Wij gaan niet opzij

'Hilterman mikt op top eerste divisie of buitenlands avontuur'

Das Phantom

Jeredy Hilterman wordt niet de nieuwe spits van Helmond Sport. De aanvaller heeft aan de club laten weten dat hij vereerd was met het voorstel, maar wacht op een kans bij een grotere club. Dat meldt BN DeStem.

Het ambitieuze Helmond Sport zag in Hilterman de nieuwe spits, maar grijpt dus naast de diensten van de 24-jarige speler. De aanvaller wil wachten op een grotere club en zou onder meer in de belangstelling staan van De Graafschap en Heracles. 

Daarnaast wordt er ook vanuit het buitenland geïnformeerd naar de diensten van Hilterman, weet de krant. NAC wil de speler graag verkopen nadat hij op een zijspoor is beland na zijn opmerkelijke uitingen op het kampioensfeest van FC Emmen. 

Bron:
B-side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Update NAC=Breda 135 reacties
Volgend bericht
Staf NAC Jeugdopleiding rond 33 reacties
Terug naar overzicht
111 Reacties
253   24  
Betweter

En als het niet genoeg geld oplevert, lekker laten verpieteren op de tribune.

25   5  
Rbull

Hoe eerder, hoe beter. Dit werkt voor geen van de partijen.

253   24  
Betweter

En als het niet genoeg geld oplevert, lekker laten verpieteren op de tribune.

101   3  
NAC Vooruit!

Alleen tegen een redelijke prijs weg laten gaan! NAC stelt de eisen en niet meneer FC Emmen Hilterman!

43   8  
Kedu

ZSM afstand nemen! geen onruststokers meer in de selectie. Een elftal wegzetten wat voor elkaar door het vuur gaat en geen eenlingen meer!

27   15  
Cees-2

Als men informeerd naar de diensten van Hilterman, zoals gezegd in bovenstaande! Tja, .......wat, .....euh,....... wat moet je dan in godsnaam verzinnen uit de periode in Breda? Je hebt wel beelden dat hij goed kan schreeuwen. Is bewegelijk op het podium. Is absoluut een sfeermaker. Geeft zijn fouten ook publiekelijk toe, wat van menigeen absoluut niet gezegd kan worden. Heeft dus behoorlijk wat zelfreflectie, .........alhoewel?

34   5  
Ja ja ik voel het al

Grootheidswaan Hilterman lijdt er aan.
Als je nadenkende mensen met in je club ga je nooit in zo’n rare vogel investeren.
Wie wil er nou een spits die de vedette acteert, gek in zijn hoofd is en bovendien asociaal kwa karakter.
Laten we hopen dat er een club is die er in trapt en ons NAC verlost van deze kwezel

8   15  
Nummer 2

Totaal fout uitgepakte transfer. Er is met de transfersom en zijn salaris
Al meer dan 350k uitgegeven aan hem. Ik zeg denk beter nu je verlies pakken mss dan maar geen transfersom vangen. Als er al een club is die zijn salaris volledig wil overnemen komt er toch 200k vrij.. Ik weet niet precies hoe we met geld zitten na de overname maar lijkt me toch een aardig bedrag waarvoor je (qua salaris) een echte sterkhouder voor kunt vastleggen.

22   8  
Pietjebel

Volgens mij zit hij bij ons al aan de top

Jammer van de uitspraken want het is wel een degelijke spits

Al met al nooit meer in een NAC shirt

5   6  
Reflektor

Wa nen gek zeg , gaat op zen kop staan na een doelpunt ....slijmjurk.

22   63  
van Flieger

De Graaf heeft de schuld gekregen van dit debakel. De rest kijkt er van weg. Vreselijk. Hellemons bedankt.

10   5  
iele

Dat is best wel logisch toch... Heeft voetbaltechnisch echt wel potentie -> zie reacties onder het bericht dat hij aangetrokken is. Jammer dat het een idioot is

51   3  
Chris W.M.

Hilterman is uiteindelijk de meest scorende spits van Emmen gebleven. Zijn opvolgers hebben er niet meer gemaakt. Tel dat aantal op bij de 19 die hij het seizoen ervoor erin geschopt heeft dan zit je op 27 stuks in anderhalf seizoen. Dat is de lifeline die NAC heeft om het aankoopbedrag nog (grotendeels) terug te verdienen. Dus inderdaad hopen op een buitenlandse club die naar aantallen kijkt en de filmpjes toch niet kan verstaan.

20   2  
Willem 4,5

Buiten het feit dat het een eikel is heeft ie nog een probleem, een enorme vorm van zelfoverschatting!!!

13   2  
Ivo

Jammer, jammer, jammer, deze jongen kan echt wel voetballen. Maar ja, tussen de oren zit het niet helemaal lekker en blijkbaar heeft hij ook niemand om zich heen die hem daar in corrigeert.

Bij Emmen mocht hij niet voor niks weg halverwege het seizoen. Ondanks dat hij echt wel goals maakte.

De zaakwaarnemer van Hilterman vindt het alleen maar prachtig, dat wordt de 3e transfer in een jaar en op die momenten pakken die mannen ook weer een bonus.

Maar goed, we hebben bij NAC sterke karakters nodig, geen figuren die rare bokkensprongen maken op het moment dat het even wat minder loopt. En zijn krediet is natuurlijk helemaal weg hier. Zo werkt dat nu eenmaal in dit wereldje.

9   2  
Livingthedream

Ik ga hem wel brengen .

Kunnen we van dat geld een speler halen die wel graag bij NAC wilt voetballen

6   2  
nacfire

Laat gaan die gozer. Gelieve wel met een transfersom.

17   4  
Brecht

Misschien moet je hem juist in het vooruitzicht stellen dat hij in de competitie start als spits van NAC in augustus. Hij zal dan snel zijn biezen pakken en ieder bod willen accepteren.

40   4  
Fritske d'n Olifant

De zaak Hilterman lijkt exemplarisch voor alles wat er de afgelopen jaren of misschien wel decennia mis is gegaan bij NAC. Of toch niet? We hadden afscheid genomen van Haye en ook Seuntjens stond op het punt te vertrekken. De euro's brandden in de zakken van Mattijs en de supporters waren aan het morren en zeuren om versterkingen.

Dan dient een buitenkansje zich aan, de topscorer van jong Utrecht van vorig seizoen en van Emmen in de eerste seizoenshelft. Te mooi om waar te zijn. Mij is altijd geleerd dat het dan meestal ook niet waar is. "Halen!" riep iedereen.

Ook al had NAC al een spits (Bannis), was Bilate op de weg terug en waren de problemen op het middenveld met het vertrek van Haye en Seuntjens vele malen groter, toch ging NAC all in voor meneer Hilterman. Van supporters verwacht je dergelijk opportunistisch denken en handelen, maar van de leiding van een BVO verwacht je dat ze weloverwogen beslissingen nemen. En daar lijkt bij de transfer van Hilterman geen sprake te zijn. Althans, ik had niet het idee dat hij al jarenlang op de radar stond van Lex jr.

Vervolgens is daar de bewuste feestdag in Emmen met Hitlerman als een ware volksmenner op het podium roepend dat hij nooit naar NAC had moeten gaan. Alles en iedereen in Breda op de achterste benen en terecht. Maar dan verwacht je van de leiding van een BVO een nuchtere en afgewogen actie. Men is vol voor Hilterman gegaan, investeert serieus in zo'n aankoop. Dan loopt het niet lekker en vervolgens misdraagt hij zich. Dan verwacht je van de clubleiding na een gepaste straf een schone lei.

Nu is De Graaf een beginnend hoofdcoach, maar absoluut geen pannenkoek. En ook Hellemons heb ik wel redelijk hoog zitten. Mij bekruipt dan ook het gevoel dat Hilterman zelf nooit echt naar NAC wilde en daar vanaf de eerste dag al spijt van had. En dat hij vervolgens bewust heeft aangestuurd op een breuk, die schone lei niet wilde accepteren en de hoop heeft gehad terug te mogen keren naar Emmen. Kortom, hij heeft de boel gewoon genaaid en een onwerkbare situatie gecreëerd. Je kunt dat niet volledig in de schoenen van De Graaf of Hellemons schuiven. Verpatsen aan de hoogste bieder deze kwal. Als NAC al de helft van de 2,5 ton die hij gekost heeft terug verdienen dan is dat al heel wat.

14   3  
Ivo

@Fritske

Goed verhaal. Bij een gebrek aan voetbalkennis, scoutingapparaat en zicht op de spelersmarkt hebben wij ons de afgelopen jaren laten leiden door zaakwaarnemers en spelersmakelaars.

Het was niet: wat hebben wij nodig, maar het was: wat wordt ons aangeboden?

En daar gaat het mis. Met kennis van de spelersmarkt (en ook vooral het karakter van de speler) hadden wij ons veel gerichter kunnen versterken.

Hopelijk was Hilterman de laatste blunder. We moeten ons richten op sterke karakters, spelers tot 28 jaar die nog transferwaarde hebben. In de huidige voetbalwereld moet je uitkijken met spelers van 30+. Er zit steeds sneller sleet op, door meer wedstrijden en kunstgras.

4   3  
J.D.bside

Wij mikken meneer hilterman er gewoon uit....
Houdoe en bedankt.....

5   1  
Mini

Hij denkt wel dat hij heel erg goed is....ac Milaan komt echt niet hoor.
Tribune is het hoogste haalbare voor hem....droeftoeter

9   1  
fvf6

Minimaal moet hij 250.000 opbrengen en als ik NAC was met een verkooppercentage . Deze jongen mag NAC geen dubbeltje meer gaan kosten . Speel het nu eens keihard zoals het hoort .Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat er een club is die hem 15.000 aan maandsalaris gaat betalen

5   4  
Nr. 12

Hilterman zit in een uitstekende positie qua salaris, dus ik snap dat 'ie de tijd neemt. Hoe k*t ook voor NAC, maar zo werkt het. Wat ik me afvraag: zou Hilterman ook zo op het podium hebben gestaan als het niet zo'n puinhoop was bij NAC?

6   4  
ome cor

Als je het bekijkt vanuit Hilterman....
Hij noemde NAC een verkeerde keuze, een vergissing en vindt zichzelf best wel goed.
Wel begrijpelijk dat hij niet naar Helmond wil toch ? Hij denkt dat hij beter is dan wij gezien hebben.

De vraag is of er een club is die gezien de situatie nog veel (lees: genoeg) wil betalen.
Hier wordt misbruik van gemaakt en NAC verliest op deze loser.
Wordt een verrekening met de winst op Olij.

10   11  
Belgische Naccer

Zo snel mogelijk weg met deze kakkerlak. En zeker niet laten verpieteren op de tribune voor 2 ton per jaar. Dat hebben we de afgelopen jaren veel te veel gedaan!

Een strik erom en weg ermee. En Malone en Bilate ook. Opruimen die spelers die niets toevoegen en niet meer voor NAC willen spelen, nadat de opperkakkerlak naar Sparta is vertrokken.

9   3  
Naccie1912

Op basis waarvan mikt deze Pipo een niveau hoger? Heeft werkelijk nul komma nul laten zien en een breuk geforceerd. Dat er überhaupt clubs zich melden is al een godswonder.

8   2  
Roosendaoler

Een plek op de tribune en meetrainen met de jeugd in het vooruitzicht stellen. Eens kijken hoe lang de wensenlijst dan nog is...

9   3  
Bredanaar

Lekker alleen laten trainen en één keer 5 min opstellen zodat we hem kunnen toejuichen😂 daarna laten verpieteren! Wat een drama is die gast !!

11   5  
Kopspion

Hoe zit het eigenlijk met die Lex Schoenmaker jr.?
Heb niks meegekregen dat die ook weg is maar kan me toch ook niet voorstellen dat ie nog in dienst is ??

3   1  
Livingthedream

Kopspion

Die is nog altijd in dienst.

Maar zodra de deal rond is zullen het zijn laaste maanden worden uiteraard.

5   2  
NAC4Ever

Hopelijk vertrekt en snel en verdienen wij nog wat.
Zie hem het liefst naar het buitenland vertrekken. Dan is hij uit ons zicht.

15   6  
Real Robert

Was niet aleen een Emmen-feest optreden van deze misselijke kwal.
Er was daarna ook nog een interview met een nieuwsmedium. Weloverwogen actie dus, waarschijnlijk ingefluisterd door zijn zaakwaarnemer.
Tuig van de richel.
Maar daar hebben we er een hele hoop van binnengehad de laatste jaren, met als dieptepunt de Haagse clan met opperboef Manders en zijn Ibiza strand-familie. Dat strand zul je mij niet snel meer zien.
Meren de boot gewoon ergens anders aan, ha, ha.

21   16  
witzwartgeel

We hebben een nieuwe technische staf. We hebben straks een halve nieuwe selectie. Pak die schone lei en laat hem voor NAC doelpunten maken. Waarom zou je hem naar een concurrent laten gaan? Omdat hij (en niet NAC) debiel in een microfoon heeft staan blaten?

Biedt hem een schone lei aan. Maak het duidelijk in de spelersgroep.
TD en technische staf pas hem in in het systeem. Dit scheelt je weer een zoektocht.

Hij had het niet naar zijn zin bij NAC.. ja wie wel? En ja dom om dat zo te uiten. Nou zand erover en gas erop. Als hij scoort heeft iedereen het snel genoeg weer naar de zin.

Zou behoorlijk balen zijn als hij met een schone lei bij Heracles begint en ze er daar in schiet.

1   4  
witzwartgeel

@kopspion

Mbt Schoenmaker etc moet je effe de gegenpressung podcast van BnDestem luisteren. Daar wordt nogal wat uitgelegd over spelers, contracten enz.

5   3  
The Central

@betweter, ja want we hebben geld zat.

Beter is: laat hem bij NAC renderen en verkoop hem later dik.

19   6  
Tip

24 June 2022, 07:24
"En als het niet genoeg geld oplevert, lekker laten verpieteren op de tribune."
Met alles respect maar het bovenstaande levert 105 duimen omhoog op?

Dus op de tribune vakantie laten houden voor , wat zal het zijn, bruto € 15000,- per maand ?

Gewoon zakelijk oplossen. Een andere club is het beste , maar wel voor een normale transfersom.
Lukt dat niet, punt achter het verleden, enkele duidelijke gesprekken, en Hilterman moet fatsoenlijk zijn werk doen.

Gaat hij naar een andere club kans dat hij ze daar wel binnen knalt. Daarom ook normale transfersom.

20   3  
ZNDRT-FanaticZ

@ Witzwartgeel
In principe zou ik je gelijk willen geven, maar toch vind ik dat het in deze zaak anders ligt.
Hilterman heeft tot op de dag van vandaag de kans gehad om een mea culpa uit te spreken.
We zijn inmiddels vele weken verder, en er is 0,0 reactie uit Kamp Hilterman gekomen. Geen excuses, geen kijk naar de toekomst, geen schuldbekentenis.

Zoals we allemaal in de filmpjes hebben kunnen zien is Jeredy niet bepaald op zijn mondje gevallen en heeft een grote bek genoeg om zowel online, in interviews als op een podium voor een paar duizend man zijn zegje te doen. Dat hij nu, na al die weken, nog steeds he-le-maal niks heeft laten horen naar zijn werkgever en zijn supporters zegt genoeg...

Er is blijkbaar niemand in Kamp Hilterman die op NAC zit te wachten, en in dat geval is er maar één mogelijkheid: oprotten!

Hij heeft wekenlang de tijd gehad om iets te verzinnen om in elk geval een poging te doen om de situatie te lijmen of op z'n minst te verbeteren. Ik denk dat daar best een substantieel deel van de NAC-supporters naar had willen luisteren.

Echter op deze manier is het gewoon uitgesloten dat deze kneus nog één keer het mooie NAC shirt om zijn schouders draagt...

Hoewel hem in een trainingskloffie twee jaar op de tribune zetten wat mij betreft óók gewoon nog een optie is als er geen club komt die voor hem wil betalen.12   1  
RV

Nou ik vind niet dat je met Hilterman met een schone lei moet beginnen.
Velen verdienen een tweede kans maar deze ongelofelijke knakworst niet.
Er is al een nieuwe spits gehaald en met de verkoop van Olij, Hilterman en eventueel transfervrij vertrek van Malone, Ligeon, Antonia, etc. komt er toch ook weer wat budget vrij.

Schone lei wat mij betreft alleen voor de spelers die willen.
Hopelijk als voorbeeld een Kai de Rooij, dat die eens getriggerd wordt, op de juiste plek gezet wordt en zich kan ontplooien. Die heeft onder gepresteerd, maar geen onnozele dingen gedaan. Of desnoods kies je voor Bannis (die best hard werkte) en laat je die ook meer in teambelang spelen.

Wat moet je met zo'n Hilterman in godsnaam.
Niemand kan zich identificeren met zo'n onnozel figuur.
En juist die wisselwerking wordt belangrijk met de nieuwe staf en selectie.

8   0  
Mo

Hopen dat hij weg kan welke club wil zon judas hebben ..hopen buitenland waar ze hem niet kennen dat zielig ventje

5   4  
scheppioni

Ik wilde dit net typen Mo !
HUP NAC met echte strijders !! Achter de schermen hopelijk vol bezig ???

8   54  
Noad1976

De Nac supporter:

Malone kut
Steijn kut
Muhren kut
Bannis kut
Hilterman kut
Azarkan kut
Bilate kut
Finn Stokkers kut

Gelukkig hebben we Mashart nog…12   0  
The Central

Van mij mag de grootste lul op aarde in de spits staan, zelfs met een Emmen tattoo, mits hij er 25 binnen legt.

Het zijn allemaal passanten, elk jaar tenminste 7 nieuwe spelers.

Voor mij geldt maar 1 ding: zsm terug naar de eredivisie. Dan kun je echt bouwen.

9   2  
Braze

Hilterman had spijt van transfer naar NAC, Dan kan hij toch gewoon zijn contract afkopen, dus 250.000 neertellen en naar een door hem geliefde club gaan

11   4  
Livingthedream

Fijn dat Noad1976 eindelijk verduidelijkt dat hij helemaal geen NAC supporter is.

Dat wist iedereen al maar een bevestiging is altijd fijn

4   1  
Geelzwartwit

Iedereen zal toch wel begrijpen dat als NAC (en supporters) duidelijk aangeven deze speler niet meer te pruimen. dat hij dan voor een appel en een ei op te halen is?

Afgelopen week heeft Hilterman met onze nieuwe trainer een gesprek gehad. Het kan zijn dat de conclusie intern is dat men absoluut niet met elkaar door wil gaan.

Dan helpt het verketteren van hem mbt de verkoopprijs echt niet. Ook dat bndestem schrijft dat NAC hem dolgraag wil verkopen helpt de prijs niet.

Hellemons zei al: hij staat gewoon onder contract en is een speler van NAC. NAC heeft niet op een podium een microfoon gepakt.

4   4  
Kinderkaartje

@Noad1976

Dan gewoon even een vraag. Wat vind jij eigenlijk van deze spelers? En kun je dat toelichten?

13   0  
Geelzwartwit

@rv

Zou het misschien zo kunnen zijn dat Kaj de Rooij het type speler is dat zich helemaal niet prettig voelde onder leiding van haagse karakters? Een speler die zich veel lekkerder voelt in een rustigere omgeving?

Bij Eindhoven was er voor Kaj veel minder druk niet alleen mbt supporters maar ook vanuit de club en technische staf. Ik wil best geloven dat Kaj onder Molenaar en Lokhoff beter in zijn vel komt te zitten.

Ik wijt Kaj zijn onderpresteren grotendeels toch echt aan de omgeving en leiding waaronder hij moest presteren. Plus op rare posities moeten spelen.

Niks schone lei voor Kaj. Hij kan nu met voor hem mogelijk prettigere karakters werken

6   2  
Naccertt

@Tip,

Helemaal mee eens!
Maar helaas vind men hier emotie belangrijker dan zakelijkheid.

15   4  
baosje

@noad1979

je vergeet helaas 1 naam

NOAD1979 = KUT mét peren

11   3  
Ouwe spionkop

Interesseert me niks waar hij op mikt als hij maar oprot en er 2,5 ton wordt gelapt.
Dan kunnen we eindelijk een NAC spits halen. 2 meter lang, geen tanden meer in z'n bek en rammen maar.

6   2  
Michel

Geen echte sportman lijkt mij: als je kunt voetballen en je slaat het voorstel af, dan wil je dus niet coute que coute spelen...een topploeg zal hier zijn handen niet aan branden lijkt mij. Sneu figuur!

4   8  
The Central

@michel, dus als je niet naar Helmond wil maar hogerop ben je geen sportman. Bijzondere redenering

11   2  
Moppernac

Lekker roepen bij een kampioenes feestje, waar moet Hilterman naar toe?????
Haha hij is zo dom om zijn eigen toekomst weg te gooien me die uitspraken.
Bij Emmen willen ze hem echt niet terug, die zijn juist blij dat hij opgerot is.
Ze hebben hem niet voor niks weg laten gaan na een half jaartje.
Die maloot zal op zoek moeten gaan naar een club in Kazachstan, mss kan RAI Vloet daar een goed woordje voor hem doen.
Doei klootzak Hilterman.

14   13  
H.V.M.

NOAD1976 blijft maar sneren richting alles wat inmiddels achter NAC = Breda staat.

DE Nac supporter:

Malone kut
Steijn kut
Muhren kut
Bannis kut
Hilterman kut
Azarkan kut
Bilate kut
Finn Stokkers kut

Hij is er nog eentje vergeten!
NOAD1976 kut

17   9  
gjoewie

Je kunt toch wel zien dat de instelling van de spelers door de jaren heen behoorlijk is veranderd. Ze zijn er in elk geval niet slimmer op geworden. Maar dat geldt ook voor de trainers. En de supporters.
Die actie van Hilterman op het kampioensfeest van Emmen was natuurlijk oliedom. Hij had daar ook niet moeten zijn, ook al heeft hij wel zijn bijdrage in de successen van het team gehad.
Dan komt ie terug op het trainingsveld in Zunderello. De trainer maant alle spelers op het gras te gaan zitten en laat zijn autoriteit gelden. Doen ze een spelletje zakdoekje leggen? Nee, hij stuurt Hilterman van de training. Later wordt hem verteld dat hij geen enkele wedstrijd in het lopende seizoen meer in de wedstrijdselectie zal zitten.
Nu heeft hij nog een contract voor twee jaar. Sommige mensen hierboven zetten hem het liefst op de tribune gedurende die twee seizoenen.
Hoe anders ging dat in de tijd van, laten we zeggen, Theo Lazeroms? (Let op, ik gebruik hier de naam van Theo de Tank in een fictief voorbeeld. Het had ook een andere speler kunnen zijn).
In dat geval zou de bovengenoemde training gewoon gestart zijn, alle spelers moeten eerst tien rondjes rond het veld rennen. Niet alleen is dat een goede warming up, maar zo weten ze ook dat er iemand in de selectie zit, die iets verkeerds heeft uitgehaald. Een voor allen, allen voor een, ze krijgen dus allemaal straf, voor de foute actie van een enkele speler. Zo kweek je een teamgeest.
Voor de youngsters onder jullie: in de tijd van Theo Lazeroms bestonden er nog geen mobieltjes en dus ook geen twitter en zo. Spelers vernamen het nieuws tijdens of na de training.
Tijdens het hardlopen haalt de trainer Theo uit de groep en neemt hem even apart. Hij geeft aan wie de boosdoener is en hoe hij gestraft moet worden. Theo begrijpt de hint. Tijdens de rest van de training neemt Theo voortdurend Hilterman op de korrel. Telkens een te laat ingezette sliding, of een keiharde bal van dichtbij tegen zijn kop of vol in zijn kruis. Zodanig dat Hilterman nog voor het eind van de training smeekt om voor de rest van de groep te kakken te worden gezet. Hij biecht zijn wandaden op.
Daarna zijn we allemaal weer even goede vrienden, tijdens het douchen leent Theo zelfs zijn shampoo aan Hilterman. In de eerstvolgende thuiswedstrijd speelt Hilterman de pannen van het dak en scoort drie geweldige doelpunten. Voor zover het publiek iets heeft meegekregen van zijn wandaden, zijn die allemaal vergeten en vergeven. Hilterman is een held en maakt zich onsterfelijk in Breda.

Ik ben blij dat Molenaar en Lokhoff aan het roer staan komend seizoen. Allebei mannen die weten hoe het er vroeger aan toeging. Ze gaan vast nog wel een babbeltje maken met Hilterman. Want dat hij kan voetballen, staat buiten kijf. Nu nog de neus in de juiste richting.

4   3  
Didier

Vrees dat we dus gewoon blijven zitten met deze ongemotiveerde, zwaar betaalde en afgelopen niet presterende speler.

14   4  
Livingthedream

Hilterman en Malone mogen 2 weken langer vakantie houden vanwege de " zware zomer" met hun interland verplichtingen.

Met andere woorden. Deze totale nietsnutten hoeven zich niet meer te melden bij het 1ste team en mogen op zoek gaan naar een andere club😉

8   2  
witzwartgeel

@Gjoewie

Ik zou me als NAC ook niet zo te kakken laten zetten. Ik vond het uit de selectie zetten destijds al getuigen van je laten peoplen. Ze hadden Hilterman flink op scherp voor de Playoffs kunnen zetten.

Hij heeft bij Emmen aardig wat ballen in het netje getrapt. We hebben al jaren last met het vinden van een scorende centrumspits, en al helemaal eentje die we niet huren. We hadden met Sydney sinds lange tijd weer een spits in huis maar goed die is ook weg.

Als ik NAC was zou ik niet mijn verlies nemen. Ik zou juist denken er is alles te winnen. Die gast moet alleen af van zijn wandaden van vorig seizoen en dit seizoen laten zien waarom wij in hem geloofden als veelscorende spits.

En voor de supporters die het belangrijk vinden dat hij op camera aangeeft dat het niet handig was. Tsja dat kan hij altijd nog doen maar is mosterd na de maaltijd. Hij voetbalde niet goed, het was gezeik bij de club, hij het het niet naar zijn zin en deedt een debiele actie.

En nu gaat hij maar eens doelpunten maken en zorgt hij er maar voor dat er niet naar een betaalbare scorende spits gezocht moet worden.

Overigens is het mbt de overname ook wel handig om komend seizoen wel te laten spelen. Als hij ze er inderdaad inschiet kan je hem met winst alsnog verkopen, zo niet dan heb je met hem toch een reserve spits gehad. Te duur en te kort bij NAC om je verlies op te nemen. En een alternatief is minimaal net zo duur.

7   0  
RV

@geelzwartwit

Wat je zegt is juist exact wat ik bedoel met een schone lei.
De Rooij zal zich wel opnieuw moeten bewijzen maar hij kan wel een nieuwe start maken. Mogelijk krijgt hij het vertrouwen, speelt hij op de juiste plek, krijgt hij meer vrijheid, hoeft hij minder achter zijn man aan te lopen, etc. Lokhoff lijkt me op de achtergrond ideaal om hem mee te nemen in dat proces en veel tijd aan hem te besteden.

6   3  
canaar

Hoezo is meneer Hilterman hier degene die op een grotere club hoopt. Hoe haalt hij de arrogantie in zijn hoofd zeg, alsof hij wat gepresteerd heeft bij NAC waardoor hij recht van spreken heeft. Ik hoop vooral voor NAC dat we snel van hem verlost zijn en dat hij nog wat opbrengt maar laten we dat vooral niet van dit mannetje af laten hangen. Bahbah.

6   3  
witzwartgeel

@RV

De Rooij niet meer achter zijn man aanlopen...
in dat kader is deze foto wel typerend en grappig.

https://www.fc-eindhoven.nl/app/uploads/2021/02/120221-NAC-Eindhoven-3758-1-1024x683.jpg

16   7  
Frits

Ik hoop wel dat de selectie van ons NAC flink versterkt gaat worden, anders zie ik geen promotiekansen.....

9   9  
Ben

De selecties van de Graafschap en Den Haag zijn al flink op promotieniveau...

8   1  
Martinus

Dat Hilterman niet het meest heldere licht is, staat buiten kijf. Het scorend vermogen zou er ook moeten zijn, al heb ik dat hier nog niet gezien.

Mocht hij er een streep onder willen zetten, excuses maken en de volle honderd procent voor NAC gaan dan wil ik m best nog een kans geven. Dat lijkt alleen niet uit te maken, want aan alles merk je dat hij zichzelf te goed vindt voor NAC. Dan is alleen een vertrek een uitkomst. Op de tribune zetten voor dat geld is echt absurd. En heel misschien ziet hij dat zelf ook, want dan verdwijnt hij ook uit beeld voor andere clubs. Heel misschien, want verstandige dingen heb ik nog niet bij hem gehoord of gezien.

8   2  
Nm

Raar van Hiltermann, normaal mik je toch op het vliegje?

20   5  
Ouwkus

Khoor en zie mensen het hebben over promotie. Dat zijn dezelfde "tussenjaar" roepers. Maar dan spreek jezelf toch heel erg tegen.
Nee we gaan niet promoveren, we gaan een sterke organisatie wegzetten, structuur in de club vanaf boven. Dus dit jaar, ik waarschuw alvast voor de mooi dromers, zou ik niet teveel verwachten. We zijn in opbouw. Beter steun je dit proces als supporter dus gaan niet roeptoeteren hoe jij het zou willen zien want dat is totaal niet aan de orde. Laat de vakmensen hun werk doen hun staan immers onder contract bij NAC en hebben die taak gekregen. Wij, de supporters, hebben ons eigen werk en in het weekend gadde naar NAC. Kdenk dat steun en geduld voor dit opbouw proces meer oplevert dan elke dag zeiken, vragen om spelers en vergelijkingen met andere clubs. Dan moet je echt je verwachtingspatrooon gaan veranderen.
Fijn weekend, geniet!

10   4  
Livingthedream

Ouwkes

Kijk jij snapt het! Fijn om toch nog intelligente mensen te treffen op deze site.

14   4  
Dutchbird

Die raken we wel kwijt, die andere international van Suriname zal een groter probleem worden. Misschien kunnen we nog een beetje plezier beleven aan Malone als hij iedere dag bij vijf seizoenkaarthouders het gras moet gaan maaien.

14   4  
Livingthedream

Wanneer Hilterman weg is zou ik eens snel een belletje doen naar:

- Javier vet. Is transfervrij en hoorde dat er al gesprekken liepen.

- Dalmau . Zal niet naar de KKD komen mits je een dik salaris bied. Proberen kan altijd.

- Reda Kharcouch. Na de promotie van Emmen is hij op te pikken bij sparta waar hij overbodig is.

- Kenzo Goudmijn. Zijn achternaam is veelbelovend;) Zou op de linkervleugel kunnen concureren met Kaj/ Velanas

9   1  
Tosti 076

Alleen voor de juiste prijs. Lekker bij de belofte laten trainen en spelen. Laat hem zelf maar aan de bak gaan om een transfer te verdienen en anders lekker laten wegrotten in een Zunderts putje

7   5  
Ben

Ga praten geef hem een kans
Betalen naar prestatie.
Als er geen club komt.

Zo niet hopen dat hij zelf zijn contract af koopt

8   39  
den hulk

sparta koopt spelers terwijl nac niets doetwillen ze mee bovenaan draaienzullen ze moeten investerentegenover de supportersanders worden ze weer achtste

20   0  
Sjonnie

John Lammers word de nieuwe trainer van Heracles.
Dat was een doelpunten machine samen met Pierre van Hooijdonk.
John veel geluk gewenst bij Heracles, als je maar onder NAC blijft.

5   1  
Rubenac

@Den Hulk

Wa zeede gij nou allemaol?

5   1  
Reflektor

Zou hem als ik NAC was eerst een naar een ziekenhuis sturen .

10   5  
nacboz

Opdonderen met die rat

3   0  
Michel

@ The Central

Zo bijzonder is mijn redenering niet: je bent geen sportman als je bij een club blijft waar je niets voor voelt en je speelt niet..je krijgt een kans om de indruk die je maakt te wissen en je neemt die niet. Dan ben je geen voetballer/sportman

6   0  
Ad B uit Roosendaal

Wat Betweter aangeeft, met vele positieve reacties, is niet correct.
Dan houdt NAC de veel te hoge kosten van Hilterman.

Hij moet weg, sowieso, naar een andere club, waarbij de kosten voor NAC wegvallen.11   11  
Rob

Waar blijven de versterkingen???

12   1  
Nacmijnclub

Ik ben bang dat deze jongen ook niet weet wat te doen met deze kwestie.
Laat hem gewoon meetrainen en stel hem op in de eerste uitwedstrijd. Misschien laat hij zien echt te kunnen ballen. Daarna n kniebuiging naar alles wat NAC liefheeft, dan rustig brengen. Schopt ie er 20 in dan is alles vergeven.

12   8  
van Flieger

Frits - we hebben net het slechtste seizoen in 35 jaar achter de rug met een centrale rol voor Hellemons. We zouden het gewoon eens met een ander kunnen proberen.

17   10  
Belgische Naccer

Wanneer gaat NAC=Breda de supporters vertellen dat dit jaar het derde tussenjaar op rij wordt?

De selectie nu is middenmoot KKD. Dus dat zal ongeveer de plek zijn waar we gaan uitkomen. Zeg maar tussen plaats 8 en 12. Ik verwacht voorlopig geen spelers die het verschil gaan maken. Ten eerste omdat er geen geld is, en ten tweede omdat er nog veel te veel grootverdieners rondlopen die niet brengen wat ze zouden moeten brengen.

Dat is de situatie waar we nu mee te maken hebben. Dat is op zich duidelijk en prima. maar....

Ik lees hier nog zoveel reacties van supporters die denken dat we gaan meedoen voor promotie het komende seizoen.

Dat moet echt ontkracht worden door de nieuwe eigenaar. Dit is onvoldoende gebeurd. De verwachtingen bij heel veel supporters liggen zoals wel vaker weer veel te hoog t.o.v. de werkelijkheid.

Als NAC=Breda deze torenhoge verwachtingen niet tegenspreekt dan gaat het morren na 3 nederlagen alweer beginnen...en dat wil je niet.

Zeg gewoon dat er 8 clubs zijn die beter zijn dan NAC het komende seizoen. Dus dat het heel lastig zal zijn om en play-off plek te halen dit jaar, maar dat dat het maximaal haalbare doel is dit jaar.

9   7  
Leo

3 gerichte versterkingen in elke linie moet toch haalbaar zijn?

Of krijgen we weer een KUTSEIZOEN?

7   2  
Rubenac

@Leo

Drie in elke linie?!
9 nieuwe spelers?!!!

3   2  
Ivo

@Rubenac

Zo raar is dat niet.

We hebben nu al van Lare, Lucassen, van der Sande.
Ik denk dat er nog wel 6 bij komen.

9   4  
Livingthedream

Belgische naccer.

Ten eerste heeft Van de Kuilen al gezegd dat NAC dit jaar de 5de begrotingen heeft van de competitie.

De doelstelling is top 5.

Dit is jou overigens al meerdere keren gezegd op deze site maar blijkbaar vind je het toch steeds leuk om het opnieuw te vragen 🥱

12   4  
Livingthedream

Ten 2de hoe kan je nou een specifieke doelstelling stellen terwijl de voorbereiding nog niet eens is begonnen?

De top 5 doelstelling is gemaakt op de begroting . Maar volgens mij hebben Excelsior en Volendam toch echt een kleinere begroting dan NAC en zijn toch hoger geëindigd.

De echte doelstelling zal gemaakt worden wanneer de selectie rond is. Al verwacht ik dat Zwolle , Heracles en De kruiken op papier gewoon een beter team hebben. Dat zegt in de KKD alleen geen ene moer. Dat ondervinden wij al 3 jaar

4   0  
Perino

Als hij een top-team prefereert , dan mag voor een koopje vertrekken 500.000 euro !!
Succes met Hilterman !!

34   13  
Geelzwartwit

En ja hoor..
BnDestem gaat weer lekker lopen zuigen.

Je stelt vragen aan 2 NAC medewerkers in je podcast en dan ga je in de dagen erna wat quotes op een tendentieuze manier uitvergroten tot artikel.

Nu weer over Kaj de Rooij..
NAC speelt al jaren klote. De sfeer is al jaren slecht. Allerlei soaps in de club en trainers met een Haagse tongval.
Een omgeving waar alleen Haye en El Allouchi op voetbaltalent overeind bleven. Kaj kon niks aan de "recor transfersom" doen. Ook niet de verdedigende taken die hij moest uitvoeren. Ook niet aan de blessure die hij meteen opliep bij een verdedigende actie op de eigen achterlijn.. Ook niet aan het op rechts moeten spelen terwijl hij bij Eindhoven op links presteerde.

Je kan zo'n artikel ook schrijven vanuit. Nieuwe kans voor Kaj om zicht te laten zien. Nieuwe staf met totaal andere karakters dan de Haagse enclave. Oud teamgenoot vd Sande in de ploeg enz.
Het kan een mooi seizoen worden voor Kaj en hopelijk moet Hellemons (zoals hij aangaf) in de winterstop om tafel om zijn contract te verlengen.

Ik vermoed dat het volgende artikel gaat over het strucrurele gat van 2 miljoen. Of over wat Erik Matthijsen aantrof toen hij weer aan de slag ging.

Uitmelken en uitvergroten van negatieve zaken die in 1.5 uur podcast al gezegd zijn. Op een manier die nirmand vooruit helpt. BnDestem is weer de oude.

Kap er eens mee en schrijf eens een keer met een halfvol glas.

19   3  
ric

IK ben van mening dat NAC een ongelofelijk fout maakt door het contract met de Rooij nu niet te verlengen.
Natuurlijk heeft hij niet gepresteerd....maar ligt dan alleen aan hem? Nee, natuurlijk niet.
Als een trainer hem op zijn juiste positie wegzet dan gaat hij ook beter spelen. En zorg gewoon dat hij alleen in zijn kracht komt ipv hem alleen maar achter de back aan te laten hobbelen.

NAC heeft ooit ook een Muhren gehaald die op het middenveld werd opgesteld omdat te Vrede in de spits moest staan. Ja natuurlijk had Muhren ook veel blessures maar komt dat ook niet omdat je hem laat werken op het middenveld, terwijl je hem moet laten loeren op goals.

Verleng dat contract gewoon, je hebt er verdomme ongelofelijk veel voor betaald. Geef hem vertrouwen en het gevoel dat hij belangrijk is. Dan komt het echt wel goed.
Kijk wat het vertrouwen met Velanas heeft gedaan.

11   3  
Livingthedream

Geelzwartwit

Dat is de media van tegenwoordig. Alles uitzuigen en groter maken dan dat het is.

Nou is het bij dit artikel natuurlijk wel gewoon de waarheid. Ze vertrouwen erop dat Kaj trouw is aan NAC als hij eindelijk gaat presteren.

Dit kan echt beide kanten op gaan vallen. Presteert hij dit jaar weer niet is iedereen blij dat we hem geen nieuw contract hebben gegeven. Speelt hij de sterren van de hemel zijn we kwaad en komen de termen als wanbeleid.

Dezelfde situatie bij Velanas. Al vind ik dat je die gewoon voor 3 jaar vast moet leggen. 10 goals is gewoon dikke prima en heeft zich ontwikkeld afgelopen half jaar.

2   3  
Manneke

@flieger,

Kom is met namen dan die hellemons moeten vervangen ?

12   15  
van Flieger

Hilterman heeft zich ernstig misdragen
Zo erg, dat een ontslag op staande voet een te verwachten optie was. Van Faal, de Graaf en Hellemons hebben daar niet voor gekozen. Ze kozen voor een korte termijnstraf en dachten dat de volgende eigenaren hun probleem wel even zouden oplossen. Maar de vacuumperiode duurt en duurt maar en ondertussen is er weer eens helemaal niks opgelost. De angst om een verlies te moeten pakken lijkt het te winnen van de enige logische actie: het onmiddellijk lozen van deze failed recruit. Men hinkt op 2 gedachten: we kunnen er nog geld uithalen als we hem kunnen verkopen. Voor mogelijk 'geld' mag de sfeer namelijk verziekt worden. Alweer maandenlang, want hij hangt nog steeds rond. Bizar en belachelijk. Is er overigens al een oplossing voor de andere sfeerverzieker Malone?

En zo sukkelen de 4 V's voort in de voetstappen van de 'voorgangsters'. Men maakt zich zorgen over het micro-framing gedrag van Nikolic Blaauwhof en Kas, maar komt zelf niet verder dan gemeenplaatsen over wat NAC zou moeten zijn. In feite zijn we een club in een diepe identiteitscrisis.

9   4  
Geelzwartwit

@vanflieger

Wat jij beschrijft noemt Hellemons
De vacuum periode. Een periode waarin geen harde maatregelen ende beslissingen genomen kunnen worden. Een soort impasse die pas doorbroken wordt als de knvb en opvolgende Gemeente Breda akkoord is met de overname.

Kritisch zijn op was heeft geen zin. Kritisch zijn op een impasse heeft ook weinig zin. Als de nieuwe eigenaren met volmacht de gewenste structuur kunnen opzetten kan er op basis van hoe dat functioneert kritisch gekeken worden.

Zelf ben ik vooral benieuwd of we met top 5 begroting ook top 5 spelen. En of de nieuwe technische staf er weer wat positief voetbal in krijgt.

10   14  
van Flieger

Geelzwart - de V's noemen dit zelf ook de vacuumperiode. Een belachelijke naam. De kleine Dalton uit Teteringen heeft met zijn solistische City actie voor extra schade gezorgd. Het seizoen 22/23 is naar de klote, ook al zullen Lokhoff en Molenaar er nog wat van proberen te maken. Maar alle probleemgevallen zitten nog in de selectie en echte versterkingen op het middenveld of in de aanval zijn er niet. Vd Sande, jongens toch, voetbaltechnisch moet de lat toch hoger liggen?

Het is nog net zo'n puinhoop als voorheen. Van Aalst en co die met een dikke middelvinger schaterlachend de zak met EUR 7 miljoen meetorst.

5   14  
van Flieger

Manneke - er hebben zich al twee aangeboden. Mensen staan te springen, allemaal prima gekwalificeerd.

15   6  
Nacman

Beste beterweter van Flieger.
Ik vraag je omdat jij het alles beter wetende orakel van de Zwitserse lap ben.
Om nu eens met een goed gestructureerd en gefundeerd uitgebouwd plan c.q. visie te komen waar de club de mensen van nac=breda en de supporters wat aan hebben .
Dan ben je voor mij een echte supporter,niet de werelds grootste azijnzeiker.
Draag wat bij in postieve zin als de club NAC je nauw aan het hart ligt en geel zwart bloed door je aderen stroom.
Op internet kun je vast het adres van Karel vrolijk vinden en je plan naar de BSR sturen kan ook.
Neem de aandaging aan laat zien dat je een NAC hart heb.

8   7  
Geelzwartwit

@vanflieger

Tis allemaal wat he...Ik zou zeggen geniet van de mooie dingen in het leven. En maak je niet druk om obscure figuren en non valleurs.

Voorheen sloot je berichten nog wel eens met een mooie wijn of sigaartip af maar die zijn helaas verdwenen en toch is toch jammer te noemen.

6   5  
Manneke

@flieger,

Zeker… makkelijk praten van je.

Maar als je a zegt kom dan ook met die 2 namen!!!

3   0  
Bp

Volgens mij is het hier al geopperd maar hoe staan Hilterman en/of zijn manager in deze zaak.

Wat willen zij ??
Wat kunnen zij ??

Vind het van hun kant raar dat er geen reactie komt of is.

Ja, hij gaat niet naar HS, maar naar welke geïnteresseerde wil hij wel ??

19   9  
Livingthedream

Als ik toch voor elke keer dat vliegertje het over de '7 miljoen heeft die betaald is ' 1 euro krijg dan kan ik maandag stoppen met werken.

Wat een doodvermoeiende gast

16   5  
CS

Lekker bezig jongens! Wat een gezeik hier en we zijn nog niet eens begonnen er gaat nog genoeg veranderen geef ze de credits en heb nog even geduld stelletje roeptoeters.

3   0  
Nonkel Frans

En @BP vooral:
" wat moeten zij .......!!!"

12   3  
Mark

Laten we het nu eens over ons NAC hebben i.p.v. dom ruzie maken met elkaar.

Hopelijk komt er in iedere linie 1 echte versterking bij, zodat we weer een leuke competitie krijgen.

Anders vrees ik weerrrr een dramatisch seizoen....

13   12  
Rob

De huidige selectie is van het niveautje 2e rijtje!

8   1  
Chapuisat

Nou maar hopen dat Hilterman op ons kampioensfeest verschijnt en uit volle borst meezingt....

13   4  
De zwijgende meerderheid

Als we nou eens stoppen met om het hardst roepen en Robert en Ton eens laten beoordelen of Hilti moet opbokkken of dat ze hem er 25 in laten schieten.

12   2  
JapieOg

Indien Hiltermann niet wordt verkocht is het dan een optie dat bijv. Club van 1912 kaarthouders hem een dagdeel kunnen reserveren voor allerhande klusjes.
Mijn dakgoten moeten nog schoongemaakt worden :).

3   2  
ton

iets voor willem 2 ???????????????????

3   0  
Lamington

'HILTERMAN MIKT OP TOP EERSTE DIVISIE OF BUITENLANDS AVONTUUR'

Lekker kajakken in de Ardennen..

0   0  
NAC4EVER

Dat is natuurlijk zijn goed recht

Laad alle berichten na dit bericht in