Wij gaan niet opzij

Haye niet tevreden met voorstel NAC: "Niet iets waar ik over na zou denken"

Das Phantom

Thom Haye was ontevreden met het eerste voorstel dat NAC hem stuurde om zijn contract open te breken en te verlengen. "Dan zou het voor mij met perspectief op de toekomst wel wat meer meer inhoud moeten hebben", aldus de smaakmaker voor de camera van ESPN.

Haye zegt verder dat hij naar de aanbieding heeft gekeken, maar dat het onvoldoende was. "Het was een aanbieding, ik heb er wel naar gekeken, maar het was wel iets waar ik snel iets van had: dat is niet iets waar ik over zou nadenken." 

Ralf Seuntjens komt ook aan het woord over de situatie. "Ik hoop dat hij blijft en daar plaag ik hem ook wel een beetje mee. 'Teken gewoon bij joh, dan word je de man en kan je alles overnemen'", aldus Seuntjens over de plaagstootjes aan het adres van Haye. 

Toch lijkt de ervaren speler weinig hoopvol gestemd als het gaat om verlengen. "Hij heeft nog een lange carrière voor zich als het goed is", aldus Seuntjens. "We gaan het zien, maar heel veel vertrouwen is daar niet." 

Bron:
B-Side Rats, ESPN
Volgend bericht
BSR Interview: Moïse Adiléhou (deel 1/3) 26 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
88   3  
Ivo

Haye heeft nog een contract tot en met de zomer van 2023. Wacht nou eerst maar eens af of die overname van de grond komt. In de zomer kan je alsnog zaken doen. Of Haye verkopen als het nodig is. Geen enkele reden voor paniek.

12   15  
Tante Annie

Erg slecht nieuws. Ik snap dat we krap bij kas zitten en met z'n huidige contract zitten we ook nog wel goed, maar het zou een ideale situatie zijn om een langer contract te hebben, zonder pijnlijke clausules!

40   10  
Mike

Bn de stem/ yadran blanco of in goed Bredaas, Jantje de Wit, is weer lekker bezig een offensief te starten in Haye zijn hoofd te komen en hem naar de uitgang te dirigeren/wig te drijven.
Ook door ons aller Sydney weer een podium te geven die nog ff inpepert dat ie naar de subtop moet.

Te hameren over die kut aanbieding.
Gasten.. Serieus. Haye Met Olij en af en toe seun zijn zij nog het enige wat leuk is om naar te kijken. Gun ons dat nog heel even aub.

Verder is t simpelweg geduld hebben tot het is overgenomen. Dat weet iedereen. Die aanbieding komt dan wel en die kwaliteits injectie die haye ook zal aanspreken ook.

Dat ze daar eens over gaan graven.

Dat als het niet beter word de aanbieding Tom weg gaat lijkt me duidelijk. Helaas

88   3  
Ivo

Haye heeft nog een contract tot en met de zomer van 2023. Wacht nou eerst maar eens af of die overname van de grond komt. In de zomer kan je alsnog zaken doen. Of Haye verkopen als het nodig is. Geen enkele reden voor paniek.

11   5  
Nac

https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=398423

Mooi stuk over Mounir in Rabat

10   7  
Bredafun

Wat n zooitje! 🤮

12   2  
Nonkel Frans

Mounir in Marokko en Afrika. Wat een verhaal! Da's even wat anders dan Etten 😂
Hij geniet!

16   3  
Kiko

Mooie actie van 2 NAC-supporters, die op het WK-darts Thom vragen om bij te tekenen, middels een geschreven karton. Onze Thom kon het waarderen... leuke actie boys! 👌

5   2  
Dutchbird

Hoe zeer ik mijn club ook een speler van het kaliber Haye gun; als ik in zijn schoenen zou staan zou ik ook niet kiezen voor een langer verblijf bij deze slecht geleide club uit het rechterrijtje van de KKD waar niets mogelijk is. Al die supporters is fantastisch maar daar gaat de schoorsteen niet van roken.

3   2  
scheppioni

Nou Ivo, tis maar te hopen dat de overname voor de zomer rond gaat zijn !!
Wat er nu gebeurd kan echt alleen maar bij ons NAC, dit is werkelijk niet te geloven.
Het merendeel roept hard voor het belang van NAC, maar in werkelijkheid is het huichelaarij troef !! Gewoon smerig te noemen, wat veel schade aan onze club brengt !

5   6  
scheppioni

Dat er zo met een speler als Haye wordt omgegaan !!?? dit nog als toevoeging !

4   2  
L.

Een doorlopend biercontract kunnen we/ze/hij wel openbreken en verlengen voordat de overname rond is ,
en dan ga je op deze manier om met je core business ....

3   0  
fvf6

Ik heb begrepen dat Haye gelimiteerde transfersom in zijn contract wil laten opnemen , ik ben het met NAC eens om daar niet aan mee te werken (gezien wat er in het verleden is gebeurd) als die som minimaal 2 miljoen is zal NAC wel willen meewerken maar ik denk dat Haye en zijn manager veel lager zitten .

2   0  
Chapuisat

ik krijg het gevoel dat de 3 grote mannen nog even willen cashen voor de verkoop van de club, Thom voor aardig bedrag weg, wat (terug) in hun portemonnee stroomt

0   2  
Nero

Ja one season wonder thom ,dit is ,de enigste club waar je iets kan laten zien .als je weggaat kan je gewoon weer ballen afpakken inleveren en je mond houden dus denk naar als je weg wil.....manderssss ouuutttttt

0   0  
Veerse naccer

Had niks anders verwacht, nac en contracten verlengen. met el al precies het zelfde verhaal. manders geeft hem 5 euro extra en 3 jaar erbij omdat hij zo graag in Breda wil blijven maar ja zo gek zijn ze tegenwoordig niet meer .nu is die over de zeik en gaat verder kijken ben benieuwd of die nog steeds 150 % gaat geven

3   1  
Frank

Er schijnt gesproken te worden met WILLEM II

0   1  
Wallie

Gaat naar Heerenveen .

Laad alle berichten na dit bericht in