Wij gaan niet opzij

Jeugdopleiding NAC stilgelegd

Praatpapegaai

In navolging van de steeds strenger wordende maatregelen omtrent het coronavirus is de jeugdopleiding van NAC ook stilgelegd tot aanstaande maandag 16 maart. Alle sportwedstrijden in Noord-Brabant waren voor de amateurs al eerder stilgelegd.

Over het vlaggenschip van NAC is nog niets bekend. Daar zal later vandaag meer duidelijkheid over komen. De jeugd wordt nu in ieder geval al in bescherming genomen. NAC meldt dat deze maatregel in ieder geval tot 16 maart geldt. Het zou kunnen dat deze periode in een later stadium verlengd wordt.

Bron:
B-Side Rats, NAC
7 Reacties
3   0  
Sanseveria

Alle jeugdwedstrijden in de hele regio liggen eruit dus logisch dat NAC dit volgt. Wordt heel interessant hoe dit zich allemaal gaat ontwikkelen...

3   17  
Babosje

Tjonge jonge! En dat komt allemaal door Schollen!

5   27  
HB-VAKG

Dat die kansloze Belgen in de directie en die onbekwame Rotterdamse aandeelhouders de afbraak van onze club op deze manier bewerkstelligen is uiterst stuitend. De jeugdopleiding moet openblijven!

Stel bokhonden.

Zwitserse Alpen, 6 graden en een beetje.

4   5  
ome cor

@ Babosje & HG vak G
Als je niks zinnigs te melden hebt kun je ook niet reageren....


Aan de ene kant logisch dat men de jeudige sporter en ook de amateur sporter in bescherming wil nemen en moet je niet spotten met gezondheid.

Aan de andere kant wordt er een grens gesteld bij 1000 man. Als je twee selecties van een man of 20 (incl. begeleiding) op telt bij het handje vol publiek dan loopt er op het hele Boeimeer-terrein nog geen 1000 man rond.

Wanneer is het goed en wanneer is het overdreven ?

3   1  
Harrie

En wat dacht je van de andere wedstrijden die bij Boeimeer gespeeld worden? Jongens van NAC die uit (nog) niet besmette gebieden komen en de tegenstanders. Dit alles is niet meer dan logisch zeker gezien de RIVM adviezen.

0   1  
Dommerik

Maar als je gezond bent of voelt kun je het dan onder de leden hebben en verspreiden ?

3   0  
Sanseveria

Alle jeugdwedstrijden in de hele regio liggen eruit dus logisch dat NAC dit volgt. Wordt heel interessant hoe dit zich allemaal gaat ontwikkelen...

0   0  
Cool Hand

Ze mogen wel naar school maar ze mogen niet voetballen. Is dat logisch?

Laad alle berichten na dit bericht in