Wij gaan niet opzij

Heuvelman maakt overstap naar Excelsior Maassluis

Das Phantom

Darwin Heuvelman gaat volgend jaar voetballen voor Excelsior Maassluis. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt op haar site. Heuvelman tekent een contract voor één jaar bij Excelsior Maassluis.

Heuvelman maakte deel uit van NAC Onder 21. Hij kwam tot één wedstrijd in het eerste van NAC. De verdediger deed 65 minuten mee in de met 6-0 verloren bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. 

"Ik denk dat de Tweede Divisie een uitstekend niveau is om mijzelf verder te ontwikkelen en dat Excelsior Maasluis de club is die het meest aansluit op mijn speelstijl en omgang. Persoonlijk hoop ik dit seizoen weer veel wedstrijden te spelen, maar dan zal ik eerst een basisplaats moeten zien te veroveren en mijzelf moeten laten zien", aldus Heuvelman op de site van Excelsior Maassluis. 

 

Bron:
B-Side Rats, Excelsior Maassluis
49 Reacties
52   0  
NAC4Ever

@BREDA 1965
Uiteraard is het vreselijk dat er een NAC supporters overleden. Ik begrijp dat het nu extra naar is doordat hij is overleden doordat hij onwel is geworden bij het stadion. Maar dat wil niet zeggen dat een fansite geen andere berichten meer kan plaatsen. Zij hebben er aandacht aan besteed. Veel supporters hebben gereageerd. Het feit dat er na dit bericht ook andere berichten zijn geplaatst wil niet zeggen dat BSR en anderen supporters zijn vergeten wat er is gebeurd.

17   48  
Talentje

Van hooijdonk per direct naar udinese. Helaas gelijk door verhuurd aan de Eagles

20   9  
Ratjeduneerste

@talentje

Bron?

26   10  
HupNAC!

Heuvelman is toch die jongen die volgens de kenners van onze jeugd de voorkeur moest krijgen boven veelvoudig jeugd international Hendriks ?

7   12  
Arie

HUPNAC!

En nu, waar ben je op uit met je grandioze reactie?

26   5  
Moppernac

TALENTJE@

Op het vorige bericht(afscheid huurlingen) hete je roekoe en bij de andere(Jansen vertrekt) was je Ric.
Hoe ga je jezelf bij het volgende bericht noemen?????? PINOKKIO!!!!!!!!!!

3   35  
Brombeer

Ik heb vernomen van een bron in de club dat John Stegeman op de lijst van trainers staat.
Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

15   53  
BREDA 1965

Het geleuter gaat maar gewoon door hier,maar volgens mij is er een NACSUPPORTER overleden.Had nog een tijdje gewacht met dat domme geleuter allemaal.Een inktzwarte dag en men gaat maar gewoon door,of er niks gebeurd is...

4   41  
Kipiani

Waarom Petrovic dan niet ?

23   3  
Henri

Dergelijke spelers zijn bij hun vorige club al door/weg geselecteerd en worden dan door NAC gehaald om selecties getalsmatig te completeren. Voor hen is het meestal een laatste kans. Geen één van deze spelers heeft ooit het eerste gehaald. Ook nu komen er weer spelers van FC Utrecht II, Vitesse II en Dordrecht II. En volgend jaar zullen ook zij weer gedesillusioneerd vertrekken. Ik heb nooit begrepen waarom NAC niet voor iedere linie één of twee amateurs van rond de 20 jaar oppikt bij topamateurclub in de regio. Gewoon jongens uit de buurt die één à twee jaar de kans krijgen aansluiting te krijgen in de selectie van het eerste team. Ieder jaar breken er enkele spelers door uit het amateurvoetbal zoals Reda Karchouch (Telstar/Sparta) en Jerdy Schouten (Excelsior/Bologna).

11   0  
Ome Cor

Ik ken deze jongen niet goed genoeg om te kunnen oordelen en die bekerblamage was niet de wedstrijd om zich in de kijker te spelen.

Zelfkennis zal hem tot zijn besluit gebracht hebben.
Veel succes !

9   19  
Henri

Dat Stegeman op een lijstje staat verbaast mij niet. Is een goede trainer die bij Go Ahead, maar met name bij Heracles goed werk heeft verricht. Is een trainer die aanvallend verzorgd voetbal wilt spelen en jeugd de kans geeft zoals destijds bijv. Weghorst en Bruns. Een type die wel bij TL past. Had alleen een mismatch met PEC Zwolle, net zoals MS een mismatch is met NAC.

8   4  
Ric

@moppernac

Ik heet overal Ric en gebruik geen andere accounts of namen. Ik weet nu dus dat er nog meer mensen zijn die net weten.
Noem je mij morgen of van de week
Ook eventjes als het officiel bevestigd wordt?
Of ben je dan niet thuis?

7   4  
Richardpraha

@Henri omdat NAC een dramatisch scoutings apparaat heeft...of beter gezegd helemaal niet afgezien van die licht autistische Lex Schoenmaker.

De meeste ED en zelfs KKD hebben een volledig scoutings team met data/video scouts en 1 of 2 (hoofd)scouts....wij hebben Haagse halve gare...

15   0  
Moppernac

Ric@

Als dat zo is neem ik mijn woorden terug en bied ik mijn excuses aan jou aan.

5   1  
Moppernac

Maar dat doe ik pas als het zover is

12   1  
Ric

@moopernac
Haha is goed, deal!

Overigens hoop ik dat NAC eens gewoon in de KKD divisie rondkijkt voor spelers.
Ik denk oprecht dat Hornkamp een hele goede NAC spits is. Groot, sterk en een pegel in zijn poten. Heeft ook een hele goede vrije trap
Duijvestijn bij Helmond sport
Bij Almere een paar prima aanvallende spelers.
Etc etc

1   1  
Malpolon

Als ik Darwin lees, komt er spontaan schoolkennis van 40 jaar geleden bovendrijven: struggle for life, survival of the fittest...

52   0  
NAC4Ever

@BREDA 1965
Uiteraard is het vreselijk dat er een NAC supporters overleden. Ik begrijp dat het nu extra naar is doordat hij is overleden doordat hij onwel is geworden bij het stadion. Maar dat wil niet zeggen dat een fansite geen andere berichten meer kan plaatsen. Zij hebben er aandacht aan besteed. Veel supporters hebben gereageerd. Het feit dat er na dit bericht ook andere berichten zijn geplaatst wil niet zeggen dat BSR en anderen supporters zijn vergeten wat er is gebeurd.

14   1  
Shane uit de Keen

@HUPNAC
Tijdens Fnoord-NAC ONDER-21 vielen enkele spelers op, waardoor Heuvelman die uitstekend speelde. Hendriks viel juist helemaal niet op. Zegt verder niets over hun kwaliteiten over een heel seizoen genomen, maar niet gek dat er hoge verwachtingen waren omtrent Heuvelman. Dat hij vertrekt zal waarschijnlijk liggen aan het feit dat de jeugd toch geen kansen krijgt.

14   4  
Geelzwartwit

Interview van Lokhoff in Bndestem

Los van de uitkomst van het evaluatiegesprek met Steijn, is Lokhoff voornemens een kwaliteitsslag te maken. “Ik wil er een fysiek trainer bij voor kracht en conditie. We moeten straks een top fit elftal hebben.

Dat kun je dus ook nog toevoegen aan de negatieve balans van Steijn. Het werd vermoed maar nu Ton het al aangeeft heeft Steijn daar dus ook steken laten vallen.

Ben ondertussen benieuwd wat er aan de goede kant van de balans voor Steijn staat...

Dat Immers en Malone hun beloofde speelminuten gehaald hebben?

8   3  
Geelzwartwit

Zojuist het volledige interview van Lokhoff in Bndestem gelezen. Hij gaat na de vakantie van Steijn evalueren. Als ik het zo lees gaan ze de mogelijkheden tot einde verhaal evalueren

5   2  
Martinus

Dat er een conditie achterstand is, is een juiste observatie. Eentje die vrijwel alle supporters al hadden gedaan, maar Steijn heeft daar niet op geanticipeerd. Dat is op zijn zachtst gezegd vreemd.

16   1  
Tip

Ik denk dat het zeer goed is om er een conditietrainer bij te halen. Lees je verhalen van toptrainers dan is een deel van hun succes altijd dat ze eisen en zorgen dat hun spelers topfit zijn en een bereconditie hebben. Dat is eigenlijk het eerste waar je voor moet zorgen.

Ik denk dat Ton in overleg met Steijn , binnen de financiele mogelijkheden, gaat zorgen dat er enkele spelers komen die een aanvallender speelstijl mogelijk maken. En Steijn zal aandienen te geven hier in mee te gaan.

Voor mij is dit ook een volwassen en goede oplossing. Weer een trainer ontslaan gaat niks helpen. Kost wel bergen geld. Ik persoonlijk was er ook snel overheen dat we niet gepromoveerd zijn. Heel simpel ; we verdienden het echt niet. Volgend seizoen kampioen worden is de boodschap. NAC is een bolwerk dat blijft bestaan.

5   1  
Cool hand

Wat Henri zegt. 80% van de kinderen die door een BVO wordt gescout, is opvulling. Zij moeten ervoor zorgen dat de andere 20% het redt. Uiteindelijk redt misschien 5% het, of zelfs minder.

7   3  
Remazu

Snap er niks van Steijn, Visser, de Graaf, Babos en nog een serie andere

loop- kracht- conditie en weet ik wat voor trainers en dan nog geen

conditie voor 90 minuten tegen een balletje trappen.

Hoe kan/kon dit?

2   4  
Cool hand

Misschien komen ze met long covid op de proppen, Remazu. The perfect excuse voor Steijn.

15   9  
Willem Naccerski

Ik snap eigenlijk niet waarom de trainer ter discussie staat , moet dan elk seizoen alle trainers de laan uit omdat ze het beoogde doel niet gehaald hebben ?
Dan kun je wel een paar blikken open trekken bij het UWV .
Je kan het niet eens zijn met zijn beslissingen af en toe maar het was hem toch bijna gelukt .
En hem nu ontslaan is geen optie , want wie wil er dan instappen met het risico dat hij er ook weer zo uitvliegt omdat het doel niet gehaald word .
Kost weer een flinke afkoopsom en wie weet wat je dan krijgt .

6   3  
NAC!!!

Net artikel gelezen van onze TD in Destem.
Als je tussen de regels leest is het einde verhaal voor de trainer lijkt me.
Dat hij geen fan is/was was al duidelijk

6   3  
Dos

Ik wens Ton Lokhoff veel succes en wijsheid bij het nemen van de juiste beslissingen.
Daarin moeten we gewoon iedere beslissing die hij neemt accepteren en respecteren. Grote kans dat hij gewoon verder gaat met Steijn, valt zeker ook iets voor te zeggen, net zoals het te begrijpen valt als er van hem afscheid genomen wordt.
Het moet nu gewoon klaar zijn met de onrust en we moeten Ton de tijd geven om te bouwen, ookal duurt het jaren dat NAC promoveert.
Geef hem de ruimte om ook een keer op zijn bek te gaan, want ook dat gaat gebeuren en is helemaal niet erg.

3   0  
Geelzwartwit

Ik denk dat het wel of niet aanblijven van Steijn alles te maken heeft met de visie van de club. Afgelopen jaar was het de visie van de trainer/TD die sloot op vele fronten niet aan bij NAC. Nu geldt de visie van de nieuwe TD. Moet Steijn zich teveel aanpassen aan Ton zijn visie of gaat hij het volle bak uitvoeren?

Als ze er uitkomen blijft Steijn als Steijn te weinig spiegels in huis heeft en zijn eigen idee teveel wil doorduwen zal het lastig worden.

6   0  
Bas

Wordt nu tijd om door te pakken!

Manders gaf veel te veel geld uit.
Steijn bracht er toch geen voetbal in.

Ze dekken elkaar maar ze nekken ons NAC

7   1  
Flipkens

Onder Hyballa waren onze spelers topfit.
Onder Eisenga werden jeugdspelers doorgeschoven.
Er werd toen ook met echt goed gescoute spelers gesproken als Jordy Bruijn, Peter van Ooijen en Jesper Drost.

Beter met minder meer afdwingen!

Weg met de Haagse geldsmijters!!

3   5  
Wanny

@ Bas

Zou ook wat zijn als de directeur en zijn belangrijkste werknemer elkaar niet dekken. Dan kun je beter gelijk stoppen.

Je hoort Van der Sar toch ook geen kritiek uiten op Ten Hag?

6   2  
Kris

Maar die RvC liet zich gek maken door eerst Van den Abbeele en daarna Manders belangrijk te maken. De verkeerde mensen: geen kwaliteit en geen betrouwbaarheid!

Waar staan we nu?
Ton moet vegen, te beginnen bij Manders en Steijn.
Maar ook die RvC!!!

8   1  
Hup NAC!!!

We hebben bijna niks gecreëerd tegen Nec!
En die Steijn doet alsof we champions league voetbal speelden...

Ze zijn gek geworden en geloven alleen nog maar in hun eigen leugens!

Wegwezen!!

4   2  
Geert

die Bilate en Anco

Schandalig en amateuristisch wat ze in Emmen uitstraalden.

Er moet gewoon voetbal in.
Dat sfeertje was opgepookt door Steijn en Immers, daar in Emmen.

6   2  
Mo

Lokhof vindt ook dat er een nieuwe trainer moet komen, maar in deze vormt Manders een probleem voor hem!
Lokhof heeft de steun nodig van de supporters, aandeelhouders en sponsoren om door te kunnen pakken.

Laat je dus horen! Steun Lokhoff!

Actie!!!

3   2  
Wanny

@ Mo

Hoe weet jij nou weer dat Manders daarvoor een probleem vormt? Heb je gesproken met de betrokkenen?

Laat Ton nou gewoon zijn werk doen ipv allerlei verhalen de wereld in te helpen.

3   1  
Badeend

Stabiliteit en continuïteit zijn het enige wat NAC nu verder kan helpen. Dat betekent zeker niet per definitie met Steijn doorgaan, maar dat betekent wél steun aan Lokhoff. Geef die man de kans, een paar jaar lang.

Of Steijn daarbij past, zullen we wel zien. Manders mag nog even blijven zitten maar zich absoluut niet met het voetbal gaan bemoeien. Eerst maar eens de organisatie op orde en commercieel slagen slaan.

0   0  
Gjoewie

Darwin weg bij NAC? Dat is jammer! Hij is de volgende Tommie Beugelsdijk! Snoeiharde tackles, rücksichtsloze ingrepen. Een soort Ramon Hendriks maar dan iemand die geen techniek heeft. We hebben nog eens een Belgische verdediger gehad die hetzelfde type voetballer was, maar ik kan zo snel niet op zijn naam komen.

2   12  
RichardPraha

Ik pis werkelijk waar in mn broek van het lachen als ik sommige mensen hier hoor praten over de "visie" van Ton Lokhoff.

Tonneke gaat gewoon een nette pluche-zitter worden de komende jaren beste NAC-cers!! Die mist volgens mij elke visie, passie,energie en intellect om nou even structureel en gefocust een technisch beleidsplan te gaan uitvoeren en uitwerken.

De goed presterende TD's van deze tijd zijn mensen die geloven en bedreven zijn in data scouting, die een relevant netwerk hebben met voetbalmakelaars, die al ergens hebben bewezen in een hoofd scouting functie dat ze succesvol suggesties kunnen doen voor aankopen, zijn energiek en hebben uitstekende communicatieve vaardigheden, weten spelers enthousiast te maken voor een club door hun enthousiasme,etc,etc,etc.

Ton Lokhoff voldoet aan vrijwel GEEN van deze kenmerken.

Onze Tonneke is een gezellige, bourgondische clubheld uit Prinsenbeek en 1 van de beste NAC spelers ooit.

MAAR is GEEN TD.

Wij schieten toch ook in de lach als Ajax opeens die malle Sjaak Zwart verantwoordelijk maakt voor het technisch beleid?

Ik gun Ton een levenslange functie bij NAC, als bijvoorbeeld teammanager, assistent trainer.....maar er is werkelijk waar NIETS wat erop wijst dat Lokhoff een goede TD is.

Ennuh....in plaats van gelijk duimpjes omlaag te geven, geef wat argumenten waaruit blijkt dat het wel een goed TD zou zijn.

6   3  
Jantje

Gewoon van Hooydonk opstellen en je had gepromoveerd

6   0  
Bubba

Vijfde worden met de vetste begroting in een zwakke KKD....

Discussie overbodig

6   2  
Rik

Heel de Haagse hofhouding weg!!!!

Tel de salarissen van die bluffers maar eens op!

Manders, Financiële man, Steijn, De Graaf, Immers, Malone, Schoenmaker, video-analistje....
Allemaal oh oh Cherso

Kan toch niet

2   4  
Wanny

@ Rik

Als in plaats van die "Hagenezen" het Bredanaars waren, dan deden ze het ook niet voor niets hoor. Ik neem tenminste aan dat je wel vindt dat we een AD, trainer en spelers nodig hebben?

Dus ik snap je punt niet.

6   2  
Wanny

@ RichardPraha

Tim Gilissen voldeed ook niet aan een hoop van die kenmerken die je noemt, maar die hebben ze toch aangesteld bij Heracles. En menig NAC fan had hem graag hier als TD gezien.

Dus geef Ton nou gewoon eens de kans om zijn werk te doen. Misschien verrast ie je wel.

3   2  
RichardPraha

@Wanny Ja en? Ik zeg toch ook helemaal niet dat Gillissen een geschikte TD zou zijn geweest?

Ik denk persoonlijk dat NAC al een hele goede potentiele TD in huis had, namelijk Peter Maas.

Voetbal tactisch/techisch goed geschoold (uefa A), enorm veel ervaring en kennis van data en video scouting, en zeer goed en relevant netwerk met voetbalmakelaars. Want overzien veel mensen, dat scouts ook zeer veel contact met voetbalmakelaars hebben en en goed netwerk opbouwen.

Het is niet voor niets dat hij bij Heerenveen de leiding krijgt over het scoutingsbeleid, een club die daar al decennia lang succesvol mee is.

2   2  
RichardPraha

En zoals ik had verwacht.....vooral duimpjes omlaag maar geen enkel argument waarom TD in het hedendaagse voetbal een geschikte TD zou zijn.

Maar het is zo'n gezellige kerel onze Tonneke he dus come on geef hem "een kans".

2   2  
@ RICHARDPRAHA

Peter Maas zo daarin een prima kandidaat voor zijn geweest!

Laad alle berichten na dit bericht in