Wij gaan niet opzij

NOAD Cup '23 uitverkocht

Benn076

Op zaterdag 15 juli mogen we bij Jeka weer een nieuwe editie van de NOAD Cup organiseren. Met wederom 50 teams en een veelvoud aan spelers en bezoekers belooft het weer een prachtige dag te worden op Sportpark tussen de Leijen. Vandaag start de kaartverkoop om exact 12:00 uur.

Let op: De teamcaptain bestelt in een keer voor het hele team van 10 deelnemers aangevuld met eventuele extra spelers. We hebben plaats voor 45 teams. Vorig jaar waren we binnen een dag uitverkocht en dit jaar hebben alle teams van afgelopen editie weer aangegeven mee te willen doen met het toernooi. 

Wij zullen de bandjes en munten voor de BBQ langsbrengen bij de teamcaptain. Zorg ervoor dat je je adres en contactgegevens juist invult. 

Update: Binnen enkele uren zijn alle toegangskaarten voor de NOAD Cup '23 uitverkocht. Op dit moment is het voor teamcaptains wel mogelijk om extra spelers toe te voegen. Binnenkort starten we met de verkoop van bezoekerskaarten.
Teamcaptains ontvangen vandaag een mail met een vragenlijst over hun team en verdere informatie.

Bron:
B-Side Rats
14 Reacties
27   11  
Molenschot Loco

God fliegert....wat ben jij een TRIEST persoon......

15   6  
Mika

1e jaar dat we meedoen, afgelopen jaren op de voet gevolgd. Op naar een mooie dag!💛🖤

19   47  
Van Flieger

Die waaivelden tussen de Leijen hebben geen enkele sfeer. De ligging aan de snelweg is diep treurig. En wat deze club van Sorryboys met NAC te maken heeft is al helemaal onduidelijk. Keuze is dus gemaakt op banale gronden als beschikbare infrastructuur en kosten.

27   11  
Molenschot Loco

God fliegert....wat ben jij een TRIEST persoon......

4   6  
Sjak

@Harry
Het is de club van de sjieke pleps.
Als je je kind op hockey wil hebben, stuur hem dan naar JEKA, dan jaag je hem zo de hockeyvelden op, immers daar zitten al zijn vriendjes. Waarom, omdat volksclubs te min zijn. Tussen dat volk willen ze niet gezien worden, terwijl je daar nog de echte sfeer van het amateur voelt en beleefd.

6   13  
Van Flieger

Sjak - van Flieg heeft jarenlang in de jeugd gespeeld bij PCP. Die club is overigens ook veranderd, maar heeft nog wel dezelfde gemoedelijke humorzoekende sfeer met af en toe een eruptie van opwinding en emotie tegen aangedaan onrecht.

5   0  
Gampel

speciaal voor jouw Flieg... 2e paasdag de klassieker, clash der giganten en een onvervalste derby tussen Postcunt en Tarcicius aan de lage kant. Het bier staat koud.

5   1  
Van Varen

@Fliegert,

Hoe wil je 45 teams kwijt bij een andere club in Breda in die periode? Als je een alternatief hebt, laat het horen. Heb je die niet dan niet zo zeiken.

De enige clubs die dit qua grote aan zouden kunnen zijn in mijn ogen Boeimeer, Baronie en Jeka. Waarbij Baronie de velden en kleedkamers te ver van de kantine liggen en Boeimeer voor de meeste mensen uit Breda een stuk meer uit de richting is. Overigens weet ik niet eens of die beschikken over genoeg kunstgrasvelden omdat de overige velden ingezaaid worden ergens die periode.

5   1  
Benn076 (BSR)

@van varen

Dat is mijn tekst .. 😕

2   0  
Wanny

Ook jarenlang bij Postcunt Concordiam Pulgria gespeeld.

Met Johanneke die de lijnen trok.

10   1  
Remie

Wat een geklaag zeg..

Het is al twee jaar stikgezellig op tussen de leijen! Niks aan veranderen, het derde jaar erbij…
Zin in!

0   4  
Van Flieger

Wanny - bijna goed, het is Poscunt Concordiam Pulchra. Een soort Eendracht Maakt Macht.

1   0  
NL10

Hopelijk kunnen er nog wat extra teams worden toegevoegd. We waren helaas te laat met inschrijven.. zonde!

0   1  
robbie

@Flieger ik denk niet dat veel van de huidige PCP spelers je snappen als je tegen hen zegt dat de vereniging nog wel dezelfde gemoedelijke humorzoekende sfeer heeft, met af en toe een eruptie van opwinding en emotie als hen onrecht wordt aangedaan.......... klinkt ook lekker volks.

0   0  
Geenvoetbalkenner

Wat een geklaag inderdaad. Ik ga nu voor de derde keer meedoen en heb er weer zin in! Top dat dit soort evenementen georganiseerd worden. Ik vind de setting bij Jeka trouwens ideaal. In het midden een plein met kantine en bbq en aan beide kanten wordt er dan gevoetbald.

Laad alle berichten na dit bericht in