Wij gaan niet opzij

Unibet krijgt Nederlandse vergunning: ‘Deal van €200.000,- voor NAC’

Thiestemberg

NAC gaat dit seizoen de vruchten plukken van het vorig seizoen getekende voorcontract met wedkantoor Unibet. Het miljoenenbedrijf betaalt NAC zo'n 200.000 euro voor een uitgebreid 'exposurepakket', weet BN DeStem te melden. In dit pakket zit onder andere reclamering in het Rat Verlegh Stadion. De overeenkomst betreft een meerjarig contract tussen NAC en Unibet.

Unibet kreeg woensdag een vergunning van de Nederlandse Kanspelautoriteit. Hierdoor zal de Nederlandse website weer online komen en ook de Unibet-app zal weer in de Nederlandse App & Play store te downloaden zijn. Unibet pakt na de verkregen vergunnig meteen door een benaderde al verschillende Eredivisieclubs voor een sponsordeal.

NAC tekende vorig seizoen al een voorcontract met het Engelse miljoenenbedrijf en kan de samenwerking dus meteen starten aankomend seizoen. De deal met Unibet blijft volgens bronnen wel beperkt tot het stadion. Unibet komt niet op het tenue te staan van NAC, weet de krant.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
192 Reacties
460   55  
JapieOG

De gokwereld heeft een ongekende macht op de sportwereld middels matchfixing. Daarnaast verruineert online gokken talloze levens.
Hoe welkom het geld ook is voor onze club, van mij mogen ze wegblijven, uit de hele sport.

23   42  
Bp

Kassa !!!

28   70  
Beest

Rinkel de kinkel.

Nac moet meer van dat soort sponsors binnen hengelen.

460   55  
JapieOG

De gokwereld heeft een ongekende macht op de sportwereld middels matchfixing. Daarnaast verruineert online gokken talloze levens.
Hoe welkom het geld ook is voor onze club, van mij mogen ze wegblijven, uit de hele sport.

99   55  
Beest

@japieog

Alcohol ook en we drinken er niet minder om in het stadion;)

Gewoon keiharde flappen moet NAC hebben.

31   49  
Kinderkaartje

Ere wie ere toekomt; volgens mij mag deze nog op t conto van Mattijs, toch?
Heeft die %#$)# toch nog iets goeds gedaan.
Dank je. (En nu snel wegwezen, flapdrol!)

En verder zal ik mijn mening maar voor me houden wat ik van dit soort gokbedrijven vind.
Geld is geld, zullen we maar denken.

43   20  
Didier

Hij moet natuurlijk zo snel mogelijk wieberen, maar zowel deze deal als die van Voetbalshop met in kielzog Nike als Unibet zijn binnengehaald onder Manders...

41   7  
Wanny

Wat moeten we ons voorstellen bij Reclamering in het Rat Verlegh Stadion?

Gaan mensen van Unibet dan in het stadion ergens hun beklag over doen?

31   31  
Bash (BSR)

Mooie deal, Fijn voor NAC. Jammer dat het een gokbedrijf is (ben ik persoonlijk niet zo van) en dat Manders hier ineens credits krijgt.
Het lijkt me alsof Unibet vooral de karttrekker was bij deze deal, en dus niet ons commerciële Mastermind

31   8  
Wanny

Maakt toch weinig uit of Manders hier bij betrokken was of niet? De man zal hier en daar heus wel iets goeds hebben gedaan tijdens zijn dienstverband. Helaas is het totaalplaatje onvoldoende gezien de puinhoop die het nu is.

Het is in ieder geval goed dat Eric Matijssen terug is gekomen. Daar hoor je vaak positieve geluiden over.

28   75  
NAC nieuwe stijl

Dus Manders verlengde Olij tussentijds zonder gelimiteerde transfersom, deed niets fout mbt opleidingsvergoeding Sydney, haalde bedrag én doorverkooppercentage voor Haye binnen, haalde mooie som voor Seuntjens binnen en deed een prima deal met unibet.

De nieuwe investeerders zijn 3 weken onderweg: en hebben al een paar bonussen in het vooruitzicht. Ondertussen hebben ze de als groottalent bestempelde Kestens weggegeven ondanks dat een maand eerder zijn optie is gelicht.

Hellemons heeft de situatie Hilterman volledig verneukt. Roepen wat hij verdient, roepen dat er geen toekomst voor hem is en verwachten dat er een transfersom binnenkomt.

110   23  
Nvt

Geld van Man City willen we niet, maar van een gokbedrijf is geen probleem... Interessant.

71   12  
Wanny

@ NVT

Man City mag best geld storten hoor. Als ze maar geen zeggenschap willen.

97   4  
Kinderkaartje


Volgens mij was het Hilterman die de situatie Hilterman volledig heeft verneukt.

48   9  
Da Huge

Blijft toch bijzonder dat dit zo’n vlucht neemt dat gokken. Ondertussen gaan er meer gezinnen aan kapot. Lekker weghouden

35   30  
F v p

Nike is voor zijn werknemers in o.a. Indonesië geen gulle werkgever (prettig dat ze niet mogen staken ) en gok geld is ook goed. Maar city geld deugd niet. Met hoeveel maten kun je meten ?

24   8  
L.

@F V P

Geld was niet het issue, liefst zo veel mogelijk. Het ging om de zeggenschap en verkopen van je ziel..

13   9  
NAC!!!

City mag heel veel storten.
Zeggenschap, 0,00000000000 gewoon handen van onze club, dat ze maar een andere club naar de filistijnen helpen met hun verkooppraatjes

35   28  
Sjef de gevulde [email protected]

Mooi gesproken maar ga je dan ook alle biersponsoren weren uit het stadion en geen bier meer op de tap. Ik weet namelijk zeker dat er meer mensen naar de klote gaan van alcohol dan van gokken. En rij ook even naar Holland casino in de stad om een hangslot op de hangen dan. Ohja en als je toch lekker bezig bent sluit de wc’s op vak G waar heel Breda en omstreken z’n neus vol staat te gooien. Naja wat ik wil zeggen prima deal.

10   5  
Ouwe spionkop

2 ton is in de voetbalwereld een fooi. Toch meegenomen.

7   2  
Babosje

Kunnen we van die 2 ton mooi het contract van Hilterman afkopen!
Nee grapje!

32   21  
Monir

Hypocriet gelul hier zeg. Nac heeft een sponsor= inkomsten. Punt

17   1  
RaRa

Ik gok dat dit niks wordt!

7   0  
Nicky

Engelse miljoenen bedrijf?

Unibet is gestart door een Zweed en is inmiddels onderdeel van moederbedrijf Kindred. Genoteerd aan de beurs van Stockholm. In 2017 een omzet 750 milj. GBP.

En wanneer NAC het commercieel een beetje slim speelt een hele fijne partner in de toekomst. Alleen al de komende 12 maanden is er een budget van ongeveer 30 miljoen gereserveerd voor Marketing in NL.

Die 200.000 staat gelijk aan het aantal Nederlandse speler er in de database stonden voordat Unibet de 'deuren' in NL moest sluiten.


3   1  
De Bolle Damen

Weet iets van gambling maar vraag me af of de “Moise gok” ook bij Unibet geplaatst is.
Rien ne va plus. Helaas Moise is out.

21   19  
Tonn

Walgelijk

9   3  
Cool Hand

In Engeland is er veel te doen over Everton's nieuwe shirt sponsor Stake.com. De Premier League hoopte dat de clubs op vrijwillige basis niet met online wedbedrijven in zee zouden gaan. De kans is aanwezig dat zulke sponsordeals in de toekomst worden verboden. Engeland is wel veel woker dan Nederland. Dingen verbieden, cancellen en uitsluiten is aan de orde van de dag.

14   14  
Marco van bavel

Wat een gezeur weer allemaal zeg! Voor mij had het alleen wel meer als 2 ton mogen zijn. Zoals eerder al gezegd een fooitje!!!

23   5  
Nvt

Op de dag dat bekend wordt gemaakt dat NAC met een gokbedrijf in zee gaat, kondigt Tilburg aan dat ze alle gokreclames uit hun stad gaat bannen, om de burgers te beschermen.

17   36  
Realist

Wat een moralistisch GEZEIK weer zeg. Ongelooflijk......

2   29  
Bredaaaaa

200k. Is dat per jaar of eenmalig? Wel fantastisch nieuws. Met dit geld kan NAC meedoen met plek 1 tm 2! Op naar de eredivisie.

20   10  
Ouwkus

Maar zon Arabier is dan niet goed🤣🤣terwijl dat sinds in Nederland online gokken legaal is, de gokverslaafden me t 50% zijn toegenomen🤡🤡

8   14  
SjorsNac

Lekker! Kunnen we goed gebruiken.
Ben zelf geen gokker, maar laten we niet hypocriet doen, bier zuipen maakt meer kapot dan gokken.

6   11  
ECG

Goed gedaan Manders!

28   3  
Charpie

@ Realist;

Alsof je als realist geen moraal zou hoeven te hebben. Ongelooflijk....

Kweenie hoor, maar ik ben hier helemaal niet blij mee. Zoals ik ook niet blij zou zijn met reclame van een Russisch gasbedrijf of een oliesjeik uit Dubai.

Die hele online gokwereld ademt ook de onwelriekende geur uit van ordinaire types als Andy van der Meijde en Wesley Sneijder. Bah! Niet des NAC's.

Bier zuipen op de tribune en gokken zie ik ook het verband niet tussen. Alsof er op de tribunes alleen maar alcoholisten zitten. Dat online gokken wordt het maatschappelijke probleem van de toekomst. Let maar op.

32   2  
Gjoewie

Twee ton voor vier jaar? Dat is gemiddeld 50.000 euro per jaar. En dan zetten we zo'n sponsor in de bloemetjes? Hoe zit het met de lokale sponsoren die al vele jaren ongeveer hetzelfde bedrag in de club steken?
En bij de weg, ik denk dat die overeenkomst na een jaar al weer verbroken wordt, vanwege het verbod op reclame-uitingen van gokbedrijven. Vandaag werd al op diverse media bekend gemaakt dat het aantal gokverslaafden met 50% gestegen is en dat er jongelui rondlopen die al een gokschuld van meer dan 50.000 euro hebben. Hé, dat is precies... Ach, laat maar.

3   5  
Gjoewie

Nicky > Volgens mij zit Unibet met zijn hoofdkantoor op Malta. Tismardaggutwit.

11   4  
Nonkel Frans

Het is wat @Gjoewie zegt.
Geef ons 1 voorbeeld van een deal van mannetje manders waar iedereen en dan ook iedereen blij van wordt/werd.
Iets sympathieks iets maatschappelijks iets degelijks iets kwalitatiefs iets voor en met de regio, iets fatsoenlijks.

Laat deze triviale deal de laatste bladzijde van manders zijn "Duvel en ouwe moer" dossier zijn.

20   3  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Leuk dat ze geld in NAC investeren. Ik word hier persoonlijk niet blij van. We gaan steeds meer de Engelse voetbal-gokcultuur achterna. Heb ik zelf niks mee en zie vooral 'voetballiefhebbers' om me heen die meer naar de uitslag kijken, dan nog enige liefde voor het spel.

19   4  
Nonkel Frans

As we speak: nu op TV bij talkshow Beau.
Gokverslaving. Met ook de opmerking dat in Belgie de voetbalsponsoring door gokbedrijven flink ter discussie staat.
Nederland volgt vanzelf.

22   37  
Tip

Ik was indertijd, en nog, voor het rationeel beste plan. Probleem als je City afkeurt vanwege de herkomst van het geld je vroeg of wat later jezelf tegenkomt en niet meer geloofwaardig bent. Oliegeld zit in alle geldstromen. Ik vond de vergelijking dat iemand die niet op voorhand anti City was/is DUS pro ‘Sheik’ zou zijn. Maar goed we hebben hier zeer creatieve denkers op deze site. En zo ook wil het sponsorgeld van Unibet aanpakken niet zeggen dat je dus gokverslaving best vindt. Betreffende Manders. Uiteraard heeft hij goede dingen gedaan. Ik vond 1 zaak ontslagwaardig en dat was de opleidingsvergoeding van SvH verknoeien. Maar uiteindelijk blijkt dat hij dit wel goed heeft gedaan. Als je eerlijk bent verwijten de meeste supporters Manders 1 ding ; hij bleef zijn hoofdtrainer steunen. Verder nam hij veel Hagenaars aan , dat is een risico, maar hij haalde net zo goed veel oud NAC binnen. O.a. Lurling en Penders. Blijft wat mij betreft over dat Manders naar supporters een slechte communicator was/is. Maar ik denk dat we moeten stoppen met de discussie over Manders en Steijn. En nu in de toekomst kijken. Of die toekomst stralend blauw , inktzwart of iets er tussen in is kan niemand , maar dan ook niemand , zeggen. Over een half seizoen kunnen we heel voorzichtig de eerste conclusies trekken. Ik wacht voorlopig af welke mensen de plannen mogen gaan uitvoeren. Uiteraard hoop ik dat het crescendo gaat lopen bij ons NAC.

9   2  
Nicky @Gjoewie

Ik woon eveneens in Malta.. Neemt toch niet weg dat het bedrijf van oorsprong Zweeds is?

Jacks casino zit ook hier in Malta, Bet365 ook... Zijn toch echt een Nederlands en een Engels bedrijf.

Dan witte da ;)

3   1  
nm

Kassa valt relatief gezien mee aangezien ik verwacht dat elke BVO wel een dergelijke deal heeft gesloten of gaat sluiten.

25   3  
ome cor

Gokreclames liggen momenteel onder de loep.
Persoonlijk vind ik het sneu dat grote namen als Advocaat, Swart, Kieft, vd Meijde, en Sneijder hoereren in deze business die zoveel infantiele, beïnvloedbare mensen in de problemen brengt.

Ben niet per se trots op een sponsordeal als deze.
Maar heel plat en ordinair is elke euro niet alleen welkom, maar ook broodnodig.

15   8  
SpongeBob

@tip

Komt tie weer aan hoor 😂😂😂😂

Jij bent echt de koning van het terugvallen,
We weten het nu onderhand wel hoe jij erover denkt!!!!

19   14  
Los Pollos Hermanos

NAC=BREDA dat is de hemel. Geen vies oliegeld, bah. Maar wel een langdurige relatie aangaan met een online gokbedrijf. Hoe hypocriet sommigen hier zijn zeg haha. Absurd. En miljoenenbedrijf? Unibet zet miljoenen per dag om. Online gokken is een miljardenindustrie die mensenlevens en families kapot maakt.

Wellicht ten overvloede, maar ik ben niet blij met deze schamele deal van 200k. Mede door het imago van de sponsor.

13   24  
Cees-2

Sprongebob: TIP geeft een keurig en net verhaal, jouw opmerking raakt kant nog wal. Wat betreft "terugvallen", dan had je dat al 5000 maal op deze site kunnen plaatsen! Dat doe je niet, bewust denk ik. Nu wel, vreemd! Erg selectief bezig zijn noemen we dat, door eventjes enkele seconden te pakken om dat eventjes gauw te melden.

Nogmaals, een keurig verhaal van TIP, die daar ook de tijd voor heeft genomen. Deed iedereen dat laatste maar. Dan was deze site van een hoger niveau.

8   15  
Ongelooflijk

Cees-2=Tip

28   3  
die ne gast

@TIP
Iets met ouwe koeien en de koe in zijn kont kijken...
Maar goed, als je deze ouwe koe weer uit de sloot wil halen, moet je ook het hele plaatje schetsen:
Je vergeet namelijk het belangrijkste te melden waarom iedereen Manders weg wil hebben:
Het perscommuniqué na het vertrek van Steijn, waarin de gehele NAC-achterban als gajes werd neergezet en waar nooit oprechte excuses voor zijn aangeboden. En van die imago-schade hebben we in de landelijke media nog steeds last.
Ook op andere momenten heeft Manders laten blijken de NAC-supporters liever in de bek te schijten dan de hand te willen schudden.
Fijn als Manders af en toe een contract niet verkloot heeft, maar als je als AD je belangrijkste stakeholders (supporters, sponsors, oud-NAC) vooral als vijanden ziet en daar geen samenwerkingsrelatie mee kan onderhouden (en dus liever wegblijft bij wedstrijden) dan ben je gewoonweg niet geschikt. Casus Sydney is ook zo'n voorbeeld dat persoonlijke rancune boven zakelijke rationaliteit gesteld werd.

Ik kijk liever vooruit dan terug en wil afgelopen horrorjaar zo snel mogelijk achter me laten, dus ik heb getwijfeld of ik wel moest ingaan op je reactie. Zo blijven we oude wonden open maken, maar het perscommuniqué en het ontbreken van oprechte excuses en zelfreflectie bij Manders zit mij een jaar na dato nog steeds zo hoog, dat ik het toch niet voorbij kan laten gaan en reageer... Het feit dat de SCC-verkoop verdubbeld is, sinds duidelijk is dat de rol van Manders écht is uitgespeeld, laat zien dat ik niet de enige bent die zich tot op het bot beledigd heeft gevoeld en Manders niks meer bij de club te zoeken heeft.

10   5  
Breda83

Sponsorinkomsten worden altijd per jaar genomen. Geen idee hoe mensen er nu bij komen dat die 200.000 het totaalbedrag is en dat het dus 50.000 per jaar is. Die 200.000 is per jaar.

Als vriend en vijand het eens zijn dat Manders hier een goede deal gesloten heeft, dan zal het bedrag echt wel iets hoger zijn dan waarvoor de lokale kruidenier NAC sponsort elk jaar hoor.

12   4  
Signase

Unibet? Doe mij maar Easytoys dan.

58   8  
Fritske d'n Olifant

"Ay ay ay die Caballero, dat is pas een sigaret!", schalde het vroeger door het stadion terwijl de gevolgen van roken toen allang duidelijk waren. NAC speelde zelf jarenlang in de Holland Casino eredivisie. Snoepfabrikant Van Melle is al decennialang een trouwe sponsor. Op de voorkant van het shirt prijkt de naam OK, een leverancier van fossiele brandstoffen. En tot slot is de achterban maar wat trots dat het per hoofd de meeste liters bier naar binnen klokt per seizoen. En dan gaan we nu moeilijk doen over een sponsordeal met een gokbedrijf? We spelen wel betaald voetbal he mensen en de centen heeft NAC hard nodig. Ik ben zelf ook geen fan van gokken en gokverslaving is een serieus probleem. Maar we moeten niet doen alsof onze club met deze deal een morele grens passeert ofzo.

En mensen die nu roepen dat dit een hypocriete houding is omdat bij de City deal wel moeilijk werd gedaan over de herkomst van het geld, hebben echt helemaal niets begrepen van het verzet onder de supporters tegen deze deal. Dat had namelijk geen ene moer te maken met geld. Hoewel sommige supporters daar ook kritisch over waren ging het daar niet over. Anders was er ook wel massale tegenstand geweest bij de eerdere samenwerking met City.

8   17  
Beest

Tip en cees-2

🤢🤮🤮

10   13  
Oosterhout076

Geloof niet dat dit verdienste is van Mattijs. Eerder van Matijsen. Net als de deal met Nike. Daar heeft NAC echt iets aan! Hulde Eric.

10   1  
Breda83

@Oosterhout076

Manders had het hier vorig jaar op de forumavond al over, nog voordat Eric teruggekeerd was.

8   2  
Zak hooi

@ Fritske dn Olifant

Gij slaat de spijker keihard op de kop!

En voor iedereen geniet lekker van je weekend :)

10   26  
Nac

Is toch wel raar ze moeten niks van de Engelse heben
Bij nac ..maar zo Engelse miljoen gokbedrijf als sponsor
Is wel welkom vreemde situatie

11   6  
Sjak

Gaan ze supporters actief benaderen in het stadion om te gaan gokken of schermen ophangen waar de wed gegevens op staan net als in de paardensport..
Ik hoop het niet...

9   7  
Puis in de Lels

Fritske…. Da meeste liters bier record is naar de ArenA gegaan en ook de Grolsch Veste. Die hoogste bier omzet fabel is bejaard en niet meer van toepassing.

11   5  
JH

Lotto, toto, postcode loterij, staatsloterij krasloterij etc etc. Waar maken wij ons druk om. Het is aan een ieder om er wel of niet aan mee te doen.

3   9  
Maarten

Crypto zoals Bitvavo of Coinmerce zal ook wel goed zijn.

14   11  
Dun Diëe

De vergelijkingen slaan soms behoorlijk mank hier. Een online gokbedrijf moreel gelijkstellen aan bierbrouwers en bedrijven in fossiele brandstoffen. Even naar de impact kijken, hoewel dit altijd subjectief zal zijn:

Waarom zijn bierbrouwers discutabel? Omdat ze alcohol verkopen waar sommige gebruikers aan verslaafd kunnen raken. Die moeten dan wel uit hun stoel opstaan om naar de supermarkt of bar te togen om zich vol te gieten. Een serieus probleem, dat klopt. Maar het feit dat men fysiek in actie moet komen zorgt voor een kleine drempel. Ja, je kan online bier bestellen, maar dit wordt (terecht) nergens gepromoot. En het wordt in geen enkele reclame als spelletje weerspiegeld.

Fossiele brandstoffen: ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die voor zijn lol aan een uitlaat gaat lurken of met zijn kop boven de ketel van de Amercentrale gaat hangen. Gezien het belang van olie, gas en kolen voor onze volledige inductie en daaraan gekoppelde welvaart en het absent zijn van voldoende alternatieven lijkt me dit lang niet zo controversieel als gokbedrijven of alcoholproducenren. Gelukkig zijn de alternatieven steeds meer in opkomst en hopelijk kunnen we ooit zonder de vervuilende brandstoffen.

Tot slot dan de online gokbedrijven. Online zet ik er bij: want het verschil is dat het gokken enorm toegankelijker is gemaakt en dat de drempel compleet is weggehaald. Vanaf de bank verspeel je direct je opgespaarde geld. Met alle gevolgen van dien. Als dit online gokken dan vervolgens met behulp van beroemde (ex)voetballers zo luchtig wordt gemaakt voorzie ik grote sociale problemen in de nabije toekomst bij grote groepen mensen die hier vatbaar voor zijn. Veel meer dan bij alcohol, waar het probleem relatief stabiel is, creëert online gokken een nieuw probleem.

Mijn conclusie, aan dit laatste zou een club als NAC eigenlijk niet mee willen werken. En er is wel degelijk een verschil met alcohol en fossiele brandstoffen.

5   11  
Wanny

@ DUN DIËE

NAC zou door samen te werken met een goksite ook juist mensen op de gevaren kunnen wijzen. De voetbalclubs en ook NAC hebben een enorm bereik en vooral ook onder jongeren, die wellicht extra vatbaar zijn voor de verleiding.

Een gokje wagen is op zich niks mis mee, zolang je het verantwoord doet.

4   6  
Breda83

@Dun Diëe

Ik heb nog geen reclamespotje voor Unibet met een bekende voetballer voorbij zien komen. Sterker nog, aangezien ze geen vergunning hadden mogen ze dat niet eens. Dus hoezo ga je ze nu al op 1 hoop gooien met andere aanbieders?

10   9  
Sjorsnac

Tis ook nooit goed he.
Maar goed alcohol met daarbij de problemen als verslaving, ongelukken, overlast, vechtpartijen etc etc is echt wel een groter probleem dan gokken. Mensen drinken zich letterlijk dood, ik heb het van dichtbij meegemaakt. Gokken is niet goed maar geeft niet direct lichamelijke schade, alcohol levert zo veel meer problemen op als je dat niet wil zien..

31   12  
Ibio

Malone en/of Hilterman al naar een andere club?

25   34  
Beest

Echt dat linkse deuggejank is te walgelijk om aan te horen.

Als jij bij een Unibet wilt spelen moet je limieten instellen. Dat is verplicht in Nederland. Stel jij hier 100 euro per dag of maand in kan je daar dan ook echt niet over.

Zo heb je allerlei limieten die je verplicht moet instellen en Bedrijven als unibet en Holland casino online bepalen zelf wanneer het ingestelde limiet te hoog is.

Ze houden je in de gaten als ze merken dat je steeds de limieten hoger gaat zetten en zullen dan de limieten weigeren en verlagen naar de laagste drempel.

Dit is allemaal verplicht met de nieuwe spelkansen wet.

Daarbij is er tegenwoordig crucks. Als je merkt dat je teveel uitgeeft kost het je letterlijk 3 minuten om je aan te melden en met 1 klik op de knop mag de persoon op geen enkele goksite of gokhal spelen.


Al met al doen ze er echt alles aan om mensen niet verslaafd te laten raken. Dit in tegenstelling tot alcohol maar daar hebben de linkse rakkers geen probleem mee want dat drinken ze zelf 🤮🤡

15   23  
Ere

Wat een moraalridders hier zeg, sommige willen het liefst dat nac 40 jaar terug in de tijd ga!
Wanneer komt Qatar Airways op het shirt!?

12   6  
Fritske d'n Olifant

@Dun Diëe

Juist door appels met peren te vergelijken probeer ik alleen maar de selectieve verontwaardiging aan te geven over deze deal. Het gaat hier om een paar reclameborden en er wordt meteen gedaan alsof NAC potentiële gokverslavingen faciliteert. Bovendien is NAC ook niet in de positie om het moralistische vingertje te heffen en een bedrijf als Unibet de deur te wijzen. Zoals eerder hier werd opgemerkt is (online) gokken onlosmakelijk verbonden met de sportwereld en wordt de halve Premier League gesponsord door online gokbedrijven. Als je dat wil uitbannen zoals met sigarettenreclames is gebeurd dan is dat aan de politiek en niet aan een voetbalclub als NAC die elke euro keihard nodig heeft.

15   7  
Ivo

Wat mij betreft hoeven we ook niet Roomser dan de Paus te zijn.

Als de overheid dit allemaal goed vindt, moeten wij dan moeilijk gaan doen?

Je moet als club juist creatief zijn en alles inzetten om sponsoren te werven. Wat kan mij het schelen als Sauna Diana of de Purple Rain op de shirts of borden staat. Dat past ergens ook wel bij NAC.

14   6  
Van "taajlaand

Wat een gediscusieer weer hier momenteel.

Ik zal eens "een gokje wagen".

Denk dat NAC 2 juli met meer dan 5 doelpunten verschil gaat winnen van de May'se boy's.
Wat ik zéker weet is dat het gezellig zal zijn, zéker 'savonds, én dat er een hoop bier gedronken gaat worden.13   9  
Kinderkaartje

@IVO

En om de moderne inclusiviteits- trend mee te doen; Venise?

Dan zijn we echt de Homo's, ja ja, uit Breda.

En verder 100% eens met Fritske.
Het is niet aan NAC om er wat van te vinden. Ik snap niet dat overheid dit allemaal toelaat en toestaat, maar de realiteit is dat het de overheid geen bal kan schelen of het wel of niet goed met u gaat. Als die knaken maar binnenvloeien.

In elk dorp zit tegenwoordig een Pierre de Jonge of een Jacks Casino, de ene na de andere online goksite ziet het licht, gokken op wedstrijden neemt hand over hand toe en de overheid staat erbij, kijkt er naar en lacht zich een breuk.

Tijdje terug een leuk itempje over de Toto bij Arjan Lubach. Kijk maar eens terug.
19   12  
Breda-mike

Van flieger let jij lekker op jezelf.. op jou heeft nog nooit iemand gewacht.

15   25  
Beest

Van flieger🤣

Het alpenzusje. Als ik iets niet serieus neem ben jij het wel.

11   2  
OosterhoutF5

Veel te veel betaald voor de aandelen, bonus voor vertraagde inkomsten etc.
Het zegt net zoveel over de kopers als de verkopers Von Flieger

33   19  
Ouwe spionkop

De moraalridders worden aardig irritant in deze maatschappij.
Alles en iedereen moet gelijk zijn, hetzelfde verdienen, geen auto meer rijden, niet vliegen, geen gokje bij Unibet, zingen het zijn de homo's jaja verboden.
Een grote eenheidsworst, walgelijk. 🤮

27   1  
cs

Om even van onderwerp te veranderen,

1
2
0
3
5

seizoenkaarten verkocht
das in ieder geval positief en niemands schuld
nie dan.

14   5  
Den Tinus

De trainer en assistenten zijn bekend.

Robert Molenaar
Assistenten.
Lokhoff
Molhoek
Lurling
En Babos.💛🖤

13   12  
Badeend

Ah, de linkse troefkaart wordt weer getrokken door dezelfde patjepeeër die vond dat niemand El Allouchi een goede voetballer mocht vinden want dat "vond iedereen alleen maar omdat het een Marokkaan was en DUS was iedereen die dat vond 'links deugdvolk'".

Vermoeiend, dit soort mensen.

11   4  
Nonkel Frans

Ge zult thuis maar een stel van die pubers hebben zitten met hun smartphones. Vroeger moesten wij er letterlijk op uit om de verleiding op te zoeken en hadden we nog wat bedenktijd of een slot op de deur. Nu heb je alles met 1 vingertoets onder bereik. Mooi voor onze jongelui hoor- " niks mis mee toch, zeggen die tegen pa en ma - het mag want legaal en .bovendien bij ons favoriete clupke vinden ze dat allemaal goed. Tof en tegendraads ook. Moet kunnen."
En dan vervolgens lekker op de tribune de hele wedstrijd op dat scherm zitten kijken. Dit overigens tot grote ergernis van de ouwe spionkoppers alias tegendraadse boomers, maar dat terzijde. En als ouder word je ondertussen dus knettergek van weer de zoveelste zorg, met al je goede opvoedingsbedoelingen en argunenten is het niet meer bij te houden.

Het mag van de club, want tegendraads en het mag van de overheid want legaal. Zie hier hoe bijzonder de meningen hier uiteen lopen maar op eenzelfde goedkeuring uitkomen.

Ik snap het niet. Wat is er tegendraads aan, om kritiekloos als makke schapen achter commercieel slimme vreemdelingen aan te lopen?. Partijen die feitelijk parasiteren op de zwakke en/ of jonge zielen onder ons? Het is eerder tegendraads om eens een keer niet mee te doen aan deze wereldwijde gevoelloze commerciele trend en gekte.

Er zijn zat andere sponsoren met een fatsoenlijk en/of "vrolijk" product die zich willen profileren via een positief kritisch clupke als het onze. Waarom onszelf dan zo makkelijk aan de bekende duvel en zijn ouwe moer weggeven? Met het "Wij zijn goud waard" manders-motto zijn we hier nog ff snel verkwanseld aan de eerste de beste aasgier. Maar wij zijn toch geen manders? .
Hebben wij niet laten zien dat we als Club buiten de " dubieuze arenas" kunnen blijven.
Wij mogen ons laten voorstaan op het gegeven dat we een foute sjeik de deur hebben gewezen. En dat is in voetbal - en sponsorland niet onopgemerkt gebleven. Waarom dan plots kritiekloos terugzakken en blij zijn met de centen van deze conventionele sponsoren ? Aasgieren die niets liever doen dan neerstrijken in volle stadions vol met makkelijke prooien. Ja inderdaad goud waard dat publiek.

En bij de andere argumenten:
Bier en snoep en frites reclame mag dan ook niet? Toe maar. Laten we er een slecht slechter slechtst wedstrijd van maken.
Gooi er maar bij hoor die gokreclame in de grote afvalbak die voetbalstadion en dito publiek heet. Na ons de zondvloed. Zoiets?

En het is legaal dus OK. Pardon? Wetgeving is niet statisch. Die is via onze democratie - gelukkig - nog steeds beinvloedbaar. Dat snappen ze in onze buurlanden beter. Het een na het ander land gaat gokreclame in sportieve arena s verbieden. Daar denken ze wel door. Een overspannen jeugdzorgsysteem-verslavingszorg het is dweilen met de kraan open.

Links of rechts? Serieus?
Links en rechts gokt en links en rechts wordt verslaafd. Ze zitten overal. De centrale kwestie is toch veel eerder: waarom de kat op t spek binden? Eigen verantwoordelijkheid? Amnehoela. De club NAC heeft ook een maatschappelijke doelstelling of begrijpen we die niet helemaal?

Tegendraads? Is het tefendraads om gokreclame toe te juichen in een sport arena? Sorry mannen maar ik heb nog nooit zulk old school, voorspelbaar en conformistisch sponsornieuws gehoord als dit. Ik kan hier niks tegendraads in zien.

Laat dit een eenmalig sponsorcontract blijken. Ik heb fiducie in de nieuwe NAC organisatie en anders wel in de aankomende regelgeving.

Hup NAC!

8   2  
Geelzwartwit

12035 seizoenkaarten

4   28  
Beest

@badeend

Gadverdamme weer zo,n linkse woke gek.

Er werd hier juist verteld ( o.a door Levien) dat El Allouchi niet als mister NAC werd gezien omdat hij Marokkaans is. Dat we alleen maar slechter zijn gaan voetballen met hem werd even terzijde geschoven.

Niet de rollen omgaan draaien engnek

1   4  
Breda-mike

@ den tinus

Hoe kom je aan die informatie?

17   5  
Didier

Hoop dat het onzin is Tinus want ik hoop echt dat Stijn Vreven het wordt!!

10   3  
Nacman

@Tinus
Molhoek zal geen assistent worden want hij is weg bij NAC dus je informatie klopt totaal niet.

3   12  
Den Tinus

Komt uit een betrouwbare bron die dicht bij de familie Vrolijk staat.

4   2  
Fan uit Zevenbergen

Van Flieger !!! Dit is voorlopig dat hun trainers worden tot dat er RvC is ze moet toch aan ht nieuwe seizoen beginnen met trainen

6   2  
Manneke

Klopt wel hoor van Molhoek …..
Werd geen afscheid van genomen tijdens de afsluiting van de jeugd een paar weken terug.

Van alle andere trainers wel dus denk dat Molhoek toch binnenboord blijft.

10   6  
Sjef de gevulde [email protected]

Tinus heeft gelijk. Apart dat je dat weet maar is inderdaad waar. Zal zsm bekend worden overal. We zitten in de lift mannen. Eindelijk kapabele normale mensen die een nac hart hebben en voetbalkennis. Er is veel beweging momenteel.

8   2  
Nac

Is er al nieuws over spelerkes die eventueel gaan komen?

Ik ben benieuwd!

10   21  
Belgische Naccer

Er is veel beweging lees ik hierboven...

Ik mag het hopen, want ondertussen is er nog helemaal NIKS gebeurd. Al die overbodige nietszeggende Steijn-corifeëen zitten er nog.

Schoenmakers, Manders, Malone, Bilate, Maria en dan al de Steijn spin-offs, Hilterman, Antonia, Ligeon enz. enz.

Dit gaat nog 2 jaar duren, voordat je daar van af bent.
En dan de ondankbare taak aan Molenaar en Lokhoff, om er nog wat van te maken het komende seizoen. Dat wordt geen play-offs volgend jaar.

Maar hopelijk het jaar daarna, onder Hyballa of Vreven kampioen met van Hooijdonck in de spits die er 40 maakt.

9   2  
Den Tinus

Heb wat vrienden die dicht op het vuur zitten.
Vandaar dat ik dit soort zaken soms te horen krijg. Post alleen zaken die eerst geverifieerd zijn.

5   20  
Noad1976

@BASH lastig he toegeven dat de heer Manders ook goede dingen doet

KInderachtig als je wel uitdeelt maar niet kan incasseren!

9   32  
Noad1976

@ BEEST pro GOKKEN en GOKGELD maar CITY GELD linken aan foute arabieren en dan linkse deuger spelen haha

11   0  
TvB

Dat Lokhoff assistent van Molenaar gaat worden heb ik uit meerdere hoeken gehoord. Hopelijk kan Lokhoff de technische staf ook helpen aan wat talenten uit zijn netwerk!

10   6  
Badeend

Ja, vast.
Ik hou erover op. Met dit soort mensen is geen discussie te voeren.

Vwb gokgeld (on topic) - heel erg jammer dat NAC zich hiervoor laat lenen, al past het wel bij het Haagse beleid, het is niet voor niks dat Kuyt bij ADO aan de slag kan.

We hoeven niet roomser te zijn dan de paus, maar inderdaad, online gokken gaat veel ellende opleveren die er voorheen veel minder was. Ja, je kon natuurlijk allang een gokje wagen maar dat publieke figuren zoals ex-voetballers dit propageren is wel een hele trieste zaak. Geeft maar weer aan hoe verrot het wereldje is en hoe er een enorm gebrek aan moraal en verantwoordelijkheidsbesef er is bij de gemiddelde voetballer. Heel jammer dat NAC zich daar als club ook voor leent. Het is wachten op een programma vanuit Teamplay om mensen uit de problemen te helpen. Misschien is dat uiteindelijk wel een goede zaak, zo jammer dat dit er dan misschien voor 'nodig' gaat zijn.

6   11  
Cees-2

Badeend en NOAD 1967 halen een groot maatschappelijk probleem aan. De statistieken daarin zijn overduidelijk. Deze kun je niet bagatelliseren, maar toch doet menigeen dat nu, zeker nu NAC daar geld uit kan trekken! City-geld was niet welkom, o.a. door de afkomst daarvan, zo werd door menigeen aangegeven.

Het toekomstige NAC krijgt nu sponsoring uit een dubieuze sector. Daar kun je van mening over verschillen, maar men begeeft zich, hoe dan ook, op behoorlijk glad ijs!

Een frisse start is nu al enigszins vertroebeld. Hopelijk blijft het hierbij.

7   1  
Mc Guyver

Dirty money niet doen. Zijn we over eens dat reclames op tv onwenselijk zijn voor onze beinvloedbare jeugd. Dan gaan we het toch in het stadion doen. Verloedering maatschappij.

9   5  
Breda-mike

@ bsr
Lezen jullie niet meer mee?
Blok aub die rotte appels eens.
Ik krijg onderhand het idee dat ik op voetbalprimeur zit.

10   21  
NAC nieuwe stijl

@ouwespionkop,

€200k staat gelijk aan bijna 900 seizoenskaarten.

De brullers leggen allemaal max €250 neer en willen daarvoor te zeggen hebben wie er wel of geen aandeelhouder mag worden, we er wel of niet AD, TD of trainer mogen worden en welke spelers er moeten “ oprotten of mogen blijven”.

Een stadion vol supportertjes collectief leidend aan misplaats superioriteitsgedrag gesteund door een krantje dat beter verkoopt als de massa naar de mond geschreven wordt.

4   2  
Badeend

@Cees-2

Voor het eerst (volgens mij) dat we het eens zijn. De frisse start die vertroebeld wordt door een lelijke nageboorte van de periode-Mattijs-zonder-H (of was dit een/het "succesje" van de man die NAC commercieel op de kaart zou zetten, Joris Gieske?). Hopelijk zijn er niet nog meer vervelende opzetjes geweest waar we nog lang last van hebben.

Nog wel interessant of dit om 200k per jaar gaat, of voor die gehele periode (hoe lang is "enkele jaren"?). Per jaar is het nog een aardig bedrag, Het salaris van 1 Jeredy Hilterman bijvoorbeeld. Mag je hopen dat ze het dit jaar beter uitgeven, anders zit je met dubbele ellende.

16   32  
jvt

Toen de kar met het echte geld kon worden binnen gereden was het 'verkeerd' geld en nu gaat de vlag uit met geld dat gegenereerd wordt door gokverslaafden en kapotte huwelijken. Als je een spijkerbroek in de winkel koop is de kans aanwezig dat ie door slechts betaalden of kinderen wordt gemaakt want jij wilt een voordelige deal. Je rijdt auto en met die benzineprijs wordt een leger opgebouwd. Hoe hypocriet kun je zijn.

De MC deal bestond uit veel geld, veel knowhow en een groot netwerk spelers en talenten. In combi met Bredase locals had je echt wat kunnen bouwen. Nu wordt 200k als goed bestempeld en is er wat lokaal geld. Het blijft oude wijn in nieuwe zakken of klein bier om in NAC termen te blijven. Een doorgebroken speler die je voor miljoenen kunt verkopen is de kurk waar NAC op moet drijven. De laatste jaren waren dat de zoontjes van de trainer en het welkome geld van.. ja de door MC verkochte MC talenten, eventjes bij NAC gespeeld maar die de intrensieke kwaliteit hadden.

Mensen, mensen; met alle respect, we hebben hetzelfde MT en bijna geen geld, maar "alles wordt beter". Het zoveelste meerjarenplan en iedereen is weer blij. Welterusten.

6   4  
Wanny

Nederlandse loterij sponsort al decennia allerlei sportorganisaties.

8   5  
Badeend

Inderdaad JVT, hopelijk wordt het nu eens een keer écht een meerjarenplan en wordt daar ook aan vast gehouden. In plaats van al dat domme kortzichtige kortetermijn scoren, of de brief vol loze demagogie en zonder inhoud van Mattijs-zonder-H.

En als je een beetje opgelet hebt, zou je ook weten dat het MT dat er nu zit, tijdelijk is. Of heb je dat wel gelezen (en begrepen) en past dat niet binnen je eigen positiepraatjes?

9   23  
NAC nieuwe stijl

@jvt, het is niet wat men wil horen maar zo waar.

“ maar we zijn wel baas in eigen huis”. Alsof dat goed voetbal, punten, resultaat en geld oplevert.

De zeepbal spat binnen niet al te lange tijd uiteen. Eerst moeten de 20 stoelen ingevuld worden. Dat wordt een mooie voedingsbodem voor onrust.

Maat goed, we hebben een tussenjaar. Lekker anoniem in de kkd hobbelen en genieten van het feit dat de aandeeltjes in Breda liggen.

5   8  
Geelzwartwit

Los van de discussie - waar komt geld vandaan -

Is 200k voor een gokbedrijf en daar een heel seizoen reclame naar 17000 toeschouwers plus espn tijd online en op tv. Echt peanuts hoor. Je wil niet weten in wat voor korte tijd zo'n bedrijf verdient heeft....

200k hoera!! En dan weer een meerjarencontract.. Is die 200k het minimum en gebaseerd op de te verwachte prestaties van aamkomend jaar of zit daar een groeimodel in? Bij hoge klassering meer geld bij promotie meer geld bij playoffs meer geld want meer wedstrijden zichtbaar enz enz of wat? Is het dan in de eredivisie straks 500k per jaar? Wat voor hun ook nog peanuts is..

Onder Manders was ik dit allemaal wel gewend maar nu er getekend is voor de overname wil het dus zeggen dat de nieuwe eigenaren ook akkoord zijn met deze "deal" en daarmee blijk geven van hoe hoog de lat werkelijk ligt... Au!

200k is voor NAC nu vast veel en in vergelijk met andere clubs een hoog bedrag maar voor de geldverstrekker is het dus peanuts en ik ben benieuwd of er bij NAC ook mogelijke gokzuilen rond het stadion komen en wervingscampagnes.. Werven om te gokken dat is toch wat anders dan enkel displaying.

Artikel van een jaar geleden geeft wat meer inzicht.

https://nos.nl/l/2377061

Overigens lijkt NAC dus voordeel in de deal van de exposure waarde van de club/publiek te hebben.

Ik denk dat ere en eerstedivisie in het algemeen de bedragen zelf kunstmatig laag houden. Doordat alle clubs geld nodig hebben. Zo groeit de ere en eerstedivisie nooit door in waarde. Opvallend is het "spekkoper" stukje. In vergelijk met twente en rkc doet NAC het goed maar unibet verdient die 200k (wereldwijd) binnen een dag of uur of nog korter.

25000 NAC "volgers" online en offline (web, tv, stadion).. 200k / 25 mensen
Is per jaar 8 euro die je besteedt per persoon en voor die 8 euro kun je een jaar lang displaying en werving doen.

Is het nou een led reclameboard deal only of wat valt er binnen die 8 euro?


32   6  
Ivo

De rancuneuzen en de azijnpissers hebben het weer druk vandaag.
Als je het vreemdelingenlegioen van de City Group zo graag wil bekijken, dan ga je toch lekker naar Lommel?

De hoofdsponsor daar: Gokbedrijf Bingoal!

Fijne dag nog.

9   10  
NAC nieuwe stijl

Een oliebedrijf als hoofdsponsor, is een stuk beter.

Wel mooi dat de achterban zo voor MVO is, toch beter dan de getolereerde bivakmutsjes voor de sfeer.

4   8  
NAC nieuwe stijl

“Het hele jaar bij ESPN”.

Geloof je het zelf?

12   4  
Badeend

@Geelzwartwit - je gaat even voorbij aan de vraag of NAC hier op dit moment nog onderuit zou kunnen. Wie zegt ons dat "het nieuwe NAC" hier blij mee is?

@NACnieuwestijl - vorig jaar was nog een tussenjaar, het komende jaar is - eindelijk - een opbouwjaar. Dat kun je "gemakkelijk" noemen of heel kinderachtig afdoen als "hetzelfde laken een pak" maar (1) dan heb je niet begrepen wat er hier allemaal gebeurd is de afgelopen tijd en (2) geef je vooral blijk van het ZELF blijven hangen in de negativiteit, recente geschiedenis en rancune.

1   7  
Nac

Tutuarima naar Pec die valt af als mogelijke linksback.

17   5  
Kinderkaartje


Mensen die de City deal hierbij betrekken snappen het niet, of doen bewust alsof ze het niet snappen.

De weerstand daar was gebaseerd op het feit dat je daar nooit meer onderuit kan, nooit meer een andere koers kan varen en een speelbal wordt van een machtige voetbal imperium.

Dit is een deal van een paar jaar, en als het contract afloopt kunnen beide partijen besluiten het contract wel of niet te verlengen.

De city deal en deze deal zijn van totaal andere orde.
Als je dat verschil niet ziet heeft verdere discussie geen enkele zin.

Mijn kinderen hebben vriendjes die hun hele spaargeld er doorheen hebben gejaagd op dit soort sites. Het enige wat je als ouder kunt doen is je kinderen waarschuwen en uitleggen dat er niks te winnen valt, alleen te verliezen.

Ik ben op zich tegen de ongebreidelde groei van al die gokbedrijven, maar het is niet aan NAC om daar wat van te vinden, dat is aan onze overheid. En die doet niets en kijkt alleen naar het geld dat er daardoor binnen rolt.

Als je als volwassene gokt, meedoet aan loterijen, krasloten of wat dan ook, snap je gewoon niet zoveel van statistiek.


14   19  
NAC nieuwe stijl

@badeend

Dank je. Het lek is boven. Op naar de top.

Hebben we al een trainer?
Hebben we al een selectie?
Hebben we al een miljoen voor Olij?

Zijn maar kleine dingetjes in het grote geheel.

Of denk jij dat de seizoenkaarthouders 19x 90 minuten tevreden kijken naar een kut elftal en heel blij zijn omdat de aandelen in Breda zijn gebleven? Zou dat dan ook echte sponsors aantrekken denk je, of blijven we modderen met alleen het lokale mkb?

3   4  
Geelzwartwit

Die gasten van unibet pakken sinds 2013 wel door zeg sjesus. En wat betreft gokverslaving.. Er actief reclame voor maken en onze overheid....

Lees zelf maar
https://www.bnnvara.nl/artikelen/maakt-de-overheid-ons-gokverslaafd

@badeend
Het zou zomaar kunnen dat zo'n voorcontract van een jaar geleden bindend is inderdaad...

Ik snap dat NAC blij is met 200k
Maar is 200k niet via een andere sponsor/bedrijf te verkrijgen?
Een heel jaar displaying.. 200k dat moet voor iets waar je niet verslaafd aan kan raken ook interessant kunnen zijn?

Tegengaan van de gokbedrijven in het voetbal kun je niet. Maar je kan je als NAC wel ten doel stellen om die 200k bij een ander bedrijf te halen..
Bedrage. Sponsortype en exposure mogelijkheden... Ik vind het een merkwaardige deal. En vooral voor een nieuw NAC waar men vanuit een ander en nieuw beleid en andere waarden investeerders, partners en sponsoren zoekt. Ik vermoed dat dit een meerjarig erfenisje van Manders is.

11   41  
jvt

Velen die jvt spreekt in en buiten Breda en een beetje voetbaldier zijn vinden het jammer dat MC er is uitgegooid. Als je echt van voetbal houdt ga je natuurlijk voor het baste. En dat zijn niet de met alle respect goed bedoelende Bredase locals met bouwplannen die met de pet rond gaan en een kerstboomorganisatie optuigen.

Een tussenjaar, nog mooier een bouwjaar, een leerjaar, een aanloopjaar, een...

Als je al zolang voornemens bent om een club te kopen heb je je natuurlijk allang heel goed laten informeren, heb je zelf de know how en heb je al de directie en technische mensen onder embargo aangenomen, zijn nieuwe spelers gesproken en in het vizier en is er natuurlijk helemaal geen tussenjaar nodig. Dan is elk jaar een tussenjaar want ieder jaar heb je nieuwe ambities op naar de volgende fase.

MC had ons de juiste spelers bezorgd, had dat al bewezen terwijl het neit hun club was, een 'werkmaatschappij' van MC, dat heeft bij nieuwe spelers zoveel meerwaarde dat je je in de kijker van het grote MC kunt spelen. En waar ieder zijn geld vandaan komt en waar ieder bedrijf zijn winst mee maakt? Gaan we dan ook geen alcohol meer drinken? Koop je dan ook geen kleren gemaakt in het buitenland, geen tv, tuinstoel en benzine meer?

En nu een berichtje over 200k, per jaar? per maand? per 3 jaar? Pff.

0   6  
Nicky

Wedden op voetbal of wedden ansich kan winstgevend zijn. De kunst is dat je waarde weet te vinden in de odds. Waar maakt de bookmaker een fout in de kansberekening. Zie het als goed zijn in voorspellen vaan aandelen koersen of bitcoins...

Gokken in een casino is altijd verliezen. Als je roulette speelt en er zijn 37 vakjes en je wint als je op een vakje zet 36x (35x + inzet beter gezegd)... Dan kan je natuurlijk nooit winnen.

Jammer alleen dat bookmakers de
winnende spelers blokkeren 😅

11   7  
mevr van Beuningen

Beetje makkelijk scoren als unibet zich aanmeld als sponsor. Zonde dat NAC hierin in mee gaat en aandeel heeft in supporters die hierdoor in de problemen gaan komen. Eigenlijk schandalig. Ook dat de knvb dit toe laat, bij een amateurclub mag er niet eens een reclame van bier op staan, maar hier mag een gok bedrijf sponsoren met als doel geld afhandig te maken van kinderen en volwassenen. Echt een hele trieste zaak

6   5  
Nacman

We kunnen nu wel een hele discussie gaan voeren over gokverslaving en de reclame voor gokken.
Punt een die is er al jaren en jaren toto Lotto postcodeloterij vriendenloterij enz.
Online kan je al jaren gokken op buitenlandse site,s.
Punt twee mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen gedrag.
Punt drie al het geld is welkom bij NAC.

9   18  
NAC nieuwe stijl

Zo is het beest, iedereen met een andere mening of kritische noot met een ban krijgen.

11   2  
Ata

Ik vind het altijd wel aandoenlijk, Beest. De enige die hier over jvt spreekt, is jvt zelf. Op zulke momenten verschijnt er altijd weer een glimlach op mijn gezicht.

13   19  
Beest

Geen onzin lullen.

Tussen dagelijkse kots op het internet gooien en doelbewust een hetze tegen bestuurders of beleidsbepalers beginnen of kritisch zijn is een heel groot verschil.

Altijd met zijn alle lopen janken dat het nooit rustig is bij NAC . Dit soort jankvolk is debet aan de teleurgang binnen NAC.

Bij de rat zijn ze kritisch. Levien is kritisch. Van vlieger en jvt zijn ongedierte met maar 1 doel. Onrust creëren

3   6  
Beest

@ata

Ieder zijn ding haha.

Ik krijg er enorme jeuk van en loop altijd een blokje om voor zulke mensen.

2   0  
Cool Hand

Ever met a poor bookie?

8   18  
fvp

Hoor dat er een extra donatie van de 3 neefjes vander Meijden, blanco,gabriels en karelse naar supportersverenigingen gaat die pro =Breda waren en de city deal blokkeerde. Anders misten ze de lek info die bij een proffesionele bvo er niet is.

3   6  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

@FVP goed verhaal, 6,5!

11   5  
JH

Ik hoor niemand over de postcode loterij, die min of meer iedereen verplicht mee te doen, doe je niet mee en valt de hoofdprijs in jouw straat, dan ben jij de enige armoedzaaier. Bij elke andere loterij heb je niet deze druk. NB heel het leven is een loterij. Door rood rijden, roken, drinken, drugs, allemaal met "negatieve" prijzen, die veel geld kosten en of gezondheid schaden. Het maar wat je zelf wil of niet wil.

19   8  
Ernie

Wanneer komt er weer echt belangrijk nieuws naar buiten?

6   32  
Belgische Naccer

En weer een week zonder noemenswaardig nieuws....

Kan Manders voor 1x in zijn loopbaan bij NAC, eens wat nuttigs doen en ons een tijdsplan geven voor wat hij gedaan heeft om deze overname door de KNVB goedgekeurd te krijgen, en wat het tijdsplan is voor wanneer de KNVB deze goedkeuring gaat geven.

En dan graag ook de vervolgstappen. Stel eind juni goedkeuring, wanneer dan de RvC, AD, TD, Trainer, spelers etc?

En ook graag het backup-plan. Wat als de KNVB de overname afkeurt?

Er is sinds dat filmpje van breda=nac, niets noemenswaardig meer gecommuniceerd met de achterban. Terwijl er een open communicatie beloofd is.

Graag een planning, vertel wat er speelt, wie doet wat en wanneer, en wanneer komen er nieuwe spelers, en wie mag/moet er weg? en wanneer.

Dit gaat niet goed zo. Het is net zo stil als onder Manders, nog niets veranderd. Behalve dan dat promo-filmpje. Maar dat kan iedereen maken. Het zal snel moeten veranderen, want als je bij de start van de competitie geen elftal hebt staan wat mee kan doen, dan zijn de supporters er zo klaar mee hoor.

Dat halfzachte tikkie breed en angstvoetbal daar is iedereen wel klaar mee. Dus doe er wat aan please, zolang het nog kan. Straks is het te laat. Nog een tussenjaar, trekken we niet.

11   5  
Sam

Beste Supporters,

Wees geduldig, ik merk dat er veel supporters ongeduldige zijn omdat geen nieuws naar buiten komt van uit nac.

Houdt rekening mee dat,

Koopovereenkomst getekend is , KNVB proces gestart is en enige tijd in beslag zal nemen.

Eric helemons is achter de schermen bezig om goede selectie voor komend seizoen op de been te brengen.

Nieuwe nac bestuur is ook achter de schermen bezig om een nieuwe bestuur stichting stak samen te stellen.

Als bestuur stichting Stak aangesteld is zal de rest zo spoedig mogelijk volgen.

16   7  
Ata

Kan iemand die repeteerbelg hierboven nog een keer uitleggen dat we komend seizoen nog geen kampioen worden?

8   32  
jvt

Wat is nu het probleem om een goede trainer en TD aan te stellen?
Hebben we daar eerst een partijtje commissarissen voor nodig? Het is niet zo moeilijk.
Trainer; fanatieke, energieke ex-international die spelers bewezen beter maakt en met attractieve speelstijl
TD; door de wol geverfde ex-trainer / td met groot netwerk, statuur, charisma en aanzien

Dan kun je tig wijsneuzen hebben maar het valt of staat met goede mensen, geen beginnenlingen of jong gruis voor 2e baantje.
Willen de besten niet komen? Zorg voor een ongelofelijk taakstellend spelersbudget, biedt ze het salaris en spreek de ambitie uit voor promotie. We hebben toch zoveel geld? Niet een tussenjaar, dat is lekker veilig en daar gaat geen enkele ambitie van uit en dus trekt de verkeerde mensen aan.

Het is allemaal niet zo moeilijk maar 'wij' gaan eerst weer een hele organisatie optuigen en iedereen moet meebeslissen. Heerlijk vergaderen, en nog eens en nog eens, en dan weer evaluatie op evaluatie, door alle rangen en geledingen. Welke sponsors hebben wij zelf benaderd en overtuigd, niet meerekenen wat aan komt lopen. MC had meteen doorgepakt, reken maar! Die kennen het klappen van de zweep. Voetballen!

9   2  
Nacman

Sparta heeft ook een nieuwe doelman dus daar gaat Olij ook niet naar toe.

29   5  
Chris W.M.

@jvt

Leuk dat dat op Football Manager zo werkt, maar in de grote mensen wereld natuurlijk niet. Jarenlang wordt al geroepen dat er top down een degelijke organisatie wordt neergezet waarmee we jaren vooruit kunnen, en dat gaat nu gebeuren. En daar verandert het ongeduld van (sommige) supporters niets aan.

7   5  
Breda-mike

@chris w.m
Ik hoop dat je gelijk hebt maar wie garandeerd dat dat gebeurd?
Als er bij nac een paar wedstrijdjes word verloren onstaat er onrust en dat is al jaren zo vooral op deze site.
Dus wie garandeerd mij dat er dan weer geen ontslagen volgen?

6   9  
Lamington

Kunnen we inzetten wanneer Manders vertrekt.?

13   4  
Badeend

Belgische NACcer,

Communicatie is niet alleen een kwestie van achterover leunen en wachten tot aan jou, op het moment dat het jou uitkomt, de boodschap wordt gebracht op een presenteerblaadje die jij wil horen, in de taal die jij spreekt. Als je een beetje je best doet en bijvoorbeeld de podcasts van DROL en BSR luistert, kun je jezelf de moeite besparen wéér jouw herhaalverhaal hier neer te plempen, en weet je al veel meer. Tenzij je dat natuurlijk niet wil, en graag ongefundeerd bij voorbaat mensen, acties en plannen afkraakt zonder zelf ook maar iets inhoudelijks toe te voegen.

Een belangrijk verschil tussen de huidige situatie en die van de afgelopen jaren - de nieuwe eigenaren hebben er 100% zelf voor gekozen om eigenaar te worden. De vorigen waren dat ook vooral om hun eigen investering zo goed mogelijk te beschermen. Dat beschermen heeft tot angstmanagement geleid - en niet tot ambitie en visie. Mattijs-zonder-H is daar DE exponent van.

13   4  
Chris W.M.

@BREDA-MIKE

Niemand garandeert dat. Zo werkt dat nou eenmaal in het voetbal. Als een doelstelling neergelegd wordt voor een top 5 klassering, en in de winter staan we 12e, spelen slecht voetbal, geen speler wordt beter en de spelers willen niet verder met de trainer, dan vliegt hij er gewoon uit. Dat gaat echt niet veranderen. Je zal dus een dermate goede organisatie neer moeten zetten, mét voetbalverstand binnen de organisatie, dat het risico van het aanstellen van een verkeerde TD of trainer, te weinig kwaliteit op het veld etc. een stuk kleiner is. En met duidelijke communicatie wat we mogen verwachten kom je ook ver. Als ‘men’ aangeeft dat we top 5 moeten halen, dan mogen we ze daar ook op beoordelen.

9   24  
NAC nieuwe stijl

Tijd zou je kunnen krijgen op basis van een visie en plan.

Het plan is de rumoerige achterban te vriend houden, iedereen laten meepraten, een gedrocht van een structuur neerzetten en die in te vullen met populaire namen.

Het gaat niet werken: te weinig geld en geen leiderschap.

20   7  
Chris W.M.

“een gedrocht van een structuur neerzetten”

Hahah, een structuur die bewezen werkt bij Heracles, AZ, Groningen, PSV en andere clubs op voorhand al een gedrocht noemen. Je kunt niet én iedereen mee laten praten én een dergelijke structuur neerzetten.

Zo jammer dat er blijkbaar mensen zijn die er van genieten met desinformatie te proberen de stemming onder supporters te beïnvloeden. En met wat als doel?

1   17  
den hulk

WIE WORD DE NIEUWE TDVAN NAC

7   28  
NAC nieuwe stijl

@chriswm

De structuur van die clubs is het streven en dat is pas bereikt als de club betaald heeft voor de aandelen. Pas dan kun je de kerstboom aftuigen. Tot die tijd is de structuur niet zoals jij stelt. ( over desinformatie gesproken)

De club kan de schuld ( want die is er natuurlijk gewoon aan de „redders“ ) als er winst wordt gemaakt. En ik maak nergens uit op dat de plannen leiden tot een winstgevende organisatie. Sterker: er wordt gecollecteerd voor een potje om de gaten te dichten.

Kortom: je zit de komende járen. ( eerste 10 jaar geen aflossingsplicht) met een berg schuld in de vorm van achtergestelde leningen en met heel veel meepraatclubjes. Dat laatste is de voedingsbodem voor veel ellende.

“ Maar we zijn wel baar in eigen huis en de aandelen zijn waar ze horen” lijkt mooier dan het is.

26   3  
Henri

@Chris WM
Maak je niet te druk. Ik reageer nog nauwelijks op dergelijke opmerkingen. Het is al decennia een organisatorische puinhoop bij NAC met als gevolg verkeerde aanstellingen, wanbeleid en slechte resultaten. Voor het eerst wordt er nu een organogram opgebouwd zoals het hoort en zijn er weer ontevreden forumleden. Ik blijf zeggen dat als de organisatie in de komende winterstop goed staat, ik voor mij persoonlijk dat pas als de start van het nieuwe NAC zie.

18   28  
NAC nieuwe stijl

Het maakt geen reet uit waar de aandelen liggen als het beleid niet klopt.

Het succes van AZ is gebaseerd op het geld dat Scheringa in spelers in jeugdopleiding heeft gestoken. Toen DSB kapot ging hebben de uitgaande transfers van eerdere aankopen en jeugdspelers de club gered.

Met PSV moet je een clubje als NAC niet vergelijken. Transferinkomsten, jeugdopleiding, sponsorbestand: onvergelijkbaar.

Groningen leeft op transfers. Wat die begin deze eeuw verkocht hebben komt door Veldmate. Goed scout werk, durven investeren en goed en tijdig verkopen.

Heracles een voorbeeld voor structuur? Daar zat Jan Smit. Niet het type van veel overlegvormen. Eentje die allea bepaalde en heel simpel geen cent meer uitgaf dan er binnen kwam. Dat het met Ten Cate een grote internationaal opererende geldschieter had en ze op kunstgras spelen heeft ook geholpen. Smit weg, boel ingestort aan de hand van de in Breda bewierookte Gilissen.

Kortom: het maakt niet uit waar de aandelen liggen. Je hebt geld nodig om geld te maken: investeren in selectie.

Deze oplossing is niet de oplossing. Er gaat te weinig geld in de operatie en er lullen te veel mensen mee.

Het is goed bedoeld, ben er zeker van dat deze mensen het (grotendeels) uit clubliefde doen. Maar het belangrijkste wat je nodig hebt is een goede selectie die punten en geld opleveren. En dat hebben we niet. Want het potje is om tekorten aan te vullen.

Het spijt me, ik ben van goede wil. Maar deze weg loopt dood.

10   0  
Breda83

@DEN HULK

Zoals je overal al hebt kunnen lezen en horen komt de TD er pas nadat het stichting bestuur er is, de RvC, en de AD. Dus reken ergens op eind augustus-begin september.

9   12  
NAC nieuwe stijl

Ga er maar vanuit dat de technische man die mee geschreven aan het plan naar voren geschoven wordt als TD.

13   5  
Ata

Als je echt van goede wil bent, 'NAC nieuwe stijl', dan staak je je offensief en geef je het NAC nieuwe stijl een kans. Klasse trouwens dat je voor deze onrustzaaierij een nieuwe nickname hebt gekozen. Petje af, echt waar.

7   8  
J.D.bside

Ik vind het al een poos te stil.....
Ik had wat sneller actie verwacht, misschien gaat het achter de schermen wel door, maar gaat het langs mij heen; waar blijven bepaalde bekendmakingen, voorbereiding begint bijna....

7   2  
Bp

@nacman

Keeper die nu naar Sparta gaat is voor de bank. Nu van Leer en Oyoke de club gaan verlaten is daar versterking nodig, volgens mij zit daar nu alleen nog Tim Coremans.

Olij is dus nog wel in beeld daar en een belachelijk openingsbod is daar getuige van !!!

8   35  
Bp

Eric Schouten ( cv van cambuur) gaat waarschijnlijk naar de zusjes uit Stilburg.
Zit NAC te slapen of is het nix voor ons ??

Is de contractverlenging van Kortsmit al geregeld ??

Oh oh, wat is het stil in het Bredase !!

9   16  
Nac nu

Het team wat we op dit moment kunnen formeren is:


De Rooij Van de sanden Antonia
Van Schuppen
Lucassen Velanas
Maria Bakker Marijnissen Rutten
Olij/Kortsmit

Bank
Cagro
Banzuzi
Mashart
Ligeon
Malone
Kosiah
Kotzebue?
Hilterman

Ik denk met een goede trainer dat je hier 6de of 7de mee kan worden. Eindhoven was niet veel beter.

Een paar goede versterkingen en je kan een eind komen:
Linksback
Verdedigende middenvelder
Aanvallende middenvelder
Rechtsbuiten
En 2 centrale verdedigers

Zo dramatisch is het ook allemaal niet.


35   8  
Nacman

Beste Flieger
Het maakt jou niet uit wie er door de jaren heen bij NAC beleid maakt.
Je bent altijd destructief bezig om de boel af te breken.
Nooit eens een positieve bijdrage of een gerichte oplossing.
Nee jij bent de onbetwiste wereld kampioen azijnzeiken.
Als je niet positief kan bijdragen stop dan met je irritante gezeur.

4   16  
hericellemons

@nacnu

dan moet je heel verdedigend gaan spelen, want je maakt met dat elftal te weinig goals. Maar verdedigend spelen mag niet in Breda. Aanvallen met de eigen jeugd, dan maar een jaartje tiende was het mantra voor het afgelopen seizoen, en het komende en het daarop volgende.

5   26  
hericellemons

@NACman

Wat maakt jou dan zo positief over de huidige gang van zaken? De plek waar de aandelen liggen is niet bepalend voor de stand op de ranglijst. Die wordt op het veld bepaald. Er is geen trainer en er zijn nauwelijks fatsoenlijke spelers en de investeerders zijn door Van Aalst en co zo uitgeknepen dat er geen geld is om de boel goed in te richten.

De kritiek op City was oa "het is niet duidelijk hoeveel geld ze er in gaan stoppen om er iets van te maken". Dat is nu niet anders he, met het verschil dat City het geldw, de kennis en de assets wel heeft en men nu gaat bedelen bij de achterban en een paar vrijwilligers aan het werk zet om de organisatie te bouwen, waarbij het er vooral om gaat dat de achterban te vreden is.

56   2  
Breda83

Begint het gezeik nu alweer? De club is nog niet eens officieel verkocht of ze zitten alweer te zagen. Ga wat anders doen met je leven zou ik zeggen!

3   3  
[email protected]

Van veel wat je zegt, denk ik, die ziet t goed. Echter niet over het niet kunnen investeren in spelers. Je bent op de hoogte dat er een mogelijkheid komt voor vermogende supporters en sponsoren, om tegen voor NAC hele vriendelijke voorwaarden, (bijv een enkel % en pas na x jaar terugbetalen en alleen als t kan) mee kan participeren om samen de schouders eronder te zetten. En geloof mij, de club van deze mensen is heel groot als het plan klopt. De “crowd” gaat achter t doordachte goede plan staan om met jonge spelers en jeugd waarde te creëren: bij goede mensen en goede structuur weet ik zeker dat de achterban van NAC dit volledig gaat dragen. Je hebt dan een soort van coöperatief model waarbij iedereen echter de club staat. Echter gelukkig zonder inspraak door de goed doordachte structuur.

11   2  
Nacman

@herichellemons
De club zit nu in een opbouwende fase.
Van de top tot het veld moet alles overnieuw moeten worden opgebouwd.
De dag dat de KNVB ja zegt zal er veel nieuws naar buiten komen waar nu achter de schermen heel hard wordt gewerkt en al vele gesprekken zijn gevoerdt met aanstaande bestuurders ook die hebben reeds geproken met aanstaande rvc die gaan in zeer korte tijd spreken met td ad en cm dan de spelers en trainers.
Dit zal twee tot 3 weken in beslag nemen de meeste beoogd kandidaten zijn al gesprekken me gevoerd in dit overgangsjaar.

4   22  
Nonkel Frans

Off topic : weet iemand hoe het met Ezi Banzuzi is?. Hij stond gister niet opgesteld in jong oranje - jong wales.

9   22  
NAC nieuwe stijl

@nacdeclub

Dat investeringsfonds is geen investeringsfonds, je deelt namelijk niet in het rendement. Het is geen coöperatie je participeert nl niet. Het is een soort melkbus waar je geld in stopt en de constructie wordt zo aangekleed dat je de eerste 10 jaar niks ontvangt. Kortom, meereen schenking. Voor bedrijven geldt dat er iets tegenover staat: een bordje of een stoeltje of een advertentie. Kannibalisme is het woord dat bij me op komt. Overigens zou er een deel van het geld dat de kleine voormalige aandeelhouders terug krijgen kunnen terugvloeien. Dat is dan een procent of 10 van de €7 mio.

Overigens is gezegd dat het geen investeringsfonds is maar een partnerfonds, dat bestemd is om gaten in de begroting te dichten. Zo lang je niet weet wie er aan de knoppen gaan draaien zal er weinig instroom zijn en het ons sportief niks brengen.

Ik lees dat iemand schrijft dat er al een leger deskundigen gepolst is en klaar staat. Zijn die dan benaderd door de mensen die zeggen dat ze zich nergens mee bemoeien?

15   1  
Nac

@Nonkel Frans

Banzuzi zit bij oranje o17 en niet bij jong oranje.

14   4  
[email protected]

Wat is je punt nu?

De structuur die NAC=Breda is mi de beste Structuur van alle opties die er waren.

Vooral / met name goede mensen aanstellen is nu prio 1. Mensen die er een gezonde sportieve en gezonde financiële club van kunnen maken.

Jij bent misschien sceptisch over het feit partnerfonds. Dat mag, ik niet. En natuurlijk zijn er altijd nog gevaren/bedreigingen die op de loer liggen. Maar ook kansen. Ik zie geen reden om t plan met een zwarte bril te bekijken. Dat jij dat wel doet, is jouw goed recht. Leg t alleen niet uit alsof er maar 1 perspectief is hoe je deze situatie kan bekijken.

9   1  
Nonkel Frans

O natuurlijk. Totaal afgeleid door al het sportief kabaal dezer dagen. Excuus Ezi.
Wie weet ooit nog :-)

7   24  
Cees-2

Nog niet zolang geleden werd specifiek (tijdens een podcast) aangegeven dat de komende investeerders zich totaal niet in het toekomstige beleid van de club zouden mengen. Storten en dat is het, zo ongeveer.

Wie gaan dan "nu" bepalen welke mensen dat uiteindelijk gaan worden die dat beleid straks moeten gaan voeren?

10   3  
Bp

Ex nac: geen terugkeer van Hyballa, die tekent bij Trencin !!

3   18  
NAC nieuwe stijl

@cees-2 Sinterklaas bestaat niet.

17   1  
Breda83

@Cees

Klopt helemaal wat je zegt. Toekomstige beleid laten ze over aan de mensen die ze daarvoor aan gaan stellen. Donderdag was nog te horen dat ze wel de kaders daarvoor vastgesteld hebben. Maar natuurlijk stellen ze wel eerst het Stichting bestuur en de RvC aan. Dat ontstaat niet spontaan vanzelf. En ook dat hebben de keurig van te voren aangegeven.

5   15  
NAC nieuwe stijl

@breda83, dus jij dat ze geen zitting in stichtingsbestuur of rvc gaan nemen?

13   2  
Breda83

@Nieuwe stijl

Zou een beetje raar zien, niet? Overal vertellen dat je de aandelen terug wil geven aan de club, op de achtergrond wil blijven, niet bemoeien met het beleid maar dan wel in een stichtingsbestuur of RvC gaan zitten? In dat soort sprookjes geloof ik niet.

19   3  
[email protected]

Luister de uitzending van DeRat eens terug. Via spotify. Daarin zegt 1 van de 3 initiatiefnemers van NAC=BREDA dat ze eerst mensen aanstellen die op kennis en ervaring de structuur en mensen gaat benoemen. De 3 initiatief nemers willen geen directe lijn naar NAC qua inspraak. Mede omdat ze dit aan specialisten overlaten.

11   36  
Erik

GEBEURT ER DEZE WEEK NOG IETS IN BREDA, of zitten we in een VERVROEGDE
WINTERSLAAP?

37   1  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

ZIJN ER NOG MENSEN MET GEDULD of hebben deze mensen ALVAST VAKANTIE NODIG.

17   3  
Cees-2

Erik: Haastige spoed is zelden goed, Opportunistisch werken ook, doormiddel van onderbuikgevoelens, voor de bühne snelle beslissingen nemen, allemaal FOUT!

Doordacht, de tijd nemend, visie uitgekiend uitstippelen, je niet laten pushen door wie dan ook, dat is de weg. Verder gewoon open communiceren.

Wanneer leren div. supporters dat ooit eens? Ik denk, helaas, nooit. Kijk naar het verleden, hoe duidelijk is dat, heel duidelijk.

Het gaat er niet om, om overhaast van alles binnen te sleuren. Nogmaals, rustig, eerst een beleid, dan gestaag aan de slag. Op de lange duur geeft dat profijt.

Rustig een duidelijke organisatie opbouwen. RUSTIG!

6   39  
NAC nieuwe stijl

Tuurlijk Cees-2 lekker tenminste 3 jaar rustig in de kkd om des keizersbaard spelen.

Hoop wel dat er mooie spandoeken hangen: “ wij zijn baas in eigen huis, maar niet op het veld”. Dat we ons dat steeds weer realiseren als we ons 90 min lang ergeren.

10   1  
Ivo

Het gekke neefje van van Aalst heeft het er maar druk mee.

6   0  
No Worries

grens van 12.000 seizoenkaarten is geslecht

7   3  
Cees-2

Nacnieuwestijl: Jij spreekt overduidelijk vanuit onderbuikgevoelens. Jij vreest 3 seizoenen KKD. Omdat het te langzaam gaat naar jou mening. Nou, volgend seizoen spelen we zo wie zo KKD. Mee eens? De kans dat we volgend seizoen al promoveren is niet realistisch. Ook als je nu de boel compleet op zijn kop zou gooien. Als men dat perse zou willlen, nou dan moet alles he-le-maal overhoop, met alle risico's van dien! Dus we zitten al snel aan 2 seizoenen KKD. Kan dat ene seizoen er dan niet bij, als men het doordacht doet. Zeg eens zelf?

Kijk eens terug wat het gebracht heeft. Nee, echt, alles moet goed doordacht. Dan komt het goed, 100% zeker. En dan op die manier de lijn doortrekken. Eredivisie is dan structureel, en daar gaat het om.

3   20  
jvt

Het is allemaal niet zo moeilijk mensen.
1. Trainer; fanatieke bevlogen ex-international met aanzien en bewezen track record om spelers beter te maken; die het publiek meeneemt met aanvallend voetbal, schitterend spel, spijtende passes, heerlijke combinaties en oorlog in het strafschopgebied; een soort MC
2. TD met groot netwerk en aanzien, een soort MC

Waar kopen de jankers van 'NAC moet in Bredase handen blijven' hun benzine, spijkerbroek, vakantie in een lage lonen land en hun TV? Juist ja, net zo hypocriet als het aangaan van sponsoring van geld van verslaafde mensen. Met MC had je binnen een jaar Ere gespeeld. Nu wordt er alleen gepraat en dat wordt nog veel meer! Welterusten.

9   2  
Wanny

@ JVT


Dan had een filliaal van MC eredivisie gespeeld. NAC was dan verleden tijd geweest.

1   7  
Bp

Arsenio Valpoort lijkt me nou een aanvallende speler voor NAC, heeft zijn contract opgezegd in Indonesië en wil graag ivm gezinssituatie terug naar Nederland, zie artikel en video's op voetbalprimeur.nl.

3   20  
jvt

Wat is dat dan gelukkig in Bredase eigendom? Willen jullie ook alle Nederlandse bedrijven Nederlands houden? Wat brengt het extra? De kleur shirtjes verandert niet en met MC gaat het dan eindelijk weer over voetbal ipv allerlei bestuurslagen en egootjes. Geen "kleine"ondernemer te persoonlijk betrokken. Met de schrik van je zuur verdiende geld dat wegebt. Spelen er niet bij de meeste clubs meer buitenlanders dan mensen uit de eigen stad? We zijn 1 Europa toch? Voetballen!

Maar achter de schermen zal er in al die tijd wel een supertrainer en toptd zijn aangesteld en hoeven enkele nieuwe topspelers alleen nog bij het kruisje te tekenen.

8   1  
Wanny

@ JVT

Voor mij is het verschil nu net dat je als sportclub zelfstandig probeert om zo goed mogelijke prestaties te behalen.

Een bedrijf draait om geld.

19   1  
PietP

Zit jvt hier nu een discussie te herhalen die 3 maanden geleden speelde?
Zo kunnen we natuurlijk wel lekker bezig blijven.

Ga straks ook vooral na elke slechte pass hier een bericht plaatsen dat met MC alles beter zou zijn geweest.

2   24  
Noad1976

Erik Schouten naar Willem2 gelukkig hebben wij lokale volksheld Mashart en Vrolijk die ons gaat redden🙈

13   1  
Wanny

@ NOAD1976

Ga je nu bij iedere speler die naar een andere KKD club gaat een bericht posten om onze eigen spelers en mensen die er geld in steken af te zeiken?

2   23  
Noad1976

@ JVT

Klopt kerel bsiderats en stichting noad hebben hun ZELF gered maar de club NAC is zonder serieuse investeerder met echt voldoende geld en ambities ten dode opgeschreven.

Ja roepen ze dan zoveel seizoenkaarten tja idioten zijn er genoeg daarmee gaat nac niet naar de eredivisie met dat gelul over wat zijn we toch een mooie club.

Komende jaren zal NAC door deze zelf benoemde echte supporters afglijden naar 2e rijtje KKD. Maar ze hebben de clubidentiteit gered hahaha

3   20  
Noad1976

@ wanny waar blijven de Vrolijk eredivisie versterkingen????

0   7  
Bp

@NOAD1976

Had ik ook graag bij nac gezien hoor

6   13  
Trouwe supporter

Het is leuk dat NAC krijgt.
Maar ik hoor niets meer wie trainer word en welke spelers nog weg gaan en welke erbij komen .
Over een paar weken begin het seizoen weer
Kan toch niet zo zijn dat we weer voor de gek worden gehouden eerst publiek dan trainer en spelers

13   0  
Wanny

@ NOAD1976

Het Man City verhaal is een gepasseerd station. Daar kun je van alles van vinden, maar de realiteit is dat er andere eigenaren komen dan Man City.

Het staat een ieder vrij het daar niet mee eens te zijn en af te haken. Hier steeds dezelfde plaat afdraaien daar heeft niemand iets aan.

7   4  
Cees-2

Als men bij NAC "gezamelijk" de rijen sluit, daar bedoel ik dus alle mensen mee die bij NAC werken. Als men elkaar 100% steunt! Open, tranpasrant, een gezamenlijk doel, een goed beleid als een rode draad goed nastreeft, pas dan gaat het lukken. Dat is 100% een zekerheid!

Komen er ijdens het procesr mensen boven drijven die desondanks toch afwijken van het totaalbeeld, jammer, maar deze moeten per direct plaats maken. De NAC-trein moet vanaf heden namelijk rechtdoor blijven lopen.

Naar het eindstation, structureel Ere Divisie. Wie de wissels de verkeerde richting uit tracht te plaatsen, krijgt direct een enkelereis-ticket over het verkeerde spoor.

Wie dat ook mag zijn. De NAC-trein mag niet verstoord worden richting zijn eindstation. Ook voor supporters is dit van toepassing.

3   3  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Voor de moraalridders (om daar je gal te spuwen) Kansino wordt hoofdpartner en shirtsponsor van AZ Alkmaar!

16   5  
D'n Klaagmuur

Haha wat is dit voor extreem linkse site aan het worden zeg?

Aantal jaar geleden speelden we nog in de Holland Casino Eredivisie en heb ik nog nooit iemand gehoord over gokverslavingen en nu gaan we ineens moeilijk lopen doen? Straks ook geen McDonalds als sponsor, want een gevaar voor dikzakken? Geen alcoholreclame meer, vanwege alcoholisme? Zullen we dan ook maar meteen stoppen met alcohol schenken in het stadion en in de rust gaan zitten knauwen op een stuk selderij? Wat een hypocriete figuren hier, werkelijk om te gieren.

Prachtig bedrag 2 ton!

4   0  
van Zottegem

@d'n klaagmuur
Ik mis wel bietensap en granolasmoothies bij NAC. Misschien wordt er naar je geluisterd, selderij is een begin

0   0  
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: adodalovespelltemple440@gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in