Wij gaan niet opzij

Malone wint met Suriname en speelt 90 minuten mee

Das Phantom

Dion Malone heeft met Suriname een overwinning geboekt in de oefenwedstrijd tegen Barbados. De eerste wedstrijd van bondscoach Stanley Menzo werd gewonnen met 1-0.

Malone mocht van de bondscoach in de basis beginnen. Uiteindelijk bleek de verdediger 90 minuten in het veld. De wedstrijd werd beslist door Jamilhio Rigters. Hij tekende vlak na rust voor de enige treffer. 

Suriname heeft nog een wedstrijd op de planning staan. Maandag 1 februari staat er een oefenwedstrijd gepland tegen Guyana. Het is nog onduidelijk of Malone op tijd terug is in Nederland voor het treffen met Roda JC op vrijdag 4 februari. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
10 Reacties
43   12  
Scheids!

In deze tijd gewoon cruciaal om minuten te maken , om een betere vorm te krijgen!
Eigen spelers afbranden begint hier wel een gewoonte te worden!
Mijn tip: ga lekker naar een site als VP of zo!

21   9  
Scheppioni

Succes Malone ! Hopelijk niet te vermoeid terug ......

43   12  
Scheids!

In deze tijd gewoon cruciaal om minuten te maken , om een betere vorm te krijgen!
Eigen spelers afbranden begint hier wel een gewoonte te worden!
Mijn tip: ga lekker naar een site als VP of zo!

12   2  
Guuske

Goed bezig

26   28  
Gerrit Hiemstra

@scheids

2 wedstrijden (interlands) in korte tijd, plus 2 keer minimaal 10 uur vliegen (inchecktijden en reistijden van vliegveld naar locatie etc niet eens meegeteld) en dan nog eens het tijdsverschil dat komt allemaal niet ten goede aan “de vorm” de komende paar weken!

En spelers afbranden? Iedereen mag toch z’n mening geven! Er lopen maar 3 spelers die het niveau aankunnen...Haye maar die gaat weg, Olij en Seuntjes. De rest kan er niks van, we staan niet voor niks 9de in de KKD.

9   3  
Nonkel Frans

@BSR vraag Dion eens hoe het is om onder Menzo te mogen voetballen. En wie van de trainers hij het liefst heeft..........

3   23  
Ed

Verdomme op tijd terug voor je club. Krijgt nac een vergoeding?? Tegen Roda onzeker of hij kan spelen. Wat een flauwekul dit. Het is een oefenpotje, bij nac gaat het om de punten. Direct terug laten vliegen zeg ik, belachelijk. En neem geen virus mee.

9   3  
Ric

@Ed
Verkeerde been uit bed gestapt?

7   6  
Ed

😂😂 nee hoor. Maar volgende week is hij vermoeid en moet hij bij ons uitrusten. Daar wordt hij niet voor betaald.

1   1  
habe

Zou t niet beter zij n als Malone had gezegd: Sorry, maar ik ben al vermoeid aan dit seizoen begonnen en enkele wedstrijden verstek moeten laten gaan bij mijn werkgever. Deze dagen gebruik ik dan ook om nu extra rust te pakken zodat ik tot einde seizoen lichamelijk en geestelijk fit ben en van waarde kan zijn voor mijn werkgever!!

5   0  
oogje

Als het oranje was hoe zouden jullie reageren.
Malone BIG UP🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷

Laad alle berichten na dit bericht in