Overal waar we komen

'Filipovic staat voor transfer naar Slovenië'

F8Hipster

Andrija Filipovic lijkt nog deze week te vertrekken bij NAC. De aanvaller staat volgens Sloveense media voor een transfer naar NŠ Mura.

Filipovic tekende afgelopen zomer nog een contract tot medio 2021 (optie voor nog een jaar), maar mag zoals bekend alweer vertrekken. NAC plaatste de aanvaller op de transferlijst en lijkt hem voor het sluiten van de transfermarkt te slijten. Het Sloveense NŠ Mura wordt Filipovic' nieuwe club, zo meldt Ekipa24. Er wordt niet gemeld of het om een huur of koop gaat, maar een definitief vertrek lijkt het meest voor de hand te liggen.

Voor Filipovic betekent een transfer naar Slovenië een terugkeer naar vertrouwd terrein. Eerder droeg hij namelijk de kleuren van het Sloveense ND Gorica.

Bron:
B-Side Rats, Ekipa24, Chris WM
Terug naar overzicht
25 Reacties
117    
Ouwe Spionkop

Jammer, jammer!
Deze jongen heeft een die periode dat hij hier was een echt NAC hart gekregen.
Een speler met wel een goede voorzet in de benen en een uitstekende mentaliteit.
We houden alleen zaalvoetballers over.
Daarom ging het gisteren alweer mis. Breien tot in het oneindige.
Filipo bedankt voor je altijd 100% inzet! Een goeie gast.

12    
Chris W.M.

En aangezien Luka Asentic óók bij Mura onder contract staat (uitgeleend tot 31/01) zou het mij niet verbazen als er iets van een ruildeal, hopelijk met wat extra geld, plaats gaat vinden;

https://www.bsiderats.nl/nieuws/uit-de-glazen-bol-van-chris-wm

Zou wel verklaren waarom deze Luka ineens zo openlijk de liefde verklaard heeft aan NAC...

117    
Ouwe Spionkop

Jammer, jammer!
Deze jongen heeft een die periode dat hij hier was een echt NAC hart gekregen.
Een speler met wel een goede voorzet in de benen en een uitstekende mentaliteit.
We houden alleen zaalvoetballers over.
Daarom ging het gisteren alweer mis. Breien tot in het oneindige.
Filipo bedankt voor je altijd 100% inzet! Een goeie gast.

14    
Krenk

Top mentaliteit, kunnen er nog wel een paar van leren. Komt alleen kwaliteit tekort, NAC mag en moet meer verwachten.

Andrija bedankt!

20    
Tegel

Waarom zouden we Luka Asentic halen?
Heeft als spits nog bijnanergens gescoord... , Chris WM?

17    
Ivo

Filipovic heeft natuurlijk niet heel veel geweldigs laten zien, maar moest als spits ook op de flanken spelen, wat zijn kwaliteit niet is. Het was wel een jongen die veel inzet toonde, met veel felheid in zijn spel. In Breda houden we daar wel van en dat was soms ook een verademing naast alle lieve jongens die in het team staan.

Waarom heeft TvdA naast de spitsen Stokkers en Dogan en de al aanwezige Sydney ook nog Filipovic en Kudimbana vastgelegd? Dat is de hamvraag.

Nu mogen Andreija en Boris alweer weg. Ik hoop dat het lukt maar dit was natuurlijk niet nodig geweest. Voor het salaris van deze 2 spelers hadden we beter één topper kunnen halen.

6    
Chris W.M.

@TEGEL

Ik ben geen scout, dus weet niet wat ze in hem zien. Heeft schijnbaar ook nog onder contract gestaan bij Benfica dus die zullen ook wel iets in hem gezien hebben. Geloof nooit dat hij voor de basis gehaald zou worden, áls hij al komt.

Ik knoop hier alleen een aantal ‘toevalligheden’ aan elkaar, maar zou het absoluut met een flinke korrel zout nemen!

6    
Karel

Ach, ons NAC blijft 1 grote AMATEURCLUB!

5    
Da Pope

Zonde dat Filipovic nu alweer vertrekt. Heeft nauwelijks kansen gekregen op zijn favoriete positie, dus je zult nooit weten hoe goed of slecht hij nu werkelijk was. Gevoelsmatig is hij niet minder dan Stokkers, maar dat heeft hij op de training blijkbaar niet bewezen.

Hoop dat NAC met het vrijgekomen budget de selectie écht weet te versterken. Kan me niet voorstellen dat het vertrek van Filipovic voldoende is om de komst van Bruns te financieren, maar het zal allicht helpen.

2    
FCSP

Jammer dat ie weggaat. Heeft nooit een kans gekregen op de positie waar hij voor is gehaald. Had wel inzet en ws een directe voetballer. Een hele verademing als je kijkt naar het huidige breiclubje wat op het veld staat. Veel succes!

6    
RV

Jammer, ik vond hem wel positief in de eerste wedstrijden.
Heeft tenminste het gif wat we mogen verwachten en zet de defensie van de tegenstander onder druk. Ook FIlipovic is net als van Hooijdonk en Stokkers gewoon een speler die aan het eind van het seizoen wel een doelpunt of 10-12 maakt (en met zijn goede trap ook nog goed is voor assisten, die corners op kniehoogte van El Allouchi heb ik nu ook wel genoeg gezien).

Hoe denk je net gisteren uberhaupt te gaan scoren met een dwalende Dogan voorin, een Ilic die het te weinig laat zien en daarachter Verschueren, El Allouchi, van der Gaag én Azzagari. Dat zijn vier middenvelders die samen weinig productie op zich nemen en gewoon te weinig stootkracht hebben voor de goal.

14    
H.V.M.

Is zeker niet de slechtste.
Heeft ook als een van de weinigen een goede voorzet in huis, maar om nu te zeggen dat hij geen kans(en) heeft gehad om zich te bewijzen is onjuist.
Een basisplaats dwing je af op de dagelijkse training en /of Jong NAC.
Niemand binnen de technische staf ziet het blijkbaar in hem zitten en dat zijn toch de mensen die hem elke is. dag bezig zien.
Ook de komende nieuwe trainer wil blijkbaar geen beroep op hem doen, anders zou die tijdens de gesprekken wel op de rem getrapt hebben!

Voor TvdA is dit echter wél een afgang.
Filipovic is amper zes maanden geleden met veel bombarie binnengehaald en mag/moet nu in snelwandeltempo via de achterdeur verdwijnen.
Dit scenario lijkt ook te gaan gelden voor Kudibama.
Goed beleid lijkt nog steeds ver weg in Breda.

-8    
Chris W.M.

@H.V.M.

"Goed beleid lijkt nog steeds ver weg in Breda."

Maar wat nu als we een tonnetje of 3 voor Filipovic ontvangen ( roep maar wat hoor )? Is het dan niet gewoon goed beleid? Spelers halen en die voor een dikke winst verkopen?

15    
Judge M.

@Chris W.M.:

Goed beleid zou er in eerste instantie op gericht moeten zijn dat het eerste elftal optimaal presteert. Centen verdienen zou op de tweede plaats moeten staan dan. En hoe beter de prestaties, hoe meer centen het kan opleveren maar het begint er steeds meer op te lijken dat men de hoop heeft opgegeven voor goede prestaties..

6    
Peerke

Als hij in de basis stond overtuigde hij niet. Als invaller bracht hij wel altijd diepgang in dreiging. Was dus niet compleet overbodig. Afwachten dat een vervanger beter is.

0    
DnTinus076

Iedereen die roept elkaar maar na dogan dit dogan dat die gast word misschien nu niet op zn beste plek gebruikt maar maakt veel vuile meters zodat verschuren erin kan duiken.
Er word op bepaalde spelers door geselecteerd en dat is alleen maar goed de slechste gewoon nu al afscheid van nemen.
Filipovic had misschien meer tijd mogen krijgen maar zoals sommige al zeggen als je zo goed bent maak je het op de training waar zodat je basis staat.

Wat mij betreft word er nog een jaar gebouwd aan een goed elftal in deze competitie zodat er echt een team staat want nu met alle talenten gaan we het volgend seizoen echt niet redden dus beter door bouwen in deze competitie.

En hopelijk schoon schip maken boven in de top.

TvdA doet het in mijn ogen nog goed want er zijn genoeg spelers die wel goed kunnen voetballen, olij, riera , monsalve, verschuren, noblas

Het feit dat we zo staan zoals we er nu voorstaan is op conto van brood met zn verdedigings tacktiek

De wedstrijden onder weijs zit al meer drang naar voren in en meer vechtlust.

Die punten komen wel en zoniet een jaartje extra bouwen zal nac goed doen mits dit op alle niveaus binnen nac gebeurd.

8    
H.V.M.

In dit geval roep je inderdaad maar wat Chris.
Desondanks hoop ik dat jouw gedachtengang in de nabije toekomst regelmatig werkelijkheid gaat worden.
Zolangzamerhand zijn de fans met dit amateuristisch beleid wel klaar.
Nóg een paar jaar op deze voet door ploeteren kan rampzalige gevolgen hebben.
Zelfs die drie ton eventuele winst in jouw voorbeeld zal daaraan niet meer helpen!

-1    
Chris W.M.

@Judge M.

Het een sluit het ander niet uit. Feit is dat Filipovic om wat voor reden dan ook nooit de basisspeler is geworden die men voor ogen had. Door een wisselspeler als Filipovic met winst te verkopen en met dat geld een betere/basisspeler ( daar zit de crux) te halen verbeter je het elftal en dus de prestaties. Dat is uiteraard de gedachte erachter; to make money you first have to spend money. Áls Filipovic met winst verkocht wordt én er een betere vervanger wordt aangetrokken dan is het gewoon een goeie deal geweest.

6    
Ivo

Voorlopig staat de teller nog steeds op nul transfers.

Sommige spelers staan al maanden op de transferlijst, maar daar komen we waarschijnlijk alleen vanaf als we het contract afkopen. We gaan het zien.

De trainer had ik eerlijk gezegd ook al verwacht.

0    
Sp1

Het eerste handje word door Tommeke al in de boezem gestoken zonder er woorden aan vuil te maken.

Doe dat ook even voor het busje vol spelers die door jou gehaald werden. Stokkers, Dogan, Boris, Schouten, filipovic.

Dan zal ik voor Monsalve en Noblejas nog even wachten, maar ook daar hebben we weinig plezier aan mogen beleven, Riera en Olij zijn de enige die van waarde zijn.

-23    
De muzikant

@chrisje: jouw post van 13:13, raakt kant nog wal. Dus we trekken een "basis" speler aan (met veel bombarie), deze rendeert voor geen meter, dus verkopen we hem maar weer. Dit is geen beleid beste internet zoekertje, maar dit is speculeren en gokken. Dat dit leidt tot imagoverlies en mogelijk flinke tegenvallers is voor mij een zekerheid. Daar heb ik geen glazen bol voor nodig.

19    
Fredje

Nou nou muzikantje,

Wat een waardeloze kut reactie van Je. Iedereen weet dat chris dit puur hobby matig doet dus verwacht er ook niet veel van. Dus niet zo denigrerend alstemblieft.

Chris ik vind het tof hoor. beetje speculeren onder de supporters mag wel

-21    
De muzikant

@fredje: ik snap dat het een vriendje van jou en de polonaise politie is, geen probleem mee, maar je moet wel eerlijk over beleid en hap snap beslissingen blijven nadenken. Speculeren supporters is niks mis mee, maar binnen de staf van NAC is het niet slim en zelfs gevaarlijk. Wat mij stoort is dat hij opnieuw dit soort praktijken verdedigd (zoals bij smullie). Overigens doe ik dit ook op vrijwillige basis, waarvan acte. Verder kan ik bij jou niet echt een inhoudelijke reactie zien, dus als je een kutreactie wilt lezen dan moet je die van 14:07 nog eens lezen.

14    
Chris W.M.

@Fredje

Niet te serieus nemen, doe ik ook niet.

7    
10diego

Pure gok van VDA. En dan lang vastleggen, want dit was de goudmijn. Echt van de gekke dit gokken vanuit de database. En het kan allemaal maar. Waarom? Geen voetbalkennis en geen leiderschap in de top.

2    
Judge M.

De volgende telgen in het vreemdelingenlegioen dienen zich alweer aan... Doe mij maar een herkenbaar elftal met langdurige contracten voor Olij, Van Hecke en Verschueren en bouw daar eens omheen..

Laad alle berichten na dit bericht in