Overal waar we komen

Man of the match: NAC - FC Dordrecht

F8Hipster

Na de wat geflatteerde overwinning van gisteren tegen Dordrecht kunnen jullie weer cijfers geven en gaan we genieten van een welverdiende winterstop.

Man of the match NAC - FC Dordrecht (382 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
R. Riera
-
J. Noblejas
-
A. Verschueren
-
I. Ilic
-
H. Dogan
-
O. Boussaid
-
A. Filipovic
-
J. van Hecke
-
S. van Hooijdonk
-
L. Ilic
-
M. El Allouchi
-
J. Bohui
-
S. van Hooijdonk
5.9
J. van Hecke
8.0
A. Filipovic
5.4
O. Boussaid
5.6
H. Dogan
4.9
I. Ilic
5.4
A. Verschueren
6.4
J. Noblejas
6.3
R. Riera
6.6
R. Schouten
6.2
N. Olij
7.4
J. Bohui
5.7
M. El Allouchi
6.1
L. Ilic
6.6
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
23 Reacties
47    
Breda-Loyal

Motm is voor mij Van Hecke

In een verschrikkelijke 1e helft een van de lichtpuntjes , verzaakte niet en bouwde op met een hoog tempo

Mooi dat hij zijn basis debuut heeft beloond met een assist

25    
Den Hoge

Wat heb ik mezelf staan ergeren gisteren in met name de 1e helft. Wat een slappe hap was dat. Het leek nergens naar.

De tweede helft was een stuk beter met meer dreiging, maar goed, je speelt dan wel tegen de nummer laatste van de competitie.

Positief vond ik Van Hecke en Verscheuren. El Allouchi viel eveneens goed in. Van Hooijdonk scoort weliswaar maar speelt verder echt ondermaats. Olij speelde wederom een goede pot.

Verder scoort Ilic een goed doelpunt, maar loopt direct met zo’n verongelijkt ‘sstt’ vingertje op zijn mond richting de eigen supporters. Een echte NAC speler anno 2019 zullen we maar zeggen....

Op dit moment vind ik het ondermaats en verwacht ik niet dat we tegen sterkere tegenstanders een wezenlijk verschil gaan maken. Dan krijg je in de eerste helft gewoon 1 a 2 tegentreffers, zakt de tegenstander in en moet NAC gaan doen wat ze doorgaans niet goed kunnen: op hoog tempo het spel maken.

11    
TheBeek

Olij was ouderwets goed.

Ilic brak de wedstrijd open en v hecke deed het leuk.

De rest was matig of gewoon slecht (I. Ilic, dogan en filipovic voorop)

Na de winterstop moet het echt véél beter want met uitbeurten naar cambuur, de graafschap, go ahead, jong ajax en excelsior zie ik het anders somber in

47    
Breda-Loyal

Motm is voor mij Van Hecke

In een verschrikkelijke 1e helft een van de lichtpuntjes , verzaakte niet en bouwde op met een hoog tempo

Mooi dat hij zijn basis debuut heeft beloond met een assist

17    
Janus

Sinds Boussaid op het middenveld staat wordt er geen strijd meer geleverd op de as van het veld. Zet die jongen alsjeblieft aan de zijkant, zoals de eerste helft tegen Sparta Nijkerk. Dan kan hij lekker voetballen en acties maken zonder gevolgen.

26    
Stef stuntpiloot

Voor ons was het hoogtepunt op F7 het inzetten van (op de melodie: ‘If I could walk 500 miles’) een nieuwe song. Lekker nummertje, kan mooi klinken op de tribunes!

-10    
jvt

Het is een drama eerste klas. Hoe krijg je het voor elkaar zo'n selectie, het is het woord niet eens waard, zo'n "tobsport" mentaliteit en gezapige trainersstaf bij elkaar te krijgen. Zet daar de bijklussende intrinsieke, onervaren, hakkelende Tom en 'veel beloven en weinig doen' AD bij en je krijgt wat je nu ziet.

Er zit niets meer van NAC bij, op een houterige Van Hooydonk na. Tweede helft versterkingen erbij is een bezuinigingsmaatregel. Dan krijgen we nog meer spelers en dat is wat Tom aan het begin van de competitie niet wilde, niet een Smulders 2.0 selectie. Veel anders is het niet terwijl we nu middenmoot KKD spelen. Ben benieuwd wie ie gaat wegbrengen en wat geld oplevert?

12    
RaraNAC

We hebben afgelopen zomer vrijwel de volledige selectie moeten vervangen, dus dat we dan “maar” 3 punten verwijderd zijn van directe promotie valt dus alles mee. (Glas is half vol benadering)

Iets wat mij wel zorgen baart is dat ik weinig progressie zie met de spelers die we hebben.
Een spits die veel scoort haal je niet zomaar, dus je zou toch meer uit de huidige selectie moeten halen. Meerdere spelers hebben vorig jaar laten zien we te kunnen scoren op hetzelfde niveau..
Een paar versterkingen zal helpen maar redden we het daar wel mee? Ik zie veel verschuivingen, veel spelers op verkeerde plekken. Brood blijft na 19 wedstrijden nog steeds zoeken...
Tevens krijgen we vrijwel alle top clubs nog uit... moeten we dan meer reactievoetbal gaan spelen?

Kijk naar afgelopen jaren; de winterkampioen staat niet altijd aan het einde van de rit bovenaan!

-12    
Koekje

@janus
Helemaal mee eens die boussaid mag er wel meteen uit

14    
Kooskonings

van Hehke moet in het elf tal blijven!!

3    
Theoden King

@ RaraNAC
Ik ben het met je eens.

TvdA heeft afgelopen zomer een hele selectie halfbakken voetballers moeten slijten alvorens hij de middelen had voor een nieuwe groep.

Dat het niet allemaal precies loopt zoals je zou willen, is te billijken. We staan wat laag, maar qua punten doen we nog volop mee. Er kan nog heel veel gebeuren in de tweede seizoenshelft. Bovendien is de winterstop uitgevonden om de benodigde aanpassingen door te voeren.

Ik deel je zorgen qua individuele progressie. Onder Brood is nog geen speler structureel beter geworden. Terwijl de potentie om (flink) te groeien er bij sommigen zeker is. Ook als team is er geen groei, eerder achteruitgang sinds de eerste periode.

Hoe het komt weet ik niet, maar Brood vervangen heeft m.i. geen zin. Die heeft genoeg (kkd)-ervaring om hier iets van te bakken denk ik.

12    
Anton v B

Goed gespeeld JP van HECKE.

Ga zo door .

1    
D’n opletter

@BSR; Waarom kan er niet op Brood gestemd worden??

-4    
Mathé

Pak die Brood en zijn luie lange hulp eens aan!
Hij bakt er helemaal niets van, veel te veel wisselen en steeds de verkeerde spelers
Maak hem assistent en de trainer van jong NAC hoofdcoach.

1    
Mark

Ik hoop dat ons NAC een ECHTE SPITS binnenhaalt die zeker goed is voor 20 doelpunten en niet weer zo'n onervaren broekie!

2    
7Hills

@Mark

Volgens de notulen van de Clubraad zullen er eerst spelers moeten vertrekken voordat er nieuwe gehaald kunnen worden. Geld wat ze overhielden toen ze Kali verhuurden zal wel gebruikt zijn om ergens een gat te dichten. En of er spelers zijn die zoveel opleveren dat we een spits met ervaring kunnen halen die 20+ doelpunten kan maken...ik denk het niet.

-5    
Judge M.

Een 6,1 gemiddeld voor Sydney? Was dat doelpunt soms goed voor 2 bonuspunten ofzo? Ik zie toch liever Stokkers de komende wedstrijd weer in de basis..

-1    
Ger

@7Hills

Dan wordt het dus WEEEEEER een kutseizoen!

2    
Otjes

Wake up call

Het was gisteren niet om aan te gluren, maar we wonnen. Laten we eerlijk zijn, Dort verliest ook van amateur clubs.

Onze trainer maakt onze spelers slechter in plaats van beter. Dat is een probleem. Ook enig gevoel van team spirit is door onze trainer door het afvoerputje afgevoerd. Wat is er gebeurd binnen dit team?

Dit wordt niet zomaar beter, er moet meer aan de hand zijn.

1    
Ratjeduneerste

@raranac


Ben het met je eens wat betreft progressie. Zowel individueel als in teamverband is er geen enkele vooruitgang, en laat dat nou net de taak van de staf zijn. Wanneer je al sinds augustus vrijwel dagelijks traint met de selectie, moet er in december toch een keer een duidelijke lijn in het spel zitten?
Nee hoor, 5 maanden onderweg en geen enkele structuur in het spel terug te vinden. Qua basiself en qua tactieken is het ondermaats, en dat komt op naam van Brood.

Ben toch bang dat Cambuur met 2 vingers in de neus kampioen wordt, wat werkelijk waar onbegrijpelijk is gezien de mogelijkheden van die club en de onze. Wat zij wel hebben is een nuchtere, realistische trainer die kort op zijn selectie zit en als ware een soort 'vaderfiguur' is.

Als ik dan een interview van Brood zie en ik hoor hem zeggen dat we 'een goede week achter de rug hebben met prima spel' terwijl je amper iets kunt laten zien tegen een 3e divisie club en de hekkensluit van de KKD, dan schaam ik me dood.
Ik hoop dat er deze winterstop een waar kerstwonder plaatsvindt en deze man kan bekomem van zijn opgelopen hersenschudding, want anders dan dat kan ik de onzin die hij verkondigt niet verklaren.

Ga de komende weken bij elkaar zitten, laat iedereen zijn zegje doen en durf ballen te tonen. Eerlijk, oprecht en vooruitstrevend. Anders krijg je het vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd heeel zwaar met die 19.000 man in je nek.

Moge 2020 ons jaar zijn...

5    
RV

Ik ben het er mee eens dat we nog steeds maar drie punten verwijderd zijn van een directe promotie plaats. Maar al die ploegen (de Graafschap, Volendam, Go Ahead, Excelsior) zijn in de basis meer geschikt voor voetbal op dit niveau. Volendam en de Graafschap voetballend duidelijk beter.

Dat mag eigenlijk niet als NAC zijnde.
Verder volledig mee eens dat sinds Boussaid op het middenveld is gekomen het bergafwaarts is gegaan. Gisteren ook vaak meerdere keren cruciaal balverlies wat gelukkig tegen Dordrecht niet werd afgestraft (maar vorige week wel tegen Den Bosch). Heeft leuke acties, een verrassingselement en werkt zich het snot voor zijn ogen maar iedereen ziet dat we op die plek meer nodig hebben.

Een speler die in dienst speelt van Boussaid in plaats van dat Boussaid in dienst moet spelen van anderen. Laat hem maar in de vrije rol spelen zoals El Allouchi die al jaren invult.

Luka Ilic trouwens wel goed ingevallen, je ziet dat hij bij dit NAC een absolute meerwaarde kan zijn. Maar hij kan het blijkbaar maar 1 keer in de 5 wedstrijden opbrengen. Jammer.

1    
The fly

Als we eerlijk zijn en de wedstrijd goed hebben bekeken, kunnen we het volgende concluderen.

- Brood zeer slecht. Wederom alles omgegooid. Als je dan in wedstrijd gaat wisselen moet je de minste spelers er uit halen. Vervolgens laat hij Boussaid staan!!!!. Een goede trainer maakt met een wissel een beter team. Kortom een 4 voor Brood.
- Olij beoordelen we niet meer. Dat is altijd goed. Die pakt zoveel punten.
- Hecke top partij. Verloor zeldzaam een duel en speelde bijna alle ballen naar voren in. Dat dat wel eens mis ging kan altijd gebeuren. Zeker als van Hooijdonk weer eens 'vrij' liep om niet de bal te krijgen.
- noblejas en reira altijd wel een voldoende.
- Schouten krijgt een voldoende van iedereen, maar als je goed hebt gekeken verloor hij veel duels, stond hij vaak verkeerd opgesteld en verspeelde de bal vaak. Dat hij aanvallend iets deed komt door zijn tegenstander. Dus ONVOLDOENDE.
- Boussaid. leuk ijverig, maar laat steeds zijn man lopen en verspeelde bijna alle ballen die hij kreeg. Met zijn risicovolle passes kan hij 3 punten verspelen. dus ook ONVOLDOENDE.
- Dogan helaas wederom niet best, maar van hooijdonk is verschrikkelijk. Ok hij scoort, maar voor de rest een ramp.
- Filipovic en ivan ilic beide proberen het wel, maar helaas niet best.
- luca al weken niet best, maar wel een fantastisch doelpunt waardoor de wedstrijd in the pocket was.

winnen van de onderste is heel normaal. met dank aan Hecke en olij winnen we de pot. Er is nog veel te doen heren.

6    
Arie

Lekker massaal van Hooijdonk blijven afvallen!
Die 1. Geen voorzetten krijgt.
2. De gehele voorste linie moet afjagen als het aan jullie ligt
3. De kaats en de diepgang moet zoeken, want Dogan heeft een bewegingscirkel van 4 meter.
4. GEWOON TOPSCORER IS OP ZN 19E!

0    
Peer

Dordrecht gaf geen enkele tegenstand. Dan lijkt het alsof je al snel goed bent.
Maar het waar nie veul.

Laad alle berichten na dit bericht in