Wij gaan niet opzij

‘Kudimbana dwingt contract af’

Da Pope

Boris Kudimbana is er in geslaagd om NAC te overtuigen van zijn kwaliteiten. De Belgisch-Congolese aanvaller zag zijn proefperiode eerder al verlengd worden en krijgt nu een contract voorgeschoteld, weet BN DeStem te melden.

Gedurende de voorbereiding werd Kudimbana een opvallende verschijning. Los van zijn imposante gestalte valt zijn speelstijl op. Ongepolijst, hard werkend en daarmee altijd wat forcerend zorgde hij ervoor dat verdedigers zijn handen vol aan hem hadden. Daarnaast was Kudimbana vaak trefzeker. Zo scoorde hij in het oefenduel bij RFC viermaal. In de laatste oefenwedstrijd tegen Kortrijk mocht hij ‘zijn’ ploeg vanaf de penaltystip naar de 2-1 overwinning schieten. De goedlachse spits ziet zijn inzet nu beloond met een contract. Het is nog onbekend voor hoeveel seizoenen hij tekent. Na Stokkers, Filipovic en van Hooijdonk wordt Kudimbana de vierde spits in de selectie.

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Ex-NAC: Fernandes naar A.C. Perugia 30 reacties
Volgend bericht
BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (VI) 18 reacties
Terug naar overzicht
79 Reacties
0   0  
Robert

En terecht! Eindelijk genoeg scorend vermogen in het team, laat het seizoen maar beginnen. Nac is erg goed bezig de laatste tijd ?

0   0  
Overal

Goed nieuws denk ik. Alleen dan zou ik Van Hooijdonk toch echt aan Helmond verhuren dit seizoen, anders krijgt die jongen geen minuut speeltijd

0   0  
PatjeR

Prachtig. Mooi baasje met zo te zien goede mentaliteit en een stormram erbij

0   0  
BART

Gefeliciteerd kudi! Nou hopelijk een sensatie worden ben heel benieuwd

0   0  
Leurenaar

Prima, hopelijk trekt Boris deze lijn door in de KKD. Betekend wel dat een van de vier spitsen gaat afvallen lijkt me. Succes Boris hup NAC!!!

0   0  
PatjeR

Boris Kudimbana, oh, o o o o. ( Vamos a la playa). Ik hoor hem al van de B side rollen.

0   0  
F4

Brood speelt regelmatig met twee spitsen, terwijl Filipovic nogal eens vanaf rechts acteert. Dan lijkt me dit geen overbodige luxe. Sydney komt echt wel aan zijn minuten. Hartstikke jong ook nog.

0   0  
Buurman

Goeie zaak. Boris lijkt mij mentaal ook een prima gast.

0   0  
Ad

Ik hoop dat Boris het waar kan maken maar ik ben bang dat hij echt te kort kom. Heb de oefenwedstrijden gekeken en hij mist echt veel handelingsnelheid in mijn ogen. Tegen RFC krijgt hij een bal op 5meter van de goal en scoort hem wel maar doet er te lang over de bal onder controle te krijgen en te schieten, tegen amateurs kom je daarmee weg maar ben bang dat dat in de kkd niet zo gaat zijn.

Ik hoop dat ik het helemaal fout heb want het is wel een persoonlijkheid die een held kan worden bij NAC

0   0  
Hotseknots

Hoe laat doelen ze vanavond? En waar?

0   0  
Ad

19.00 Oudenbosch

0   0  
JohanB

Alles lijkt er op dat we inderdaad 442 gaan spelen met een smalle ruit waarin de spitsen ook de hoeken in moeten duiken en veel diepgang moeten hebben. Dit is een tactiek die voor de voorhoedes spelers zwaar is. Als je dan 4 spitsen hebt dan hoeft er natuurlijk geen weg, het zal me niet verbazen als er zelfs nog een spits bijkomt wanneer er zich een kansje voor doet. Je hebt natuurlijk ook buitenspelers nodig voor een plan B of wanneer je van speelwijze wilt wisselen. Bohui ken ik niet goed, maar wie weet kan die ook als zwervende spits spelen naast Stokkers!

0   0  
Chris W.M.

Voor de rol als stormram de enige juiste beslissing lijkt me. Iemand die zodra hij op het veld staat oorlog maakt, de verdediging van de tegenstander ontregelt, fysiek sterk, hard schot, altijd aan het sleuren en hard werkend. Je weet nú al wat er met het stadion gaat gebeuren als je een keer gelijk of achterstaat, met nog een minuut of 20 op de klok en Boris wordt erin gebracht. Wat dat betreft nóg een extra kwaliteit; zijn persoonlijkheid maakt hem al een cultheld waar we allemaal een beetje van houden en die door alleen al op het veld te staan het publiek op de banken en achter de ploeg krijgt. Waarschijnlijk zijn laatste kans op een mooie carrière in het voetbal (motivatie!), daardoor niet al te duur en zal geen stampij gaan maken als hij een keer niet speelt. Top keuze. Nu blijft het wel een gok of hij zich dermate doorontwikkeld dat je er eventueel de Eredivisie mee in zou kunnen gaan, dus zal waarschijnlijk een 1 jaar + 2 jaar optie contract worden gok ik zo.

Feit is dat hij in zo'n korte tijd de technische staf, pers én het publiek weet te overtuigen van zijn toegevoegde waarde. Dat heeft hij helemaal zelf gedaan, niet op basis van een bevriende zaakwaarnemer, zijn CV of een leuk DVD'tje. Wat dat betreft zet ik hem qua potlood al in het rijtje culthelden...

0   0  
JohanB

Ad

Ben het helemaal met je eens, maar heb tot nu toe alleen de wedstrijd tegen RFC en Made niet gezien. Boris heeft heel weinig voetballend vermogen, weinig techniek en weinig controle over zijn lichaam en de bal. 7 van de 10 balaanames springen een meter of 3 van zijn voet. Maar deze jongen laat wel zien een goede mentaliteit te hebben en een echte spits te zijn. Hij is namelijk wel constant bij het gevaar te vinden in de 16 en is een echte doelpuntenmaker. Plus deze jongen speelt bij de amateur, dus hij is heel goedkoop dus het risico voor NAC is 0. Geef die jongen een jaarcontract met een optie voor nog een jaar en ga over 5 maanden evalueren. Ik kan me ook niet voorstellen dat deze jongen basisspeler wordt maar om hem bij een gelijke stand of een achterstand te brengen wanneer je zelf een stuk sterker bent dan de tegenstander kan hij misschien van waarde zijn.

0   0  
Judge M.

Welkom Boris! Die zwakke punten zullen vast wel worden aangepakt hoor. Bij NAC hebben ze niet voor niks een techniektrainer rondlopen.

COME ON NAC!!

0   0  
JohanB

Chris,

Dat is ook maar afwachten hoe het publiek op de banken staat. Ik vind namelijk dat je met het sleuren, oorlog maken etc toch wat overdrijft. Hij werkt zeker hard maar voor iemand met zijn lichaam zou hij juist nog veel meer oorlog kunnen maken.

Dat op de banken en cultheld is natuurlijk nergens op gebaseerd, daar kun je niet de mening van pak hem beet 100 mensen, zijn uiterlijk en zijn doelpunten in de voorbereiding voor gebruiken als argumenten. Wanneer deze jongen de eerste 5-10 wedstrijden in zijn invalbeurten in de KKD geen bal goed raakt en geen doelpunt maakt zullen er vrij weinig mensen nog blij zijn wanneer hij er inkomt en weinig mensen op de banken staan, je weet hoe snel het NAC publiek verliefd op iemand wordt maar ook snel afknapt op iemand die niet presteert. Hard werken en de goede mentaliteit hebben is zeker belangrijk en daardoor heb je ook wat streepjes voor wanneer het minder loopt, maar alles blijft toch hangen aan presteren.

Uiteindelijk lijkt mij de keuze van NAC de goeie en heeft hij mijn vertrouwen, maar cultheld en iemand waarvoor iedereen op de banken gaat dat is voor mij nog heel ver verwijderd en vind ik ook wat vreemde conclusies na de wedstrijden die ik heb gezien van hem, want spitsen met meer echte voetbalkwaliteiten lopen er in de top van het amateurvoetbal zeker rond.

0   0  
Buurman

Inderdaad kan aan de zwakke punten van Boris nog het nodige worden verbeterd. Dat gaat ook gebeuren. Maar als pinchhitter is hij sowieso voor de KKD in orde vind ik. Waar het allemaal eindigt zien we wel.

0   0  
Chris W.M.

@JohanB

Eens, mijn mening gaat zeker niet voor iedereen op. Maar kijk hoe het publiek nú al op hem reageert. Kijk hoe vorig jaar het publiek reageerde op Leigh. Alleen al door hard werken steel je de harten van de supporters. Kun je nagaan wat er gebeurd als hij daadwerkelijk goals gaat maken in de KKD....

0   0  
Mmm

Wordt zeker.een publiekslieveling!!

0   0  
Cm

Zal hij vanavond al gepresenteerd worden en mee doen???

0   0  
Gezwam

Knap hoor hoe iedereen kan inschatten of hij het gaat redden. Koffie dik kijken!!
Je mag er van uit gaan dat Brood, Vrede en Tom het zien zitten in hem. Daar zijn zij voor.

Hup Boris!

0   0  
Barry

Pffff....cultheld? Astumblieft zeg, ik vind die term bij Dessers al zwaar overdreven.

Deze jongen is fysiek sterk en kan met invalbeurten zeker wat brengen wat Sydney niet kan brengen. Maar ik hoop toch dat die laatste speeltijd gaat krijgen.

0   0  
De Kroonprins

Spelerspresentatie in zonnestudio LaPlaya op het Dokter Struyckenplein?

0   0  
7Hills

@De Kroonprins

Want? Daarbij; lijkt me sterk aangezien zij geen sponsor zijn.

@Barry

Heeft iemand Dessers ooit een cultheld genoemd ja? Wist dat de term losjes gebruikt werd maar Dessers valt wat dat betreft echt niet in die categorie. Boris wel, ik ben er van overtuigd dat over een aantal jaar nog steeds zijn naam af en toe op zal duiken. Een speler die niet overloopt van kwaliteiten, maar door hard werken en enthousiasme zich (hopelijk) staande weet te houden en een verhaal heeft, dat zijn voor mij kenmerken van een cultheld.

0   0  
NAC Mijn club

Deze jongen is heel planmatig bezig. Eerst zijn studie marketing afgewerkt, gaat zich nu volledig richten op voetbal. Gaan we veel plezier aan beleven.

0   0  
Van "taajlaand

Leuk bericht, en we mogen hopen dat hij ons, samen met de rest van de selectie weer een lang seizoen laat genieten van NAC.
De 'toppers' zijn de komende jaren (en langer) niet aan ons besteed, maar misschien ontwikkelen dit soort spelers zich bij ons tot voetballers die respect afdwingen.

Zijn inzet, voorkomen en postuur zijn in ieder geval al STUKKEN beter dan alle shitzooi van afgelopen seizoen.

Veel succes Boris!

0   0  
JN

Betekent dit dat we waarschijnlijk met 2 spitsen gaan spelen?

0   0  
Sjef de gevulde koek

Ik zal wel veel duimpjes omlaag krijgen maar ik ben nog zeker niet overtuigd van deze jongen. Heeft zeker kwaliteiten, sterk goed schot maar daar red je het in de KKD echt niet mee. Wel komt hij natuurlijk van een bedenkelijk niveau en kan alleen maar beter worden maar ik heb meer vertrouwen in Sydney dan in deze jongen. We gaan het zien al hoop ik dat deze jongen natuurlijk echt een meerwaarde word voor het team

0   0  
De Kroonprins

@7Hills: een slechte verwijzing naar het babos a la playa nummer. Nouja, hoor wel waar we dan bier mogen komen drinken.

0   0  
Strijder

Welkom Boris!

Enige wat nu als er toch een buitenkansje in de laatste weken van de transferperiode is van de spitsen die nu nog wachten op een club op een hoger niveau...

Hup NAC

0   0  
7Hills

@Strijder

Denk dat de rolverdeling duidelijk is zo, ook bij de spelers, en dat de technische staf daar niet in wil gaan rommelen.

Stokkers is de nummer 1 spits, Filipovic nummer 2 óf gaat sommige wedstrijden vanaf de zijkant spelen afhankelijk van de tegenstander. Van Hooijdonk is 1e wissel en Boris zal als breekijzer gebruikt worden.

Als je dan een betere spits dan Boris zou gaan halen, zou alles weer op de schop moeten en zou van Hooijdonk ( waar ze toch veel vertrouwen in hebben) het kind van de rekening worden. Denk ook dat Boris niet al te duur is en zijn rol veel makkelijker accepteert dan iemand die van zichzelf vind dat hij een club van een hoger niveau dan NAC aan kan.

Buitenkansjes zullen denk ik dus eerder buitenspelers en aanvallende middenvelders worden dan spitsen.

0   0  
Jf

In ieder geval een vent die kant afmaken. Juist wel het type speler voor de KKD die erg fysiek is.

Aan voorspellingen doe ik niet maar in ieder geval een positief gevoel bij deze groep.

0   0  
Dolf

Deze jongen gaat NAC geld opleveren.
Let maar op ?

0   0  
GB

Mooi he, die jongen heeft nog een competitie wedstrijd gespeeld en het zagen is alweer begonnen. Wat zijn wij toch een fijne, originele, tegendraadse supporters. Wat een steun spreekt er uit onze reacties op Social Media. Waar andere supporters neerbuigend en negatief zijn, gaat het bij NAC anders. NAC kan rekenen op een eigenwijze en originele achterban die hun spelers steunt en met hun aanstekelijke positiviteit spelersgroep, club en supportera verbindt. Bij NAc wordt je pas echt bekritiseerd nadat men over langere tijd je prestaties heeft bekeken en je dan niet blijkt te voldoen. .........

Oooh wacht.......


U zijt gegroet!

0   0  
Ivo

Ik ben benieuwd! Veel positieve verhalen tot nu toe, eens kijken wat hij kan als het er echt om gaat.

De voorhoede is vrij ver compleet nu. Alleen een echte rechtsbuiten ontbreekt nog. Op links hebben we Bahui.

0   0  
Luusje

Filipovic, Stokkers en van Hooydonk zijn eenzelfde type speler, dynamisch, doelgericht en loopvermogen. Denk dat ze onze Congolese reus duidelijk gemaakt hebben dat hij daar tussen als stormram en aanspeelpunt als het nodig is gaan gebruiken. Basisplaatsen verwacht ik er niet van.

0   0  
JohanB

Gb,

Wat lul je nou raar? Met het verkeerde been uit bed gestapt ventje?
Niemand zaagt of haalt hem naar beneden. Er worden met argumenten zijn goede en slechte punten plus verwachtingen aangegeven. Ik zie welgeteld 0 reacties die aangeven dat dit een slechte keuze is, dat dit kutbeleid is of wat dan ook.

Probeer je een beetje te provoceren of wat is je bedoeling? Nu wordt er is op een normale manier gediscussieerd en is het nog niet goed.

0   0  
[email protected]©

Kunnen we ipv cultheld niet een ander woord gebruiken? Publiekslieveling of zoiets.

0   0  
Shane uit de Keen

Ik heb hem alleen tegen KV Kortrijk gezien, maar ik vond zijn techniek best o.k. Je kunt hem gewoon in de dekking aanspelen, ballen springen niet weg, maar hij houdt ze keurig vast. Tegenstander kan met geen mogelijkheid langs dat sterke lijf. Bovendien liep hij in de 2e helft bij de achterlijn doodleuk langs 2 tegenstanders en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Van Hooijdonk, die tè verrast was om uit te halen. Ook in de eerste helft bracht hij Stokkers in stelling die hopeloos faalde. Maakt dat hem dan beter dan Stokkers? Nee waarschijnlijk niet, maar hij is ècht zo slecht niet als sommige doen geloven. Hij kan absoluut meer dan alleen voor stormram spelen.

0   0  
Breda

Ik heb hem nog niet zien spelen. Is het een soort Perica ofzo?

0   0  
kopspion

mooi voor die jongen !
heeft het wel helemaal zelf verdiend en dat is op zich al een prestatie, niet soms ?

denk dat het een soort Sadiq zal worden, alleen blijft deze beer wel wat vaster op zijn stelten staan; tegenstanders zullen ook wel even schrikken als hij als stormram ingebracht wordt lijkt me.....

0   0  
Tilburg

Jullie zijn goed bezig !!
Ben er van overtuigd dat we volgend jaar eindelijk weer de derby hebben !!
Alle rotte appels eruit en fris gemotiveerde Spelers terug erin.
Het is dat wij op dit moment leeg gekocht worden en totaal geen eredivisie waardig team hebben op 2 weken van de start van de competitie , maar hoop dat we elkaar volgend seizoen in de eredivisie weer treffen het ziet er allemaal goed uit.
Suc6 NAC

0   0  
Umberto

Vind het hartstikke leuk voor die gast. Spontaan, slim, geweldig accent en kan ook nog een beetje ballen!
Lijkt me goed in de groep te liggen.

Bonne chance Kudi !

0   0  
Ton

BRON BN DE STEM!!!!!!!

waarom geen reactie vanuit nac breda

0   0  
malpolon

@Chris

Qua potlood een cultheld? Heb je zijn potlood gezien dan?

0   0  
JohanB

Ton

Omdat NAC pas meldt wanneer er een contract is ondertekend. Niet wanneer er een contract wordt aangeboden, logisch ook natuurlijk!!

0   0  
JohanB

Malpolon

Gedraag je kleuter.

0   0  
Pietjebel

@Johan b

Vroeger hebben we nogal een spitsen gehad Arnold en pi air
Konde ok geen pepernoot voetballen maar schoten ze dr wel in

0   0  
Maikolg

Bij zijn broer, vroeger oa 2e keeper anderlecht en antwerp, zongen de supporters ‘kudi kudi kudi kudi’ een beetje gelijkaardig aan ons ‘leigh leigh leigh leigh’. Misschien wel tof

0   0  
Chris W.M.

@malpolon

Ha, scherp! Geen idee hoe dat qua daar komt, moet natuurlijk "met" potlood zijn.

Verder ga ik niet oordelen over zijn potlood, al schijnt wel dat daar de lichte blessure van Robin Schouten aan te wijten is. Na de training is hij tijdens het douchen erover gestruikeld....

0   0  
JohanB

Pietjebel,

Ik snap je punt, maar om te zeggen dat die 2 spitsen voor geen pepernoot konden voetballen weet ik niet waaronder jij de term kunnen voetballen schaart. Pi air kon absoluut wel voetballen en had een goede balcontrole. Als je voor geen pepernoot kunt voetballen dan kom je niet bij clubs terecht waar Pi air heeft gezeten en slaag je er ook al helemaal niet. De kans dat deze jongen zon carrière krijgt is denk ik ongeveer 0,5%, vergelijken heeft dan ook geen zin.

0   0  
Tombola Breda

Laat mij maar lekker de naïeve en opportunistische supporter uithangen, maar ik vind het mooi man! Of hij ze er nu in schiet of niet, hij gaat in ieder geval de verdediging van de tegenstander gek maken.

0   0  
Buikje

Mooi, welkom. Ben wel benieuwd naar wat hij kan brengen!

En aangezien hij klaar is met zijn studie marketing, kan hij ook mooi worden ingezet op kantoor. Geen overbodige luxe! ;)

0   0  
Balletje

Aan Brood de schone taak deze jongen zijn tekortkomingen (volgens de deskundigen hier) weg te werken. Echter, waarom mort hij veranderen, zijn kracht is juist zijn breekijzer kunde, dus als je de rest gaat cultiveren, raakt dat waarschijnlijk in het slop.
Laat hem zo en laat hem zelf de groei opzoeken. Denk dat hij dan de beste versie van zichzelf gaat worden. Hard werkend, scorend en een persoonlijkheid op t veld.

Blij met deze aanwinst. En van Hooijdonk idd verhuren. En pa van Hooijdonk een stadionverbod geven. Wat heeft die man een ellende en geld gekost.

0   0  
Pietjebel

Klopt

0   0  
Sjak

Mooi dat deze gast erbij komt maar man man man.. al dat gelul over SvH dat die beter zou zijn. Ik heb Boris nog niet gezien maar zijn basis techniek zal niet slechter zijn als kluns van Hooydonk. Die kan er echt niks van. SvH mag de veters nog niet strikken van een amateur uit Breda zoals Moustafa Mohammad (Moussie) maar ja die heeft niet zo'n pappie

0   0  
Jf

Ik begrijp het afzeiken van svh ook niet. Die naam is een zegen maar ook een last. Heel veel mensen verwachten namelijk wonderen van hem.
Sydney is pas 19 jaar oud en moet nog een hoop leren maar heeft wel degelijk kwaliteiten.

Stop eens met bashen en sta voor je club mensen.

0   0  
JohanB

Mee eens Jf.

Sjak zegt dat hij Boris nog niet heeft gezien, maar ik denk sat hij Sydney ook nog niet heeft gezien op een paar keer 5 minuten invallen na.

0   0  
malpolon

@JohanB

A dirty mind is a joy forever

0   0  
Cool Hand

Dag Sydney, is mijn eerste reactie.

0   0  
Cool Hand

"Daarnaast was Kudimbana vaak trefzeker." Trefzeker in de voorbereiding. Tja.

0   0  
scheppioni

Wat laat ik me toch weer eens heel graag, heel erg verrassen !
Als NaCCer ben ik daar wel erg aan toe zeg !

0   0  
Petros

Ik stel voor om een 2e b side rats site te maken...kunnen al die negativisten zich daar uitleven

0   0  
signase

@Petros:

Laten we die site dan, homo's als we zijn, Butt Side Rats noemen. Voor al uw digitale diarree. Uitermate geschikt voor fans van Willem II.

0   0  
ome cor

Het is grappig te zien hoe de reacties op 27 juni op dit forum waren.
Er waren serieus mensen beledigd om het feit dat deze jongen vooral ervaring in de 4e klasse had opgedaan.
En zie hoe het 3 weken later kan zijn ! Te vroeg oordelen en te vroeg veroordelen is nooit goed.

Cultheld is weer zo'n woordje wat hier te pas en vooral te onpas gedropt wordt.
Niet iedere publiekslieveling is een cultheld, hoeft ook niet.
Ik hoop dat deze jongen een gewone held wordt, waar we met z'n allen heel trots op kunnen zijn.

Vooralsnog heeft Boris zijn stageperiode steeds weten te verlengen en er een contract uit gesleept.
Nu is het afwachten of hij in de competitie ook kan laten zien dat hij op dit niveau van waarde kan zijn.
Ik hoop van wel en gun het die jongen ook echt. Slimme gozer hoor, eerst gewoon ff je papieren halen en dan pas gaan kijken waar je plafond ligt op voetbalgebied. Hulde !
Ik hoop dat hij zich lekker doorontwikkeld, met NAC mee kan, een stapje omhoog en dat hij zijn plafond uiteindelijk nog hoger blijkt te liggen.

Maar.......even met beide beentjes weer op de grond: eerst maar eens zien hoe Ruud Brood hem gaat gebruiken, hoe hij het in de competitie doet en hoe hij zich ontwikkelt.

Veel succes en van harte welkom, Boris.

0   0  
ome cor

Kluns Sjak heeft er wel kijk op.....man man man.....als er een competitie is voor dom lullen dan staat ie erg hoog.

0   0  
Hugo

@NAC mijn club. (9.26). Prima dat planmatig te werk. Leuk weetje over de studie. Verder is het ook een feit dat deze jongen ,ondanks z'n enthousiasme , werklust en groot en sterk, verder in zijn voetbalcarrière alleen potjes heeft gespeeld op Belgisch provinciaal amateurniveau (niveau Hoogstraten). Ksv Temse, in financiële problemen geraakt, zegde alle contracten op waardoor Kudimbana geen club meer had. Ik hoop dat dit eerste prof - avontuur een succes wordt en dat het de stormram blijkt te zijn die NAC nodig heeft. Deze jongen mag NAC op z'n blote knieën bedanken voor deze kans.

0   0  
Wanny

Sydney afschrijven lijkt me ook zeer voorbarig. Die jongen is net A-junior af. En zijn vader was ook een laatbloeier die eerst werd weggestuurd bij NAC.

0   0  
Geelzwartwit

En het woord cultheld is alweer gevallen pfft hoe triest. Die jongen heeft nog niet getekend of wordt al cultheld genoemd hoe toch op. Ook het verhaal van goeie invaller etc..

Misschien ziet Ruud Brood in hem just een sterke basisspeler die a la John van Loen en Rene Eickelkamp wellicht niet zo technisch waren en wellicht ook handelingssnelheid misten maar een pain in the ass waren voor vele verdedigers.

Misschien kiest Brood er wel voor om met 1 hard werkende spits te spelen die d ebal vasthoudt en een hard schot heeft met daaromheen een technische snelle wendbare spits?.

Nee er wordt door de stuurlui aan wal al het stempel invaller en cultheld geplakt.

Ik zou het zelf wel mooi vinden als er eens van zijn kracht uitgegaan wordt en daaromheen de boel gebouwd wordt. Een alleen maar technische wendbare voorhoede zonder fysiek is ook niet altijd alles.

BOOOOOOOORIS WELKOM en ik hoop dat je iederern laat zien dat je niet als invaller gekomen bent.

0   0  
Sjak

@ ome Cor

Een citaat uit een boek dat ik net gelezen heb..
Vrij vertaald..

Geef geen platform aan onwetenden en onnozelen. Dat geeft ze alleen maar macht.

Fijne vakantie..

0   0  
willem 4,5

Welkom Boris, het is toch geen grapje hé, je komt toch echt?

0   0  
Nac-till-I-die

https://www.google.com/amp/s/www.nacfans.nl/nieuws/eerste-elftal/239136/amp
Leuk artikeltje^

Dit laat zien waarom we er voor het team moeten zijn. Zij een hecht team en wij de steun. Schrijf dus niemand te snel af en verwacht niet te veel.

Steun is wat wij als supporters moeten en zullen geven! Een nieuw team, dus ook wij supporters zullen moeten veranderen. Minder cynisme en meer zang naar de spelers en voor de spelers!

0   0  
JohanB

Nac till i die

Mee eens, dus aub geen handjes de lucht meer en zulke nummers.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Prima.

Nu snel op zoek naar een linksback, linkermiddenvelder en linksbuiten.

Van Hooijdonk verhuren aan Helmond Sport verdient de voorkeur.

0   0  
Mmm

Publiekslievelng ,zal.leker.scoren

0   0  
Badeend

Dit zou een mooie aankoop kunnen zijn. Ik heb er niet al te hoge verwachtingen van, maar als ik hoor en lees hoe hij speelt, kan hij wel eens iets toevoegen aan NAC. Daar hoeft hij zeker niet echt goed voor te kunnen voetballen, zie Greg Leigh vorig seizoen. Die kon er helemaal niets van, maar werd wél erg gewaardeerd, en bracht daarmee zeker iets extra's. Dat gun ik Boris Kudimbana (en ons!) ook. Ik ben benieuwd.

0   0  
Lamington

Vroeger werd je na staat van dienst een cultheld. Nu wordt dat al iemand digitaal aangepraat na enkele oefenwedstrijden..

Nevertheless, welkom, succes en dat het beide kanten op vruchtbaar mag zijn!!

0   0  
ome cor

@sjak
Dus je stapt vrijwillig van het podium af ?
Goed van je !

0   0  
Ed

Top zet!!

Laad alle berichten na dit bericht in