 4,5

Als ik het commentaar van een aantal hierboven weer lees, tjonge jonge, moeilijke jaarwisseling gehad jongens?, en ook een moeilijke kerst natuurlijk, je schoonmoeder op bezoek, het eten was aangebrand, ruzie met je schoonvader (Willem2 fan) enz. De beste wensen nog!

5   21  
Stan

Gelijk buiten gooien deze zwakke broeders!!

10   2  
Ivo

Jammer, vooral Monsalve wordt gemist. Die speelde de eerste paar potten echt heel goed. Ben benieuwd naar wat er nu echt mis met hem is, het duurt wel heel lang.

1   0  
Wanny

Die blessures van Monsalve zijn wel zuur. Om te promoveren zullen je beoogde sterkhouders toch in ieder geval fit moeten zijn. Nu is het een kat in de zak.

0   0  
Gman

wat is dat met al die trollers op bsiderats laatste tijd? kan daar niet iets aan gedaan worden bsiderats?

Laad alle berichten na dit bericht in