Wij gaan niet opzij

Olij legt zich niet neer bij mislopen rechtstreekse promotie: "Dat doe je niet"

F8Hipster

Hoewel het gat met de bovenste twee plaatsen enorm is, wil Nick Olij zich nog niet neerleggen bij het mislopen van rechtstreekse promotie. Wat de doelman betreft moet NAC tot het einde blijven strijden om een direct ticket voor de Eredivisie.

NAC treedt, mits er corona-technisch geen gekke dingen gebeuren, aanstaande vrijdag aan tegen koploper Cambuur. Als NAC wint, wordt het gat met de lijstaanvoerder verkleind naar dertien punten. Verliest nummer twee De Graafschap ook, dan slinkt het gat met de Doetinchemmers naar negen punten. NAC heeft dan nog acht wedstrijden om het gat te dichten. Dat lijkt een onmogelijke opgave, al wil Olij daar niets van weten.

Olij: "Je moet het altijd blijven proberen, ook al is het ver weg. Het zijn natuurlijk twaalf punten (verschil met De Graafschap - BSR). Dat wordt natuurlijk moeilijk, maar als je nu al zegt dat je je op de play-offs gaat richten… Dat doe je niet. Je bent profsporter, dus je wil iedere wedstrijd winnen. Het kan gek lopen."

 

Bron:
B-Side Rats, Elf
Vorig bericht
Jeugdopleiding NAC stilgelegd 7 reacties
Volgend bericht
'Ook Feyenoord volgt Van Hecke' 43 reacties
22 Reacties
51   8  
Henkietenkie076

@ haafie

Heb al meerderen berichten van jou gelezen, maar wat zeg je nou eigenlijk?

6   106  
Haafie

Die instelling is altijd goed. Maar hij zit soms iets teveel te dromen. Speel gewoon je wedstrijden en roep geen dingen die misschien ook mis kunnen gaan. Die playoffs is voorlopig het doel, tenminste zo zie ik het.

En over dromen gesproken, vorige week was die lekker bezig in de kuip, not.

Gewoon een jonge speler, blijkt maar weer dat je daar niet op kan bouwen, maar dat ziet NAC anders, prima t zal wel, je speelt vanzelf nog 5 jaar keuken divisie.

14   28  
Haafie

Het zou gewoon zo vet zijn om weer eredivisie te spelen en daar te blijven. NAC hoort niet in die keuken divisie.

Ze moeten die keuken divisie een keer aanpakken en interessanter maken voor het publiek, ipv vreemde teams als jong AZ.

51   8  
Henkietenkie076

@ haafie

Heb al meerderen berichten van jou gelezen, maar wat zeg je nou eigenlijk?

8   1  
Hugo

Juist! Hup NAC . NOAD!

3   38  
Haafie

@HENKIETENKIE076

Dat ik teveel jonge spelers zie, en voor mijn beeld soms alles op leunt. Ik kan het misschien fout hebben dan.

Misschien moet ik dan me roze bril richting die jonge spelers maar af zetten, maar het lijkt er soms op.

20   4  
MLBredaaa

@Haafie

Ik snap het nog steeds niet?

22   1  
Buurman

Directe promotie kan alleen als Graafschap aangeslagen wild is doordat ze hopeloos uit vorm zijn. Kijk weer eens naar de statistieken. Cambuur en Graafschap zijn helemaal los. Laatste vijf wedstrijden hebben ze geen puntje verspeeld. En dan zweeft Volendam er ook nog tussen. Of er moet een waar wonder grbeuren. Wordt normaal gesproken, 99 procent zeker, nacompetitie maar blijven proberen is niks mis mee. Ben je misschien, als de nacompetitie start ,in vorm.

37   2  
Tombola Breda

@HAAFIE, Olij verdient wat meer respect dan dat onsamenhangende verhaal van jou. Die heeft dit seizoen al zoveel punten voor NAC gepakt. Dat eenmalige dipje tegen Feyenoord is hem absoluut vergeven. Treurig om daar maar over door te blijven mauwen.

En als topsporter waarbij voetbal je lust en je leven is begrijp ik wel dat je blijft strijden voor directe promotie. Hoe moeilijk dat ook gaat worden.

10   15  
Ernie

Rechtstreeks promoveren is onmogelijk, daar hoef je geen geleerde voor te zijn. Trouwens promotie via de nacompetitie zal ook niet makkelijk zijn. Ik zie dat niet gebeuren in ieder geval.

9   1  
geelzwartwit

Als De Graafschap de zenuwen of de blessures krijgt is er nog wat mogelijk maar dan heb je Volendam ook nog die je voorbij moet.

Je weet het nooit en daarom gas blijven geven maar de kans is wel heel erg klein.

7   1  
Nacman

Je krijgt nac cambuur die moet je winnen eigenlijk ne alle wedstrijden de graafschap moet nog tegen cambuur en Volendam en NAC mochten ze deze alle drie verliezen dan slinkt het gat met 9 punten we hebben ook nog Volendam als out sider maar nooit de moed opgeven.

9   0  
RaraNAC

Benader de wedstrijd als een play off.
Dit gaat namelijk het niveau zijn van deze wedstrijden

0   2  
Moppernac

Nacman@

De graafschap hoeft niet meer tegen Volendam hoor , dus dat zijn al 3punten minder

2   3  
The Cosmic Gate

Als dit, dan dat ......

We kennen het helaas, hoe / wat er dan bij ons NAC gebeurt ;(

Ik heb me inmiddels neergelegd bij nacompetetie , dus een goede oefenpot vrijdag.
Maar oh oh wat misgun ik die Muhren een hoop, ga je natuurlijk weer zien dat.............

6   1  
NAC4Ever

Mooie NOAD mentaliteit.

Blijf gaan voor de 3 punten. Misschien eindig je dan door een wonder toch nog in de top 2. Zo niet, dan ga je in ieder geval met vertrouwen de play-offs in.

5   0  
BijnaWeekend!

Ook al haal je directe promotie niet. Je moet blijven winnen. Als je blijft winnen ligt het aan wat anderen doen, maar dan kan je je eigen de laatste 8 wedstrijden niks verwijten.

Dat is logisch.

7   1  
scheppioni

Tuurlijk hoort ons NAC als club in de ere, maar je moet er wel naar voetballen !!
Deze ambitie is prima, maar dit gat is wel heel groot, maar er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal, ik moet me nog maar eens zien of we de komende twee uitwedstrijden cambuur en den bosch zes punten gaan halen, die kans is al niet zo groot of we moeten voetballen zoals bij az uit !!
Normaliter gaat het de play offs worden, dus zorgen dat we derde of vierde worden zodat we de nummer 16 van de ere pas in de finale treffen. De eerste twee rondes moeten we zeker kunnen doorkomen, anders hebben we echt niks te zoeken met dit beleid en spelers in de eredivisie !!
Dus ........... NAC klaarstomen voor het toetje !!!

6   7  
Haafie

Ik zie -50 duimpjes. Voor dat mensen denken dat ik tegen hem ben ofzo, ben ik helemaal niet tegen hem, ik ben gewoon niet zo voorstander van die jonge spelers, zoals gebroeders ilic of andere.

Ik zie liever meer ervaren spelers. That's it.

2   1  
Martinus

Natuurlijk moeten we er alles aan blijven doen. Bovendien, hoe mooi zou het zijn om een goede ongeslagen reeks neer te zetten tot aan het einde. Zelfs als je dan tekort komt, ga je met alle vertrouwen de playoffs in.

14   8  
D'n Beuk

@Haafie


Maak je niet druk, als je ook maar iets verkeerd zegt of lijkt te zeggen over Sint Olij dan stromen de duimpjes omlaag gewoon binnen
Wat betreft je punt dat er teveel jonge spelers in de selectie zit en te weinig ervaring heb je volkomen gelijk, begreep het in je eerste post al

7   4  
DunErwt

@haafie

In de polonaise blijven lopen jonguh

3   0  
De muzikant

@Nac4ever: als je het niet haalt (die kans is vele malen groter dan wel) dan heb je er bijzonder veel energie in gestoken en is er opnieuw een deceptie, in dat geval ga je juist met een kater de play-offs in. Daarom in alle rust, maar met volle focus, richten op na na-competitie. Dat praatje van Olij dat hij zich niet neerlegt bij mislopen van rechtstreekse promotie is altijd leuk voor de bühne natuurlijk, maar gaat in praktijk natuurlijk niet op.

Laad alle berichten na dit bericht in