Wij gaan niet opzij

Invaller Banzuzi met Oranje naar halve finale

Thiestemberg

Ezechiel Banzuzi is met Oranje O-17 een ronde verder gekomen op het Ek in Israël. De talentvolle middenvelder kwam zeven minuten voor tijd binnen de lijnen tegen Italië, de 2-1 voorsprong die Oranje toen had zou niet meer in gevaar komen.

Na een belangrijke rol in het behalen van de groepswinst begon Banzuzi dus op de bank tegen de Italianen, Ex-NAC verdediger Oualid Agougil bleef negentig minuten op de bank. De doelpunten werden gemaakt door Misehouy (Ajax) en van Duiven (PSV). Voor de eerstgenoemde zou Banzuzi uiteindelijk invallen. De Oranje-talenten mogen zich nu opmaken voor de halve finale, waar de winnaar van Denemarken - Servië de tegenstander zal zijn.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
23 Reacties
70   3  
Martinus

Uitstekend voor de ontwikkeling van Banzuzi. Ik heb bij NAC het uitzonderlijke talent nog niet gezien, maar hopelijk komt dat er nog uit.

70   3  
Martinus

Uitstekend voor de ontwikkeling van Banzuzi. Ik heb bij NAC het uitzonderlijke talent nog niet gezien, maar hopelijk komt dat er nog uit.

30   5  
Noadhugodver

Ik heb toevallig de laatste 20 minuten van de wedstrijd tegen Polen O17 gezien, en wat mij opviel is dat het niveau eigenlijk best wel laag lag vergeleken mijn verwachtingen. Eigenlijk best wel logisch lijkt mij gezien het gastjes van 16/17 jaar zijn. Gaf mij ook wel de bevestiging dat we van Banzuzi nog geen geweldige dingen hoeven te verwachten op dit moment, en dat hij met de juiste begeleiding er echt wel komt.

17   1  
Geelzwartwit

Ze moeten dus tegen Servië
Die hebben vanmiddag met 2-1 van Denemarken gewonnen

13   0  
Nacman

Op naar de finale

21   3  
Rob

Laag niveau volgens de kenners, je moet er maar staan en probeer maar eens mee te doen. Volgend seizoen zal je diverse jongens tegenkomen in de kkd (Babadi deed al mee tegen NAC) en dan kan je zien of het wel of niet goed is.

9   85  
Mo

Heel laag niveau als banzuzzi bij oranje zit,die kan er egt niks van

25   16  
Hedde'um

Aangezien we toch een nieuw elftal moeten bouwen, waarom niet rondom banzuzi en schuppen?

14   9  
Tip

Hartstikke mooi voor Banzuzi maar ook voor NAC dat hij erbij zit. Als je op zijn leeftijd al zoveel wedstrijden in de basis hebt gespeeld bij NAC komt het wel goed.

10   61  
Peer11

@ Hedde'um

Omdat die 2 gasten er geen kut van kunnen!!!

8   3  
Ivo

Mooie berichten over Banzuzi. Het is natuurlijk nog maar de vraag of die jongen echt gaat doorbreken, maar voor zijn leeftijd is het een aardige speler, en voor Oranje spelen is altijd goed voor je ontwikkeling.

Wat NAC betreft moeten we kritisch zijn, Banzuzi is een talent maar dat wil niet zeggen dat er een basisplaats voor hem in zit. Hij wordt gebruikt als box-to-box speler en als aanvallende middenvelder, eigenlijk de rollen die Haye en Seuntjens in de 1e helft van het seizoen hadden.

Wat mij betreft komen er voor die posities 2 nieuwe basisspelers. Het liefst zou ik met een heel nieuw middenveld willen beginnen. Voor Banzuzi en van Schuppen betekent dat dat ze weer wat vaker vanaf de bank zullen beginnen en invalbeurten maken en wat vaker voor de O21 zullen spelen. En tegelijkertijd kunnen leren van meer ervaren spelers in de selectie, die er echt wel bij zullen komen. En daar is niks mis mee.

38   0  
Wanny

Misschien kunnen we de jonge gasten steunen ipv van achter je toetsenbord afkraken.

Banzuzi heeft nog niet eens stemrecht en er worden hier al wonderen verwacht.

14   2  
Ivo

Dat bedoel ik Wanny. Rustig brengen, en ervoor zorgen dat dit soort jongens niet meer het verschil hoeven te maken, maar met minder druk kunnen spelen en ontwikkelen.

Van Schuppen en Banzuzi zijn in het diepe gegooid, maar komend seizoen moeten ze ruimte krijgen om fouten te maken en beter te worden. Dat kan prima in een O21 en via invalbeurten in het 1e, als er voldoende ervaren leiders op het veld staan om te coachen.

9   3  
Paulus 19

En toch zo ik graag willen weten wie de trainer
wordt over 4weken begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen.ben echt benieuwd

8   2  
Ivo

@Paulus19

Je hebt iemand nodig die nog maximaal één jaar op de winkel wil passen, terwijl de overname wordt afgerond en de poppetjes op hun plek gezet worden. En die vooral aan de slag moet met het wegzetten van een team en tegelijkertijd individuele ontwikkeling. Met wat meer overwicht en leiderschap dan de Graaf. Dan kom je al snel uit op Molenaar.

Opvallend genoeg waren de wedstrijden waar hij voor de groep stond de betere. De Graafschap thuis, met een heel jong team. Dat was de scherpste wedstrijd van NAC dit seizoen. Helaas was dat ook de laatste van Seuntjens. Daarna zakten we weg naar een zeer dubieus niveau, met uitnederlagen tegen Helmond en Jong Utrecht en thuis tegen Dordrecht.

De Graaf moet je niet meer willen, die wist het op het eind ook allemaal niet meer. Goede gast hoor, maar die kwam op bepaalde vlakken toch wel te kort. Als je een groep niet meer kan opladen en scherp krijgt, dan houdt het op.

4   5  
Scheppioni

@ Ivo
Mee eens, al had een brok ervaring naast Ed kunnen helpen, niet de nietstoevoegende hans visser !

10   2  
SanderH

Een Banzuzi en van Schuppen zijn de toekomst voor NAC. Goed genoeg is oud genoeg maar laten we er wel rekening mee houden dat bij de ontwikkeling van deze jonge spelers ook dalen horen net als pieken. Het zijn lokale jongens die gewoon alle steun verdienen. Ook omdat deze twee wel eens voor een goed bedrag verkocht kunnen worden. Als er op het middenveld 1 echt directe versterking bij komt waar deze gasten zich aan op kunnen trekken kan het qua ontwikkeling snel gaan. En daar kan dit toernooi qua ervaring bij Banzuzi ook bij helpen.

5   0  
Naccer076

@wanny ik heb wel stemrecht, maar verwacht van mij ook geen wonderen hoor… haha 😄

14   0  
Wanny

Seizoenkaartjes gaan hard vandaag

6   0  
Nacman

Besteld ook de kleindochter gaat dot jaar heel seizoen mee dus 2 op de hoofdtribune.

20   1  
Fan uit Zevenbergen

Heerenveen wil Sidney v Hooijdonk
Kopen

Dan kunnen ze dat geld gelijk overmaken naar Nac lijk mij

13   2  
Badeend

Inmiddels (27/5/22) over de 9200 seizoenkaarten heen. Dat is ruim 400 meer dan 51 weken geleden.

Kan iemand Cees-2 wakker schudden? Hij moet op zoek naar een nieuw "feit" om NAC, Stichting NOAD, BSR, "het kleine clubje zogenaamde echte supporters" en de rest van ons mee af te fakkelen.

1   5  
Ernie

Badeendje
Het is net of je een kaartje koopt voor een concert, maar je weet nog niet wie er gaat optreden.

0   5  
Cees-2

Badeend: Leuk hoor je opmerking, maar geloof jij "echt", als ik op alles wat jij aangeeft en dat perse zou willen afakkelen, dat ik dan op "zoek" zou moeten. Geloof je dat zelf? Dan hoef ik echt niet voor te zoeken hoor, als ik dat überhaupt zou willen. Het probleem is simpelweg, dat ook jij erg " lange tenen" bezit.

Ik ben al 50 jaar NAC-fan, dus daar ben ik echt niet op uit. Maar als je iets aangeeft en het valt, oals deze keer, niet in ",jouw" straatje, ga ook jij raskalen. Je doet maar. Veel succes verder.

Laad alle berichten na dit bericht in