Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - Excelsior (1-2)

Das Phantom

Het was een zure vrijdagavond met een slecht voetballend NAC en nul punten. Toch staat hij weer voor jullie klaar: de 'Man of the Match'. Aan de supporters de taak om de punten te geven voor het optreden van gisterenavond. Succes!

Man of the match NAC - Excelsior (555 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
R. Schouten
-
D. Malone
-
M. Adilehou
-
R. Hendriks
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
L. Immers
-
K. De Rooij
-
S. van Hooijdonk
-
M. El Allouchi
-
N. Venema
-
D. Maatsen
-
M. Steijn
-
M. El Allouchi
3.7
S. van Hooijdonk
3.7
K. De Rooij
3.6
L. Immers
4.3
T. Haye
4.3
L. Fiorini
5.2
R. Hendriks
4.8
M. Adilehou
5.8
D. Malone
3.3
R. Schouten
4.9
R. Kortsmit
7.0
M. Steijn
2.1
D. Maatsen
3.2
N. Venema
3.1
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
75 Reacties
188    
M

Als we massaal duimpjes omhoog doen en we halen de 500 duimpjes, dan krijgen we mss het voor elkaar dat Maurice Steijn met de nacompetitie niet meer op de bank zit bij NAC en op non-actief word gezet.

Dus wie is voor Maurice Steijn weg voor de nacompetitie begint? Duimpjes omhoog aub

40    
Moppernac

De cijfers bij het stemmen zegt genoeg!!!!!!!
De enige met NOAD inzet was Roy Kortsmit.
De rest,,, Allemaal brood voetballers.

46    
Mo

Steijn: de slechtste trainer van ons NAC ooit!0

25    
Cews

Heb jij nog wel vertrouwen in M.S., Ton?

11    
Patje

sorry,kan maar één persoon een cijfer geven. steijn 2

4    
The Cosmic Gate

Immers krijgt een dikke 1 van mij , zeker na zijn uitspraak.
En ik mis toch de - cyfers want had Steijn een heeeeeeele dikke - willen geven (net als Malone )
Maar goed gelukkig is Kali weer helemaal blij nadat hij weer op F5 heeft gedrukt (als hij daar maar niet moe van word of een blessure krijgt ) en z'n salaris weer gestort ziet !

33    
Peerke

Enige voldoende : de keeper. Laagste cijfer op het veld Mounir. Na zo een genomen penalty zo juichen. Ondanks voorsprong toen al misselijkmakend. Over de trainer niets meer te melden.

20    
Adriaan

Bagger!!!

58    
Ron n

De hele wedstrijd uitgekeken en kan maar één conclusie trekken nl. : De spelers hebben totaal geen plezier meer in dit spel!
Reden: constant andere opstellingen of spelers op andere plaats m.u.v. een enkeling
Zijn dus geen punten waardig

Dit is het geheel een gevolg van een trainer die enkel zijn eigen idee blijft houden en niet kijkt of luisterde naar spelers en andere mensen met spelinzicht!
De directie inclusief de RvB en RvC zouden nu toch echt moeten ingrijpen! Deze trainer past niet, voldoet niet en wordt niet begrepen door de spelers of de spelers willen niet meer luisteren naar deze steeds maar draaiende trainer! Hij moet dus gewoon weg ivm het niet behalen van de stelling om te promoveren!
Verder kost het Nac meer geld straks omdat de hele totale achterban vertrekt als hij aanblijft! Meerdere zullen hun seizoenkaart niet verlengen door deze wanorde en Wanprestatie! De meesten zullen dan eerder een los kaartje kopen wanneer er weer echt voetbal word gespeeld zoals NOAD!
@Maurice: wees wijs ipv eigenwijs en hou de eer aan jezelf door te vertrekken! Je praatjes van nog geloof hebben klinken mij als fabeltjes, leugentjes en Haagse bluf!
@Mattijs: wees een echte bestuurder en durf te besluiten dat de trainer niet voldoet en start samen met de TD een nieuw seizoen en laat de TD bepalen wat een juiste trainer moet worden met speelstijl!

22    
Rene

Jammer dat je geen 0 kan geven. Sommige zijn nog niet 1 punt waard, zelfs niet voor de moeite want zelfs dat hebben ze niet gedaan.

Wat een tactisch onbenul die Steijn, weer niet ingrijpen of wisselen. Ja 2 minuten voor tijd moest Adilehou in de spits gaan staan.

Kei en kei hard hebben ze gefaald steijn en manders. Echt zo snel mogelijk weg met die 2 gekken voordat ze nog meer problemen veroorzaken.

7    
Scheppioni

Meer dan Mo en Peerke is er niets meer toe te voegen !!!!!

29    
Theoden King

Het was weer een verschrikkelijke pot. Maar zoals velen hier het hele seizoen al aangeven: betonvoetbal kan alleen als je maximale resultaten blijft halen.

Als die gaan uitblijven zoals nu, dan gaat het heel snel verkeerd.

Getuige de reacties van Steijn en sommige spelers is er geen reden om positief te blijven. Ze vinden dat het eigenlijk best goed gaat.

Een oplossing gaat er nooit komen als je het probleem niet eens erkent. Happy bubbling!

12    
NuFfNie

Voor deze punten hebben ze weer hard moeten werken.
Het verschil tussen Roy en Nick is dat je Nick meer hoort coachen. 5 doelpunten tegen in 2 wedstrijden vind ik wel erg veel.
Op het middenveld valt op dat Lewis by far weer de beste was. Niks routine maar gewoon 18 jaar. Maar ook hij kan dan zo'n zwalkend elftal niet meer ondersteunen.
Voorin vind ik opvallen dat Sidney lager scoort dan Kaj en Mounir.
Sidney is geen kapstok, dus een bal vasthouden is een probleem. Maar als er door Mounir en Moise een kans om zeep wordt geholpen, waarbij Sidney echt vrij stond, dan is dat een teken dat ze alleen voor zichzelf voetballen. Gaat die bal van Moise er in, op wat voor manier dan ook, dan wordt het 2-1 en geen 1-2, in de direct daaropvolgende spelhervatting. En dan krijg je toch weer een andere wedstrijd. Maar nog steeds niet om aan te zien.

14    
Rob

Wat is de Rooij vreselijk slecht zeg. Kost wat kost moest Manders hem hebben en heeft er flink voor betaald. Andere clubs zagen het niet in hem zitten, maar Manders wel die weet altijd alles beter. Wat een kapitaal vernietiging. Een TD was niet nodig hij en steijn wisten het wel beter. Er staat een peperdure selectie wat voor geen meter draait. Geld is over de balk gesmeten en wij zitten met de gebakken peren. Met dank aan de haagse blaaskaak Manders.

26    
Scheids!

Ontslagprocedure MS al opgestart?
Op slechter voetbal kunnen we toch niet meer rekenen hoop ik?
Maurice, trek je conclusies en houd de eer aan jezelf!
Als je écht van deze club en haar supporters houd, stap je nú nog op, want krediet bouw je toch niet meer op!

38    
Scheids!

Spelers als de Rooij zijn niet slecht! Zelfs Ronaldo en Messi worden door Steijn opgeleid als 4e klas zondagamateurs!

45    
Frits

Inside information:

Ook onze Ton gelooft niet dat het met M.S. nog goed komt.

Hij overweegt maatregelen aan het slot van de competitie!

Zucht! Eindelijk! Hup Ton!

11    
Barry

Haye, direct verantwoordelijk voor 2 tegendoelpunten, kan toch nooit hoger scoren dan Malone gisteren...

188    
M

Als we massaal duimpjes omhoog doen en we halen de 500 duimpjes, dan krijgen we mss het voor elkaar dat Maurice Steijn met de nacompetitie niet meer op de bank zit bij NAC en op non-actief word gezet.

Dus wie is voor Maurice Steijn weg voor de nacompetitie begint? Duimpjes omhoog aub

27    
BREDA 1965

Nou kan ik hier niet praten voor iedereen van mijn generatie,(en die generatie daarvoor),maar ik had dit seizoen wel eens mee willen maken aan de beatrixstraat.Men zeurt hier altijd over de negatieve internetreageerders,nou geloof me, steijn had in die tijd kunnen vluchten..dan zeg ik maar niet wat er zou kunnen gebeuren met debiel immers,,die weet echt niet wat hij zegt.Ik moet me blauw werken om een seizoen NAC (niet)mee te mogen maken, dan krijg je wedstrijden te zien die echt nergens over gaan.Als je er dan wat van zegt..zijn ze op hun teentjes getrapt.Ik hoop niet dat ik immers of steijn ergens tegenkom,want ik trap ze genadeloos BREDA uit...

10    
Bert

Van Hooijdonk krijgt geen enkele bal en toch menen de “ kenners “ hier hem met een 3,5 te moeten “ belonen.
Kijk godverdorie eens verder dan je neus lang is, die gast heeft zich kapot gewerkt maar van Haye, de Rooij en zéker van de almachtige hoogheid Elalouchi krijg je geen bal.
De middenvelders sluiten niet aan en er ligt een gat waar een vliegtuig makkelijk kan landen.
Iemand ook al eens opgevallen dat Fiorini met zijn rare loopje géën snelheid en conditie heeft constant zonder man loopt en nooit overneemt maar als je de cijfers hier ziet dan is het een toppertje.
Echt te maf voor woorden.
Ben het ook eens met Barry die Haye is een lamlendeling en staat aan de basis van veel tegengoals door bal verspelen niet dekken of overnemen en alles op halve kracht doen.
Ik lees hier net over vroeger, maar nog niet zo heel lang geleden zou dit spelers als John Smit, Jack Koumans, Hans v d Dungen , Lokhoff, van Buren, De Schepper of de Haan niet overkomen.
Die zijn overigens nooit en door niemand en zéker niet op eigen veld weggespeeld.
Die speelden namelijk voetbal.

16    
Matc

Komt het vandaag al op de BSIDERATS of wordt het m9rgen pas bekend gemaakt?

40    
Wolfmanjack

Malone krijgt overal de schuld van. Zielig. Ten eerste stelt Steijn hem op. Ten tweede waren er een aantal veel slechter. Zoals onze echte Naccer el Al. De man die alleen voor zichzelf speelt.

-9    
Nummer 14

Deze cijfers komen niet overeen met de werkelijkheid en zegt meer iets over het functioneren van de “supporters “

-21    
SCH1912

Tuurlijk jongens! Ontslaan die trainer! we hebben zo wel weer een ander en een hoop geld weggegooid geld!
Volgend jaar jaar spelen we nog steeds niet op het niveau van guardiola dus dan kan er weer een trainer uit. Ohja en dan ligt het aan lokhoff en kan er weer een clubicoon weg

Welkom bij de gedachtegang van de gemiddelde nac supporter!

8    
willem 4,5

Dat het slecht was dat weten we , de 1,9 voor Steijn is 0,9 te veel, vroeger kreeg je op school een1 voor de moeite als je er niets van gemaakt had. Hetzelfde is nu het geval, verliezen kan altijd, maar de manier waarop is te triest voor woorden. NAC speelt al maanden zonder écht plan, niemand weet wat ie moet doen en de meeste spelers lopen maar wat aan te kloten. Lange ballen geven die NOOIT aankomen, in de korte ruimte ballen verspelen, terugspelen naar het middenveld als je bijna in de 16 staat. Ik heb ook gevoetbald, op een veel lager niveau uiteraard, maar wat ik hier elke week zie is ongelooflijk. Mijn trainers hadden meer visie dan Steijn, wat is er met die man aan de hand? Het is hierboven ook al gezegd, iedereen weet dat dat Steijn eruit vliegt, alleen wanneer dat is de vraag. Hem laten zitten tot na de play offs en daarna opnieuw beginnen, voor de zoveelste keer.
p.s Ze hebben het geluk dat de wedstrijden op dit moment zonder publiek zijn, had dit wel eens willen zien gebeuren in een vol stadion, zouden ze dan ook zo reageren net zoals Lex 'wat kan mij het allemaal schelen' Immers

2    
willem 4,5

Dat het slecht was dat weten we , de 1,9 voor Steijn is 0,9 te veel, vroeger kreeg je op school een1 voor de moeite als je er niets van gemaakt had. Hetzelfde is nu het geval, verliezen kan altijd, maar de manier waarop is te triest voor woorden. NAC speelt al maanden zonder écht plan, niemand weet wat ie moet doen en de meeste spelers lopen maar wat aan te kloten. Lange ballen geven die NOOIT aankomen, in de korte ruimte ballen verspelen, terugspelen naar het middenveld als je bijna in de 16 staat. Ik heb ook gevoetbald, op een veel lager niveau uiteraard, maar wat ik hier elke week zie is ongelooflijk. Mijn trainers hadden meer visie dan Steijn, wat is er met die man aan de hand? Het is hierboven ook al gezegd, iedereen weet dat dat Steijn eruit vliegt, alleen wanneer dat is de vraag. Hem laten zitten tot na de play offs en daarna opnieuw beginnen, voor de zoveelste keer.
p.s Ze hebben het geluk dat de wedstrijden op dit moment zonder publiek zijn, had dit wel eens willen zien gebeuren in een vol stadion, zouden ze dan ook zo reageren net zoals Lex 'wat kan mij het allemaal schelen' Immers

10    
DunErwt

Kan mn boze emotie wel gaan ventileren maar dat veranderd niks.
Het begint nu echt pijn te doen.
Niet promoveren ok had ik beter kunnen behappen als ik strijd, passie, bikkelen, vechten en strijdend had gezien. Je iig trots kan zijn op het NAC dna wat we te zien kregen.
Maar dit seizoen was nog slapper, matter dan de seizoenen daarvoor. En dat doet pijn. Pijn dat er niet word geleerd van de seizoenen daarvoor.
Dan heb ik het niet over spelers/trainer maar wat daarboven zit. Die controle moeten uitvoeren. Had na tijdperk Smullie wel meer verwacht daarvan.

19    
Kipiani

Het probleem is echt Mounir. Waarschijnlijk onze beste voetballer maar ook de minste teamplayer, collega en gunner. Dit Steijn zijn grote probleem. De beste speler er naast ? Ik denk dat het de sfeer, de chemie en de drive in het team aanmerkelijk zal verbeteren. De reden dat men er niet voor gaat, stroef speelt en gelaten overkomt zou weleens in dat ene poppetje kunnen zitten.
Als je echt een team bent en voor elkaar gaat laat je als teamgenoot Sidney bijvoorbeeld die penalty nemen lijkt mij.

18    
Gman

Wat ik op twitter ook al ergens aangaf.. 2e goal: Malone staat uit positie, daardoor moet Haye doorrennen naar centraal achter om de spits over te nemen. De bal gaat naar Haye zijn directe speler (middenvelder) die uiteraard helemaal vrij staat daardoor en scoort.. Mr. Malone had misschien 33/36 passes goed, maar daar waren er maar max. 2 van naar voren. De rest allemaal naar achteren of in de breedte. Die man die brengt he-le-maal niks en kost je gewoon punten!!

Maar wie NAC het meeste punten kost is inmiddels toch echt Steijn. Heeft de selectie samengesteld en krijgt de mannen niet aan de praat. Van vleugelspelers wordt verwacht dat ze meeverdedigen en daarna ff +60 meter overbruggen in de counter. Nou moet ik zeggen dat de balbehandeling en het overzicht van Kai de Rooij echt waardeloos is, net als meneer hete bitterbal Venema. Maar die gasten zijn ook niet te benijden in zo'n verdedigend systeem zonder enige creativiteit en diepgang.

Enige reden waardoor we vorig jaar 2e seizoenshelft begonnen te scoren was: Diepgang! En wel door Arno Verschueren. Niet door de buitenspelers, maar door een centrale middenvelder. Er is geen type arno verschueren teruggehaald die die meters kan belopen en diepte creëert.. en dus staat iedereen stil en kan je de bal nergens kwijt. Conclusie: SLECHT ingekocht en de opstelling die nu gehanteerd wordt: KLOPT NIET. Je hebt niet de spelers om dit systeem te spelen. Omgooien en rap een beetje. Niet promoveren is godver geen optie! Wij zijn NAC. Het is al een schande dat we in de KKD zitten, maar op deze manier blijven we nog een paar jaar hangen. Maurice Steijn moet echt de boel om gaan gooien en van zijn waanidee af dat het team het wel redelijk doet op dit moment.

8    
P

Het "CeesLok" scenario duikt op bij NAC, trainer vlak voor einde competitie op straat en dan vervolgens via nacompetitie promoveren !!

5    
fvf6

Deze hele week maar trainen op afwerken en afjagen en voorzetten geven .
de ballen op doel gingen niet een klein beetje over of naast de voorzetten waren voor 90% te laag , en spelers waren over heel het veld te laat .Er zit geen lijn geen idee geen snelheid kortom gezegd er zit helemaal niets in het spel van ons NAC . Gisteren waren en ik noem niet graag namen maar doe het toch Haye ,Immers, El Allouchi ,van Hooydonk ,Schouten, Malone, Fiorini en niet te vergeten de Rooij ver onder de maat .Die de Rooij kan het toch niet verleerd zijn , waar ligt dat in godsnaam aan dat die jongen zo zwak presteert , wordt hij verkeerd gebruikt of laten ze hem maar wat doen. ga eens een week oefenen met die jongen op een bal aannemen en een pass over 5 meter geven want hij lijkt wel een pupil geworden die helemaal geen balgevoel heeft , en hij is dat niet alleen er lopen er meer die geen pepernoot raken.

14    
Tico

Ik doe het niet meer, ik wil het niet meer,Ik stem niet meer, sinds gisteren is de moed me in de schoenzolen gezakt. Ik heb lang geprobeerd om positief te blijven maar het lukt me gewoon niet meer.
Ik vraag me af hoe dit elftal (actuele spelers van NAC nu) onder Stijn Vreven of Hyballa hadden gepresteerd . Zou het dan beter zijn of ook hetzelfde als nu.

14    
Martinus

Het exacte probleem is het verschil tussen de cijfers hierboven en de cijfers die Steijn ze zou geven. Het elftal hoeft niet beter, omdat de trainer dit als voldoende ziet.

21    
Mikesneu

Ik verleng mijn seizoenkaart om de afkoopsom van de trainer te betalen

16    
Scheppioni

Wakker worden NAC !!! Of moeten we ook nog door mvv van de mat gespeeld worden ????

18    
Atleet

Ben altijd positief geweest maar dit slaat alles hoor!

Dus ik geef mezelf een 10 omdat ik weer voor de zoveelste x de hele wedstrijd heb zitten kijken

-5    
YLLWBLCK

Maar als we allemaal eens eerlijk zouden zijn... we zijn een kkd club met een kkd ploeg. We staan in de subtop van de kkd en hebben dus spelers én een trainer die passen bij een kkd club.
We doen wel allemaal of dit tijdelijk is en we eigenlijk een ED club zijn maar dat vinden we alleen in Breda.
Spelers en trainer kunnen niet beter en zullen zeker geen motivatie halen uit de achterban die van alles mag vinden en zeggen en dat ook doet. Maar als een speler zo terug reageert is het hek van de dam. Immers heeft gelijk. Veeg je kont met de situatie en alle meningen af. We zijn kkd en voor een kkd doen we het best goed eigenlijk.
Ik gok op 20 minnetjes maar dat bevedtigt mijn mening over deze trouwen kld aanhang alleen maar

6    
Fan uit Zevenbergen

NAC 2 heeft wel gewonnen van Roda jc 2 -0

-15    
Dos

En ja hoor, Mounir moet het weer ontgelden.
Ja, hij speelde belabberd, net zoals iedereen, maar hij verdient veel meer krediet.

4    
Baosje

Iedereen een 1 voor het vaststellen van de veters..
Steijn een 1 om dat we geen 0 kunnen geven

Héél snel afscheid van nemen en Vreven terughalen

6    
Faant

Welke trainer is op dit moment geschikt voor NAC?? De afgelopen 10-15 jaar hebben we trainers gehad die iedereen destijds wou hebben (oa vd Gaag en ook Maurice Steijn) maar als ze bij NAC zijn kunnen ze ineens niets meer. Vreven en Hyballa zijn weggestuurd en komen echt niet terug.

19    
Baosje

@faant

Ik kan er met gemak 2 opnoemen

Vreven en Hyballa

8    
Tip

Hoi. Ik zou eigenlijk dat punten geven even laten voor wat het is. Op dit moment valt iedereen door de mand omdat er geen mm systeem in zit.
Verdomme als Steijn en Lokhoff nu eens samen een paar keer per week een tas koffie drinken en eens alles; de trainingen, statistieken , tactiek en opstelling doorpraten dan moet er toch iets uitrollen zodat het beter functioneert. ik zou stik blij zijn als ik van zo'n vent advies kon krijgen. Zo heeft Steijn toch ook geen leven. Het zijn toch geen kleine kinderen. Aan de slag voor de nacompetitie.

21    
Badeend

Tip - ik heb niet het idee dat Steijn daar écht open voor staat. Het hele seizoen geeft hij al in woord en gebaar aan dat hij er is om zijn eigen zin door te drijven, en niet voor iets anders. En alles waar hij kritiek over krijgt, of die nu terecht is of niet, doet hij af met lulkoek dat het "prima stond", "we natuurlijk niet de ideale voorbereiding hebben gehad want corona/blessures/druk programma/willekeurig ander excuus" óf hij zegt dat het niet waar is of loopt weg.

Deze man is ongeschikt.

6    
Mick j

Als je voor de kat zijn kul het contract
van Kali respecteert koop je het contract van Kees v Wonderen maar af
lopend tot 2022.
En niet wachten of er 4 keer over zeuren met diegene die er geen verstand van hebben bv de RVC

6    
Remazu

Heel simpel.

Snel Steijn en Penders omwisselen.

Opgelost en kost niks.

14    
Kisku

Mounir meer krediet waar is dat op gebaseerd op 300 vrij trappen 170 hoekschoppen en 5 penaltys,die is helemaal niks geen team player door hem altijd druk en spelers die slechter worden,en er zijn er meer dat is zeker

3    
Dutchbird

Haal Willem Weijs maar snel terug uit Tilburg.

7    
Pjotr

Vonden jullie het allemaal dan zo slecht gisteren ?

20    
Robbie

Met verve en veel doorzettingsvermogen en geniale tactische ingevingen is Steijn het uiteindelijk gelukt om het plezier, de saamhorigheid en vertrouwen bij de voetballers (en supporters) te slopen. De wijze waaropn is bewonderenswaardig. Nog imposanter is die stalen plaat, die gigantische muur voor het hoofd van deze man. Ik begin ook daar met verbazing en verwondering naar te staren.

Maar ik heb nu besloten om dat alles achter me te laten. Nog een paar wedstrijden en de nacompetitie. Ik ga de spelers, de club 100% ondersteunen, zal geen onvertogen woord uitslaan en er vol voor gaan. De negativiteit gooi ik overboord. De frustratie over de trainer ook. Hij is er, zit er. Niets aan te doen. Het enige wat misschien kan gebeuren is een wonder. En dat ga ik proberen af te roepen door in wonderen en sprookjes te gaan geloven. Sprookjes bestaan, wonderen ook! Hup NAC!

7    
nb

Cijfer voor Steijn spreekt voor zich, ik zeg wegwezen met die man die alles in zich heeft waar wij een hekel aan hebben.

Zelfs Cees Lok was naar mijn inziens echt nog een stuk beter.
Met een vol stadion was er al lang afscheid genomen maar omdat het nu rustig is in het stadion kan Manders het uitstellen. 1000% zeker dat hij tegen Steijn heeft gezegd dat hij nu komend weekend echt verandering moet gaan zien omdat ook hij anders Steijn niet meer kan redden.

Overigens hoop ik van harte dat we niet promoveren en echt van 0 af aan gaan beginnen. Liever met eigen jeugd 10e dan met deze prullaria 5e.

9    
Korneev

Met deze MOTM veeg ik m'n reet af...

12    
NVT

Tot op heden nog geen positief opbouwende tweet van meneer Manders mogen lezen na de wedstrijd. We wachten in spanning af op welke manier hij de supporters dit keer wil paaien met niets zeggende berichten.

9    
Ernie

Adilehou, Immers en Kortsmit een voldoende rest zwaar onvoldoende. Met als dieptepunt Sydney van Hooijdonk. Krijg je een kans speel je zo slecht. Wat een beperkte speler is dat zeg. Slechte motoriek, houterig en niet balvast.

14    
Ric

Kijk zo’n Jack de gier eens met Den Bosch...wat nou respect voor een tegenstander.
Hoppa gewoon eigen kracht en rammelen maar. Scoren aan de lopende band. Man man man wat zou ik graag eens een trainer zien die ook gewoon eens volle bak ging en voor doelpuntenspektakel zou zorgen.

Ga eens jonge talentvolle spelers scouten in deze divisie man. Er lopen er voldoende rond. Haal een spits met potentie en transferwaarde.
Ow nee, wij hebben Ralf gehaald om op
Snelheid op de counter te spelen.
Ik weet dat dit laatste bij veel mensen in t verkeerde keelgat schiet. Maar kom op man. Zorg eens dat er spelers zijn waar nog op verdiend kan worden of waar je mee door kunt groeien.

13    
Scheppioni

V Gangelen is de realiteit ook kwijt, zegt net over vvv, je zou dalik in deze negatieve spiraal tegen NAC moeten, dan ...... ja wa dan onder steijn ??? Dat zou vvv's redding zijn v gangelen sufferd 🤔

-2    
Nr. 20

@scheppioni. Je mening over Steijn is helder maar wie moet er dan (ook betaalbaar) voor de groep staan en blijf je wel achter staan als resultaten tegenvallen? We horen het graag van je!

7    
Guuske

Wat is wijsheid? Steijn heeft geen toekomst meer bij Nac, durft Manders dit aan of vertrekt hij ook met de staart tussen de benen? En laat hij Nac in smeulende puinhopen achter. Daar hebben verschillende mensen bij aanvang voor gewaarschuwd... de plannen van Manders vind ik positief. De positie van Steijn in mijn ogen onhoudbaar. Weer een andere trainer op zadelen met een selectie die door anderen is samengesteld? Kost weer 2 jaar...

8    
NAC-FCSP

Wat is er toch met Maurice Steijn aan de hand.
Toen hij nog trainer was bij Venlo was hij een goede trainer , daar teren ze nu er nog op.
Eindigde in 2017 1e in de eerste divisie en promoveerde toen moeiteloos naar het hoogste niveau!
En ging daarmee de geschiedenis in met een record aantal doelpunten.
12    
Theoden King

Ik zie eerlijk gezegd nek en eventueel de palingen ons nog wel inhalen. Eindstand met NAC op de 7e plek dus.

Terechte plaats gezien het spel. Ongekende schande gezien het budget en de selectie.

1    
Bruske

Ben zeker van mening dat onze steijn niet geschikt is voor ons NAC. Maar dan zou ook manders moeten vertrekken die al die nieuwe spelers heeft gehaald..

Maar zo gaat het elk sezoen. Trainer er maar weer uit...

Wat gaat dat wel weer niet kosten??

Ik heb het opgegeven

5    
Barbapapa

Het hele seizoen veranderd de opstelling wekelijks omdat we ons aanpassen aan de tegenstander. Maar als je goed bent speel je je spel en moet de tegenstander zich aan jou aanpassen.
Steijn kies ajb een opstelling en 16 man. Zo gaan we richting de play-offs spelen. Zorg dat een middenvelder als hij speelt op het middenveld staat en niet CV. We wisselen alleen een poppetje in geval van blessure of als je iets moet forceren. Zorg dat spelers weten waar ze aan toe zijn. Pas je niet meer aan maar werk aan iets herkenbaars!

7    
Scheppioni

@ Nr20
Wat ik al eerder antwoordde in een post op deze vraag van je ! Het goedkoopste is nu dat je Visser/de Graaf het laten doen, die tweede helft toen steijn niet op de bank zat was het een prima opstelling en prima herkenbaar NAC !!!!

-10    
YLLWBLCK

Wel grappig.... alle trainers deden het goed voor ze kwamen en doen het weer aardig als ze na nac weer ergens verder gaan.... maar de trainers zijn nac-onwaardig want met dit publiek, ons budget en deze club, blablabla. Gewoon een zieke club zijn we geworden inclusief aanhang

0    
Barry

@gman,

Malone stond bij zijn tegenstander. Haye had niet als kip zonder kop terug moeten rennen zonder op zijn man te letten.

7    
Scheppioni

Dat is nou Barry het ontbreken van onderlinge chemie, daar is maar 1 iemand verantwoordelijk voor !! Dit is dus na 35 wedstrijden alleen maar afgenomen, dan is het bij ieder andere club duidelijk, helaas nog nie bij ons NAC !?!

-15    
Ome Cor

De cijfers....
Het is een uiting van onvrede over de wedstrijd, wat terecht is, maar die onvrede is onder het live verslag en de interviews ook al gespuid. Hoeveel topics wil je maken met dezelfde reacties ?

Wel mooi om te zien hoe belangrijk iedereen het geven van zijn (haar?) punten vindt. De wereld kan niet zonder !

Zeker wanneer mensen het punt mede bepalen door een uitspraak in een interview na de wedstrijd. Hahaha.
Misschien moet er een optie komen om cijfers onder 0 te geven.

En een interview met Lokhoff, hier al weggezet als de man met een plan (Ton de verlosser ?), waarin hij reageert op de cijfers van de aanhang. En wat hij er mee gaat doen.

5    
Scheppioni

Ja typisch cor weer, zegt iets maar eigenlijk ook weer weinig, mag hopen dat men bij NAC gauw ingrijpt, via play offs steeds maar 1 wedstrijd is zeker mogelijk maar never met steijn, steijn nog geen 1 voor de moeite !

-1    
Dun Diëe

Yellowblack heeft een punt. Het is bijna onmogelijk om bij onze club te presteren. Er wordt terecht geklaagd over het afbraakvoetbal van Steijn, maar we moeten niet uit het oog verliezen dat we een afbraakclub voor trainers zijn.

9    
Karel

Ik ben benieuwd of onze Ton de functie van TD waar kan maken en knopen kan doorhakken....

-13    
Spongebob

Jullie zijn echt zieke supporters hoor!!

Gelukkig van de 19000 supporters komt maar een klein deel op deze site want de rest weet wel beter!!!!

7    
Kisku

Ja spong bob wij zijn negatief die reageren .de andere 18990 suporters vinden dat we de sterren van de hemel.spelen en een top trainer hebben ,dat geloof ik ook wel ja

7    
Rinie

Wat mij het meeste irriteert is de instelling van de spelers.
Er zijn er maar weinig die een duel kunnen of durven aangaan. Je komt met 2-1 achter en dan heb je nog 25 minuten om de [email protected]en uit je broek te voetballen en er wordt werkelijk geen een kans gecreeerd. Kijk een naar de Graafschap, die gaan door tot de laatste minuut als ze met twee een achter staan en komen dan nog gelijk.

Je kunt beter met 3 of 4-1 verliezen en inzet getoond hebben dan zoals afgelopen vrijdag.

5    
Johan

Helaas, maar Steijn zal echt niet ontslagen worden door zn boezemvriend. Tevens hebben Malone en Immers een flinke vinger in de pap bij Manders en Steijn. Dik salaris, tekengeld en speel garantie. Dus Steijn zal gewoon aan mogen blijven prullen. Tis wachten tot de beerput open gaat en naar buiten komt wat voor ellende Manders er van heeft gemaakt, das vliegen die Haagse blaaskaken eruit helaas.

4    
Leo

Interview van dijkhuizen na de wedstrijd
We konden makkelijk combineren van kant na kant spelen , tussen de linies voetballen het ging ons makkelijk af


Hij geeft aan waar Nac op moet trainen
Maar die gaan liever klaverjassen in Zundert want dan voelen ze zich het prettigst Tjaa

Laad alle berichten na dit bericht in