Wij gaan niet opzij

Garbett, Mekkaoui en Banzuzi in actie tijdens interlandperiode

Masthow

Nadat eerder deze week al bekend werd dat Martina en Mac Nulty op pad mochten met hun nationale ploeg, zijn daar nu drie namen bij gekomen. Garbett is opgeroepen voor twee oefeninterlands van Nieuw Zeeland. Banzuzi reist met Oranje O18 af naar Dubai voor een toernooi en Mekkaoui mag zich melden bij Marokko O20.

Torino-huurling Matthew Garbett mag komende week op pad met Nieuw Zeeland. De middenvelder is opgeroepen voor twee oefenwedstrijden van de kampioen van Oceanië. De 20-jarige Garbett speelde tot dusver twaalf wedstrijden voor het nationale elftal van Nieuw Zeeland. Daarin kwam hij tot één goal en één assist. Op 23 en 26 maart staan de duels op het programma. In eigen land is China twee keer de tegenstander.

Op 20 maart vertrekt Ezechiel Banzuzi met Oranje O18 naar Dubai voor de Football Federations Cup. Daar spelen ze op donderdag 23, zaterdag 25 en dinsdag 28 maart tegen respectievelijk Saudi-Arabië, VAE en Mexico. Bij de 23-koppige selectie zit ook oud-NAC jeugdspeler Oualid Agougil.

Omar Mekkaoui is ditmaal opgeroepen voor Marokko O20. De 18-jarige verdediger mocht in januari dit jaar nog naar Zeist voor een tweedaagse trainingsstage bij Oranje O18. Nu zal hij voor een trainingsweek afreizen naar Marokko. Tijdens die week worden ook twee oefenwedstrijden gespeeld tegen nog nader te bepalen tegenstanders.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Contracten Ligeon en Cagro ontbonden 63 reacties
Terug naar overzicht
7 Reacties
48   3  
Keeske

Waarom krijgt Mekkaoui niet een keer een kans? Kan toch niet veel slechter zijn dan Besselink? Is al meerdere keren uitgenodigd voor jeugdelftallen van zowel Nederland als Marokko…

48   3  
Keeske

Waarom krijgt Mekkaoui niet een keer een kans? Kan toch niet veel slechter zijn dan Besselink? Is al meerdere keren uitgenodigd voor jeugdelftallen van zowel Nederland als Marokko…

16   5  
Bertus

Besselink liep een keer per ongeluk tegen een bal aan en het was een goal en dat leverde meteen basis op waardoor hij wekelijks de schlemiel is en fout op fout stapelt.
Geennenkele voetballende reden om de een wel en de ander niet op te stellen.

26   8  
Bp

Het kriebelt bij Henk Fräser, zou mijn insziens goede optie zijn voor volgend seizoen.

6   1  
Van Flieger

4 spelers die de halve wereld gaan afreizen en moe terugkomen.

1   1  
Fan uit Zevenbergen

Nac neemt vandaag afscheid vam 2 spelers

4   0  
scheppioni

Idd Keeske samen met Luc afwisselen met een ervaren Cuco naast hun en Vet dan controleur !

0   1  
Bredaaaaa

Volgens mij geen is fräser een behouden trainer als steijn. Nee dank je! Hup Hyballa!

Laad alle berichten na dit bericht in