Wij gaan niet opzij

Informatie kaartverkoop play-offs tegen Emmen

VamosNAC

Na het gewonnen tweeluik met MVV staan komende woensdag en zaterdag de halve finales van de play-offs op het programma. NAC heeft inmiddels de informatie gedeeld betreffende de kaartverkoop voor deze twee wedstrijden. NAC begint komende woensdag met een thuiswedstrijd om 18.45; de return zal zaterdag drie juni afgetrapt worden om 20.00. Uiteraard zou het prachtig zijn als NAC gesteund gaat worden door een uitverkocht Rat Verlegh stadion en een vol uitvak.

Voor de thuiswedstrijd staan de kaarten voor de seizoenkaarthouders reeds gereserveerd tot komende dinsdag 30 mei, 12.00. Dit geldt ook voor de Club van 1912. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen. Kaarten voor de Club van 1912 kosten10 euro; seizoenkaarthouders betalen 15 euro (korte zijdes) of 17,50 (euro).Daarnaast bestaat voor hen de mogelijkheid om kaarten bij te kopen.

Clubkaarthouders kunnen vanaf vandaag 15.00 een kaart aanschaffen; de vrij verkoop start morgen om 12.00. Kaarten voor de korte en lange zijdes kosten respectievelijk 25 of 30 euro. Dit geldt ook voor de extra kaarten die worden gekocht door de seizoenkaarthouders en leden van de Club van 1912.

In de Oude Meerdijk is plaats voor 375 uitsupporters. Er zijn 127 autocombi-kaarten beschikbaar; de rest van de kaarten zijn buscombi-kaarten. Het busvervoer is in handen van de supportersvereniging, alleen leden van de supportersvereniging kunnen hier kaarten bestellen. Komende maandag om 12.00 begint de kaartverkoop voor de Uitkaart+ houders. Zij hebben drie uur voorrang op leden van de Club van 1912. Vanaf 30 mei 12.00 zullen de seizoenkaart- en clubcardhouders de mogelijkheid hebben om kaarten aan te schaffen, indien deze nog beschikbaar zijn.

De servicedesk zal ivm de korte aanlooptijd vandaag en morgen geopend zijn van 12.00 tot 17.00. Alle verdere informatie is te vinden op www.nactickets.nl. Indien NAC het voor elkaar krijgt Emmen te verslaan over de komende twee wedstrijden zullen we de degens gaan kruizen met de winnaar van de andere halve finale; deze zal worden gespeeld tussen VVV Venlo en Almere City FC.

Bron:
B-Side Rats, NAC Breda
47 Reacties
97   7  
Pietje Saaman

@crew bsiderats

Willen jullie er NAC op attenderen dat die schijt trommels van Emmen fijn buiten het stadion blijven?
Wij gedragen ons keurig laatste weken in eigen stadion dan zou het chique zijn vanuit NAC richting eigen supporters dat die trommels lekker buiten blijven.

57   9  
Scheppioni

Diegene die niet gaan graag afmelden !! Er willen er hier zelfs verschillende mee !💛🖤⚽️

17   20  
Basvz

Nou dit word einde play offs
Joey Kooij is scheidsrechter

24   7  
Scheppioni

Idd kooij is een galbak, dus zorgen dat er geen toeval van nadeel voor ons NAC kan ontstaan !!💪💛🖤

10   12  
Adnac

De VAR is Martens, ook geen favoriet van NAC

42   22  
Ernie

Onbegrijpelijk de mensen die zich gelijk weer gaan indekken, om vooraf al over de scheids te beginnen. Flikker toch op, gewoon goed voetballen en de wedstrijd winnen.

37   3  
Naccet

Lag het aan mij of konden er gister nog makkelijk 50 tot 75 man bij in het uitvak?

32   2  
Bp

Keessie Luijckx zegt het ook op espn.
Nac heeft "beesten" middenveld met Garbett, Banzuzi, Vet en Agougil. Emmen gaat het lastig krijgen in Breda.

2   1  
Horzel

Weet iemand waarom er geen tickets te bestellen zijn dit moment?
Ik zit al vanaf 15:00uur te wachten.. Maar de verkoop is nog steeds niet geopend voor clubcardhouders?

18   0  
Pietje Saaman

Zorgen dat je thuis het verschil maakt en met 2 doelpunten verschil de uitwedstrijd lekker op de counter kan spelen.
Dan VVV winnen van Almere en spelen we de finale eerst uit en dan thuis

27   0  
Peter

Ik heb een 2017 vermoeden. Onverwacht promoveren. Dan kan Peter Maas aan de bak .

HUP NAC

12   2  
1 van de 2

Vreemd, b side uitverkocht, heb mn eigen plek niet kunnen kopen. Vreemd

8   1  
Bp

Kees Luijckx kijkt uit naar de rentree van Elías Már Ómarsson in de basis van NAC Breda. De IJslander moest het heenduel in de Keuken Kampioen Play-Offs met MVV Maastricht (1-0) dinsdag aan zich voorbij laten gaan vanwege een lichte knieblessure. Hij is zaterdagavond echter fit genoeg om te starten tijdens de return in de Geusselt. Luijckx zag Ómarsson de dag ervoor op de afsluitende training enkele fraaie acties maken

was thuis en dacht: verdomme, joh. NAC traint vandaag (vrijdag, red.) gewoon in Zundert bij een amateurclub die op een kunstgrasveld speelt.", zegt Luijckx tijdens de voorbeschouwing op de return tussen MVV en NAC. "Ik ging even kijken, dat is altijd interessant. Ik heb natuurlijk extra op Ómarsson gelet. Het is heel makkelijk om te zeggen dat hij het verschil kan maken tijdens de return tegen MVV, maar dat is ook echt bij hem. Hij speelt heel direct, zijn aannames zijn altijd naar voren toe. Wat mij gisteren opviel is dat hij alles met links deed, want hij is geblesseerd aan zijn rechterknie."

Luijckx genoot op de training van de aanvaller van NAC. "Ómarsson deed gekke dingen met zijn links, maar echt hele goede gekke dingen. Hij kreeg een bal bij de tweede paal en à la Marco van Basten joeg hij de bal tegen de kruising. Ik zat te kijken met Peter Maas, de technisch directeur van NAC, en we keken elkaar aan, zo van: 'Wat gebeurt hier dan?', die bal was echt ongelofelijk. Ómarsson kan geweldige dingen doen. Soms verliest hij ook heel eenvoudig de bal, maar dat heeft te maken met het risico dat hij in zijn spel legt."

"Het is grappig, want zijn focus gaat op zijn linkerbeen liggen omdat hij met zijn rechterbeen misschien toch niet voluit kan schieten", vervolgt Luijckx. Daar word je linkerbeen automatisch beter van. Dat heeft te maken met focus. Je denkt: dit is het enige been waar ik mee kan scoren, bewijs van spreken." Ómarsson werd eerder deze maand uitgeroepen tot beste speler van de vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller kwam in de winterstop over van de Ligue 2-club Nîmes Olympique. Na een enigszins stroeve start in Breda was hij in de laatste tien duels goed voor negen goals.

15   0  
Buddha

@1 van de 2

Er staat Uitverkocht omdat die kaarten gereserveerd staan voor seizoenkaarthouders. Als het goed is kan jij wel gewoon je eigen plek terugkopen

5   13  
Scheppioni

@ pietje saaman
Ik zie het ook wel een flater worden woensdag om het dan in emmen weer compleet te verassen.....ik bedoel woensdag zo'n 1-2 om vervolgens 0-3 in emmen, zou typisch NAC zijn 😊

4   2  
Bp

Waar staat dat dat Kooij moet fluiten, volgens mij nnb

1   8  
Pietje Saaman

Ik zie dat Zivkovic net heel heeft gekregen maar kan niet ontdekken hoeveel hee
Kaarten hij al had en dus mogelijk geschorst is

5   1  
1 van de 2

Thanks Budda,

Kaartje is binnen

3   7  
Scheppioni

Alleen rode kaarten tellen mee Piet !

5   1  
DenTinus

Kaartje weer in the pocket. Op naar een volle bak woensdag.

8   32  
Toontje

Emmen net gezien.....schat onze kansen heel laag in.

26   3  
Ray

NAC moet gewoon van dit Emmen winnen over 2 wedstrijden.
NAC is in alles een veel grotere club natuurlijk en Emmen heeft dit jaar maar 6 wedstrijden gewonnen dus geen gezeur pakken dat Emmen

10   4  
Henk

@Toontje
Dat zei je de vorige keer tegen Emmen ook, en je had het nu ook gezegd als ze met 3-0 hadden gewonnen of verloren.

18   7  
The Cosmic Gate

Kooij als scheids .....nou we treffen het weer wel ....

Wat een flapdrol is dit

11   5  
John

Ongelofelijk Joey Kooij ….hoop dat KNVB nog tot inkeer komt.

20   6  
bier en friet

Over Joey Kooij
Emmen speelde de meeste wedstrijden onder zijn leiding. 15 wedstrijden, 5 winst emmen, 6 gelijk, 4 verloren. 20 keer heeft een Emmen-speler geel gekregen, 0 keer rood en ze ontvingen ook 3 pentalty's

NAC speelde 9 keer onder zijn leiding. 2 keer gewonnen, 1 gelijk, 6 verloren. NAC-spelers ontvingen 17 gele kaarten, 2x een 2e gele kaart en 1 keer direct rood en NAC ontving 0 penalty's van Kooij.

https://www.transfermarkt.nl/joey-kooij/bilanz/schiedsrichter/11102

23   9  
Tip

In een dergelijke wedstrijd kan de scheids de doorslag geven als het een thriller wordt. Dus ik ben met Kooy niet blij gezien het verleden. Maar laten we er vanuit gaan dat Kooy het licht heeft gezien. Luijckx heeft helemaal gelijk betreffende Omar. Hij is momenteel de grote kartrekker en Banzuzi zit eraan te komen. Na wat ik gisteren tegen mvv zag , 1-4 was echt heel goed, geef ik NAC een kans tegen Emmen. Wij gewoon voluit supporteren en we zien wel waar het schip aanmeert. Liefst uiteindelijk een veilige haven in de ere. PS. Ik vond de supporters van mvv sportief.

12   6  
bier en friet

Kleine aanvulling op de statistieken van Kooij...

Je zou verwachten dat een team dat vooral linkerrijtje speelt vaker wint, vaker penalties mee krijgt en minder vaak kaarten krijgt dan een team dat rechterrijtje speelt.

In het tijdperk Kooij speelde NAC vooral linkerrijtje kkd. Emmen speelde ongeveer de helft linkerrijtje kkd en de helft rechterrijtje ere.

Zonder beschuldigingen kun je dus met cijfers zeggen dat de resultaten onder zijn leiding bij zowel Emmen (positiever) als NAC (negatiever) afwijken van wat je zou verwachten.

8   11  
John

Nog een grote aanvulling. Op basis van de statistieken fluit Joey Kooij bovengemiddeld een wedstrijd van Emmen. Emmen heeft een abonnement op Joey Kooij. Onbegrijpelijk dat hij weer Emmen mag fluiten…..die geeft woensdag weer een penalty.

97   7  
Pietje Saaman

@crew bsiderats

Willen jullie er NAC op attenderen dat die schijt trommels van Emmen fijn buiten het stadion blijven?
Wij gedragen ons keurig laatste weken in eigen stadion dan zou het chique zijn vanuit NAC richting eigen supporters dat die trommels lekker buiten blijven.

43   7  
Eastwood

Als we dan toch bezig zijn, is het een idee om op alle fan pagina’s aan te halen om woensdag in geel naar de wedstrijd te komen? Hoe legendarisch zou het eruit zien als we het fel gele uitvak van gisteren kunnen doortrekken naar ons hele stadion!

5   1  
Jappio

Weet iemand of er morgen (maandag) gewoon in Zundert wordt getraind?

8   13  
Scheppioni

Wel gezien dat emmen rood had moeten hebben maar ja dat kennen we onderhand wel van het corrupte scheids korps !🤨

13   2  
Ivo

Ik denk dat Emmen de favoriet is, maar de druk ook meer zal voelen. Spelen om te winnen is makkelijker dan spelen tegen degradatie. Emmen zit niet bepaald in een lekkere flow. Maar NAC mist dan weer spelers door schorsingen en heeft wat spelers die niet fit of in vorm zijn. De basis is heel smal bij NAC, ondanks dat we zo veel spelers hebben.

Almere en VVV zijn allebei wisselvallige ploegen. VVV moet het net als NAC wat meer hebben van het collectief. Almere leunt meer op een paar spelers die het verschil maken. Beiden moeten we kunnen hebben, als we met discipline spelen.

4   10  
Scheppioni

Ik denk steeds meer Ivo dat het ons NAC makkelijker afgaat in emmen dan thuis, NAC en het spel maken gaat toch nog vaak stroperig, je ziet het ook bij mvv en ook maand geleden in almere wanneer de thuisploeg het spel wil maken dat dan ons NAC heel degelijk en volwassener is op een paar domme kaarten, ook zijn de twee geschorste zijn terug, dus bij een gelijkspel woensdag zijn we zeker nog niet kansloos ! Het wordt echt geen 3 of 4-0 woensdag !💛🖤

9   4  
Ivo

@Scheppioni
Je ziet tegen MVV, zowel bij MVV als bij NAC, wat persoonlijke fouten doen met een wedstrijd. MVV gaf het heel makkelijk weg. Een paar foutjes en het was voorbij. Dat kan - en is - NAC ook overkomen. De wedstrijden tegen Heracles en Telstar zijn nog vers.

Als één speler verzaakt of een foutje maakt ligt ie er in. Als we moeten gaan ballen met een Staring, Velthuis of Besselink in de basis zie ik het somber in. Zeker als de onzekere keeper de wedstrijd slecht start. Dan kan je woensdag zo maar tegen een 0-3 of 1-4 aanlopen, en dan is het over.

Ik ben er niet gerust op. Als we woensdag langzaam vertrouwen tanken in de wedstrijd, en de eerste tegenstootjes van Emmen goed pareren, dan kan het wel wat worden.

15   2  
Peter Maas is een baas

@ivo

Staring is gigantisch uit vorm.

Maar je moet het toch eens zijn dat die jongen gewoon heel veel potentie heeft? Hij was in de 1ste 10 wedstrijden met kop en schouders de baas op het middenveld.

Het is zijn 1ste half jaar als volwaardig prof. Zijn 1ste avontuur buiten zijn vertrouwde omgeving. Die jongen speelt volgend jaar gewoon basis. Ron Jans was niet zomaar gecharmeerd van hem. Kwam gewoon te kort voor het Twente van nu

4   0  
Scheppioni

Mee eens Ivo ! Die persoonlijke fouten inderdaad, ben er wel argwanend voor, hoop dat de vervanger voor Roy de wedstrijd van zijn leven keept en de vervanger voor Mc Nulty !!? Hoop dat het kwartje goed valt en niet dat wij de mvv gaan zijn van afgelopen zaterdag, die kans zit erin.....

2   9  
van Flieger

Zelf zien te regelen dus. Die gedwongen winkelnering is voor de kleine man.

3   14  
van Flieger

De opa van van Flieg had ook veel potentie. Wat een domme uitspraak daar weer van de PM kontkruiper. Presteren, anders wegwezen. Gast is geen 18 meer.

5   0  
Scheppioni

Is er al iets meer bekend over de pijntjes binnen de selectie? Banzuzi bv ? Als hij ook nog wegvalt woensdag ????

2   2  
Ronnie

Hoi, wij zijn lid van de club van 1912 en wilde 2 tickets kopen voor de uitwedstrijd Emmen NAC. Ik had nog net 15:01 uur een ticket maar mijn zoon helaas niet. Het betreft de autocombi.
Hij heeft zelf geen rijbewijs en om alleen te gaan vind ik niet fair tegenover hem. Wil iemand met een seizoenkaart het ticket van mij overnemen ? Laat maar even een reactie achter dan neem ik contact met je op ...

2   2  
Rogo

Hoi Ronnie, graag! Je mag me mailen op roel1982@hotmail.com

1   1  
Ronnie

hoi Roel ben net al in contact met iemand. als dat niet doorgaat dan laat ik het je zsm weten

2   2  
Ronnie

kaartje is verkocht... veel plezier en succes

5   9  
Cees-2

PIETJESAAMAN: Stop zo zachtjes aan eens met deze oude wijken praat (trommels), waar je totaal niets mee wint. Gun hun dat. Zorg er in eerste instantie er voor dat je zelf bovengemiddeld, tevens op een goede manier supportert. Twee vliegen in een klap, je hoort hun trommels amper, verder geef je NAC mogelijk vleugels. Lijkt je dat wat? Ik dacht zelf van wel. Hoe harder hun trommelen, hoe luider wij tekeer moeten gaan.

2   1  
Peter Maas is een baas

Haha aldus nobody vliegertje

0   0  
HOEPnac

is opstappen in Breda ook mogelijke wanneer je opstap kaart hebt voor etten-leur? #supportersvereniging #emmen uit

Laad alle berichten na dit bericht in