Overal waar we komen

NAC overweegt toch Open Dag te organiseren

Praatpapegaai

Er komt dit jaar waarschijnlijk toch een Open Dag. Door de coronacrisis leek de dag niet door te gaan, maar tijdens de laatste CR-vergadering werd gemeld dat er toch iets georganiseerd gaat worden

Supporters die vreesden een zomer lang van NAC verstoken te blijven, kunnen dus opgelucht ademhalen. Omdat er als gevolg van corona een hoop onmogelijk is, zoekt NAC nog naar de juiste vorm. De club onderzoekt mogelijkheden als een drive-trough of een walk-trough. Daarnaast zal er op 5 augustus nog een speciale open dag voor kinderen plaatsvinden. 

Om het feest helemaal compleet te maken, gaat NAC Maatschappelijk deze zomer een aantal activiteiten organiseren onder de naam 'NAC Summer Vibes'. Er wordt onder meer een FIFA-toernooi georganiseerd.

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
Terug naar overzicht
13 Reacties
28    
malpolon

Dan maar een halfopen dag dit jaar. Wel toepasselijk.

2    
Kees

Heeft iemand een overzicht van het huidige oefenprogramma?

28    
malpolon

Dan maar een halfopen dag dit jaar. Wel toepasselijk.

-53    
Grote kerk

wel een open dag organiseren met alle verschrikkelijke maatregelen tegen corona, maar normaal een glas bier bestellen en kut roepen op de tribune? Nee, dat mag niet.

Hahahaha wat een waanzin.

9    
Ad B uit Roosendaal

Best lastig voor de clubleiding, maar hopelijk wordt er toch iets georganiseerd, zeker voor kinderen.

10    
@henkietenkie076

@grotekerk

Ik heb een vermoeden waarom jouw nickname grote kerk is, volgens mij ben je er een keer keihard tegen aan gelopen. Stop eens met dat gezeik man! Proost.

9    
Jordy

@HENKIETENKIE076
Volgens mij is hij er een keer head first vanaf gelazerd... Compleet wappie!

-1    
Belgische Naccer

Leuk die open dag....maar, waar blijven de broodnodige versterkingen?

Manders heeft het over promotie, maar met de huidige selectie en spelers die waarschijnlijk gaan vertrekken, staan we op een 10e plek.

Er moet nog HEEL VEEL gebeuren. Leg je goede spelers nou eens langer vast. Olij, Monsalve, Hecke, Noblejas, Riera, Verschueren, Anholt Of verkoop ze voor 2 miljoen t stuk, zodat je wat terug kunt halen.

En verder moeten er echt nog HEEL VEEL spelers weg die te zwak zijn voor een promotie-elftal: Allouchi, Gaag, Mashart, Stokkers, Dogan. En versterk het team op deze plekken.

Pas dan heb ik vetrouwen. op dit moment zijn we met de huidige selectie volledig kansloos voor promotie.

Dus Manders kom eens met een plan hoe je denkt te gaan promoveren.

1    
YLLWBLCK

Grote Kerk (Indiaan???) heeft wel een punt natuurlijk, los van zijn toon.
Maar laten we eerst even het programma afwachten voor het weer goed of fout is. Misschien hebben we wel een heeeeeel creatief persoon daar op kantoor...

-1    
Braze

Natuurlijk moet NAC iets organiseren voor de supporters bij de opening van het nieuwe seizoen.
Ik vond het al slecht van NAC dat bij de eerste training in Zundert de nieuwe trainer, zijn assistent en de spelers waaronder nieuwe jonge spelers niet aan het publiek werden voorgsteld. Gemiste kans voor extra binding met de supporters.

-1    
Spitfire

De vraag die mij sinds de plaatsing van dit bericht bezig houdt;

Welke speler kijken we op zijn rug? Uros Matic? Mats Seuntjens?

1    
Arjanus

Vd Gaag junior....

0    
Amelia Lucas

Ik had nooit gedacht dat kruidengeneesmiddelen zo effectief kunnen zijn. Ik had een zeer ernstige rugpijn en mijn man leed ook aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar genezing, maar de inspanning van onze lokale arts hier in Nederland kon ons niet helpen, dus besloot ik contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de voorbereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het zoals hij ons had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie voelde ik geen rugpijn meer.. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelde en dat hij het zeker wilde weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik wil dit goede nieuws met de wereld delen. Heeft u een soort ziekte en heeft u dringend genezing nodig, neem dan contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1505 569 0396 of via e-mail::( [email protected]hotmail.com )..

0    
Harry NAC

Er kom geen open dag mag niet voor september

Laad alle berichten na dit bericht in