Wij gaan niet opzij

Interim-Trainer De Graaf hoopt zich snel te versterken

BsideBart

Edwin de Graaf hoopt snel nieuwe spelers in Zundert te verwelkomen zo vertelt hij aan BN De Stem na de, met 1-0 gewonnen, wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. Volgens de trainer is de club druk bezig met eventuele versterkingen.

"Het is afwachten wanneer zij akkoord geven of aangeven dat ze graag bij ons willen spelen. Hopen dat we snel nieuws kunnen brengen.” aldus de Graaf over de nieuwe versterkingen.

De interim-trainer sprak verder van een nuttige oefenwedstrijd tegen Maccabi. Hij begon met Schouten centraal achterin en met Rutten op rechtsback, dit om Rutten eens aan het werk te zien als rechtsacher. Centraal achterin komt De Graaf alweer iets ruimer te zitten in zijn opties met de terugkeer van Rösler, Moïse Adilehou en DJ Buffonge hebben nog wat langer de tijd nodig volgens hem.

Het middenveld met Thom Haye, Ralf Seuntjens en Yassine Azzagari was nog niet zoals de Graaf wilde zien: "Het gaat beter. Wel vond ik dat we vooral Ralf in de eerste helft te weinig zochten in zijn diepgaande loopacties. Moeten nog sneller oog hebben voor de bal vooruit. Je ziet dat ook Thom en Yassine de oplossing vinden aan de bal. In het verdedigende kan de afstemming beter. Zeker in de zone als we geen druk zetten.”

Opvallend in de basiself van de Graaf is Luc Marijnissen, de enige speler zonder contract in de basis. Hij kan volgens de trainer terugkijken op een goede wedstrijd met veel gewonnen duels en rust aan de bal.

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
27 Reacties
114   4  
Ratjeduneerste

Luc Marijnissen valt positief op tot op heden. Sterk in duels, niet bang en voetballend uitstekend.

Zou best eens zijn eerste contract kunnen krijgen deze zomer!

22   3  
Buddha

Wat is eigenlijk de reden dat Buffonge langer vakantie heeft gekregen?

7   3  
Noord Mokumse NAC'er

Kreatine wil nog wel eens helpen..

Hup NAC!

11   118  
Willem 4,5

Zijn met Messie bezig heb ik gehoord van een verre neef van Ton Lokhof en als dat niet doorgaat Ronaldo.

114   4  
Ratjeduneerste

Luc Marijnissen valt positief op tot op heden. Sterk in duels, niet bang en voetballend uitstekend.

Zou best eens zijn eerste contract kunnen krijgen deze zomer!

13   2  
@buddha

Gwn even lang als moïse en colin

16   50  
Sam

Scouting netwerk van NAC is jaren ondermaats. We zullen zien of het dit jaar beter uitpakt.

24   2  
Jf

Ik ben erg benieuwd naar wie erbij komen. Aan de hand van de versterkingen ga je zien of Nac nog de ambitie heeft om te promoveren en of het nog een club is waar spelers graag voor willen spelen.

4   90  
Ernie

Er komt niks

11   70  
Karbonkel

Het zou me niet verbazen als de versterkingen bestaan uit de jongens die Steijn op zijn lijstje had staan.

30   2  
Maarten

Dat is het mooie van opnieuw beginnen. Op de rokende puinhopen kan er misschien toch een mooi bloemetje komen. Eindelijk de jeugd de kans. Ik zal niet zeggen dat iedereen er geschikt voor is maar kijk maar eens naar v Hecke en Sidney. Ik laat me graag verrassen.

17   5  
Scheppioni

Schouten in het centrum ziet Edje dan toch niet verkeerd, al is het best als rechter vleugelaanvaller, maar tweede helft thuis dgs stond Schouten daar ook cv, was ook een prima helft, dat ziet deze trainer goed tov .........

30   2  
Vlag

En maak Edje hoofdtrainer, dan is dat in ieder geval duidelijk

24   6  
Badeend

Wie is nou die officiële "interne interim TD" die de leiding heeft over het TH? Er zal toch iemand de doorslaggevende stem moeten hebben bij het aantal van 4 in het TH, of heeft Manders geen voetbalinhoudelijke stem?

En inderdaad - communiceer nou gewoon dat De Graaf het gaat doen komend seizoen, en dat de shirts er traditioneel weer een paar dagen voor de competitiestart zijn (net als de seizoenkaarten). Dan weten we allemaal waar we aan toe zijn. Of komt er nog een bende konijnen uit hoge hoeden?

Het zal toch niet?

Het lijkt zo rustig. Maar ja - het is wel NAC.....

7   48  
SjorsNac

Met fluoridepasta, gewapend beton, 2
Componentenlijm??

Ik ga het wel zien wie er bij de eerste pot op het veld staan, op een of andere manier ben ik het plezier in nac even kwijt.

Hangt gewoon een negatieve sfeer rond de club. Verdeeldheid onder de supporters, op hande zijnde verkoop.

En dan die vreselijke rutte en de jonge die ons een vette worst voorhielden als we ons maar braaf aan alle regeltjes zouden houden en laten vaccineren. Maar door hun gruwlijke fouten staat nu toch de vakantie vreselijk op de toch , dat helpt de stemming ook niet echt. 😡

3   5  
muijske

BUMBA is zn muts vergeten zie ik op het veld

18   3  
Jf

Overigens zei de Graaf te hopen op versterkingen binnen enkele dagen. Ik ga er dus vanuit dat er al een paar op detail rond zijn.
Wel knap dat deze namen stilgehouden worden.

Mijn hoop is op Duarte die ze in de winter al wilde halen.

8   27  
Rubenac

Opties:

Transfervrij:

- Claudemir Dm
- Deroy Duarte Cm/Am
- Youness Mokthar Lb
- Dan Crowley Am
- Michiel Kramer Sp

8   4  
N@©️

Is er geen schaduwelftal, of scoutingrapporten? Of krijgt De Graaf carte blanche?

4   13  
Maik

Laten we dit seizoen het doen met alle jeugdspelers die willen en krijgen dan een transferwaarde de voetballers die nu naar nac willen daar kan je je van afvragen waarom ze het willen nu met deze puinhoop we willen van 0 beginnen dit is het perfecte seizoen ervoor niks te verliezen

18   9  
PietP

Als je echt vanaf 0 wil beginnen dan haal je nu alleen huurspelers.
Wacht tot de club verkocht is en de organisatie staat met een nieuw bestuur.
Ik juich het tenminste niet toe als het huidig technisch hart straks met 3-jarige contracten gaat strooien.

13   2  
Tip

Uiteraard gaat het (sport) leven gewoon verder. En dat is maar goed ook. Betekent dat NAC aan haar stand verplicht is een promotiewaardig elftal weg te zetten en ook te promoveren. De Graaf is voor mij gewoon de hoofdtrainer en heeft de bevoegdheden van een hoofdtrainer. De man heeft de diploma's. Hij is voor mij de opvolger van de zelf vertrokken Steijn. Poent. Met langjarige contracten dien je, denk ik, altijd voorzichtig zijn. Begin in principe altijd met een 1 jarig contract om te kijken of het wederzijds bevalt. Uitzonderingen, die heb je altijd, bevestigen de regel.

Het geforceerde verkopen van NAC gaat normaal gesproken (heel) lang duren. Dat is ern fiks probleem. Als al een reële koper te vinden is. Bij 'Ons NAC' , pracht en dapper initiatief, zie ik nogal wat beren op de weg. Daarover speculeren heeft geen enkele zin. 'Ons NAC' dient met een deugdelijk onderzoek te laten zien hoeveel geld ze op tafel kunnen leggen. Dan weten we meer. Dan weet ook de verkopende partij meer.
Dat je met een verkopende partij altijd fatsoenlijk dient te communiceren begrijpt een kind.

Kortom, NAC gaat weer ballen dus ook allemaal achter de ploeg. NAC moet uit de keuken weg zien te komen.


10   1  
Spion

Zouden er nog spelers vanuit MC komen?

3   2  
Gjoewie

Het is jammer dat de interviewer niet even doorprikt. Volgens mij kan die De Graaf zijn mening niet geheim houden. Als je de juiste vragen stelt zal hij snel zijn mond voorbij praten.
"Het is afwachten wanneer zij akkoord geven of aangeven dat ze graag bij ons willen spelen. Hopen dat we snel nieuws kunnen brengen.”
Kijk, hieruit leid ik af dat het om twee soorten spelers gaat. Spelers die akkoord moeten geven hebben een contractvoorstel gehad. Dat zijn dus de spelers die NAC aantrekt, al dan niet transfervrij.
Spelers die aan moeten geven dat ze graag bij ons willen spelen, zijn spelers die op basis van een huurcontract komen. Dat zouden spelers van eredivisieclubs kunnen zijn (zoals Hendriks), maar natuurlijk ook van MCI.

1   0  
d'n henk

Ben wel benieuwd naar de versterkingen dan! Het maakt je iig nieuwsgierig.
Ik hoop dan ook wel dat Edwin de Graaf de trainer blijft, hij draait eigenlijk heel de voorbereiding.
Als je dan vervolgens weer een ander voor de groep gaat zetten..tja.. waar hebben we het eerder meegemaakt?

1   3  
Gert Priem

Ronaldo,messi chieline zou een stunt zijn

3   0  
n@©

Ik naam aan dat er met een schaduwelftal wordt gewerkt en dat er stapels scoutingrapporten op het bureau van het technisch hart liggen?

2   1  
Tosti 076

Laten we beginnen met het Interim weg te halen bij de trainer! Geef hem de kans!

Laad alle berichten na dit bericht in