Wij gaan niet opzij

'Hendriks op lijstje van Cambuur'

DeWeesJr

Ramon Hendriks staat volgens De CambuurJournalist op het lijstje van Cambuur om de Friezen komend seizoen te komen te versterken. Hendriks speelt momenteel op huurbasis voor NAC.

Cambuur weet dat het volgend seizoen actief is op het hoogste niveau en kan dus al beginnen met het vormen van de selectie. Waar eerder al Marco Tol van Volendam werd aangetrokken, tekende ook aanvoeder Schouten een nieuw contract. Om de verdediging nog verder te versterken gaat de naam van Ramon Hendriks rond in Leeuwarden.

Hendriks kwam in de winter op huurbasis over van Feyenoord en werd een belangrijke schakel in het elftal van Maurice Steijn. De verdediger is een onbetwiste basisspeler en ontwikkelt zich verder in het geel-zwart.

Mocht NAC langer door willen gaan met Hendriks lijkt het te moeten promoveren om de concurrentie met Cambuur aan te gaan. Een voordeel voor De Parel van het Zuiden is dat Cambuur niet de intentie heeft om te huren maar Hendriks het liefst definitief over wil gaan nemen. Het is nog afwachten of Feyenoord daarop zit te wachten. 

Bron:
B-Side Rats, De CambuurJournalist, Chris W.M
Volgend bericht
John Karelse looft Roy Kortsmit 17 reacties
42 Reacties
103   10  
Buddha

Begon hoopvol, echter in de fase waarin we nu zitten moet je met het oog op volgend seizoen gewoon Rossler laten spelen.

4   5  
RaRa

Ik snap het wel.....:-(

32   3  
Voorwaarts

Dat is het klote aan huurspelers, als hij het (te) goed doet is hij weg.

Als we promoveren kunnen we hem misschien nog een jaar houden. Anders is het ouderwets opnieuw beginnen.

12   54  
mmm

Rot op Cambuur, Hendriks blijft bij ons!!!

62   10  
Bert

Nou kan ik me vergissen, maar ik vind hem al weken ver onder de maat spelen.
Vind het absoluut geen zekerheidje meer achterin.
Dus niet te veel zorgen over maken zou ik zeggen.

103   10  
Buddha

Begon hoopvol, echter in de fase waarin we nu zitten moet je met het oog op volgend seizoen gewoon Rossler laten spelen.

25   6  
Scheids!

Ik zou het wel weten! Of je nou in de ere kunt ballen bij een frivole en energieke club, of bij ons NAC , wat al jaren een neerwaartse spiraal vormt, zéker met de wijze opstellingen en tactiek van Steijn!

13   2  
Theoden King

Ik had sowieso niet verwacht dat hij zou blijven. Het is niet voor niets dat feyenooit hem verhuurt. Daar verwachten ze dat hij nog kan groeien en evt. het eerste zal halen.

59   5  
Ko

Is Hendriks nou echt zoveel beter dan Rösler???

En hij is zeker niet beter dan Adilehou!!!!

Adilehou wordt een topper!!! Beter dan Van Hecke!

22   7  
de generaal

Hendriks is een matige voetballer en een redelijke verdediger
Absoluut geen toekomstig leider van de verdediging
We hebben betere en completere verdedigers in huis
Lekker laten gaan.

24   3  
Real Robert

Is ook behoorlijk weggezakt onder Steijn.
Wil zelf niet eens blijven!
En dan nog: waarom een speler voor Feyenoord opleiden?
Een van de zogenaamde topclubs, die regelmatig voor bijna noppes jeugdspelers bij ons wegkaapt

6   6  
Kisku

Had hem nog wel een jaar willen zien bij nac voor hem ook.beter ,dan bij de degradatie kandidaat te spelen en te verhuizen naar het trieste noorden

11   4  
Ivo

Die jongen is niet gek, en Feyenoord ook niet. Van het betonvoetbal leert hij niet, bij Feyenoord zien ze juist graag verdedigers die meevoetballen.

Reken er maar op dat de selectie stevig op de schop gaat. Ook voor jongens als Rosler en Azzagari is dit een verloren seizoen geweest.

El Allouchi en van Hooijdonk gaan zp natuurlijk ook niet bijtekenen. Het perspectief is meer van hetzelfde.

21   1  
Breda-Loyal

Niks aan de hand.

Rösler kan er mooi weer in.

Naar eigen mening l*lligste behandeld van alle selectiespelers.

Al zou ik er niet van staan te kijken als hij vertrekt aan het einde van het seizoen.

39   1  
Ric

En wij laten Rossler een half jaar wegrotten op de bank. Die het gewoon prima deed. Kapitaalvernietiging.
Niets ten nadele van Hendriks die het prima doet. Maar die is straks wel weg en je bent er geen hol mee opgeschoten.


Idem geldt voor Anco die er ook mede voor zorgt dat Azzagari nooit meer aan een invalbeurt toekomt.

14   0  
Statler

Hendriks is goed begonnen bij NAC maar lijkt nu wat weg te zakken. Dat geldt overigens voor meer spelers (Haye om er maar een te noemen).
Hendriks heeft potentie. Laten we niet vergeten dat ie nog maar 19 is. Maar hij doet niet veel onder voor rosler.

7   1  
Marti

Die verkoopt fijenoord wel , kunnen iedere cent gebruiken !

8   0  
scheppioni

Ook Hendriks zakt wat weg maar is niet echt met Rossler te vergelijken want Rossler is rechtsbenig. Ik zou niet alles op Hendriks zetten, er zouden linksbenige cv genoeg moeten zijn, jong en potentieel !!! Daarbij cambuur heeft nu meer te bieden natuurlijk, ik zal nu maar niet weer zeggen wie er mede verantwoordelijk voor is, dat weten we/ de meeste nu wel hier !

10   0  
Perino

Is de laatste wedstrijden wat onzeker , niet vreemd voor zou jonge talentvolle speler moet nog veel leren , heeft het inzicht maar aan zijn timing moet hij nog wat gaan bijschaven , bij Nac mist hij een ervaren verdediger (naast hem) die hem tijdens de wedstrijd kan coachen , momenteel is dat niet het geval , onze Spaanse vriend is terug naar Barcelona !! Hij was een goede leermeester !!

10   0  
Braze

Als NAC niet promoveert heeft het weinig te kiezen.
Spelers kiezen pas voor de KKD als ze in de Ere niet aan de bak kunnen.
Daarnaast moet je het speltype van Steyn leuk vinden. Lijkt mij alleen wat als je voetbal ziet als sport om ballen tegen te houden.

6   0  
Arie

Begon een stuk beter dan hij nu speelt, maar die jongen is 19, dus ik neem hem dat niet eens zo kwalijk.
Zeker met die zwakkelingen Malone en Maria naast hem en de wekelijks veranderde samenstelling achterin.

6   3  
Pvw

Ik denk logisch dat feyenoord hem verhuurde aan nac. Een club bovenin de kkd, ruimte achter de verdediging, verzorgd positiespel oefenen... Och. Wat hebben zij zich vergist.

Laten we eerlijk zijn. Cambuur durft dat wel.

4   1  
BREDA 1965

Hahaha,@ Scheppioni...wie bedoel je eigelijk...

6   0  
Breda

Ik de KKD zeker is Rosler een uitstekende vervanger. Moet ie wel meedoen.

6   2  
JimGoose

Ik vind dat Manders aanstaande zaterdagavond "fuck De Jong" moet tweeten 😋

3   1  
Wanny

Waarom zou Feyenoord hem verkopen? Dan krijgen ze er misschien een paar ton voor, want Cambuur heeft ook niks te makken.

Beter verhuren ze hem nog een seizoen aan een club die het salaris overneemt, kijken of ie potentie heeft voor het eerste en zo niet, dan verkoop je hem alsnog voor die paar ton.

Overigens is ie de laatste weken meer een bron van onrust achterin dan een stabiele verdediger. Hetgeen ook niet zo gek is als jonge gast.

9   3  
NAC!!!

@BERT

Welke speler is wel beter geworden onder onze slechtste trainer ooit.... Steijn...?
Zelfs zijn vriendjes niet....


2   2  
fvf6

Ik denk dat Hendriks van Slot bij feyenoord de kans krijgt om te laten zien wat hij in zijn mars heeft in de voor bereiding valt het wat tegen dan zal hij waarschijnlijk nog een jaar verhuurd worden . Hij zal zeker niet bij voorbaat verkocht worden .

5   0  
Harrys

@ Ivo
Dan denk ik dat je niet veel feyenoord kijkt want als er een topteam in de eredivisie beton voetbal speelt is het Feyenoord al wel, pakken met geluk punten net als nac maar is ook 3x niks.

Zal dus zeker niet slecht zijn als hij nog een jaar blijft. Kan hij bij Feyenoord zo verder met het soort voetbal

3   3  
den hulk

ze hebben de beste speler reira laten gaan als je ziet hqe die hendriks laatst over de bal schoot zou ik zeggen stuur maar terug naar feyenoord

2   1  
Oosterhout076

Met Muhren en Korte in achterhoofd, zien zij het wel zitten om spelers van NAC over te nemen... Die zijn dus daar wel beter geworden.... en worden daar gebruikt op de juiste plaats.... en gewaardeerd door staf en directie. Daar zit een groot verschil.

Hendriks ben je dus kwijt.

2   0  
The Cosmic Gate

@OOSTERHOUT076

Redelijk bizar om te zien dat spelers bij Cambuur dus idd laten zien wel beter te zijn en worden. En dat het bij ons mooie NAC dat telkens precies andersom is . Spelers worden alleen maar minder en minder ( Haye, de Rooij met name) . Ergens moet het toch rommelen, en een enorme bouwlamp aan gaan ......
Vind het ook rondom Lokhof nog wat stilletjes eigenlijk. Of zal die volop in de clinch liggen ofzo ?

2   0  
Scheppioni

@ BREDA 1965
Mamaloe weet het wel 😉😂

3   0  
Ome Cor

NAC had bij huur sws een optie tot koop moeten bedingen, maar dan nog... Hendriks is een huurling die je in principe toch kwijt was geweest volgend seizoen.

Of tie nu eredivisie speelt bij Feyenoord of bij Cambuur... beiden is beter dan eerste divisie bij NAC. Eerlijk is eerlijk.

Lokhoff kan op zoek naar een nieuwe linksbenige CV.

4   1  
076*R

Rosler is gewoon genaaid door Steijn omdat als ik het goed heb begrepen hij niet met 2 rechtsbenige verdedigers in het centrum wil spelen en Malone onbetwist is. Hele bijzondere man die trainer van ons

8   3  
De muzikant

Viel te verwachten, een aantal jaren geleden waren wij nog concurrent van o.a. Groningen en Utrecht. Vervolgens werden we voorbij gesneld door fucking Heracles, Zwolle en meer van dat soort nietszeggende clubjes. Vervolgens kwam Smulders The Destroyer om onze club naar de sodemieter te helpen. Met de huidige trainer Maurice Steijn is dit de nekslag. Cambuur en de Graafschap lachen ons inmiddels vierkant uit, Almere heeft de structuur gezet om over ons heen te walsen en ook Go Ahead, NEC en Roda zijn op de weg terug. De kleine KKD clubjes jagen ons met het spel de stuipen op het lijf........ WAAR IS ONS NAC GEBLEVEN???? Die haagse eikel gaat ons niet terug nar de ere brengen en geeft onze club al zeker niet onze eigen identiteit terug. Jammer maar waar, NAC leeft op de tribunes en in ons hart, maar het merendeel van voetbalminnend Nederland is ons al langzaam aan het vergeten.

3   0  
De generaal

Steijn is de steen om de nek van NAC!

2   1  
Lamington

Eens met onze muzikale vriend.

3   1  
Belgische Naccer

Overbodige speler, als je gewoon Riera, Rosler en Monsalve had, toen je aan dit seizoen begon.

Is uit wanhoop gehaald, omdat Steijn niet met de Spanjaarden wilden werken.

Het enige wat onder Steijn goed is uitgepakt is "gokje" Adilehou. De rest is allemaal minder dan wat je al had, of veel te oud en zonder transferwaarde.

Dus Hendriks zal zeker vertrekken. NAC promoveert toch niet. En Cambuur speelt eredivisie volgend seizoen, dus voor die jongen stukken beter.

1   2  
ctk

Eens met de muzikant behalve de woorden ''haagse eikel'' het gaat te ver om Steijn zo te noemen.
Hij is alleen niet de juiste trainer voor NAC helaas, maar hij moet ook wel werken met spelers waar het merendeel nog niet eens bij Baronie mee zouden kunnen!

1   0  
Atleet

@ctk, verklaar je is nader waarom ze niet mee kunnen bij baronie ?

Dus jij wil zeggen dat die gasten gewoon alle geluk van de wereld hebben gehad omdat ze prof voetballer zijn geworden ?

1   0  
Roan

Zoooo DOM van ons NAC om Rösler op te offeren voor Hendriks, die ECHT niet beter is!

1   0  
ctk

@Atleet,

Als je niet eens een pass over 10 meter kan geven ben je een matige voetballer en daarvan lopen er een aantal rond bij NAC, of vind jij het dan zo'n geweldige selectie?!

In de jaren 80 was het kommer en kwel, maar het is de laatste 2 seizoenen ook niet echt genieten bij dit NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in