Wij gaan niet opzij

Gerucht: 'Tein Troost staat voor terugkeer naar NAC'

Thiestemberg

Het doorgaans betrouwbare Feyenoord Youth Watcher heeft vandaag naar buiten gebracht dat Storm Vloermans, dit seizoen keeper van NAC O-16, de stap gaat maken naar de jeugd van Feyenoord. Daaraan voegt het platform toe dat Levi Roeland en Tein Troost wellicht terugkeren naar Breda.

Levi Roeland is een zestienjarige middenvelder die eerder uitkwam in de jongste NAC-jeugdelftallen. Twee seizoenen geleden vertrok hij naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Nu staat hij voor een terugkeer. Tein Troost lijkt nu dus misschien dezelfde route te gaan bewandelen. De talentvolle doelman vertrok enkele seizoenen geleden naar de jeugd van Feyenoord waar hij zich ontpopte tot jeugdinternational.

Storm Vloermans vertrekt van NAC naar Feyenoord, al lijkt dat meer een breedteversterking te zijn. NAC wilde niet met de jonge doelman verder. Eerder deze week vertrok Wis Treffers ook al naar de jeugd van de Rotterdammers. 

Bron:
B-Side Rats, Feyenoord Youth Watcher
Terug naar overzicht
25 Reacties
79   3  
Den Tinus

Mooie berichten dit. Twee jongens die bij Feyenoord in de jeugd hebben kunnen rijpen en dan terug komen om NAC beter te maken.

79   3  
Den Tinus

Mooie berichten dit. Twee jongens die bij Feyenoord in de jeugd hebben kunnen rijpen en dan terug komen om NAC beter te maken.

13   48  
Bp

Zag toch liever Verbruggen dan Troost, Bart heeft toendertijd de strijd tussen beide gewonnen en zit nu bij Anderlecht kort aan de basis

51   1  
Wanny

Volgens mij was het meer andersom. Verbruggen heeft geprofiteerd van het vertrek van Troost naar Feyenoord. Daarvoor was Troost de nummer 1.

Wel mooi om te zien dat NAC goede keepers kan opleiden. Nu nog eentje die daadwerkelijk NAC 1 haalt voor langere tijd.

19   0  
Rob

Verbruggen heeft na het vertrek van Troost hem ingehaald bij oa het Nederlands elftal en is zeker beter, maar niet haalbaar. Troost zit daarentegen op een dood spoor bij Feyenoord. Dit zou wel betekenen dat O19 international van Lare niet terugkeert van PSV.

Roeland is een aanvaller die bij NAC aan de lopende band scoorde, maar in alle seizoenen bij Feyenoord nauwelijks heeft gespeeld in de competitie.

12   2  
Bash (BSR)

Ik vond het destijds al jammer dat Troost vertrok richting Rotterdam. hopelijk weet ie de weg terug nog.

Welkom terug dus! (En ook Levi Roeland van harte welkom terug)


9   1  
BATI

Waarom zou Feyenoord een jeugdinternational zomaar laten gaan??

9   3  
Wanny

Dat is het hele probleem met keepers. Er is er doorgaans maar eentje per club die speeltijd in het eerste krijgt.

Bij Feyenoord heb je Bijlow al, daar wil de trainer dan meestal een ervaren kracht als tweede doelman bij. Dan kun je als jeugdige doelman dus alleen minuten maken in het Jong team. Of je moet je laten verhuren, maar wie zet er een huurling van 19 op doel?

Bij NAC zal ie iets dichter bij het eerste zitten.

11   0  
Hij gaat de Singel in

Bericht lijkt te kloppen. Keeper Troost heeft concurrentiestrijd van andere keeper Remie verloren. Beiden komen uit Breda en keepen bij Feyenoord O21.

6   2  
Mo

Zal tein achter korsmit zitten

3   43  
Luisindepels

Zonde! Troost op een dood spoor bij de Rotterdammers. Hoe is het mogelijk, vraag ik mijzelf af terwijl ik het antwoord al weet. En nu? Weer achteraan sluiten? Weer in het Bredase je ding doen? Tein, waarom ga je niet naar het buitenland? Met jouw CV naar een Engelse club? 3rd Division, waarom niet? 2nd kan ook, makkelijk. Sla er een paar goed uit voor 10.000 man en Leicester City zit op de tribune! DURF! DOEN! Ja mensen,10.000 man, zelfs op het 4de niveau daar. Het is de voetbal hemel!

24   1  
Wanny

Ik denk omdat de Third Division niet bestaat

5   2  
Falco

Veel plezier met Tein Troost! Groeten

14   8  
Tip

Herinnert me dat indertijd Frans Bouwmeester jr. uit de jeugd van Feyenoord terug kwam naar NAC. Hij stond jarenlang in de basis. Het al oude principe ‘ niet goed genoeg voor de top’ maar voor ‘NAC top.’ Bouwmeester jr. kwam net dat tikkie snelheid tekort. Betreffende nu. Ik denk dat Kortsmit, mits fit, een prima keeper is. En daarachter een goeie jeugd keeper is toch prima? Ik zou vooral geld uitgeven aan nog een goeie back en een hele goede middenvelder. Ik ga er vanuit dat Bannis blijft, vind ik een behoorlijke spits met potentieel.

5   3  
Arie

Maak hem lekker 3e keeper achter van de Merbel en Kortsmit. Hoeven we aan die linie al niks meer te doen.

6   1  
Andre Vermeulen

Olij is nog niet weg.denk niet dat een club als Sparta een bedrag tussen 6 en 8 ton voor een keeper gaan betalen.Geen enkele club buiten de top 3.

2   0  
Gusenberg Skansen

Gaat dit om huren of definitief overnemen?

10   0  
Ivo

Eerst maar eens kijken wat Olij gaat doen. Die heeft nog een doorlopend contract. Als het Sparta of een andere eredivisieclub wordt kunnen we in ieder geval een aardige transfersom verwachten.

4   0  
Guuske

Troost is toch die buurjongen van V Schuppen? die van die panna?
Zou mooi zijn, weer een local er bij.

3   3  
fvf6

Het zou mooi zijn als troost verder kan rijpen bij NAC en dan over 2 jar de vaste keeper van ons NAC zal zijn , ik heb wel vertrouwen in deze jongen . Al zal hij wel de tegenslag van het niet slagen bij feyenoord goed moeten kunnen verwerken . En geduld hebben tot hij bij NAC de kans krijgt , een kans die er zeker komt voor dit talent .

7   1  
Sjak

Bij Feijenoord keept er ook nog een andere Bredanaar, Devin Remie..
Die heeft heel zijn leven al bij f-nerd gekeept vanaf de jonge jeugd.
Hij keept nu -U19 en dat is best knap dat je al die jaren de selectieprocedures daar hebt doorlopen.
Dus er is veel concurrentie in Rotterdam..

7   1  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Gerucht is ontkracht helaas.

2   16  
Den Tinus

De trainer en assistenten zijn bekend.

Robert Molenaar
Assistenten.
Lokhoff
Molhoek
Lurling
En Babos.💛🖤

1   10  
Den Tinus

Komt uit een betrouwbare bron die dicht bij de familie Vrolijk staat.

12   2  
Ric

Leuk zo’n figuur die dicht bij de familie staat en alles moet doorvertellen. Hopelijk weer de familie vrolijk snel wie het is. Als dat lekken nu al weer begint
Liever dat alles eens binnenskamers blijft!

11   17  
Hij gaat de Singel in

NAC = weer oud NAC. Ons kent ons. Lekken als een vergiet. Aandeelhouders die een speeltje erbij hebben, naast hun eigen bedrijf. Meerdere kapiteins op 1 schip. Iedereen die wat te zeggen en te vertellen wilt hebben. Vriendjespolitiek van de bovenste plank. Beleidsformulerering dat slechts bestaat uit open deuren en oneliners. Wel macht maar geen verantwoordelijkheden nemen.

Laad alle berichten na dit bericht in