Overal waar we komen

Lurling keert terug als jeugdtrainer en assistent

DeWeesJr

Anthony Lurling keert terug bij NAC. Hij gaat vanaf volgend seizoen de rol van trainer bij de onder 15 vervullen en wordt tevens assistent bij het eerste elftal.

Na een verhuurperiode in 2005 kwam Lurling via wat omwegen in 2007 terug in Breda om zeven jaar in het Rat Verlegh Stadion te spelen. In die zeven jaar kwam de aanvaller tot 252 wedstrijden voor de Parel van het Zuiden en kreeg hij de bijnaam ´De Messi van Breda.´

Nu keert de Bosschenaar na ervaringen in het trainersvak bij Den Bosch, FC Engelen en PSV wederom terug bij NAC. Hoofd jeugdopleidingen Eric Hellemons is in zijn nopjes met de terugkeer van Lurling: "Ik ben bijzonder trots dat we een clubicoon als Anthony Lurling terug kunnen halen naar NAC. Het is een teken dat we als opleiding goede stappen zetten. Niet voor niets komt hij als trainer van PSV naar NAC. Tijdens de gesprekken hebben we gemerkt dat we te maken hebben met een zeer ambitieuze trainer. Anthony zal een belangrijke schakel worden tussen de opleiding en NAC 1. Daarnaast is een belangrijk onderdeel de bewustwording bij jonge spelers wat er nodig is en wat je juist moet laten om succes te kunnen hebben als voetballer, daar kan Anthony natuurlijk als geen ander over meepraten en coachen. Verder gaan we samen een ontwikkelingstraject in met Anthony om hem ook te blijven ontwikkelen als trainer."

Ook Lurling zelf is blij dat hij terugkeert bij NAC: "In drie jaar als trainer bij PSV heb ik veel geleerd. Dit is voor mij een hele mooie stap in mijn trainerscarrière. De afgelopen periode heb ik mijn diploma UEFA A gehaald en vanuit daar wil je je natuurlijk blijven ontwikkelen. Deze stap past daarin uitstekend. Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij NAC en mijn steentje bij te dragen aan de opleiding en NAC 1. Met name om jonge spelers te helpen in de ontwikkeling en fijne kneepjes van het vak mee te geven om te slagen in het profvoetbal. Ik wist eigenlijk vrijwel direct dat ik dit wilde gaan doen. De club spreekt in mijn geval voor zich denk ik. Het zal echt voelen als thuiskomen."

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Mashart verlengt tot 2023 31 reacties
Volgend bericht
Laatste seizoen Michael Dingsdag bij NAC 16 reacties
Terug naar overzicht
66 Reacties
260    
Ibio

Kijk, daar word ik vrolijk van!

-57    
Michel

@BSR

Goede berichten dat Anthony thuis komt, maar het is geen Bredanaar😉

Wel een van ons! Welkom thuis Messi 👍

59    
P

Welkom terug, Anthony en veel succes!!!

39    
Malpolon

Gaaf! Ik zie hem over een paar jaar wel hoofdtrainer van NAC worden.

117    
Mvg

Geweldig nieuws! Lurling was het type speler die je verrot schold als tegenstander, maar heerlijk om in je ploeg te hebben.
Deze man had volgends mij alles wat je als NAC supporter wil dat een speler heeft en alleen daarom al kan hij het NAC gevoel als geen ander overbrengen op een jongere generatie.
Ook goed voor de binding van supporters naar de club toe, het wordt tijd dat NAC weer bekende gezichten krijgt binnen de club, dit zorgt voor meer vertrouwen bij sponsers en achterban, eerst met lokhoff en nu met Lurling zijn we in elk geval op dat vlak op de goede weg

93    
Da Pope

Goed nieuws! Lurling is een clubicoon, iemand die écht begrijpt wat 'NOAD' inhoudt en ook nog eens iemand die de afgelopen jaren ervaring op heeft gedaan bij een van de betere jeugdopleidingen van Nederland. Hij moet iets toe kunnen voegen aan NAC.

Ik ben echt blij dat we met mannen als Lokhoff en Lurling weer wat meer een NAC-smoel krijgen, maar ook dat het bij geen van beide de enige factor is geweest. Lokhoff en Lurling hebben een staat van dienst, die de keuze om hen aan te trekken sowieso te verdedigen maakt. Mannen met kwaliteit én een clubhart. Mooi dit.

27    
Kudeta

Prachtig nieuws, welkom!

50    
Spionkop

Mooi, je voelt gewoon dat er binnen nu iets verandert. Het wordt straks weer leuk om naar de club te komen. Voor alle werknemers.

Hopelijk straalt dat door naar het eerste elftal.

75    
PatjeR

én Ton Lokhoff én Anthony Lurling? Wauw dat is echt goed nieuws.

22    
Wanny

Meer mensen met een flinke NAC achtergrond in de organisatie valt altijd toe te juichen.

Of ie een goede assistent en jeugdtrainer is kan ik niet beoordelen natuurlijk.

42    
Arie

Kijk, dat is club DNA waar je iets mee kunt.

23    
Marco van bavel

Dat is Top nieuws!!!

27    
Brecht

Wat een prima nieuws. Met Lurling en Lokhoff krijgen we weer onze eigen mensen in huis die weten wat NOAD is en spelers en staf daarop aan kunnen spreken

14    
Lekker

Lekker dit zeg! Betekent dit dat de graaf of visser vertrekt? Of is het ter aanvulling?

25    
Dbare

Super blij mee, een mijn optiek een van de grootste Nac/noad man van de afgelopen 20 jaar!!

48    
GeelZwart

Ik zie hem nog gaan, die thuiswedstrijd tegen Roda JC. Wat een moment en wat een wedstrijd was dat. Super nieuws dit! Welkom Messi van Breda!

26    
Nonkel Frans

Ton en Teun! Dat gaat goed zo.

Wat heb ik vaak aan Lurling moeten denken de laatste jaren - op die momenten als het spel hopeloos inkakte en je denkt waar istie nou - die ene die zich zo godvergeten kwaad kon maken en daarmee hallekidee en nondeju de hele hoop met achterstand en al uit het slop trok.
Wat een kanjer!

Tof en top nieuws: zet hem op en laat ze vlammen Teun. Welkom back!

Hup NAC!

31    
L.

Wordt langzaam weer: ONS NAC

16    
Becherovka

Hopelijk leert die alle jeugdspelers hoe ze met gemak zulke goals als tegen Roda maken!

25    
Bogdanovic

Klinkt heel goed.l!!
Zoals er al eerder is gezegd, Anthony een speler waar de tegenstander gek van werd. Heerlijk om in je ploeg / organisatie te hebben. Ook een echte NAC-supporter in hart en nieren. Tijdens de viering van vorige promotie een goed gesprek gehad en ook goed de promotie gevierd met hem.

Kijk er naar uit dat NAC en hij samen een mooie toekomst kan bouwen.

1 ding is zeker, die winnaarsmentaliteit zal hij zeker overbrengen op spelers net zo als een NAC-hart.

18    
Ratje

Lokhof effect nu al.zichtbaar en mot nog beginnen lekker hoor . Hoe deze knakker ooit dat hele feyedinges gek maakte heer lijk he hier krijg ik nou een lekker gevoel bij zeg.

29    
H.V.M.

Prettig nieuws.
Zou dit al stiekem de hand én stem van Ton Lokhoff zijn?
Voor Lurling ging je sowieso al naar het stadion.
Die mentaliteit van Lurling hebben we sinds zijn vertrek nog maar weinig gezien.
Een winnaar, 'n echte bijter, die een paar man kon uitspelen, een goed schot in de benen had en ons veel mooie momenten heeft gebracht.
Welkom Anthony.

4    
willem 4,5

Nee, het is geen Bredanaar, zucht.............!Als broeken kunnen afzakken zakt ie hier van af!

22    
Leurse_rat

Mooi nieuws.
Wat hebben we de afgelopen jaren een gifkikker als lurling gemist! Als iemand ervoor kon zorgen dat het publiek er achter ging staan was hij het.
Hopelijk kan hij het NOAD overbrengen.
En wat was dat een wedstrijd tegen Roda!

23    
Sjef de gevulde koek

Ton lokhoff en nu Lurling. Spelers en mensen waar een echte nac supporter blij van word. In de top 4 van mijn beste nac spelers aller tijden staan deze 2 zeker. Nu terug bij onze mooie club. Ik geniet er van.

45    
Ice

Lokhoff, Lurling, Babos, De Graaf, Steijn... Allemaal spelers die ik graag zag spelen in een NAC shirt, goed dat ze terug zijn!

Ik mis wel 1 naam, Rob Penders.....

16    
Geelzwartwit

Mooi nieuws!
Het aantal winnaars bij de club met een NAC verleden neemt toe. Dit komt alles ten goede.

Welkom!

17    
svt076

Klasse mannen (Manders en wellicht Lokhoff?)!
Welkom terug Anthony.
NAC begint NAC weer te worden.
Als wij de huidige organisatie nou even de tijd geven om ons weer op het oude niveau te brengen, gaat het helemaal goed komen. Zal niet zonder slag of stoot gaan, maar met de nodige portie NOAD moet dat goed komen. Schouders eronder met z'n allen en vertrouwen hebben in de mensen die er zitten!
Hup NAC!

19    
Kisku

Wat mis ik die nog steeds zeg

17    
Andre

Vergeet hsnd van den Dungen niet .paar dagen in de week werkt hij voor NAC . Binding met sponsoren ... Mooi nieuws . Heerlijk dat ouderwetse gevoel .... Ook mijn moeder is blij , waren tijden op vak A hi hi

17    
Tico

Dit is super goed nieuws!!!
Echt blij mee. Gaat het dan toch allemaal goed komen met ons clubke?
Heerlijk......

0    
Wanny

Ik denk dat Iedereen dit wel toejuicht. Maar als het de komende wedstrijd niet goed draait, dan is het gezanik alweer niet van de lucht.

De mensen aan het roer krijgen hier doorgaans geen vertrouwen en tijd. Manders en Steijn kunnen weinig goed doen bij een deel van de achterban. Als dan de prestaties wat tegenvallen, ligt een ontslag alweer op de loer en beginnen we weer van voren af aan.

-11    
ikke

nu jack sweres er nog bij want die is echt goed als trainer

11    
Fliegervanger

Lullig prachtig . Woont nu in LA (Engelen). Kon goed voetballen en mooie goals, vooral tegen Roda. Mooiste was dat iedere andere supporter buiten Nac een bloedhekel aan hem had. Dat heb ik echt zo vaak gehoord. Heerlijk irritant baasje in het veld. Nog erger dan Leonardo.

15    
SjorsNac

Top nieuws dit, echt genoten van de tijd dat hij speler was bij ons.

11    
Marti

Lurling de man bij wie hetNAC vuur dus nog steeds niet gedoofd is sucses anthony , hopelijk breng je veel over bij de spelers jong of oud wat we hier willen zien NOAD , EN DAT IS IETS WAT JIJ ZEKER KAN OVERBRENGEN , JE HAD HET, SUCSES EN NU ZELFS NOG STEEDS ,

15    
Andre

Mooie is ook . Geen enkele roddel vooraf . Heerlijk stil en dan meteen blij . Goed bezig NAC

10    
Beest

Fantastisch nieuws!

Mijn held Samen met amoah ( ook in dienst bij nac) ! Van de afgelopen 12 jaar.

Klasse gedaan Manders en consorten. Er stroomt weer nac dna door de club.

Volgens mij werken er nu alleen maar oud naccers in de staf en jeugd als ik het goed heb? Buiten de huidige assistent.

3    
Rubenac

Top!!!

Trainer onder 21 combi?!

17    
D.kocx

Je kan veel zeggen over Manders maar hij weet wel wat het NAC publiek wilt!! Ik snap dat hij nu veel doet om de achterban te please maar als je dat dan doet moet je het ook goed doen en ik kan niet anders zeggen dat hij daar tot nu toe goed in slaagt! Van Hooijdonk nog contracteren en hij kon geen beter werk leveren. Ik ben ook zeer tevreden over deze “aankoop” Welkom terug Lurling!!

16    
fvf6

Als hij het NOAD wat hij zelf had , kan overbrengen op de spelers , zal dat een groot pluspunt zijn . Ik hield wel van zijn tomeloze inzet ,ook al speelde hij soms over het randje.

20    
Vreven4President & HyballaFurFurher

Beste nieuws van 2021!!! Goede zet van NAC!

Klasse om zo'n icoon terug te halen naar Breda. Een voorbeeld voor de jeugd en in de kleedkamer kan hij met zijn vermogen om soms het randje op te zoeken belangrijk zijn.

17    
Tip

Lurling kon echt een tegenstander uit frustratie voor zijn kloten trappen. En bijna altijd was dat de start dat Lurling en NAC erin gingen vliegen.

Chapeau voor de Hagenezen. Ze halen Lurling en Lokhoff binnen. Als NAC nu blijft winnen, dat wordt niet simpel, dan zou het best eens snel goed kunnen komen. En op voorhand problemen menen te zien in de komende samenwerking lijkt mij niet nodig. Ze moeten gewoon als grote mensen overleggen waarbij uiteindelijk de hoofdtrainer de opstelling bepaalt. Poent.

16    
Pierke

Prachtig nieuws.
Welkom terug Held!

21    
Ome Cor

Strakke actie van Manders.
Lokhoff en Lurling gehaald, dan is dat sneue geneuzel over de Haagse kliek ook weer van de baan.

6    
scheppioni

Een echte NaCCer !!!
Prima zaak en vergeet ook niet toen Messi van BREDA in het begin kwam ook supporters nogal argwanend waren, dus het kan wel altijd nog een heel eind goed komen bij ons NAC !!
Maar een speler met zo'n drive is altijd goed voor in deze ons cluppie !!
Welkom terug Anthony !

10    
Pannelap

Welkom thuis Anthony!!!

Hup NAC

-1    
P

Doet Gabor Horvath nog iets bij de jeugd, was vervanger van Molhoek toen die doorschoof als assistent bij het 1e, maar koos toen weer voor stapje terug naar jeugd. Dus bij deze, doet Horvath nog iets bij nac??

8    
Henri

Fantastisch nieuws. Ik heb op de forum al menig keer gepleit voor de terugkeer van L&L. Clubiconen die een belangrijke rolmoeten gaan spelen in de wederopstanding van het voetbalbedrijf NAC Breda. Nu nog een bekwaam technische lid met ervaring en netwerk in de RVC en er ligt een kader waarmee we de komende jaren flinke stappen vooruit kunnen maken. Welcome back Anthony.

9    
GB

Sommige dingen zijn ........... Juist!
Dit is er zeker 1 van. Heerlijk nieuws dit. Zat aan opgewarmde prak van gisteren en man wat smaakt dat ineens goed (niet dat t niet lekker was om mee te beginnen, maar toch) 😀

U zijt gegroet!

13    
NAC4Ever

Hier word ik vrolijk van.
Welkom terug, held!

12    
Leurenaar

Geweldig nieuws, succes Antony! Hup NAC!!!

2    
Pik

Heerlijk nieuws dit!!!

Stik blij mee en niet alleen de mannen van het eerste gaan wat leren van hem maar die gastjes van o15 helemaal.

Horvath doet volgens mij niets meer bij de jeugd, zie hem nergens tussen staan bij de staf van de jeugd, maar kan het mis hebben

5    
Belgische Naccer

Mooie vent!

Jammer dat we zon speler momenteel niet in de selectie hebben.

Zo irritant voor een tegenstander om tegen te spelen...;-)

En verder zijn inzicht, techniek...zijn stiftjes...
Wie stift er tegenwoordig nog? Het is vaak alleen maar blind knallen...bilate, hooijdonck...

Maar zo'n stiftje over een uitkomende keeper is toch mooi man! Zal ook wel met kwaliteit te maken hebben.

4    
Noord Mokumse NAC'er

Hier drinken we een pilske op... Met een broodje van Kees Kroket.

Welkom terug verloren zoon.

Al breng je maar 10% van jouw NOAD en inzet in deze selectie, dan worden we 2e!

Lekker man: Tony Sixpack is coming home en Messi van Breda ook

6    
NAC4Ever

@NOORD MOKUMSE NAC'ER

'Al breng je maar 10% van jouw NOAD en inzet in deze selectie, dan worden we 2e!"

Hij komt pas vanaf volgend seizoen hé😉

7    
Ed

Ziel komt terug in de club 👍🏻

5    
Bas

Lurling = held

8    
Babosje

Tonneke & Teun terug bij ons eigen NAC! Waar we zo van houden! Heerlijk gewoon!

0    
EDM

Hopen dat hij geen hoofdtrainer gaat worden. Als hij afgeschoten wordt zou jammer zijn. En de kans daarop is aanzienlijk denk ik, gezien de resultaten uit het verleden...

-6    
Sia

Ik heb gehoord dat hij Kees Kroket meeneemt als shirtsponsor volgend seizoen. 😊

Welkom terug, Anthony!

5    
Maotje

Mijn idool terug bij de club waar hij thuis hoort. Super

4    
The Cosmic Gate

Anthony Lurking jalalalala .....wat een tijden met de held !
Welkom thuis Anthony (dakantonie)

0    
Rudi

Mooi te zien dat zo'n clubman terug komt. Maar zonder negatief te willen zijn, gaat het bij NAC nu zo goed dat we ons een extra trainer kunnen veroorloven?

-10    
Johan

Hij laat ze weer flink wapperen die Manders. Hoe lang gaat het nog duren totdat gaat blijken dat een 2e mommers in huis hebben gehaald.

3    
Joop

Mooi

Laad alle berichten na dit bericht in