Wij gaan niet opzij

'Helmond Sport meldt zich in Breda voor Hilterman'

Das Phantom

Helmond Sport heeft NAC laten weten dat het interesse heeft in Jeredy Hilterman. Dat meldt BN DeStem. Er is tot op heden nog geen bod uitgebracht, meldt de krant.

De aanvaller is in Breda op een zijspoor beland na zijn optreden op het promotiefeest van FC Emmen en mag vertrekken. NAC wil echter wel een deel van de investering terugzien voor het Hilterman laat gaan. 

Hilterman zou bij NAC twee ton verdienen, aldus de krant. Dat kan een probleem worden. Helmond Sport heeft daarentegen wel een samenwerkingsverband met KV Mechelen en de club probeert de speler te verleiden met een mogelijke overstap naar de Belgische ploeg als hij goed presteert in Helmond. 

Bron:
B-side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Ex-NAC Weekoverzicht 6 reacties
Terug naar overzicht
81 Reacties
291   5  
WillyG

Als ze moeilijk zitten met vervoer, dan wil ik hem best ff die kant op rijden.

291   5  
WillyG

Als ze moeilijk zitten met vervoer, dan wil ik hem best ff die kant op rijden.

99   3  
Timberland

Ik moet vanmiddag naar Helmond. Zal ik hem gelijk meenemen?

41   3  
Fritske d'n Olifant

Iets met een grote strik van 2,5 ton

18   2  
Bp

Das mooi nieuws maar geloof het pas als ie echt de deur dicht trekt. Helmond Sport gaat laag in de boom zitten en ik vraag me af of die deserteur wel in het Brabantse wil blijven ??

Al meer bekend omtrent Oude Kotte ??

29   2  
Snipes

Als dat aansluit bij het spectaculaire ambitieniveau van Helmond Sport, maak ik me voorlopig geen zorgen.

Maar mijn zege hebben ze. Weer eentje weg voor de grote schoonmaak

36   10  
Didier

Betere nieuws voor de maandagmorgen! Packagedeal met Malone erbij zou ik zeggen

44   4  
Dabbert

Als dat niks word met Helmond, dan zetten we meneertje Hilterman gewoon de rest van zijn contract op de tribune. Niet meer mee laten voetballen. Kijken hoe die dan piept als niemand hem na twee jaar nog kent.

5   53  
nacfire

Helmond Sport, KV Mechelen. Je laat toch geen speler gaan naar een naaste concurrent? Had dan de beste man direct naar KV Mechelen laten gaan. Hopelijk is dit de laatste uitgaande transfer en komen er goede spelers ervoor terug.

19   6  
Kiwiratz

Lekker laten gaan naar Helmond. Kan hij op 5 augustus gelijk aan de bak in Breda. 5 minuten voor tijd helemaal afzagen die gast. Eventuele boete voor rode kaart wil ik best lappen.

51   3  
Maarten

2 ton, ongekend. Zuivere paniekaankoop.

14   2  
Ed

Niet in NL. Land hem aub vertrekken naar het buitenland. Had hij zich maar ingehouden in Emmen, dan hadden we er een goeie aangehad. Jammer genoeg is er een “steekje” los bij deze speler.

45   6  
Ivo

Kali 2.0
Dit kan alleen in Breda.
Het laatste cadeautje van van Aalst en Manders.

23   3  
ECG

Hier niet te lullig over het mannetje doen,anders haakt Helmond Sport nog af.

18   1  
GJ_NAC

Heel simpel toch? Hilterman komt hier niet meer aan spelen toe en zo dooft zijn carrière als een nachtkaars.

Dus hij kan beter eieren voor zijn geld kiezen en salaris inleveren bij Helmond of anders kan hij bij de Appie achter de kassa gaan zitten!

17   0  
Didier

@NACfire sommige spelers gun je je concurrent

27   4  
Beter de Laat dan nooit

Had op staande voet ontslagen moeten worden en aansprakelijk gesteld voor zijn transferwaarde. Nu bepaalt Hiltermannetje waar hij wel of niet naar toe wilt. Niemand gaat zijn salaris betalen, dus daar komen we niet gratis vanaf.

15   3  
Baosje

ik moet morgen richting Eindhoven .. ik neem die flapdrol wel mee ... ik denk wel dat hij op mijn trekhaak zal passen

18   5  
Pietjebel

Die zal daar wel de een na de andere d'r inschieten zoals alle spelers die weggaan bij ons🤦🏻‍♂️

14   2  
Baosje

@ Pietje Bel

bij hem zou ik daar geeneens mee zitten ... weg met deze kwast ... NEVER NOOIT MEER in een NAC shirt

23   5  
Bredaaaaa

200k per jaar. Mwoah. Goed gemanaged door Hellemons, de Graaf en manders 😭

20   2  
Chris W.M.

Zal waarschijnlijk wel uitdraaien op een huurdeal met een optie tot koop waar Helmond het grootste deel van het salaris betaald. Hoe dan ook gaat dit NAC in eerste instantie geld kosten. Maar goed, schiet hij er 15 in dan is de kans groot dat je hem volgend jaar wel weer te slijten. En dan maar hopen op een mooi bedrag.

13   2  
Willem 4,5

Hopelijk lukt het dit stuk onbenul kwijt te raken. Anders niet mee laten trainen met het eerste, da gaat ie vanzelf wel. Misschien bij koop Malone er gratis bij, die heeft er ook geen zin meer in.

5   1  
Signase

@Ivo: (10.48)

Hilterman het laatste cadeau van hen die ik nooit meer wil noemen? Ik hoop het.

6   1  
Ginnekenees

Mijn verwachting is wel dat Hilterman gaat meebewegen als het om de transfer gaat. Zijn opties zijn natuurlijk beperkt:

1) Bij NAC blijven en contract uitdienen. Dit betekent niet spelen, te boek staan als moeilijke jongen en gewenning aan een te hoog salaris. De stap ná NAC wordt dan ineens heel ingewikkeld en zou zomaar eens het einde van je profcarrière kunnen betekenen.
2) "Investeren" in jezelf door nu juist wel de overstap te maken en je carrière een impuls geven. Je bent dan ineens een stuk realistischer, je persoonlijke marketing is dan een heel stuk beter en de negatieve berichtgeving rondom dat kampioenschapsfeest van Emmen wordt naar de achtergrond gedrukt (niet alleen in Breda eo vond men dat een opmerkelijke actie). Vergeet ook niet dat deze kerel ook bij Emmen al op een zijspoor stond toen wij hem ophaalden..

De knoop waar de meeste clubs mee zullen zitten is alleen de transfersom v.s. het salaris. Clubs bekijken dit toch in een soort van TCO waarbij deze twee variabelen als communicerende vaten worden gezien. M.a.w. Hoe lager het salaris is dat Hilterman eist, hoe hoger de transfersom is die men kan en wil betalen aan NAC.

Onder aan streep betekent dit voor iedereen "damage control"
37   12  
Hericellemons

Als je bij NAC weg wil voor een habbekrats weet je wat je moet doen.

Zorg dat de supporters je niet meer pruimen en je kunt gaan.

Er zijn andere oplossingen, die voor de club beter zijn. Laat hem diep door het stof gaan, zet hem met een clubicoon in een podcast. Gebruik die gasten van De Stem om zijn imago bij publiek op te poetsen, laat Lokhoff iets zeggen dat bijdraagt, laat hem floreren in het NAC shirt en verkoop hem dan voor een ton of 8 .

Natuurlijk is de gast niet goed bij zijn hoofd, maar blijf zakelijk en professioneel en zoek niet altijd naar een oplossing die de onderbuik van het volk voedt. Je gaat voor €200k geen geschikte vervanger vinden en die rooie draver van Eindhoven is geen scorende spits. Klopt, dat was Hilterman bij ons tot nu toe ook niet, maar kijk even naar zijn statistieken.

Dit is vanaf dag 1 zo slecht gemanaged. Maar Eric moet het nog leren en we zitten in een overgangsjaar.

11   1  
Judge M.

Hilterman lijkt me niet het type speler die je kunt lokken met een vooruitzicht bij Mechelen. Punt 1 moet hij er dan echt voor gaan werken en punt 2 haalde hij al zijn neus op voor Brabant, laat staan hoe deze omhooggevallen figuur wel niet over Vlaanderen zal denken..

Hoe eerder weg, hoe liever....

3   2  
Ginnekenees

@Hericellemons:

De onderbuik van het volk zou in de door jou voorgestelde situatie gevoed worden met een sentiment dat de handelingswijze van Eric niet goed zou zijn. Het gevolg daarvan is dat het vertrek van Eric geëist wordt door het publiek.

Binnen een "normaal" bedrijf zonder grote publieke belangstelling kan dit goed werken, bij NAC krijg je hier de tijd niet voor. Jammer maar wel de werkelijkheid.

3   12  
Pietjebel

Laat dan wel in het contract meteen opnemen dat hij tegen ons niet mee mag doen

Dit soort spelers en oud naccers scoren nog al eens tegen ons in de regel

14   11  
Hericellemons

@ginnikenees

NAC had direct na die domme acties aan damage control moeten doen. Na actie 1 in Emmen had men hem terecht moeten wijzen, dan har actie 2 nooit plaatsgevonden.

Na terugkomst uit Emmen direct actie gericht op schadebeperking moeten ondernemen en hem opstellen in de play offs. Dan moet hij maar ff door de stront heen. Nu hebben we zonder spits lopen klooien tegen ADO, kun je een investering afschrijven en heb je geen geld voor een spits.

Ik vind dat gewoon erg onhandig en doet me wat Hellemons betreft denken aan zijn tijdelijke periode als hoofdtrainer van NAC toen hij Mats Seuntjens en Tighadouini op de bank zette. Daarna kwam Maaskant en omdat Hellemons door de spelers niet meer serieus werd genomen keerde hij niet terug als assistent maar werd hij bij de jeugd neergezet. We kunnen niet zeggen dat dat heeft geleid tot succesvolle doorstroming vanuit de talentenfabriek.

12   2  
Betweter

Met zijn grote smoel …. zelfs bij Emmen willen ze hem niet terug. Onbetrouwbaar die gast.

13   6  
Wanny

Wie verzint het om spelers vast te leggen met een salaris van 2 ton? Dan vind ik het niks gek dat we niet genoeg centen hebben.

Een salarisplafond van 10k per maand in de KKD is meer dan genoeg. Dan krijg je tenminste ook jongens die de benen onder de kont uit willen lopen om zich te verbeteren.

8   3  
Mo

Zon droevige speler 2 ton salaris 250 betaald voor hem,heb nog nooit zon speler meegemaakt laat hem transfer terugbetalen en stop zijn salaris van dit cri.inele mannetje ppppffffffff

11   10  
scheppioni

Zo is't Wanny !
Nooit meer judassen in BREDA !!
Gvd de tijd weer van Sprangers, Krijnen, Ouaarts en de Schepper die met hart voetbalde voor ons cluppie !! Dan is er ook weer veel meer herkenbare binding tussen spelers en de NAC supporter !
Zo'n walgelijke clown als hilterman bij geen exit, gewoon laten verpieteren, pionnenboer op de training, dat zal zo'n gassies wel een keer leren !

5   7  
Bredaaaa

Ik wil ook een pionboer worden voor 200k per jaar!
Hellemons the great zal dit moeten oplossen met hilterman. Op een perfecte manier.

9   1  
Ivo

Kali is inmiddels 31 en zit nog steeds zonder club. Die is gewoon klaar. Je kan als speler kiezen voor de makkelijke weg, en er gedurende je contract een potje van maken, maar dan wil niemand je meer hebben.

Ik verwacht dat Hilterman daarom wel mee gaat werken aan een vertrek. Zijn reputatie is door die actie in Emmen totaal naar de haaien. Dat haalde landelijk het nieuws. Zo'n jongen neemt niemand meer serieus. Hij kan bij Helmond in de luwte opnieuw beginnen. Bij Helmond zit wat nieuw geld, ze hebben ook Lieftink gehaald.

Ik verwacht dat het wel goed komt. Dat zou mooi zijn. Jammer is dat we die transfer en salariskosten niet meer terug krijgen. Onder aan de streep kost dit gewoon een ton of 3.

17   1  
Nacman

D.j. buffonge op proef bij roda jc

5   3  
ome cor

@ivo
Je mag tegen iedereen uit het verleden aan schoppen, maar volgens mij is dit het cadeau van De Graaf geweest.

Ik zou zeggen: grote rose strik eromheen maar niet gratis de deur uit.
Laat hem dan maar bloeden op de tribune met aanwezigheid verplichting anders geen salaris.

Zo lang deze jongen maar niet naar Emmen gaat en niet naar de eredivisie is alles goed.

19   8  
Ivo

@Ome Cor

Toen Hilterman kwam was:
- Van Aalst de (groot)aandeelhouder
- Manders de directeur met tekenbevoegdheid
- Hellemons was in charge vwb transfers
- Schoenmaker jr de scout die hoort te adviseren over te halen spelers
- de Graaf de trainer die de opstelling maakt.

Dat was de chain of command. De Graaf de schuld geven is flauw. Ook al heeft hij Hilterman geadviseerd, dan zaten er nog 4 boven die er voor hadden moeten gaan liggen.

12   1  
gjoewie

Schepp > Jouw reactie is ook een beetje overdreven, vind je niet? In de tijd van Quaars, Krijnen, De Schepper en Sprangers hadden we een selectie met semi-profs! Bertus Quaars had een zaak in parketvloeren, Ad Krijnen werkte in een pantoffelfabriek (!), Edy de Schepper was, als ik me niet vergis, postbode en Ton Sprangers zat in de bouw.
Martien Vreijsen werd geloof ik de eerste full prof bij NAC. Hoewel die eerst ook bij Meeus Assurancien op kantoor werkte.
Trainer Jo Jansen had zelden een volledige selectie op de training, om de doodeenvoudige reden dat er spelers waren die nog moesten werken.

7   1  
D'n Klaagmuur

@Ome Cor: als Emmen gewoon zou lappen vind ik het helemaal prima hoor. Hij blij, wij blij.

3   5  
Toontje

Hopelijk hapt Helmond. Maar ze weten ook dat wij hem perse kwijt willen. Kapitaalvernietiging als hij niks oplevert. Blijft hij dan speelt hij niet en drukt toch flink op de begroting met zijn salaris.

Waarschijnlijk zullen we weer een bedrag horen. Gegarandeerd voor de buhne een hoger bedrag dan we er in werkelijkheid voor zullen ontvangen...dat staat al vast

15   2  
die ne gast

@Hericellemons:
Mee eens dat dit slecht gemanaged is, maar
het is niet de eerste keer dat Manders niet bovenop dit soort akkefietjes zit en de supporterssentimenten niet begrijpt, waardoor dit soort akkefietjes daarna gierend uit de klauwen lopen. Vanwaar jouw verbazing / verontwaardiging?

Mijn verbazing zit er vooral in dat NAC in de winterstop bereid is geweest om 2,5 ton transfergeld te betalen voor een (uitgerangeerde) KKD-spits, terwijl er niks meer te winnen viel. Dat is gewoon geld weggooien. Ik kan geen enkel zakelijk of sportief argument verzinnen waarom deze deal per se op de laatste dag van de transferdeadline doorgang moest vinden.
Dat Manders hieronder zijn handtekening heeft gezet en de RvC het blijkbaar goedgekeurd heeft is de grootste schande.

25   3  
Arie

Het is toch helemaal van de pot gerukt dat marginale voetballers in marginale competities met marginale prestaties, zulke buitensporige salarissen opstrijken.

8   1  
SjorsNac

Echt 2,5 ton door de plee met deze gozer. Ongekend. Hopelijk trapt helmond erin en valt er nog wat te redden.

7   35  
Hericellemons

@dienegast

Is geen uitgerangeerde spits. Is jong en talentvol maar heeft een gedragsprobleem.

Snap overigens dat hij vindt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Was topscorer van Emmen, belandde op de bank bij NAC waar het een bende was.

Ik geloof in zijn voetbalkwaliteiten. De aanpak en ook het lekken van Hellemons aan De Stem ( salaris en transfersom) uit rancune omdat hij het er niet mee eens was zegt alles over Hellemons, zijn kamp en De Stem.

En nu is het zijn probleem: iedereen weet dat gaat om een grootverdiener voor wie het blijven onmogelijk is gemaakt. Dan kun je dus deel salaris doorbetalen en een transfersom kun je vergeten. Allemaal om iemand een hak te zetten en de rioolratten van De Stem vinden het heerlijk.

Dit probleem heeft Hellemons medeveroorzaakt. Je houdt je bek over salaris en transfersommen. Profclub onwaardig deze man.

15   51  
Hericellemons

Hilterman bij Helmond maakt meer goals dan Van der Sande bij NAC.

10   2  
Nonkel Frans

Wie gaat het spelers-contractbeheer doen in de nieuwe organisatie? Deze keer een goede alerte jurist alstublieft.
Het lijkt mij sterk als een rechter niet akkoord zou gaan met op staande voet ontslag. Zo niet
dan mag een sanctie op wangedrag van een speler in ieder contract staan. Alles om te voorkomen dat dit kinderachtig gekwal de club onnodig geld gaan kosten.
Weg ermee!

5   0  
Reflektor

Nou het ie ut voor mekaar hoor.

11   8  
Dutchbird

Ik neem aan dat die 7 miljoen nog niet zijn overgemaakt naar van Aalst en kornuiten. Gewoon 2,5 ton op in mindering brengen en de transferrechten naar van Aalst. Misschien kan hij er nog een beetje winst op maken.

7   5  
Cees-2

Hericellemons: Als dat zo is, dan is dat kloten, want Hilterman gun ik zelfs geen betaaldboetbal meer. Maar wat hij ook gaat doen, later, bij NAC is hij persona grata.

Wel vraag ik me nog steeds af, of hij het niet bewust heeft gedaan? Tja, kom daar eens achter. Ik vertrouw hem namelijk totaal niet. Feitelijk zou elke BVO in Nederland "hem" moeten boycotten. Maar dan is hij nog niet weg bij NAC uiteraard. Ik gun hem een ploegje ergens in de derdeklasse regionale in bijvoorbeeld Wallonië, of zoiets. Zijn mijnenelftalletje, lekker tussen het gruis.

We gaan het zien, hopelijk stelt NAC zich zodanig op, dat men geen enkele clementie toont. NAC schade, hij nog meer.

2   2  
Hericellemons

@cees-2 ik denk dat hij te dom is om dit bewust te doen.

3   1  
fvf6

Zorg dat je er 250.000 euro voor krijgt , en niet meer over praten .Komt een aardig budget vrij i.v.m. zijn salaris kan NAC weer mooie dingen van doen. We zullen hem een warm ontvangst geven als hij ooit in het Rat Verlegh komt met welke club dat dan ook mag zijn .

5   5  
Hericellemons

Helmond gaat niet kopen. Die nemen salaris voor de helft over en de rest legt NAC bij.

4   4  
Hericellemons

@dutchbird, wat doe je dan met de opleidingsvergoeding van Sydney die nog binnenkomt?

15   0  
Ivo

@HERICELLEMONS

Daar moet je nooit mee akkoord gaan. Dan maar een jaartje trainen op het bijveld van Boeimeer. NAC geen geld, dan die jongen geen carriere.

Laat hem en zijn zaakwaarnemer maar eens flink zweten. Ik durf te wedden dat daar een betere deal uitkomt dan jij zegt.

4   4  
Livingthedream

Ik zou hitlerman gewoon naar Helmond doen en er 40 % doorverkoop opzetten.

Helmond heeft geen geld alleen salaris budget. Mocht hij er ineens 10 of meer inschieten daar pakken we toch het geld gedeeltelijk terug of helemaal.

4   1  
Livingthedream

* Hilterman . Andere tijden..

18   1  
Bou

Aankoop 2,5 ton en salaris 2 ton. Zelfs als ik een krat bier op had zou ik daar niet intrappen.

6   15  
Hericellemons

@ivo, zou er voor kiezen om schoon schip te maken en geen oog om oog tand om tand.

Hij heeft zijn salarisvoorstel van NAC gekregen en hij heeft niet naar buiten gebracht wat hij gekost heeft en wat hij verdient. Hij heeft niet gezegd nooit meer voor NAC te willen spelen.

Wat hij deed was roepen dat hij spijt heeft dat hij bij NAC heeft getekend omdat hij nul spelvreugde had en het een chaos vond.

Dat vonden Olij, Rutten, Malone, Haye, Seuntjens, De Rooy, Bilate enz ook. Die zijn alleen zo slim om dat niet op een podium te roepen. Maar dat het na het wegjagen van trainer en aandeelhouders en het bizarre verkoopproces een bende was weet iedereen.

NAC heeft dit zo dom gedaan en nu moet het dealen met de situatie. Het volk zal zich wel weer tegen een speler keren.

12   17  
Hericellemons

@nonkel Frans,

Hopelijk iemand die de inhoud vd contracten niet direct en indirect lekt naar de pers.

Dan moet je Lokhoff en Hellemans weghouden van de personeelsdossiers en de onderhandelingstafel. Lokhoff deelde zelfs het salaris van Steijn met zijn vriendjes van Oud NAC.

15   17  
Otjes

Het beste is om Hilterman aan de praat te krijgen. Hij heeft een grote fout gemaakt en we moeten verder met elkaar …..die loopt z’n ballen iit z’n broek om het goed te maken

Hoezo 250 k wegflikkeren na een grotr fout.

Bij Nac zijn het fckng amateurs. Hij had gewoon na-competitie moeten spelen dan had het allemaal wel losgelopen.

Bij Nac is het je maakt een fout en kop eraf. Zo wordt het nooit wat in het Nacse.

Dat geldt ook wat betreft dat lek naar de Stem cultuur. De eerste de beste die dat doet, gelijk exit. Geldt ook voor TL.

14   2  
Bas

Het is wel pure ironie dat veelreageerder Hericellemons het over andermans rancune durft te hebben.

9   2  
Livingthedream

@bas

Ahjoh laat gaan. Er is toch niemand die hem serieus neemt

5   2  
sam

Ben benieuwd wie aan zijn contract voorwaarden heeft voldaan.

Deze gast heeft niets gepresenteerd maar voor 3 jaar getekend met 200 ton per jaar.

Beter kun je het niet hebben.

Nog een miskoop, die straks ondanks zijn contract tot 2024 gratis wegloopt en een zak geld mee krijgt waarbij NAC supporters een kleine bijdrage moet leveren.

33   12  
Tip

Weer zit de goegemeente m.i. fout. In de eerste plaats kan Hilterman best ballen. In de tweede plaats is het een niet zo’n slimme gast die in Emmen voor paal stond. Zowel bij Emmen als bij NAC stond hij voor lul. Een kundige TD geeft deze speler op een vaderlijke manier eerst ontiegelijk op zijn flikker, inclusief een boete , om hem daarna aan het voetballen te krijgen. We hadden deze speler de de nacompetitie keihard nodig gehad. Maar goed we weten de afloop , straks schiet Hilterman ze bij bv. Helmond weer binnen. Maar ja bij NAC flikkeren we alles buiten of je nu AD, TD , TM , hoofdtrainer , assistent of aandeelhouder bent. Je vliegt buiten. En maar niet begrijpen dat de buitenwacht ‘ de ballen uit de broeck’ lacht.

15   3  
ennaojseejer

Ik ben bang dat TIP hier heel erg gelijk heeft.....

8   16  
Tip is top

@tip, de goegemeente volgt de mening van De Stem en die worden gevoed door team Ton en wat daar bij hoort of wil horen.

1   1  
Matc

Kan iemand mij vertellen wanneer de eerste training van NAC is? Heb het op de één of andere manier niet helemaal meegekregen.

4   5  
Tip is top

27-6 volgens mij. Op kantoor hebben ze wat achterstand.

https://www.nac.nl/nac/eerste-elftal/selectie

3   0  
Mats

@ Tip is Top, bedankt voor je reactie.
Wel laat vind ik, de eerste clubs zijn al begonnen.

9   1  
Ivo

@TIP

Wat moet je met spelers die aangeven dat ze weg willen of spijt hebben van hun komst?

Dat is niet lekker voor het groepsproces straks hè, een hoop van die chagrijnen op de training. We hebben juist positieve energie nodig na 2 seizoenen vol met chagrijn.

Malone, Rutten en Hilterman willen sowieso weg. Maar Antonia, Ligeon en Maria zaten volgens mij ook niet lekker in hun velletje.

Kan stichting correlatie niet een keer langskomen? Of Emiel Ratelband?

12   4  
Breda83

@Tip

Er zijn mensen die hun nieuwe vriendin, die op een feestje van haar ex-schoonfamilie heeft lopen roepen dat ze een fout heeft gemaakt en haar ex terug wil, na het maken van nederige excuses weer terug in hun armen sluiten inderdaad. En er zijn er, een hoop meer gok ik zo, die haar het huis uit trappen.

0   3  
Rens

Van de week was Hellemons nog goud waard.....

5   5  
Jf

@Breda83 dat is toch echt anders aangezien je bij het ene over persoonlijke levenssfeer praat en in het geval mbt Hilterman over werk praat.
Kan jij in je werk niet een keer zeggen dat je een fout heb gemaakt en het bij je oud werkgever leuker was? Wordt je dan gelijk overgeplaatst. Een goede manager vraagt waar die opmerking vandaan komt en gaat daarover in gesprek.

Ik meen namelijk dat de puinzooi binnen Nac voor niemand leuk was.

Ik ben ook van mening hij is voetballer bij Nac en moet gewoon voetballen tot hij elders te werk gaat.

1   3  
Dreman

Hoor paar keer naam van Oude Kotte.
Die vraagt ook 150.000 salaris.
Is dat wat hij nog kan of waard is?
Ik weet het niet met een bijna uitgera6 speler.
Komen alleen voor geld.
En zijn fitheid?

4   0  
Breda83

@DREMAN

Oude Kotte is net 26 geworden. Heeft dit seizoen 27 wedstrijden gespeeld als basisspeler, waarvan de laatste net 3 weken geleden. Die is echt wel fit hoor.

4   3  
Bredafun

van de26 wedstrijden slechts 2 doelpunten deze gast, moeten we daarvoor warm lopen??
we hebben nu al jaren steeds grote verhalen gehoord van veel belovende miskleumen.
Nu onderhand eens een echt veelbelovend talent of ouwe rot erbij (type "De Seun").
heb t na jaren nu 'n beetje gehad met die veelbelovende praatjes, waarvan tenslotte niets uitkomt.
kom eens met een goed bericht waar ook andere clubs jaloers op zijn!
daar worden de scouts tenslotte toch ook voor betaald, om talenten binnen te halen?
tot nu toe nog niet iets veelbelovend zien binnen komen.
nu eens goed je werk doen dan Scoutjes!

7   0  
Nac

@bredafun

Een verdediger moet verdedigen.
2 goals en 3 assist is niet super slecht ofzo.

3   11  
Noad1976

Haha geschiedenis herhaalt zich altijd bij deze nac supporters. Deze gast compleet afzeiken . En dan eerste wedstrijd schiet ie er 2 tegen ons in. Die gast haat ons net als Muhren net als Stein etc etc

1   0  
willem 4,5

Ben blij als dat gajes ons haat, als ze van ons houden moeten we uit gaan kijken. En voor de rest zal het de échte NAC supporters aan hun reet roesten wat en hoe en waarom deze stukken onbenul over ons denken en wat ze doen.

1   1  
Lamington

Houdoe, niet bedankt en geen succes verder.

Laad alle berichten na dit bericht in