Wij gaan niet opzij

Liveblog: Forumavond NAC

Italo

Vanavond vindt in de Bea de technische forumavond plaats waar supporters de gelegenheid krijgen om trainer Peter Hyballa TD Tom van den Abbeele en AD Luuc Eisenga vragen te stellen. De forumavond start om 20:00. Via dit liveblog proberen wij zoveel als mogelijk direct met jullie te delen.

De Twitter-feed laden wil niet helemaal, dus klik op onderstaande links voor het verslag:

Bron:
B-Side Rats
13 Reacties
31   8  
Moppernac

Jong NAC verliest in de allerlaatste minuut tegen Jong Feijenoord door een benutte strafschop van Sam Larsson. 1-0
Ook bij F,noord in het veld Haps en Van Beek.
Is geen jong Feijenoord meer , er staan 3 basisspelers van het 1ste elftal in met uefa wedstrijden in de benen.
KNVB ook dit moet niet mogen, is competitie vervalsing!!!!!

20   3  
TheBeek

Het beloofd een duurzame avond te worden ......

11   2  
Babosje

En tegendraads en bourgondisch!

31   8  
Moppernac

Jong NAC verliest in de allerlaatste minuut tegen Jong Feijenoord door een benutte strafschop van Sam Larsson. 1-0
Ook bij F,noord in het veld Haps en Van Beek.
Is geen jong Feijenoord meer , er staan 3 basisspelers van het 1ste elftal in met uefa wedstrijden in de benen.
KNVB ook dit moet niet mogen, is competitie vervalsing!!!!!

6   3  
Brat

Ingestudeerd optreden of zelfkritische reflectie en visie? Ik laat me graag positief verrassen.

9   26  
Nelis

Ik heb mensen dichtbij Molhoek gesproken, maar de leugen die Tommeke er nu op het Forum ingooit is niet waar. Na Weijs word nu Molhoek zijn naam geschonden. Het houd niet op, niet vanzelf

5   16  
Nelis

Duimpjes omlaag van mensen die niet weten hoe het echt zit ?

13   4  
NAC4Ever

@Nelis
Misschien is het dan een idee te vertellen hoe het wel zit. Je vertelt nu alleen dat wat van den Abbeele vertelt een leugen is.

3   9  
Neli

Vanwege zijn persoonlijke ontwikkeling als trainer. Onder Weijs was het goed voor zijn ontwikkeling, maar de rol onder Hyballa niet (voldoende) waardoor hij de mogelijkheid die hem was gegeven heeft aangegrepen.

6   5  
Stoep

als ik even snel de berichtgeving scan wordt ik hier niet heel warm van. Ik kan begrijpen dat je een nieuwe hoofdtrainer niet wilt laten afhangen van wie de jeugdtrainers willen. Echter je bent 1 organisatie waarin je ook met de lange termijn rekening moet houden. Voor mij wordt wel duidelijk dat deze directie geen duidelijk plan heeft. Het klinkt vooral van het overkomt ons. Wat heden dagen ongeveer geldt voor 95% van het management in het bedrijfsleven. Duidelijke visie/leiderschap ontbreekt, en meeste directeuren en hoger mgmt ontbreekt elke capaciteit om te anticiperen, duidelijke structuur te scheppen en hun visie de visie van het bedrijf (in dit geval NAC) te maken. Jammer, ik denk dat we de TD wel kunnen laten zitten maar de AD moet duidelijk vervangen worden door iemand die wel die capaciteiten heeft (wat heel moeilijk zal zijn om zo iemand te vinden, zeker voor een kleinere voetbalclub ). Hopelijk zien de aandeelhouders in dat vooral zij over hun schaduw moeten stappen en met een alternatief moeten komen.

2   1  
The Cosmic Gate

I have a dream .....

5   0  
snacks

Mannen van de Bsiderats, klasse hoe jullie deze forumavond weer hebben weergegeven om terug te kunnen lezen! Chapeau

2   0  
Breda F2

@bsr, bedankt voor het heldere verhaal.

1   0  
Dutchbird

Heel knap zoals de BSR redactie via twitter verslag deed van de forumavond. Inhoudelijk was het een herhaling van zetten maar daar kan BSR nets aan doen. Dat ligt aan de vragen die gesteld worden. Meestal zo'n open vraag dat de beantwoorder er alle kanten mee op kan en dat gebeurde dan ook weer in ruime mate. Het resultaat; een op waarheid berustend antwoord maar geen duidelijkheid over hetgeen de vragensteller aan de orde wilde stellen. Daardoor krijg je als publiek het beeld van een paling in een emmer snot, ze zijn ongrijpbaar. Met die ontwijkende antwoorden redden ze het vege lijf maar bereiken niets in de relatie met de supporters.

Verder opvallend dat de directie al bezig is met versie 3 van het vijfjarenplan. Dat betekent dat ze al twee keer zijn teruggestuurd door de RvC. In het bedrijfsleven krijg je hooguit één herkansing. Ik had gehoopt dat we na het vertrek van Gielen en co. een krachtdadiger RvC zouden krijgen. Helaas hebben we dat nog niet gemerkt.

Overigens zijn vijfjarenplannen het fundament voor excuus gedrag van de directie. Net als bij Smulders/Goetzee zullen ze voortdurend verwijzen naar de fase waarin we zitten als excuus oor het nog niet bereiken van de uiteindelijke doelstelling; een gedegen middenmoter in de eredivisie. Daardoor neemt de geloofwaardigheid en het geduld af waardoor weer een volgende directie het einde van het eigen vijfjarenplan niet haalt.

Laad alle berichten na dit bericht in