Wij gaan niet opzij

Jethro Mashart in elftal van de week

Praatpapegaai

Jethro Mashart is noodgedwongen veel in actie gekomen de laatste weken. Hij wist dit in te vullen met goede optredens en zelfs met een winnend doelpunt tegen Telstar. Afgelopen week moest hij invallen omdat Moreno Rutten niet verder kon. Voor dit optreden heeft hij een plekje weten te bemachtigen in het elftal van de week!

Mashart kwam dit seizoen tot tien optredens. Waarin hij zeven maal wist te winnen, tweemaal een nederlaag om de oren kregen en eenmaal een gelijkspel op het bord zag na 90 minuten. Ondanks deze mooie prestatie lijkt de verdediger toch achter Rutten in de pikorde te staan. Dus voor hem wordt het hopen dat Rutten op de plaats van Schouten terecht gaat komen zodat de linksback positie weer open ligt voor de talentvolle mandekker. Gefeliciteerd Jethro met deze prestatie!

Bron:
B-Side Rats, Voetbalzone
Terug naar overzicht
32 Reacties
114   15  
Ouwe Spionkop

Dit begrijp ik niet. Zo goed was hij niet.
Tip voor Steijn a.s zondag. Zet Rutten nou eens rechts (ipv links waar hij niet rendeert) en schuif Schouten door naar het middenveld of desnoods rechtsbuiten. Dan komt er eindelijk eens een bal voor de pot.

6   23  
JNAC06

Was hij echt de beste op het veld? Niemand had het die wedstrijd verdiend

114   15  
Ouwe Spionkop

Dit begrijp ik niet. Zo goed was hij niet.
Tip voor Steijn a.s zondag. Zet Rutten nou eens rechts (ipv links waar hij niet rendeert) en schuif Schouten door naar het middenveld of desnoods rechtsbuiten. Dan komt er eindelijk eens een bal voor de pot.

14   10  
HUP NAC

Ben benieuwd waar deze beoordeling op gebaseerd is, wel heel mooi voor deze jongen.

Mooie gelegenheid om Rutten op het middenveld te proberen!

9   11  
Remazu

NAC was toch zo slecht niet, want keeper van TOP staat er ook in.

20   1  
BijnaWeekend!

En drie keer een speler van Dordrecht. Zul je zien dat ze net goed gaan spelen

21   2  
ECG

Let op:ook drie spelers van Dordrecht.We zijn dus gewaarschuwd voor zondag!

50   2  
ECG

Mashart linksback,Rutten rechtsback (daar hoort ie) en Schouten rechtsbuiten in plaats van de nutteloze Venema.Kaj de Rooij links voor en laten van Hooijdonk en Bilate het onderling uitvechten.

19   1  
Barry

De wedstrijd daarvoor speelde hij helemaal prima. Om vervolgens plaats te moeten maken voor een rechtsback...

Steijn had commentaar over de snelheid (vooral het gebrek daaraan) bij het wisselen van kant. Misschien is het dan wel handig als je een linksbenige speler op links zet en een rechtsbenige speler op rechts. Zoals we tegen Eindhoven speelden dus....dat ging ook gewoon prima. Tegen Oss stonden Rutten en el Allouchi met hun rechterbeen op links. Kansloos.

1   4  
Gjoewie

JNac 06 > Jawel, de keeper van TOP Oss. Die staat dan ook in het elftal van de week...

13   7  
fvf6

De mensen die het elftal van de week kiezen zijn geen supporter van welke club dan ook , dus je mag er van uitgaan , dat de naam van de club geen enkele invloed heeft op de uitverkiezing . Daarbij komt dat Mashart de laatste wedstrijden laat zien wat hij kan , en dat is veel beter dan het vorige seizoen .Door hem nu er weer wekelijks naast te zetten zal hem geen goed doen. In mijn ogen is hij niet minder dan Rutten die heeft alleen een pluspunt met zijn verre inworp , terwijl Mashart aanvallend meer brengt . Maar ik ben de trainer niet de keuze is aan Steijn.

8   6  
ome cor

Misschien dat Mashart tegen Telstart zijn credits heeft opgebouwd, maar ik (fan van Jetta) vond het niet de beste van het veld tegen Top.
Maar kun je nagaan hoe de andere verdedigers speelden in die competitieronde. Mashart hoort bij de beste 4 van dat weekend.

Voor hem zelf is het natuurlijk super leuk, zo'n uitverkiezing, al koop je er geen brood voor.
Dat hij (én de rest van het team) er maar staan zondag en de pot overtuigend winnend afsluiten.
Wie er dan in het elftal van de week komt zien we dan vanzelf wel.

28   5  
N1912

Mashart hoort gewoon vast in de basis thuis. Laat prima progressie zien en wordt alleen maar beter door veel te spelen. Dat er verder 10 rechtspoten in het elftal staan spreekt ook in zijn voordeel inderdaad. Rutten en Schouten mogen het op rechts met elkaar uitvechten.

Toen Mashart een paar seizoenen geleden debuteerde tegen Ajax zagen we een hele onbevangen, enthousiaste en aanvallende linksback. Goed om te zien dat deze Mashart zich weer aan het herpakken is. Typisch zo’n speler die je niet vol moet stoppen met een waslijst aan (defensieve) instructies, want dat gaat ten koste van zijn type spel. En goed voetballen kan hij wel degelijk. Ben blij dat hij niet langer de makkelijke zondebok is en dat meer supporters dit in zijn gaan zien.

13   2  
Scheppioni

Verdedigend zeer kwetsbaar, opkomend over de vleugel steeds beter presterend .......

13   1  
JN

In het land der blinden is eenoog koning...

Het was natuurlijk slecht, maar Mashart speelde persoonlijk niet onaardig.

6   3  
Breda-Loyal

Dat Steijn Mashart liet banken tegen Oss vond ik al jammer aangezien hij een stijgende lijn heeft in zijn spel.

Dat je Rutten voor de basis hebt gehaald begrijp ik wel , maar had hem wat rustiger gebracht imo doormiddel van Mashart tegen Oss en Dordrecht sws te laten starten.

Verder gefeliciteerd Jethro !

11   1  
Ivo

Ik ben benieuwd naar de reactie van Steijn.
Het loopt niet, Have is geschorst, Immers is één van de stoorzenders, voorin gaat het ook niet gemakkelijk. Azzagari is niet de speler die het verschil gaat maken, maar wie dan? Fiorini een kans geven? Een half-fitte Buffonge of risico's nemen met de Rooij?

Wat te doen met Venema, die te weinig toevoegt? Bilate of toch Sydney of allebei? Of een gokje wagen met het duo Dogan/Mounir, soms heel goed, maar vaak middelmatig.

Ik weet het ook niet meer, er steekt gewoon niet echt iemand boven uit. Vorig seizoen hadden we Arno Verschueren die wedstrijden kon beslissen, zo iemand mis je nu.

11   1  
Breetjeda

Je kan zeggen wat je wilt over Jetta, maar hij is 100% NOAD

5   1  
Nonkel Frans

Die drie van Dordt hebben zich bij de wedstrijd tegen jong ajax idd goed laten zien. Onderaan in de kkd maar niet te onderschatten. Ze gaan erop..........de Rooij mag een dubbel pak scheenbeschermers in zijn kousen stoppen.

6   2  
Ad B uit Roosendaal

Mooi voor Jethro,

Hij kwam meerdere keren goed mee naar voren.

Maar hij verdedigt nog wat te afwachtend. Ik mis het resoluut en fel ingrijpen. Zo kun je met een goede tackle een voorzet voorkomen.

8   2  
Ata

Dus drie spelers uit het elftal van de week komen uit de wedstrijd Top Oss - NAC. Sorry, die zag ik even niet aankomen.

4   1  
Rijmpiet

@Ome Cor

Haar op je snor

7   5  
Belgische Naccer

Zolang de Rooij niet fit is is, mogen Mashart en Schouten van mij links en rechstbuiten. Dan komt er veel meer voor de pot, dan met die Allouchi en Venema op de vleugels!

En dan gewoon Rutten rechtsback en Noblejas linksback en Riera en Rosler centraal.

Man man...zo moeilijk is het echt niet Steijn.
En dan heb je straks ook nog Monsalve op het middenveld erbij en De Rooij.

Durf toch eens vooruit te voetballen! En zet Monsalve maar eens voor Immers en gewoon Sydney in de spits met bovenstaande 2 buitenspelers.

Dan voorspel ik 4-0 voor NAC tegen Dordt.

Maar als je WEER risicoloos gaat breien om maar niks weg te geven....dan ga je weer punten verspelen tegen een vlieggewicht. Net zoals Top Oss.

4   5  
Harrynak

Mashart in elftal van de week?!

Zegt alles over het niveau van deze competitie...

2   2  
Ivo

@Belgische NACCER

Monsalve is nog niet wedstrijdfit, maar wat missen we die kerel. In de wedstrijden die hij vorig seizoen speelde vond ik hem een van de betere spelers, zowel verdedigend als opbouwend.

Ook Noblejas heeft aardige dingen laten zien, vreemd dat hij totaal niet meer in the picture is.

7   2  
PietP

Steijn heeft met zijn 'visie' om alleen maar Nederlands te willen spreken eigenlijk vòòr het seizoen begon al een streep gezet door Noblejas, Monsalve en Riera.
Vorig jaar was er heel wat mis met het elftal, zoals creativiteit op het middelveld en scorend vermogen, maar aan die drie lag het (als ze fit waren) zeker niet. Dat juist zij nu op een zijspoor terechtkomen is tekenend voor dit beleid.
De beste versie van Noblejas is vele malen beter dan Mashart, maar ze krijgen het er dit jaar niet uit. Riera naast een opbouwende centrale verdediger sloopt daar elke spits, maar ze krijgen het er dit jaar niet uit.
Het lijkt er bijna op of ze gewoon mogen oprotten, omdat ze geen Nederlands spreken.

4   4  
Fan uit Zevenbergen

@ Pietp

STEIJN kan geen Engels dat is het probleem

2   3  
geelzwartwit

Bijzonder zo'n elftal Vd week met een keeper van Top OSS die geen redding heeft moeten maken tegen NAC. Leuk voor Mashart dit maar hoe serieus is het te nemen?

2   1  
Rijmpiet

@PIETP

Haar op je snee

1   1  
FAN UIT ZEVENBERGEN

Nee jouw Nederlandse is lekker.

7   1  
Zwampie

Een Mashart en Azzagari zijn juist de spelers die je moet hebben in een KKD competitie.
Onbevangen,durven nog eens een bal naar voren in te spelen, ook al bestaat de kans dat dit niet goed gaat.
Dit soort type spelers zie je bijna bij elke tegenstander in de KKD ,alleen bij NAC wordt men hier meteen op afgerekend er een bal verkeerd gaat, waardoor spelers verkrampt gaan spelen.
De tactiek die Steijn speelt is meer gebaseerd op clubs die onderaan in de eredivisie clubs spelen.
Daar krijgen de spelers ook de opdrachten mee ,eerst veilig overspelen, eerder een bal breed of terug ,dan het risico op bal verlies. Dit zie je grotendeels bij spelers als een Venema,Malone,immers,Riera,rosler,rutten allemaal terugkomen. Te weinig durf en initiatief om vooruit te spelen ,een man te passeren en openingen te creeren.
Laat deze spelers(Mashart en azzagari) in je team staan en de kans is vrij groot dat het alleen maar beter wordt.

5   1  
ome cor

Hey rare RIJMPIET
erg orgineel ben je zeker niet

Ons hier zitten kwellen
met een oude format uit de Libelle

Jan Kruis tekende ene Jeroen of Joep
en die rijmde niet met "haar" maar deed dat met poep

Dus wees eens creatief en kom met iets beters
want van een echte rijmpiet strik jij nog geen veters.

2   0  
Rijmpiet

@ Ome Cor

Hahahahaha .... geweldig !

Laad alle berichten na dit bericht in