Overal waar we komen

Jong NAC wint eerste competitieduel

DeWeesJr

Jong NAC is de competitie begonnen met een overwinning. Op Sportpark Heksenwiel wisten de reserves met 1-0 te winnen van Jong Roda JC.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt vanaf elf meter. De penalty werd versierd door de nieuwe linksachter Noblejas. Skender Loshi (die in de voorbereiding nog op proef was bij TOP Oss) benutte deze mogelijkheid. Dit gebeurde allemaal nadat Jap Tjong van Jong Roda JC een rode kaart had gekregen in de 43e minuut. 

Bij Jong NAC stonden onder andere Van Hecke, Van Hooijdonk, Van der Gaag en Carolina in de basis. Voor laatstgenoemde wordt nog steeds een oplossing gezocht. 

De eerstvolgende wedstrijd voor Jong NAC is over twee weken. Dan reist de ploeg af naar Dordrecht voor een ontmoeting met Jong Dordrecht. 

Hieronder de opstellingen van beide ploegen. 

De opstellingen

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
1.400 supporters welkom in Volendam 52 reacties
Volgend bericht
'NAC richt pijlen op Rösler' 47 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
33    
Spitfire

Toch wel handig dat ze het geslacht erbij vermelden op het wedstrijdformulier!

7    
Mot van den Eleebba

Tom Plezier dus ingeschreven bij de KNVB?

Op amateur basis dan lijkt me?

5    
7hills_rules

Kali ook niet bij jong NAC??

Ben benieuwd wat de plannen met Kali zijn. Op deze wijze pure kapitaalvernietiging. 150K alleen maar om te trainen.

2    
Ivo

Klopt, alle spelers met rugnummer 25 en hoger zijn op amateurbasis. Ik verwacht niet dat op korte termijn een van hen een profcontract gaat krijgen. Ook Loshi niet. Dat is wel een beetje een mannetje hoor. Niet het type teamplayer waar dit seizoen op geselecteerd is.

Vreemd dat Reuvers en Brusselers geen speeltijd kregen en Carolina wel. Misschien is er toch wat interesse in Carolina en wilden ze hem de kans geven om zich te laten zien?

11    
Bart

Loshi dus ook afgetest bij Oss?

-14    
Judge M.

@Ivo: Reuvers zie ik nog wel richting Helmond vertrekken. Bodi lijkt me onderhand ook einde oefening. Wellicht kan zijn vader nog wel wat met bloed besmeurde oliedollars losweken bij zijn nieuwe werkgevers..

-26    
Jan Bril

Ik zou Loshi een klein contract geven. Stokkers overtuigt nog niet met doelpunten., kan naast Sidney nog wel stand in gebruiken.

2    
Stekker

Geachte heer bril,

Weet niet door wat voor bril jij kijkt ?
Maar loshi kan echt niet tippen aan stokkers hoor!!
Is niet voor niets afgewezen bij top Oss

14    
[email protected]©

Ik weet niet of die gast kan voetballen, maar ik zou zeer gelukkig worden mocht TvdA Fons Flapper van jong Roda nog halen!

-7    
Bredalex

Noblejas nog minuten gemaakt?

2    
Cool Hand

Over 2 weken weer een wedstrijd. Mooi vooruitzicht. Wat is de toekomst voor de contractloze spelers bij Jong NAC? Om de 2 weken een wedstrijd en dan? Hoe verdienen ze hun geld als ze elke dag moeten trainen?

5    
Robbie Rafello

Ik ben niet het type dat perse zijn gelijk moet halen, maar heb gisteren wederom de bevestiging gekregen dat de jeugd opleiding op deze manier , helemaal niets gaat toevoegen aan NAC 1. Misschien dat op termijn van Hecke en vd Gaag iets in de KKD gaan betekenen, maar de rest is het jammer genoeg niet om aan te zien! Pure geldverspilling om op deze manier met de jeugdopleiding door te gaan. Zoek nu eens de samenwerking met de betere amateurclubs op ! Train 2 in de week met je talenten en laat ze de wedstrijden bij de amateurs (1 leeftijdgroep hoger) afwerken. Gaat het algehele niveau van de amateurs omhoog, krijgen je talenten meer weerstand, blijven de amateurclubs veel beter betrokkenen . win, Win Win.

1    
ome cor

Toch wel apart dat Loshi het vorig seizoen zo goed deed dat er alom verbazing was dat hij niet bij de selectie mocht aansluiten.
En dat Top Oss hem zelfs nog te licht heeft bevonden.

En hier roepen mensen dat hij toch een klein contractje zou moeten krijgen.
Kennelijk zien de mensen met kennis en ervaring andere dingen dan supporters. (Ik vroeg overigens ook om speeltijd voor Loshi in de laatste wedstrijd van afgelopen seizoen)

-2    
Cool Hand

Loshi is een technisch begaafde speler die tekort komt voor een BVO. Zo simpel is het, ongeacht wat sommige jongeren op deze site beweren.

-4    
scheppioni

Goed bezig Jong NAC !!

5    
van Flieger

Als het Jong NAC is, waarom staat er dan NAC 2 op dat blaadje ??

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja