Wij gaan niet opzij

Seizoenkaarten B-Side uitverkocht!

Thiestemberg

De seizoenkaarten voor de B-Side zijn uitverkocht. Ook voor het seizoen 2022/2023 is de tribune achter het noordelijke doel goed gevuld dus. Net als voorgaande jaren is de B-Side het snelste uitverkocht, ''de verplaatsingsdagen' zijn pas een paar dagen bezig.

De seizoenkaartenverkoop loopt sowieso voorspoedig, ten tijden van het schrijven van dit artikel staat de totale teller namelijk al op 11.822 seizoenkaarten. De B-Side is dus uitverkocht, op de andere vakken zijn wel nog kaarten beschikbaar. Eerder vandaag maakte NAC ook al bekend dat ruim tweederde van de verlengde seizoenkaarten is verlengd zonder compenstatie. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
45 Reacties
115    
Wanny

@ Ernie

Ik heb ook voor 1 seizoenkaart gebruik gemaakt van de compensatieregeling. En voor de andere een boek gekozen om de verzameling uit te breiden.

Altijd de volle mep betaald met een gouden seizoenkaart en het afzien van compensatie. Uiteindelijk heb ik daarmee mede het wanbeheer gefinancierd met afkoopsommen voor allerlei niet-NAC mensen en een dik inkomen voor een wanpresterende directeur.

Nu ga ik eerst die paar tientjes zelf maar eens beheren en kijken of de nieuwe leiding van de club het waard is dat geld alsnog te krijgen. En als dat zo is, koop ik er weer eens een keer een shirtje van in de fanshop.

48    
Kinderkaartje


Eens dan wordt de hemel stralend blauw!

6    
rooftop

Verplaatsingsdagen, die waren toch vorige week?

40    
Ivo

Hopelijk komen er ook minder lege plekken op de b-side volgend seizoen. Volgens mij was er zo'n systeem waarbij je kon aangeven als je er niet bij kon zijn zodat ze dat plekje alsnog kunnen verkopen.

Het lijkt me handig als dat nog eens goed uitgelegd wordt.

-199    
Ernie

Toch weer bijna 4000 mensen die gebruik hebben gemaakt van de compensatie-regeling. Onbegrijpelijk.

8    
scheppioni

Mooi op tijd bij geweest ! verdubbeld !!

115    
Wanny

@ Ernie

Ik heb ook voor 1 seizoenkaart gebruik gemaakt van de compensatieregeling. En voor de andere een boek gekozen om de verzameling uit te breiden.

Altijd de volle mep betaald met een gouden seizoenkaart en het afzien van compensatie. Uiteindelijk heb ik daarmee mede het wanbeheer gefinancierd met afkoopsommen voor allerlei niet-NAC mensen en een dik inkomen voor een wanpresterende directeur.

Nu ga ik eerst die paar tientjes zelf maar eens beheren en kijken of de nieuwe leiding van de club het waard is dat geld alsnog te krijgen. En als dat zo is, koop ik er weer eens een keer een shirtje van in de fanshop.

9    
Tim

Wil graag een seizoenskaart bestellen, maar zie de optie in termijnen betalen dit jaar niet? Is wel altijd geweest..jammer weer


BSR Edit: er is een betaalmogelijkheid: IN-3, via deze betaaloptie betaal je je scc in 3 termijnen. 

13    
Judge M.

Mooi werk. Nu komt hopelijk ook de secondary ticketing optie weer beschikbaar waar Ivo al aan refereerde...

9    
Mike @tim

Gewoon ff mailen naar nac ticketing. Komt helemaal goed!!

25    
RaRa

Hopelijk de sponsortribune ook weer eens goed gevuld…..

-30    
@Rara

Ik ben heel nieuwsgierig wat de sponsors doen. Schijnen iig niet warm te lopen voor NAC = Breda. Hopelijk zien ze sponsoring los van de nieuwe eigenaren.

23    
Twan

@Ernie

Ik heb met één kaart de compensatie genomen.
Als je kijkt wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is, en hoe er met geld gesmeten is bij nac, vind ik er weinig onbegrijpelijks aan!!

11    
RaRa

Het is wat vreemd regelmatig toeschouwersaantallen te horen, een volle B-Side en goed gevulde Ere en G maar een Hoofdtribune waar ongeveer 1/3 van de stoeltjes bezet is. Zonde.

23    
Eastwood

Compensatie genomen zonder twijfel en daar sta ik nog steeds 100% achter, ik ga niet de afkoopsom van een aantal clowns hogerop betalen. Koop het Nike shirtje wel van komend seizoen, krijgen ze de centen alsnog.

-29    
Fan uit Zevenbergen

Troupee is dat iets voor Nac ,??

11    
Ibio

We hebben een linksback nodig, liefst 2

-12    
Yoga

Nac is bijna rond met Peer Schuurs van jong az!!

7    
Nac

@yoga

Peer Koopmeiners neem ik aan?

3    
Yoga

@NAC

Ja klopt excuus

-8    
The Cosmic Gate

@Yoga : Perr Schuurs van Jong Ajaks ?

4    
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Mogelijk komt Tein Troost ook weer terug. Met nadruk op mogelijk.

10    
Nac

Mochten ze spelers als zo’n Peer Koopmeiners halen bij nac zou ik daar wel blij mee zijn.

Er moet dan nog alleen een klein beetje ervaring bij op bv linksback en middenveld.

34    
Theo 076

Hopen dat ze dit jaar al die mensen die bij elke kans een glas bier naar beneden gooien er gelijk uit zetten, wat ben ik dat beu mensen

-5    
since2004 @ivo

Kon nergens de verkoop van je seizoenskaart voor 1 wedstrijd een paar werken terug vinden? Weet iemand of dat nog wel bestaat?

9    
Nacman

Koopmeiners komt echt niet die kost 6 ton en staat in de belangstelling van Volendam.

-44    
Korneev

Eens met Ernie. 4000 x 3 tientjes is toch 120.000 euro en dan straks het hoogste woord hebben dat er niet genoeg of de juiste spelers aangetrokken worden. Argumenten van afkoopsommen en dik betaalde salarissen zijn van het verleden, geef de nieuwe eigenaren gewoon een kickstart ipv te lopen janken.

65    
Kinderkaartje

@Korneev

Ik mag van BSR alleen nog maar inhoudelijk reageren, anders wordt ik gejorist, dus bij dezen.

Ten eerste;
120.0000 op een begroting van 11 miljoen, is 1%. Als die ene juiste speler van je laatste 1% afhangt, dan klopt er dus geen zak van je begroting/ visie/ strategie. Dus dat zou echt het verschil niet mogen maken.

Ten tweede:
Je kunt niet bij iemand anders in zijn portemonnee kijken, noch daar over oordelen. Er zijn mensen die echt keuzes moeten maken of ze een seizoenkaart nemen, of, ik noem maar wat, een Viaplay abonnement. Als dan NAC niet door gaat en de F1 wel, kunnen ze in ieder geval nog iets kijken als ze hun geld terug vragen.
Wie ben jij om er iets van te vinden dat mensen op deze manier kiezen?
Als je bij de kroeg voor een gesloten deur staat gooi je toch ook geen € 25,- door de brievenbus, omdat je die anders ook had opgemaakt?

Ten derde:
Jouw argument dat de geldverkwisting iets uit het verleden is, is nergens op gebaseerd. Uiteraard hopen en verwachten we allemaal dat er iets verandert met NAC=Breda, maar weet jij dat dat echt zo is? Weet jij hoe lang en hoe veel we nog afkoopsommen moeten betalen aan al die 'in-goed-overleg-uit-elkaar-gegaan'de personen?
Ik kan me prima voorstellen dat mensen sceptisch zijn geworden, na jaren van wanbeleid en pappen en nathouden en afkopen door Van Aalst c.s.
Als je ziet wat er voor geld over de balk is gesmeten dan doet het pijn aan je hart als je iedere keer ziet dat het geld van jouw gouden seizoenkaart aan een afkoopsom van de volgende non valeur wordt besteed.


En dan tot slot;
Zelf heb ik nooit een cent teruggevraagd, gouden seizoenskaart (3X), etc. etc. Ik kan het missen en gun(de) NAC op zich mijn centen.
Ik heb deze keer wel gewacht met verlengen totdat ik zeker was dat we verlost zijn van die klote 3, en Mattijs de leugenaar.
Nu dat dan allemaal lijkt te gaan lukken, krijgt NAC weer mijn onvoorwaardelijke liefde en steun.
Maar ik heb geen enkele minachting voor mensen die wel geld terug vragen als ze de wedstrijden niet kunnen bijwonen? Waarom zou ik? Dat is een persoonlijke keus toch? Maar de Ernies van deze wereld scheppen er een genoegen in om bij elk bericht op BSR een negatieve twist te vinden, zodat ze lekker veel minnetjes genereren en men (waaronder ik) niet meer op het bericht reageert, maar op deze aandachtsgeneratoren.

Nu is dat dus mensen die geld terug vragen, gisteren was dat "80 % van de mensen in het Nac-stadion komen niet voor het voetbal. "

Ik hoop dat Ernie geniet van zijn negatieve aandacht.
5    
Breda-mike

@yoga en hoe kom jij aan deze informatie?

29    
Lamington

Ik heb welgeteld vier wedstrijden in het stadion gezeten afgelopen seizoen. En de compensatie die geboden werd is een stukje magerder dan 'optie 3'. En ik heb daar gewoon gebruik van gemaakt.
Nodig of niet; mijn geld, mijn keuze. Daar heeft niemand anders iets over te vertellen. Net zoals iedereen dat voor zichzelf bepaalt. Daar mag je gerust wat van vinden verder. Maar kom dan niet met dooddoeners als 'onvoorwaardelijke steun', 'clubliefde' en 'geen echte supporter'. Dat soort kreten doen mij vrij weinig in deze context.

24    
Peter13

Ik heb afgezien van compensatie, maar ik kan het helemaal begrijpen als mensen wél compensatie willen. Wat hun afwegingen daarbij ook zijn.

Dat Secondary ticketing was toch alleen bedoeld om plaatsen op te vullen als het stadion helemaal uitverkocht was?

92    
Ingrid

Ik ben een Utrecht supporter maar hoop NAC volgend seizoen weer terug te zien in de Eredivisie.
NAC is een prachtige volksclub👍

5    
Tip

- dat de bside is uitverkocht na afgelopen seizoen is top, ook het aantal verkochte seizoenkaarten is top. - uiteraard heeft iemand het volste recht compensatie te nemen. - en het is iedereen zijn volste recht daar iets van te vinden. - betreffende negativiteit moet je vooral andere sites eens lezen. Fijne dag allemaal. 👍

-19    
Cees-2

Korneev: Soms denk ik dat ik plots muurvast (droom) zit. Soort van nachtmerrie. Wrijf ik haastig door mijn nog enigszins slaperige ogen. Al denkende, nog zeer sterk twijfelend, zijn er werkelijk mensen op de "globe" zoals deze? Die zijn er schijnbaar. Ik tracht me dan in hun denkwijze te verplaatsen, maar met de al-ler-beste wil van de wereld kan ik haast nooit de vinger op de pols leggen bij bepaalde in mijn ogen figuren. Jouw inzending komt echter wel in mijn top tien, genaamd "B-site bloopers 2022".

Nog even geduld Korneev de uitreiking van de "Gouden-Blooper trofee" gaat plaats vinden in januari 2023. Tevens gaan ook de zilveren en bronzen bekers over de toonbank. Troostprijzen de laatste twee, maar, paniekeer niet, jij doet een serieuze gooi naar het hoogste kan ik je alvast verklappen. Maar wat jij het allerbeste zal beseffen, je weet maar nooit?

Vast spannende tijden voor jou.

-22    
den hulk

is ernu niemand die nackan zorgen voor kwaliteitspelers met zoveel supposters

-11    
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

@Den Hulk, hou je mond pancake

-8    
scheppioni

Nog een dikke week wachten op de knvb ???
Nondeju het wordt weer krap allemaal........ buiten de twee aanwinsten hopelijk verder alles gereed voor actie !! NAC we follow !

5    
Van "taajlaand

Hoi Kinderkaartje,

Klasse verhaal, en wat betreft goede onderbouwing van je antwoord scoor je dik boven een cijfer 9 voor mij.

Wil je mij trouwens de naam van de kroeg geven waar je nog voor slechts 25 euro 'op stap kan'.
Of had je die avond/middag niet zo'n dorst?😉

-4    
Bredaaaaa

Wat zou NAC die al jaren structureel wanbeleid voert doen zonder zijn trouwe fans. Hup NAC!

14    
enaaceebreda

Hoe komt iedereen toch aan die week dat de KNVB nodig heeft? Zo ver ik ik weet is het pas de eerste bijeenkomst en hebben de dan nog een paar weken nodig.

14    
Barry

@ENAACEEBREDA

Klopt. Volgens mij kwamen ze de 13e bij elkaar. En vervolgens zou het volgens Verkuijlen nog een paar weken duren. Halverwege juli zitten we dan al.

9    
Nacman

Over de 12000 seizoenkaarten een pracht prestatie nog 1900 te gaan kom mensen motiveert je familie en vrienden op naar de 14000 seizoenkaarten 👍

2    
Beest

Nac krijgt een berg geld van unibet

1    
Thierry14

Van hilterman ook al klein geld gemaakt of.....

0    
van Flieger

Zelfs de Portugeesche NACcer heeft een kaart voor de 'B-side'.

3    
Hupstein

Dat worden weer veel wittewijntjes en mobieltjes in de lucht...huphup

Laad alle berichten na dit bericht in