Wij gaan niet opzij

Jordi Dekker vertrekt als coördinator van de jeugdopleiding

Eddy W

Naast het vertrek van Luuc Eisenga vertrekt nog iemand bij NAC. Jordi Dekker nam vandaag afscheid bij de club waar hij vierenhalf jaar heeft gewerkt. Dekker was, sinds het vertrek van Tim Gillissen, coördinator van de jeugdopleiding. Hiervoor was hij trainer van NAC Onder 13.

Jordi is blij met de kansen die NAC hem gegeven heeft en zag de jeugdopleiding de afgelopen jaren steeds professioneler worden. “In deze jaren heb ik de NAC Jeugdopleiding zien groeien tot wat het nu is en heb ik met vele ambitieuze, betrokken en competente mensen mogen samenwerken. Hierbinnen heb ik mijn plekje gehad, heb ik mogen bijdragen en heb ik mezelf kunnen ontwikkelen.”

Welke stap Dekker of hoe het de funcie van Dekker in gaat vullen maakt laat de club niet weten.

Bron:
B-Side Rats, NAC
8 Reacties
12   1  
Wanny

Of dit verband houdt met het vertrek van Eisenga is niet duidelijk. Wellicht heeft Jordi gewoon elders een mooie baan aangeboden gekregen. Of NAC heeft een ander aangesteld.

3   7  
Nacman

De carosel is op gestart wie volgt

5   10  
Boer

de volgende die vertrekt
Wat is er aan de hand met onze cluppie wie is hier een bende aan het maken en flinke onrust aan het stoken
Laten we normaal doen

1   5  
Breda-Loyal

@Boer

Vanuit mijn optiek lijkt het net alsof de bekende gezichten de machtsstrijd binnen de club niet meer pikken en nu zeggen : Zoek het uit.

12   1  
Wanny

Of dit verband houdt met het vertrek van Eisenga is niet duidelijk. Wellicht heeft Jordi gewoon elders een mooie baan aangeboden gekregen. Of NAC heeft een ander aangesteld.

3   1  
Breda

Neem van mij aan dat er geen enkel contract wordt verlengd. Als iemand wegwil en enigzins gemist kan worden zijn ze daar ook blij mee. Komend jaar (jaren?) is puur overleven.

3   4  
Normaal

Nu Hyballa nog en de boel is weer volledig naar de klote!

4   2  
Harrie

3 dagen, 3 personen die vetrekken de NAC-pandemie slaat weer toe

4   1  
Toontje

NAC is blij ze moeten nog veel besparen om de boel financieel weer op de rails te krijgen.

Laad alle berichten na dit bericht in