Wij gaan niet opzij

'Goetzee wist van clausule in contract Verschueren'

Eddy W

Nadat BN deStem eerder onthulde dat Arno Verschueren een clausule in zijn contract had waarvoor hij voor slechts €250.000 weg mocht als Smulders niet meer bij NAC werkte, meldt het blad nu ook dat oud algemeen directeur Justin Goetzee op de hoogte was van deze clausule.

In gesprek met het dagblad laat Goetzee weten dat het 'geen ideale, maar wel een integere' constructie was. Volgens Goetzee wilde de club graag met Verschueren verlengen en was dit de enige manier om hem te laten tekenen. Dat Smulders nu voor Stirr Associates werkt, het makelaarskantoor dat Arno Verschueren begeleidt, is volgens de oud-directeur 'een lastige situatie'.

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Vorig bericht
Blanco:"Dit ruikt naar zelfverrijking" 56 reacties
Volgend bericht
'Transfersoap rondom Vloet bijna afgerond' 15 reacties
32 Reacties
71   6  
Peerke

Aanhangsel heeft alleen eigen belang Smulders. Hoe kan dit nou integer zijn?

71   6  
Peerke

Aanhangsel heeft alleen eigen belang Smulders. Hoe kan dit nou integer zijn?

11   31  
Harrie

Is in de voetbalwereld schering en inslag. Dat Smulders daarna voor een andere club gaat werken of bij een makelaarsbedrijf doet er niet toe. Iedereen pakt het voordeel bij een volgende werkgever van opgebouwde ervaring en informatie. Dat doet zelfs de bakker op de hoek en de metselaar.

7   14  
Hont

Koe in zijn kont kijken als je het mij vraagt. Het stinkt aan alle kanten en mag nooit meer zo gebeuren, maar kunnen er nu niks meer aan veranderen.
Toch nog wat geld gekregen. Nu alle energie steken in een nieuwe selectie voor volgend jaar.

23   9  
sjef de gevulde koek

2.5 ton voor verschueren is natuurlijk helemaal niet slecht en kunnen we veel mee doen. Dat het dan weer met zo'n constructie gegaan is tja sta hier nergens van te kijken meer. Dan het vorige artikel over Vloet er nog bij kun je concluderen dat het allemaal niet echt soepel liep die tijd en ze maar dat deden. Toezicht van enige rvc ofzo is er dus gewoon niet.

39   1  
Berto

Probleem is ook niet dat er een gelimiteerde transfersom in het contract is opgenomen. Het probleem is juist dat er een clausule is opgenomen dat als er een werknemer vertrekt er een gelimiteerde transfersom in werking treedt. Toevallig de werknemer die gelieerd is aan de zaakwaarnemer van de speler.

32   8  
Johnny1912

Ik vind Goetzee ook steeds meer een lul worden, ook na dat debacle van Vloet.

Smulrol blijft de allergrootste lul van de laatste jaren. Dat is knap aangezien er veel gehaktballen hebben gewerkt in de directie de laatste jaren!!

5   21  
Jf

Politiek correct en hij zal zijn vriend nooit afvallen. Het is niet ongelukkig en het is niet integer maar ja next.

Wie gaan er bijkomen? Ik hoop op Ricardo Kishna of huren van Geraldo Becker die erg weinig speelt.

7   1  
Jp

Wat vooral blijkt is hoe incompetent de vorige directie was al kun je daar over discussiëren vwb Smulders. Hij was niet erg incompetent betreffende zn eigen zaken.

34   3  
geelzwartwit

Wat ik vooral opvallend vind is dat, Los van de dubieuze constructie, men Verschueren dus koste wat het kost wilde behouden. Als die constructie niet in mijn contract opgenomen wordt verleng ik niet hoor!! Sorry hoor was Verschueren toen zo goed dan dat ie dat kon eisen en NAC er wel in mee moest gaan???? Vooral op dat punt kun je nog wat vraagtekens zetten want Arno speelde toen echt niet de pannen van het dak en zicht op positie verbetering bij een ander club was er toen ook helemaal niet.

20   2  
geelzwartwit

Als we die constructie niet hadden opgenomen had Arno niet verlengd..

Ja dus? Was het onze sterspeler ofzo???
Raar verhaal.

12   1  
Boeimeer90

@geelzwartwit: das een juiste constatering

24   1  
Ouwe Spionkop

We kunnen concluderen dat al die lui daar alleen maar zaten voor hun eigen gewin en niet dat van de club.
Daar zijn we dan als trouwe supporters en geweldige club aan overgeleverd.
Heel trieste conclusie.

26   1  
Henri

NAC wordt al jarenlang op alle fronten bestuurd door incompetente bestuurders. En daar betaalt het voetbalbedrijf, de sponsoren de supporters al net zo lang de rekening van. Alles begint bovenaan met het aanstellen van de juiste mensen. Goed opgeleide persoonlijkheden met visie, ervaring en netwerk. Ik ga over Manders nog niet oordelen. Ik hoop dat de ommekeer bij hem begint.

33   3  
Otjes

Ik snap steeds meer waarom Justin z’n lot verbond aan Smulli. Beiden zwaar ongeschikt

29   4  
Baosje

daarom vertrok hij dus met zijn staart tussen zijn benen bij NAC.... die zag de bui al hangen!!

en maar een ereronde laten lopen en een staande ovatie geven ..

ze ( Goetzee en Smulders) zouden nu met pek en veren op een platte kar de stad doorgereden moeten worden en vervolgens thv Bavel de kar afgeschopt moeten worden

als ik NAC was , zou ik dit stinkende zaakje eens bij de FIFA gaan melden ...

14   6  
RV

Goetzee was wel een harde werker maar totaal incapabel om een BVO te leiden. Een aardige accountmanager die bij een organisatie die bij hem past ook wel de key accounts voor zijn rekening kan nemen.

That's it, niet meer en niet minder.
Veel praten en af en toe schijnheilige zaken er tussendoor.

Ik vind € 250.000 voor een speler als Verschueren niet eens zo'n verkeerd bedrag. Een multi functionele en hardwerkende speler die perfect geschikt is voor de eerste divisie. Maar het is niet voor niets dat de Eredivisie clubs ook niet komen. Teveel twijfels of hij een niveau hoger wel aankan en op welke positie hij nou het beste rendeert.

Het zegt eigenlijk genoeg over vorig seizoen dat Verschueren topscorer was en ineens een lopende middenvelder werd. Als je een lopende middenvelder zoekt kun je voor dit bedrag met een beetje netwerk echt wel een veel betere halen.

25   3  
henk

Weten we ook gelijk waarom Goetzee zich solidair verklaarde met Smulders. Transfer Vloet, clausule Verschueren, welke lijken liggen er nog meer in de kast?

9   3  
De Sjaak

250.000 voor een toch wel erg beperkte voetballer is toch ook helemaal niet slecht.
Dat Verschuren een van de betere van het elftal was zegt meer over de rest van het elftal dan over Verschuren.

25   0  
Henri

Interessante info uit podcast Gegenpressing van De Stem: Naast de inmiddels bekende feiten over de contractinhoud van Verschueren, het ontbreken van een bankgarantie bij de verkoop van Vloet nog diverse interessante wetenswaardigheden.
Vinnie Vermeer krijgt als zoon van een huisvriend van Smulders een salaris van €60.000,00. Hetzelfde bedrag als basisspeler Sporkslede. NAC betaalde een € 250.000,00 huursom aan Zulte Waregem voor Mühren. Te Vrede had een salaris van € 230.000,00, Rosheuvel van € 200.000,00 en Kali heeft een salaris van €250.000,00.

16   3  
Guuske

Ik sta er niks van te kijken wanneer en Smulders en Goetzee hier met deze transfer een flinke som geld aan over houden. Smulders als zaakwaarnemer, en Goetzee die destijds zijn krabbel gaf en daarbij ook een deel krijgt van Smulders.

9   8  
ome cor

Smulders is een lul
Goetzee is een lul

Maar was het niet Verschueren die zoveel noten op z'n zang had ?
Ik hoor niemand zeggen dat Arno een lul is.

10   0  
Bruske

We worden genaaid waar we bij staan jongens..

5   1  
Belgische Naccer

Gelukkig zijn inmiddels nagenoeg alle "aanwinsten van Smulders" vertrokken. Want anders zouden er vast nog veel meer dubieuze clausules uit de kast vallen.

Kan Blanco die kast niet eens opentrekken? Van mij mag hij. De clubleiding en Blanco zelf, zij bij inmiddels zo diep gezonken dat van mij de laatste steen boven mag.

Misschien dat de aandeelhouders dan uit schaamte zelf vertrekken. Laat die rijke Rus maar komen hoor. Dit is ook allemaal kut.

6   1  
scheppioni

Alweer minpunten goetzee, slim ben je ook niet om dit nu eens nog uit de school te klappen !
Maar maar maar wat een amateurisme bij ons NAC, zo zal stabiliteit heel ver weg blijven in ons BREDA !

3   16  
076

Iedereen laat zich weer opnaaien. 250K in de kkd voor een jonge talentvolle speler is helemaal niet gek. Heeft een jaar langer gespeeld en talent bleek ook. Nu haal je 250 op. En dat smulders wellicht nog meer had kunnen vragen als ie niet ontslagen was, so be it.

Moord en brand van Blanco die nog een rekening open had staan.

6   1  
SanderH

Is het nu alleen JG die de contracten checkte? Waar was het controlerende orgaan genaamd de rvc? Had de financiële/juridische man het contract niet moeten controleren?
Dat deze zaak stinkt als wat is duidelijk maar dit getuigt van een zeer zware incompetentie in alle geledingen van de club.
Het is natuurlijk al opmerkelijk dat blanco aan deze informatie komt er is dus een lek in de club 'geweest'.
Denk dat Manders zich nu toch wel afvraagt in wat voor zooitje hij terecht is gekomen....

11   2  
Baosje

@ Belgische Naccer

want doet Blanco in deze fout ? je schrijft nml een beetje dubbelzinnig..
aan de ene kant verguis je Blanco, maar aan de andere kant mag de onderste steen boven komen ...
luisterend naar de podcast van BNdeStem , hoor ik, dat zij ( van de podcast) buiten verslaggevers óók gewoon NAC supporters zijn...en zich op zn zachts gezegd óók gewoon genaaid voelen door die speknek van Smulders en harlekijn Goetzee

iedereen loopt hier maar af te geven op Blanco, maar ik moet zeggen dat hij toch wel hout snijdt...hij is nu wel degene die deze issue(s) aankaart.

wat mij beteft mag Blanco de gehele NACbeerput , want dat is het stilaan geworden , opentrekken en alle dubieuze dingen aan de haak stellen.

ik hoop van harte dat Manders de ballen heeft om dit aanhanging te gaan maken bij de FIFA
want NAC loopt gewoon weer véél geld mis!
en... als inderdaad Smulders aan zelfverrijking doet ..moet deze crimineel gewoon gestopt worden en geweert worden van de voetbalvelden voor hij nog meer schade toebrengt .

NU is de tijd daar om schoon schip te maken , veeg de burelen schoon ..zorg dat alle lijken nu voorgoed de deur uit gemietert worden....pas dan kan NAC echt vooruit



1   0  
Grote kerk

Te Vrede liep hier rond voor bijna 250k oer jaar hahahahaha dat geloof je toch niet. Sjokheuvel, 200k.

Ik durf wel te stellen dat NAC de meest onprofessionele bvo is van alle BVO's in Nederland. We maken iig kans op die titel.

Moet je nagaan als jongens als Olij en v Hecke dit lezen/horen. Jongens die zichzelf in privékringen toch al niet te lovend uitlaten over nac en voetballen voor een kwart van die centen. Als ze dat al halen!!

2   0  
Nachoreca1

Geef goetzee nog een ereronde anders! In 2 dagen tijd dit en gevalletje vloet kost al een miljoen euro....Hahaha...man man man wat een kutzooi.

2   0  
Fred1

Langzaamaan vallen er steeds meer van hun voetstuk .
We weten nu waarom Justin partij voor Smulders koos en bij een BC meeting over de rooie ging omdat we Smulders afvielen.
Voor een héél groot deel eigenbelang.
Slim zelf zijn moment van afscheid gekozen voor het voor hem gedaan werd.
Zo zie je maar er zit altijd meer achter dan we denken of weten.
Kan Justin ook uitleggen wáárom hij die clausule in het contract van Verschueren legitiem, integer en zuiver vindt en vooral waarom deze constructie de enige mogelijkheid was.
Het klopt gewoon niet het zaakje stinkt.
Ik kom uit een heel andere tijd waarbij afspraken en contracten nog gerespecteerd werden, en vooral ook als speler uit respect naar de club waar je voor speelde , het mogelijke opstapje naar meer, en uit dankbaarheid zou je nooit meewerken aan dergelijke constructies in het nadeel van je werkgever en broodheer.
Maar ja toen waren er nog geen louche “ zaakwaarnemers “ die vooral hun eigen zak spekten.
Uiteindelijk wordt er maar één iemand beter van tenzij je op level Barcelona acteert.

1   0  
Falco

Pruts club

0   0  
Heksenketel

Niemand is groter dan NAC. Maar daar dachten Smulders en Goetzee klaarblijkelijk anders over

Laad alle berichten na dit bericht in