Wij gaan niet opzij

'Lommel SK wil zich versterken met Verschueren'

Raskolnikov

Arno Verschueren staat mogelijk voor een terugkeer naar België. De middenvelder staat volgens voetbaljournalist Sven Claes in de belangstelling van Lommel SK.

Lommel is niet bepaald een grote club. De groen-witten komen uit in de Belgische eerste divisie en moesten niet zo heel lang geleden nog vrezen voor hun voortbestaan. Lommel kreeg, net als veel andere clubs bij onze Zuiderburen, in eerste instantie geen licentie voor het nieuwe seizoen.

Een sjeik met een grote zak geld bracht echter redding. Sinds kort maakt Lommel onderdeel uit van de City Football Group en het lijkt niet ondenkbaar dat uit die hoek de tip kwam om eens bij NAC aan te kloppen voor Verschueren. De 23-jarige Verschueren ligt nog één seizoen bij NAC onder contract en liet al weten dat een contractverlenging geen optie is. Als NAC nog iets aan hem wil verdienen, ligt een zomers vertrek voor de hand.

Hoewel een transfer naar de Belgische Proximus League niet noodzakelijkerwijs een stap vooruit lijkt, zou het goed kunnen dat Verschueren overtuigd wordt door de grootse plannen bij Lommel. De club wil zo snel mogelijk een stabiele club in de Pro League worden en weet dat het met de diepe zakken van de City Football Group voldoende middelen heeft om die ambities op korte termijn te realiseren. 

Bron:
B-Side Rats, Sven Claes
Vorig bericht
'Van As tipte Visser bij NAC' 71 reacties
Volgend bericht
NAC overweegt toch Open Dag te organiseren 13 reacties
72 Reacties
201   11  
Spitfire

Hij doet mij altijd denken aan Tamas Petö, je ziet hem amper, maar hij is ooh zo belangrijk voor het team. Hij gaat harder gemist worden dan menigeen denkt...

45   4  
De Horzel

Zoals eerder gemeld zijn ze al even in onderhandeling. Gezien wuijtens bij AZ kon verlengen maar toch voor Lommel koos zullen ze best een goed verhaal hebben. Arno heeft zn laatste match gespeeld vrees ik. Maar prima om er nog wat aan te verdienen. Toen hij kwam was ik absoluut geen fan maar hij heeft zich echt ontwikkeld, zeker ook fysiek.

201   11  
Spitfire

Hij doet mij altijd denken aan Tamas Petö, je ziet hem amper, maar hij is ooh zo belangrijk voor het team. Hij gaat harder gemist worden dan menigeen denkt...

32   79  
Viking

NAC moet onmiddellijk gaan stoppen met Man City!
Kijk eens naar Antwerp jaren geleden zaten die met Man United in hetzelfde schuitje , ze kregen allemaal huurlingen waar ze niks aan hadden.... bij NAC nu idem dito...
Of hetzelfde als Lommel of de stekker uit het project!

Hup NAC schijt aan City!

19   3  
Nacbeest

Blijft toch gek dat er enerzijds verhalen komen over minder spelers mogen verhuren en daarom het eind aan het tijdperk Manchester city netwerk. En dan nu dit verhaal.

On topic: prima om deze zomer nog te verdienen aan Arno, een zeer waardevolle speler gebleken in de afgelopen jaren.

52   1  
Chris W.M.

Jammer dat het door een clausule door Smulders zelf nog in zijn contract gezet ( dezelfde Smulders die nu zijn zaakwaarnemer is), ‘slechts’ 250K is wat we eraan gaan verdienen...

19   5  
Hont

NAC wil promoveren, dus heeft een zo sterk mogelijke selectie nodig. Lommel heeft veel geld. Conclusie: niet voor een habbekrats akkoord gaan.

23   7  
Da Pope

Als je ziet hoe hij zich afgelopen seizoen ontwikkeld heeft, lijkt me dat Arno zijn top zeker nog niet bereikt heeft. Bij NAC is hij na vier seizoenen alleen wel uitgeleerd. Ik denk dat nóg een jaar KKD niet noodzakelijkerwijs goed voor hem is.

Voor NAC is het een lastige keuze. Verschueren was afgelopen seizoen van absolute meerwaarde voor NAC en zou in de strijd om promotie een belangrijke pijler kunnen zijn. Maar als je weet dat je hem na komend seizoen zeker kwijt bent, vind ik het te verdedigen dat je nu casht. Ook al is het niet veel meer dan bijvoorbeeld twee ton, dan nog is het geld welkom.

Ik gun Arno in ieder geval een mooie stap. Of Lommel dat is, zal de toekomst uitwijzen.

42   4  
Sjef de gevulde koek

Zou zeer teleurstellend zijn. Goeie speler en een top gozer. Volledig verkracht door brood maar daarna toch weer laten zien een meerwaarde voor het elftal te zijn. Dat zijn de juiste spelers. Hij zal wel gaan succes idd geval.

21   1  
Scheids!

NAC zal voor het komende seizoen zich moeten gaan concentreren op een nieuwe selectie, samengesmeed door Steyn en de nieuwe TD.
Verschrikkelijk jammer dat een speler als Arno zijn vleugels spreid, maar ook begrijpelijk als je de mogelijkheden qua financiën bekijkt. City is aan zijn laatste periode begonnen bij NAC, dus zal er weinig tot niets meer worden geïnvesteerd!

12   57  
Arie

Als hij sowieso niet gaat verlengen, ter zijde dat je een enorme pislul bent als je dat nu al verkondigt, moet je hem verkopen. Anders ben je een dief van je eigen portemonnee.
Hoop dat Lommel een lekker anoniem, nikszeggend speeltje van City blijft ondanks de bemoeienis van het gedrocht. Tot nooit meer ziens.

8   0  
Harrie

Eredivisie of Belgische pro League anders heeft het toch geen zin voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Of de zak geld voor zijn salaris moet wel hoog zijn.

25   7  
Peerke

Steijn zoekt scorend vermogen. De meest scorende middenvelder vertrekt. Schiet lekker op zo.

24   7  
Ouwe Spionkop

Heel erg jammer. Ook voor die jongen zelf. Gaat in niveau er niks op vooruit met die stap naar Belgisch 2e niveau en een stadionnetje dat rijp is voor de sloop.
NAC krijgt door de slimme Smulders (eikel) ook maar 2,5 ton.
Arno zou een van de steunpilaren van het nieuwe NAC kunnen worden.
Hopelijk vinden ze een goede vervanger. Maar dat gaat met het beperkte budget van NAC niet meevallen.
Alleen maar verliezers bij deze transfer.

13   14  
vakg5keerperwedstrijdnaardeplee

Dit is absoluut een stap terug voor onze Arno!

Ik heb wat samenvattingen gekeken van Lommel en daar zit gemiddeld zo'n 25 man op de tribunes. Als ik Arno was en er toch een clausule van max 250K in zijn contract zit, lekker nog een jaartje bij NAC blijven. We zijn met Arno al een keer gepromoveerd dus hij weet wat het inhoudt en kan deze ervaring delen met de jonge gasten!

17   12  
Judge M.

Als we Van Ooijen weten in te lijven dan worden we er allesbehalve slechter van.

Succes en vooral bedankt Arno. Ik kom wel een keer op de fiets kijken!

51   9  
Ouwe Spionkop

Ik durf te zeggen dat Verschueren de beste speler is van de huidige selectie.
Dragende kracht op het middenveld en nog jong en beloftevol.
Waarom hebben we die jongen niet eerder contract verlenging gegeven.
Het gaat allemaal weer typisch op zn NACs.

15   0  
Arjanus

Nac had een zelfde verhaal toen hij kwam. Daar trapt hij niet meer in. Arno is een wereldgozer.

Ik verwacht dat hij makkelijk op het hoogste niveau meekan.

Tenzij hij veel tekengeld krijgt gaat hij niet die kant op.

21   5  
Ivo

Ja, hier kan ik echt niet over uit hoor mensen.

Arno kan in mijn ogen juist de stap zetten naar eredivisie / Belgische hoogste niveau en gaat dan een niveau lager spelen bij een clubje met nog geen 2000 toeschouwers op de tribunes. Troosteloos.

Terwijl hij het afgelopen seizoen weer stappen heeft gezet, hij is van een wat meer controlerende middenvelder gegroeid naar een echte "box-to-box" middenvelder en er zijn niet zo veel middenvelders die zowel controlerend als aanvallend goed zijn en dat ook nog fysiek trekken.

Maar geld maakt heel veel goed. Dit valt me tegen, ik zie/zag Arno als een jongen met een mooie toekomst in de sport maar dit lijkt me sportief echt een stap terug. Lommel wil hogerop en heeft ook de middelen om hogerop te komen (is in Belgie niet zo moeilijk, het hangt daar van zwart geld aan elkaar), maar Lommel, een plaatsje met 30.000 inwoners en een Center Parcs, kom op zeg.

19   2  
E. Ricvan

Zijn vertrek zou zeer spijtig zijn. Op dit moment de beste!!!!

12   5  
Breda

Lijntje City - Smulders -Verschueren

39   6  
Buurman

Verschueren kan op het niveau van Sparta en Zwolle gemakkelijk mee. Eigenlijk onvoorstelbaar dat Verschueren in de huidige vorm voor Lommel gaat spelen. Maar Lommel heeft inderdaad nu een goed verhaal. Dat MC voor Lommel heeft gekozen komt door bemiddeling van de Bruyne. Voor MC is een belangrijk punt dat de salarissen voor buiten EU spelers in België normaal zijn. En in Lommel kunnen spelers zonder absurde druk van buitenaf af groeien. Daarnaast blijft onze Arno een Belg. Als hij in de relatieve rust van Lommel kan gaan ballen, een club in opbouw, tegen een heel goed salaris, dan is het leven zo slecht nog niet. Zeker als je komt uit een organisatie die qua omgang met mensen tegenwoordig eerder lijkt op een TBS kliniek dan op een voetbalclub. Laat staan een "gezellige" voetbalclub. Laten we hopen dat Manders er weer een beetje een organisatie van kan maken waar mensen normaal hun werk kunnen doen. Wat bv. de andere Belg heeft meegemaakt TVDA, een jongeman met een prachtige opleiding, is natuurlijk complete waanzin. De club zet hem verkeert in het organogram, hij heeft geen fatsoenlijk functioneringsgesprek gehad , maar wordt afgeserveerd door twee "interviews" in het plaatselijke krantje. Eerst aangevallen in zijn rug door de AD , die zich zelf op die manier wil redden en later doet de 'hoofdtrainer met gebruiksaanwijzing' dat nog eens over. Groot probleem is dat wij een cultuur hebben gekregen dat we dit min of meer ook allemaal normaal zijn gaan vinden. We weten niet beter meer.

10   3  
Ouwe Spionkop

Ik heb het even opgezocht. Dat Lommel had in 2019 1800 toeschouwers gemiddeld en vorig seizoen 1700.
Wat gaat een mens daar zoeken????

33   0  
Tombola Breda

Als we er toch maar 250K aan mogen verdienen, laat hem dan in godsnaam blijven. Als ons Duracel Konijn NAC dit seizoen naar de Ere divisie schiet dan maakt het mij geen reet uit dat we geen transferbedrag voor hem krijgen. En dan kan hij volgend jaar een nog veel mooiere en lucratievere stap maken dan dat hij zit te verpieteren bij een opgelapte schuur in Lommel.

12   7  
Chris W.M.

@ IVO

Blijkbaar hebben ze daar, naast een goed salaris, een héél goed verhaal. Stijn Wuytens van de nummer 2 van NL (AZ) en voorronde CL in het vooruitzicht die naar Lommel trekt, de bondscoach van NL onder 17 die als assistent (!) daarheen gaat, nu Verschueren...

Zonder de exacte plannen en beloften te kennen is het lastig inschatten wat de exacte beweegredenen zijn, lijkt me een stap terug om binnen een jaar of 2 er drie vooruit te zetten in het geval van Arno.

NAC houdt er 250K aan over, plus een redelijk salaris dat vrij komt kan ik me voorstellen, dus er komt weer ruimte voor versterkingen.

6   2  
De Kroonprins

Naast een goed verhaal heeft Lommel tegenwoordig ook de financiële slagkracht om dit soort spelers te halen. Naast Stijn Wuijtens heeft Lommel inmiddels (via City) een 18-jarige Bulgaar gehaald voor 2.3 miljoen en een 18-jarige Costa Ricaan die onder meer ook Club Brugge graag wilde hebben. Lommel is dus niet langer zomaar een tweedeklasser in België en zal vermoedelijk dé topfavoriet zijn voor promotie.

15   6  
Ivo

@Chris W.M.

Voor NAC is het de laatste kans om wat aan Arno te verdienen, want zijn contract loopt af.
Als Lommel dan ook nog het maximale wil betalen (250K wordt genoemd) dan is het een no-brainer en moet je hem laten gaan.

Arno is voor ons een constante factor geweest, ook in mindere tijden stond hij er gewoon en hij is altijd correct gebleven, ook toen er chaos binnen de club was. Niks dan respect voor die jongen als hij denkt bij Lommel gelukkig te worden moet hij lekker gaan.

NAC heeft nog geen nieuwe spelers en als dit de deur openzet naar 1 of 2 versterkingen, dan is dat prima!

5   3  
Akkie

Zou ik een heel begrijpelijke keuze vinden van Arno,

Lommel is op dit moment nog niet veel, afgelopen jaar zo goed als failliet en geen licentie in eerste instantie voor aankomend seizoen.

Echter het grote verschil is dat de Manchester City Football group Lommel heeft overgenomen, en niet zoals bij NAC een samenwerking is aangegaan. Het contract met NAC behelst om voor 5 jaar 4 tot 6 spelers uit het EDS team (-23) te stallen en dan ook nog als first loan, met als doel deze spelers te ontwikkelen. Voor Lommel gaat deze voorwaarde niet op en kunnen ze putten uit de gehele organisatie van MCFC. Denk dan bijvoorbeeld aan spelers als Arzani of Tedic. In het verleden kreeg NAC spelers die helemaal niet uit de EDS kwamen (Angelino,Mari etc.) die eigenlijk buiten de afspraken vielen. spelers die uit de oorspronkelijke afspraak kwamen zijn eigenlijk allemaal geflopt (op Ambrose na).

Helaas gaan we nu het laatste jaar in vwb MCFC, als er al wat komt van die kant zullen het echt alleen spelers zijn die voor het eerst uitgeleend worden uit de -23 (EDS), en dan loop je er ook nog tegenaan dat die spelers niet allemaal willen (Braaf,Nmecha) dus reken maar op spelers zoals Barker,Palmer Brown of Faupala.
Lommel koos (ook ingegeven door de financiele malaise) voor een overname, NAC koos voor onafhankelijkheid van City. Een keuze waar we dan niet over moeten zeuren. Maar het perspectief voor lommel lijkt me zeker voor komend seizoen beter dan voor ons.

11   22  
Molenschot Loco

NAC (Lees Manders) moet ballen tonen en er per direct mee kappen met City.

16   2  
Ivo

@Akkie

Ik denk dat de deal tussen Man City en NAC afloopt met een sisser. Het afgelopen seizoen kwamen alleen de broers Ilic. Dit seizoen misschien wel helemaal niemand meer. Het heeft voor NAC op deze manier geen zin, als de huurspelers geen versterkingen zijn en alleen maar de eigen talenten in de weg zitten.

Ik zie liever een Azzagari, van Hooijdonk of Neelen wat meer speeltijd krijgen dan de zoveelste ongemotiveerde huurspeler.

De relatie Smulders / Man City was heel goed, maar na het vertrek van Smulders is Man City gewoon afgehaakt. Met wie moest je in hemelsnaam zaken doen. Het was een komen en gaan van mensen.

Als je als NAC nog een keer zo'n samenwerking wil, dan zou ik eerder kijken naar een club uit de Bundesliga. Het Duitse voetbal staat veel dichter bij het Nederlandse en ook qua cultuur zijn er veel meer overeenkomsten. Duitse clubs werken veel meer vanuit beleid en ontwikkeling dan die Engelse handelshuizen. Die denken alleen maar aan geld.

13   6  
Ad B uit Roosendaal

Een verstrek van Arno is ongunstig voor de successen op het veld. Arno is een heel belangrijke speler, zijn inbreng werd weleens onderschat. Geweldig loopvermogen en inspirerend voor zijn collega's.

Een vertrek is ook begrijpelijk, dan kan NAC nog wat aan hem verdienen.

Ik gun de sympathieke Arno een mooie transfer.

5   5  
geelzwartwit

Hopelijk komt het snel rond zodat NAC weet waar het aan toe is en er op tijd voor die positie een vervanger kan komen.

Beter nu dan over vier weken.

25   5  
Prins Pils

Met Muric van City hadden wij nog in de ere gespeeld.

13   10  
Buurman

Tsja. Wie zou het eerst gaan promoveren ? Lommel of NAC? Ik hoop uiteraard NAC, maar ......
Volgens mij is onze selectie nog net zo als vorig seizoen. Dat betekent maximaal de vijfde plaats in de keuken. Van MC hoeft NAC niks meer te verwachten. Geografisch van hun uit gezien hebben ze vlakbij Breda een andere en betere locatie gevonden. Normale salarissen, goed bereikbaar ; vlakbij vliegveld Eindhoven , en een rustigere en stabielere omgeving om spelers te laten gedijen. Dan nog de gunfactor via de Bruyne.
Betekent dat NAC spelers moet gaan kopen. Is er bij NAC wel geld ? En is er al een TD en/of TM die dit gaat doen ?

20   5  
Ouwe Spionkop

Als je echt ambitie hebt te promoveren als NAC en stabiele eredivisieclub te worden laat je Verschueren natuurlijk nooit gaan en je geeft hem een contract van 4 jaar minstens.
Echt een speler waar je op kan bouwen en waar je in de toekomst veel plezier van gaat hebben en geld aan kan verdienen.
Die 2 ton is is natuurlijk gewoon kleingeld voor zo'n speler van 23.
Het blijft toch allemaal maar gerommel in de marge bij NAC.
Tenzij ze me gaan verassen en hem alsnog houden. Voor die transfersom van Hecke kan je Arno een mooi aanbod doen.
Let op mensen dit zelfde verhaal kan ook bij Olij gaan spelen.
Als die dan ook nog vertrekt kan je alweer (voor de 100e x) opnieuw beginnen.

8   1  
Jf

Het zou spijtig zijn aangezien Verschueren steeds beter wordt en ik zag hem op de beelden en fysiek heeft hij echt stappen gemaakt.

Ik gun hem alles maar Lommel is geen bijzondere club en die scouten in hetzelfde bestand waar Smulders gebruik van gemaakt heeft.

Die nieuwe gekochte talenten zeggen mij niet veel want Ilic was ook erg duur en hebben toch echt even nodig om aan te passen.

Verschueren zal met Steijn helemaal een belangrijke rol hebben.

9   3  
penders4president

Hmm, dat zou jammer zijn, maar begrijpelijk. Dit is de enige transferperiode dat we nog wat aan hem kunnen verdienen.

Dan semi-off topic:

Weet iemand hoe het nu zit met ons transferbeleid? Als ik realistisch ben zie ik NAC bij een vertrek van Verschueren en Van Hecke eigenlijk niet verder komen dan de lage subtop (plek 6/7/8) en moeten we hopen op een stunt in de play offs voor promotie.

Met een flinke dot optimisme zou dit nog het jaar kunnen zijn dat Dogan en Kali zich revancheren, maar dan heb je eigenlijk nogsteeds een creatieve middenvelder en twee buitenspelers nodig... Hoe gaan we die halen weet iemand dat?

6   3  
Nacdictive

Ik vind het schrijnend dat Verschueren door zowat iedereen is afgeschoten.. onterecht. Laat ook weer eens de hypocritie zien in de voetballerij..
Voor NAC zeer spijtig mocht hij gaan, goede nuttige speler, voor hem misschien een verbetering en wellicht andere mogelijkheden.

6   3  
Kiko

Als Arno de bovenstaande reacties leest verwacht ik dat hij blijft.

7   21  
Real Robert

Gauw die 250.000 pakken, als dat nog betaald wordt tenminste.
Het verhaal met MC is al langer over.
Ik had liever in de professionele, kapitaalkrachtige City-groep gezeten dan bij de Rotterdamse kliek zonder enige voetbalvisie.
Ik denk, dat het voor Lommel een mooi verhaal wordt de komende jaren.
Bij NAC geloof ik daar met de huidige aandeelhouders helemaal niets van.
Die geweldige verhalen, die we nu eer rond Steijn horen of Manders heb ik de laatste 10 jaar al zo vaak gehoord.

9   35  
Sjak

Zou doodzonde zijn, maar iedereen heeft door Steijn weer een blij bakkes.
Ik verwacht er niks van het komend seizoen. Voor Verschueren en v Hecke gaan we niet veel voor terug krijgen. Creatieve spelers belanden op de bank. Saai betonvoetbal! En Steijn heeft niet de ambitie uitgesproken om direct te gaan promoveren. Na vd Gaag, Brood zal dit de volgende sof worden. NAC is de jaren ver weggegleden en mensen die dat probeerde te veranderen zijn weggestuurd. Het begint steeds meer op een sterfhuis constructie te lijken. Misschien is het maar goed dat we niet hard mogen juichen, ik denk ook niet dat het vaak nodig zal zijn...

5   1  
Pizzabakker

Zouden ze hem als beoogd rechtsback hebben gescout?

4   1  
Cool hand

Zo Sjak, en ik maar denken dat ik cynisch, sarcastisch en te kritisch ben. Alles goed verder?

5   2  
Braze

Spelers die willen vertrekken moet je tegen betaling laten gaan.
NAC heeft nu de kans met een nieuwe staf zijn selectie te vernieuwen.
Ik hoop dat er nog enkele spelers vertrekken en vervangen worden door winnaars.
NAC moet promoveren.

6   1  
Breda F2

Ik gun het Arno van harte maar ik hoop stiekem dat tie blijft ondanks dat de centen welkom zijn.

7   1  
Tombola Breda

@SJAK, ik weet niet hoor. Maar volgens mij lees ik de laatste dagen voornamelijk realistische reacties. Er zit toch wel een verschil tussen 'voorzichtig positief' en 'blije bakkes' zoals jij het omschrijft. En als je jezelf nu iets meer zou hebben verdiept in Steijn, dan zou je er achter zijn gekomen dat het 'verdedigend spelen' stigma waarover constant wordt geroepen helemaal niet klopt.

5   1  
Henri

@Chris W.M.
Dat is het hele eieren eten. Als je met je bedrijf ergens naar toe wilt schrijf je een plan, zet je piketpalen uit en verkondig je als CEO je verhaal waar iedereen enthousiast van wordt,. De technische staf, de commerciele afdeling, de supporters, sponsoren etc. Vanaf dat moment is het alle neuzen dezelfde kant op. Ik ben benieuwd naar het verhaal van Mattijs Manders want dat gaat de toekomst van NAC Breda bepalen

6   6  
DunErwt

Mooi toch, die (zure) reacties zonder nog maar 1 wedstrijd gespeeld te hebben.

7   11  
Ernie

Als we mee willen doen voor promotie, zal het allemaal een niveau hoger moeten zijn dan Verschueren. Dus geen ramp als hij weg gaat.

2   1  
Sjak

@Coolhand
Alles prima, we gaan het zien. Ik ben ook in voor een verrassing. En ik weet, dit hangt ook aan NAC.. Deze fases hebben we al meer meegemaakt. Maar ik word onpasselijk van nergens op gebaseerde enthousiasme. Kijk wat oud NACcers hebben hier gepresenteerd als trainer of adviseur. Het is oude cultuur in stand houden, weg vernieuwing..

3   0  
10Diego

Jammer als hij gaat. Fijne speler. Verzaakt en zeurt nooit.

Bij Smulders rinkelt de kassa deze zomer. Toptransfer en bijbehorend salaris voor Dessers bii Genk en topsalaris voor Verschueren bij de City dependance.

6   0  
Martinus

Er zitten toch behoorlijk wat clubs te slapen. Als je deze speler kunt ophalen voor minder dan drie ton... Kan makkelijk mee in middenmoot eredivisie en ik vermoed zelfs in potentie hoger dan dat. Altijd fan van hem geweest, ook toen men hem over het algemeen afschreef. Dat hij vaak is misbruikt op vreemde posities heeft natuurlijk niet echt bijgedragen aan zijn motivatie maar je hoorde hem er nooit over. De vergelijking met Petö is inderdaad treffend.

4   2  
scheppioni

Gewoon een nuttige speler, maar gaat lommel door dan vergaat de wererld nog niet voor ons NAC, trouwens die vergaat sowieso niet want onze liefde blijft !! Succes Arno, tot ziens weer eens bij ons NAC !

5   5  
ome cor

Arno is hier toch ook regelmatig door de mangel gehaald hoor.
Kenners die deze sympathieke Belg de titel "juffrouw" meenden te moeten toedichten, hem helemaal niks vonden andere opties op boerden waren ook op dit forum te vinden.

Toen Arno eindelijk had weten duidelijk te maken dat hij echt geen rechtsback is kon hij zich pas echt van zijn beste kant laten zien.

Zo'n jongen gun je wat mooiers dan Lommel, maar hier houden en volgend jaar gratis uitzwaaien is ook geen optie. Althans...daar wordt dan ook weer een zondebok voor gezocht.

Kansen voor andere jongens in de groep om de rol van Arno over te nemen. Lijkt me een mooie uitdaging voor Kali bijvoorbeeld. Laat het maar zien, jongen.

7   1  
Chris W.M.

@Henri

Volgens mij zitten we tot de dag van vandaag te wachten op het beleidsplan wat Eisenga en TvdA op zouden stellen.

Als Manders er wél eentje presenteert zou ik zeer blij verrast zijn.

4   5  
Johnny1912

Reageer niet op onze Sjak mensen

Gewoon een klein kind die wat probeert te stoken en reacties uit te lokken. Iedereen die op hem reageert heeft die hondenlul weer plezier van dus negeer hem lekker.

Hoop dat Arno blijft, tenzij we er wat voor terug kunnen halen.

Steijn heeft overigens in het kampioensseizoen met VVV alles behalve betonvoetbal gespeeld. Met Ado heeft hij ook aantrekkelijk voetbal gespeeld en dat heeft hem het laatste jaar zelfs de kop gekost. Bij VVV is hij prima op realisme gaan spelen met het materiaal dat hij had. Het was geen aanvallend flitsend combinatiespel. Maar wel gewoon 2-2 uitslagen en 3-1 winst uitslagen tegen clubs als Heerenveen en Heracles. Dus wat nou saai voetbal? Zou er een moord voor doen voor zo een seizoen en als kampioen af te sluiten.

Mensen die reageren dat Steijn saai voetbal speelt zijn jongetjes van 15-16 jaar die net een paar jaar hier meekijken en helemaal gek zijn geworden door het gedrag van mannen als Vreven en Hybala. Zonder dat ze echte kennis hebben van de prestaties van Steijn bijvoorbeeld in het verleden.

4   5  
Maarten

Clubraad laat zich leiden door de incapabele aandeelhouders. Censuur aanvragen wat de BSR wel mag posten. De tekortkomingen van de aandeelhouders zal niet aan het ligt komen. In de top, daar gaat het fout. Dat gaat al jarenlang fout. Ik zie die aandeelhouders ook het liefst vertrekken. Ze willen rust creëren die ze zelf nooit en te nimmer in pacht hebben gehad. Beleidsvoering geleid uit emotie en niet uit voetbalvisie. De onrust die er nu heerst zijn de aandeelhouders debet aan. En die paljassen willen rust alsmede door censuur. Donder toch op man.

2   1  
Henri

@Chris W.M.
Volgens mij hoorde ik op de BSR vlog dat Manders wel een plan heeft, maar dat hij het niet op papier wil zetten omdat de voetbalwereld erg hectisch en wispelturig is. Vind ik wel allemaal erg vrijblijvend. Laat hem zijn plannen met daarin algemene en concrete doelstellingen op papier zetten en met de achterban delen. Dat vrijblijvende moet eens voor goed en voor altijd bij het voetbalbedrijf NAC Breda worden uitgebannen.

5   0  
Buurman

Verschueren gaat volgens journalist belang van Limburg op zeker naar Lommel. Van Ooyen komt zo goed als zeker niet naar NAC. Dit vlg. van Ooyen zelf.

3   2  
Mo

Ik zou hem flink verbeterd contract geven!

7   3  
Sjak

@jonnie, waar haal je die onzin vandaan man. Mijn eerste wedstrijd bij NAC was in 1972.
En als mening geven stoken is, nou dan moet je ook eens naar jezelf kijken. Ik ben het gewoon kotsbeu dat bij onze mooie club keer op keer dezelfde fouten gemaakt worden. En om dat te veranderen heb je een nieuwe cultuur nodig en dat is lastig met mensen die uit die cultuur komen.

6   0  
Dutchbird

Van dit type spelers lopen er niet veel rond die betaalbaar zijn voor NAC. En je hebt deze kwaliteit hard nodig om te kunnen promoveren. Lukt dat niet dan ben je veel meer geld kwijt dan € 250k. Maar door die gelimiteerde transfersom heb je als NAC niet veel te willen.

Alleen met een goede directeur en een goede trainer/coach gaan we niet promoveren, daar is een stevige groep spelers voor nodig en daar heeft VDA niet voor gezorgd. Ik denk dat we zonder een stevige injectie door de grote drie echt niet de spelersgroep aan boord krijgen die nodig is voor promotie. Hopelijk nemen van Aalst, van Weelde en Burema na de keuze voor Manders en Steijn nog een aantal goede besluiten. Om te beginnen een stevig spelersbudget.

5   1  
fvf6

Jammer als Arno weg zou gaan, hij is de motor van NAC een stille kracht die er altijd staat , een speler die geen babbels heeft maar gewoon zijn stinkende best doet . Maar als er geen verlenging inzit zal je hem deze zomer moeten verkopen anders loopt hij gratis de deur uit De ander optie is zijn contract openbreken en een goede aanbieding doen en die clausule uit zijn contract halen

8   1  
Henri

Ik kan helaas alleen maar concluderen dat na het stoppen van de vorige competitie tot nu toe clubs als Cambuur, De Graafschap en NEC hun selecties al aardig compleet hebben. Nu Barreto terug naar NEC en Ter Heide van Ajax II naar SC Cambuur. Bij NAC moeten ze nog beginnen of wachten ze daar op de tweede transferperiode nadat de competitie alweer is gestart. Ik verwacht dat met een GAE, Almere en Volendam de promotiestrijd wel eens zwaarder kan worden dan vorig seizoen. En toen redde we het al niet. Ik ben het in de ze volkomen eens met Buurman en Dutchbird.

11   0  
Boekenworm

Ik zou het een blunder vinden om hem te laten gaan. Vind het een zeldzame voetballer, loopvermogen, duelkracht, scorend vermogen en uitstekende mentaliteit. Belangrijk in de groepsdynamiek bovendien. Het is de gok van 200k wel waard. Wie weet is hij bij promotie wel te verleiden met een goed verbeterd contract.

2   0  
Reflektor

Wil eigenlijk niet weten wie er weg gaat, ik wil weten wie komt.

1   1  
Henk

Contract openbreken!

2   10  
Belgische Naccer

2 miljoen! zo niet per direct verlengen.

We worden zwakker en zwakker...

de 10e plek lonkt!

3   1  
Badeend

Wel pretenderen een plan te hebben maar weigeren dat op papier te zetten "omdat de voetbalwereld zo wispelturig is"??

Ik mag toch hopen dat dit niet waar is, anders hebben we Jeffrey van As 2.0 binnengehaald.

Het is natuurlijk ook een manier, wauwelen over een visie en een plan en vervolgens volle bak opportunistisch je gang gaan. Alleen is dat geen manier voor de lange termijn. Dan is het gewoon over twee jaar klaar met NAC.

Ik hoop écht dat dit niet waar is.

1   0  
Fred0

Dan gaat hij nu naar Lommel omdat ze een goed verhaal hebben. Als ze promoveren, dan word met hetzelfde verhaal zijn opvolger gehaald, want voor een kampioensploeg/CL kandidaat zullen ze dan weer niet verder willen met hem. NAC moet hem gewoon houden, voor die €250k haal je echt niemand die net zo goed is.

2   3  
naxioma

Ik ben er haast zeker van dat wanneer Eisenga en vooral Hyballa nog bij NAC waren, Verschuren ook zou blijven. De vele (veelal onnodige) wisselingen hebben veel onrust gecreëerd, ook bij spelers. Kans is groot dat sterkhouders en echte talenten hierdoor vertrekken. Wat resteert is een uitgeklede selectie, een te lege kas om een promotie waardige selectie samen te stellen, een doodgebloede samenwerking met City en -door alle onrust- een geringe aantrekkingskracht op spelers. NAC’s uitgangspositie is er niet beter op geworden. Aandeelhouders, RvC en Manders, bedankt hiervoor!

0   1  
Jamie

Diepe zakken van de City Group? Zijn dat dezelfde diepe zakken als die wij gezien hebben in de laatste 4 jaar?

Ik vind Arno een ambitieuze speler die in de luwte misschien wel meekan in de onderkant van de Eredivisie. Op zijn leeftijd lijkt het me sterk dat je dan naar de Eerste Divisie van België gaat..

0   0  
scheppioni

Met grote dank(not) aan dat louge figuur Smulders !
Wat hebben er toch de laatse jaren van die debielen bij ons clubke aan het beleid gestaan !

Laad alle berichten na dit bericht in