Wij gaan niet opzij

BSR interview: Tom van den Abbeele: “We gaan ons op twee á drie posities versterken” 1/3

Italo

Deze week spraken wij met technisch manager Tom van den Abbeele over de huidige situatie bij NAC. In dit artikel zoomen we in op de winterse transferperiode. Later vandaag volgen publicaties over de ambities en doelstellingen, de huidige sportieve prestaties en de huidige spelersselectie.

De gedeelde 5e/7e positie op de ranglijst is niet de plaats waar de club wil en hoort te staan. Om die reden zal de selectie in de winterse transferperiode versterkt worden: ''De bedoeling is om ons op twee, misschien wel drie posities te gaan versterken. En we rekruteren in de winter niet voor de breedte,’’ geeft Tom van den Abbeele aan.

Op de vraag of van den Abbeele min of meer had ingecalculeerd dat er in de winterse transferperiode bijgestuurd moest worden, antwoordt hij bevestigend. ''Uiteraard. De bedoeling is om van elke transferwindow gebruik te maken om de selectie te versterken. Als we dat stelselmatig in alle geledingen kunnen doen, verdediging, middenveld en aanval, dan moeten we ons aanzienlijk kunnen verbeteren en onze ambities kunnen waarmaken.’’

Het belangrijkste uitgangspunt is dat de omvang van de selectie in tact blijft. Tegenover de komst van nieuwe spelers, zal dan ook het (tijdelijk) vertrek van spelers staan. ''Het gaat niet alleen over centen, maar over de selectie waar nu 25 jongens in zitten. Wij willen ook na de winterperiode 25 jongens in de selectie hebben. Los van het geld, moet het ook allemaal te managen zijn. Dan kom je dus tot de conclusie dat er jongens zullen moeten vertrekken als er jongens bij komen.’’

De selectie lijkt een natuurlijk verloop te gaan krijgen komende maand. Enkele spelers hebben namelijk bij de technisch manager aangegeven graag aan speelminuten te willen toekomen. ''De jongens die niet 100% gelukkig zijn, ik ga geen namen noemen, die komen aankloppen. Ze vragen dan wat de situatie is en of er opties zijn om de club te verlaten: op huurbasis, definitief of helemaal niet.’’

Op welke posities er concreet een nieuwe naam gaat komen wilde Tom van den Abbeele niet loslaten. Maar wie de eerste seizoenshelft analyseert zal snel tot de conclusie komen dat er op het (centrale) middenveld en voorin versterking gewenst is. ''Ik kan daar nu nog niet te veel over prijs geven. Wel is het de bedoeling dat wij in de winter een meer ervaren speler toevoegen. Dat gaat niet noodzakelijk gepaard met leeftijd, maar vaak wel.’’

Overigens is het niet zo dat er (grote) budgetten beschikbaar zijn om nieuwe spelers te halen. De technisch manager heeft dan ook de taak om de selectie met beperkte middelen te versterken. Hierbij wordt dan ook vooral gekeken naar transfervrije spelers. ''Wij zijn niet in staat om geld op te hoesten of neer te leggen. Dus het gaat in eerste instantie om jongens die uit hun contract lopen. Dat zijn spelers uit bijvoorbeeld Scandinavië, daar loopt het seizoen af. Maar het kunnen ook jonge spelers zijn die bij hun club niet in aanmerking komen om een basisplaats af te dwingen, die zouden dan op huurbasis komen. Dat zijn, denk ik, in een notendop de mogelijkheden die wij op dit moment hebben.’’

Ook wordt er gekeken naar de academy van Manchester City. ''Daar loopt zeker nog wat rond. Dus dat zou ook een mogelijkheid kunnen zijn.’’ Door de naam van Thierry Ambrose, hier op de site vaker genoemd in de comments, kan echter een streep. ''Die zit bij Metz, en als zij in de Ligue 1 blijven wordt hij verplicht ingelijfd. Dat is dus geen optie.’’

Bron:
B-Side Rats
43 Reacties
96   17  
Steefl

Ik ben na gisteren helemaal klaar met de gebroeder Ilic. Kwaliteit genoeg, maar grote delen van een wedstrijd doen ze er niets mee.
Voetballen vooral voor zichzelf.
Wanneer je, na de zoveelste wanprestatie (0-0 met rust tegen de nr laatst) wat gefluit krijgt, jij dan scoort en een mondje dicht gebaar maakt tegen de b-side, heb je geen idee waar je mee bezig bent. Ook het niet feliciteren van van Hooijdonk bij de 2-0 zegt mij genoeg.
Dit team is geen eenheid.
Zo wordt het nooit iets.

4   38  
Dippo

Zo jammer dat we jaar op jaar moeten constateren dat er versterkingen in de winter moeten worden aangetrokken, terwijl we ook nog eens geen lang geblesseerden hebben...
Maar ja, wij zijn NAC and still fucking proud of it.

30   3  
Sanseveria

@ Dippo

Ik ken geen profclub die nog nooit versterkingen aangetrokken heeft in de winterstop :-)

7   46  
Ernie

Zoals altijd, KANSLOOS!

47   12  
Bart

Zo’n voorgevoel dat Lars veldwijk gaat komen. Speelt weinig bij Sparta en mag weg zou perfect voor ons zijn denk ik persoonlijk! Hoop op ook een rechtsbuiten met wat snelheid en diepgang want dan missen we echt..

32   22  
10diego

Zoo, de Bsiderats leggen hem wel ff het vuur aan de schenen na een mislukte 1e seizoenshelft.


8   8  
Heksenketel

Voor de oplettende kijker, scherp gekozen foto: leuk naambordje!

Tom van den Abbeele, NAC, Eredivisie

96   17  
Steefl

Ik ben na gisteren helemaal klaar met de gebroeder Ilic. Kwaliteit genoeg, maar grote delen van een wedstrijd doen ze er niets mee.
Voetballen vooral voor zichzelf.
Wanneer je, na de zoveelste wanprestatie (0-0 met rust tegen de nr laatst) wat gefluit krijgt, jij dan scoort en een mondje dicht gebaar maakt tegen de b-side, heb je geen idee waar je mee bezig bent. Ook het niet feliciteren van van Hooijdonk bij de 2-0 zegt mij genoeg.
Dit team is geen eenheid.
Zo wordt het nooit iets.

4   44  
NAC76

Thierry Ambrose terug halen!

37   1  
Matc

Kun je niet lezen NAC76?

41   6  
Steven73

Staan 3 punten achter directe promotie. Hebben een periodetitel op zak. Nog niets verloren. En volgens sommige hier met een slecht team. Goed gedaan tom

15   8  
Buurman

Ik kan beslist niet zeggen dat Tom goed heeft gefunctioneerd. Maar stellen dat het niks wordt kan ik ook niet. We hebben hoe dan ook nog uitzicht op plaats 2. Zitten in de nacompetitie en overwinteren in de beker. Tsja...... zeg het maar. Verder heb ik de overtuiging dat 1 goeie voetballer wel het verschil kan maken. Liever 1 echte goeie dan 5 die niks toevoegen. Als je nu aan mij eerlijk vraagt ; waar balt NAC volgend seizoen verwacht je ? Dan zeg ik eerlijk in de keuken. Cambuur wordt kampioen en Volendam nummer 2. De nacompetitie is een loterij waar niks valt te halen. Maar ik hoop vet ongelijk te krijgen en dat 2020 goed gaat verlopen voor ons NAC.

13   13  
RV

Drie punten achter ja maar toch ook omringd door ploegen als Volendam, de Graafschap, Excelsior en Go Ahead die bijna allemaal (toch zeker Volendam en de Graafschap) kwalitatief beter zijn en gewoon goed voetbal spelen. We moeten er allemaal nog uit naartoe. Al haalt dit NAC een hoog niveau (zoals met 10 man in de thuiswedstrijd tegen de Graafschap) dan nog gaan ze het in die uitwedstrijden eerder niet dan wel redden. NAC heeft gewoon geen progressie geboekt.

Het klopt vanaf het begin ook totaal niet die verstandshouding tussen van den Abbeele en Brood.

Brood wist vanaf het begin al (en dat heeft hij regelmatig geroepen) welke type spelers er voor eerste divisie niveau nodig zijn. De TD heeft dit genegeerd of had dat netwerk niet.

Ik zou toch eerder kijken inderdaad naar huurlingen die afvallen bij clubs uit de eerste divisie. Lars Veldwijk zou zonder twijfel een absolute aanwinst zijn, die kan er gelijk staan. Ik zag dan een paar weken terug ook Joey van den Berg die een transfervrije status heeft, ik denk dat hij niet meer het niveau heeft en zou er niet direct aan beginnen maar verdomme wat zijn dat qua mentaliteit (maar ook vermogen om simpel te voetballen) gasten die ik mis in het huidige NAC zeg. Spelers die een ander ook een keer op hun flikker durven te geven, alleen Riera durft dat en staat wat dat betreft zijn mannetje.

30   11  
ome cor

Ik mag hier te naam hebben veel te positief te zijn, maar de achterstand op de 2e plaats is nog niet onoverbrugbaar.

We zijn de 1e periode niet verwend geweest met topvoetbal, maar de resultaten leidde NAC naar een prijs.
De 2e periode was het nog erger en leken plaats 1 & 2 uit zicht te verdwijnen.
Nu de winterstop met de beloofde veranderingen van Tommeke Tom en dan zullen we het daarna gaan zien.

Kritiek is er hier altijd, maar er wordt in mijn beleving iets te snel gesproken over mislukt seizoen en het niet halen van doelen etc. Laten we de club het vertrouwen geven na de winterstop om het ongelijk van menig negatief reagerende supporter te bewijzen. Lijkt me fair !

Wat Ilic betreft en dat arogante mondje-dicht-gebaar.
Eigenijk zouden we hem niet moeten uitschelden of uitfluiten maar gewoon uitlachen. Het mannetje heeft een Balkan-achtergrond, zich in de interesse gewaand van het grote City.... hij vergeet af en toe dat hij in Breda maar gewoon 1 van de 25 is en net zo hard de ballen uit de broek moet werken als de spelers die uit eigen jeugd doorgeschoven zijn. Hij is nog lang geen grote meneer, net zo als niemand dat is bij het huidige NAC.

Hij moet nog veel leren en 1 van die dingen is dat hij z'n gebaartjes lekker thuis op de bank bij Fifa 19 moet doen tegen z'n broer, maar niet op het veld van het Rat Verlegh. Brood mag de broertjes Ilic best passeren om ze te laten voelen dat ze ook gewoon hun plekje moeten verdienen. Bij Dessers was dat een succes en kijk Cyriel nu eens gaan..... Niemand is er groter dan de club.

Nu rustig de winterstop in en kijken waar TvdA mee gaat komen. Wellicht geen Messi of Ronaldo, maar laten we de nieuwelingen wel een kans geven zich te bewijzen.
Niemand is vooraf te slecht of perfect. Eerst zien dan pas oordelen.

14   0  
RV

Trouwens niet eens dat in de play offs niets te halen valt.
RKC promoveert niet voor niets en al jaren promoveren ploegen waarvan je het niet verwacht. Juist daarom moet er nú een kwaliteitsinjectie komen zodat het elftal op stoom kan komen in de tweede seizoenshelft.

Als NAC tegen een Emmen of VVV in de play offs komt zijn de kansen gewoon 50/50 over twee wedstrijden.

14   11  
Henkie

Luca Ilic is op dit moment gewoon de beste die we hebben. 5 goals en 3 assists als buitenspeler in een half seizoen terwijl hij niet eens alles speelt. Zou er anders gewoon 12-15 maken. Meer dan onze spits zelfs schat ik zo.
Terecht dat hij gefrustreerd is als je ziet dat veel mindere spelers telkens wél aan de aftrap mogen verschijnen.

Mij maak je niet wijs dat Ilic achter Dogan slechter is dan Dogan achter Stokkers/Sydney.

11   7  
Ratjeduneerste

Ik sluit me volledig aan bij Henkie. Maar onze meesterchef Brood ziet het allemaal zo goed...
Week op week maakt onze trainer fouten, zonder eigen schuld te bekennen en toe te geven.
Ik wil het ook wel zien, Ilic achter Dogan met Boussaid hangend op rechts, Bohui/ Filipovic op links en Ivan met Verschueren als controleurs...

13   1  
Breda

Als Tom zijn zin had gehad had er een andere trainer gestaan dit seizoen.

Of het dan beter was gegaan weet je niet. Maar hoe kun je een TD beoordelen die de belangrijkste functie niet zelf mag invullen van Edelenbos en aandeelhouders.

8   9  
Henkie

Zet Berghuis bij Feyenoord maar eens op linksbuiten aan de zijlijn of regelmatig op de bank. Wordt hij ook vervelend hoor (zover hij dat al niet is). Compleet begrijpelijk.

10   30  
Moppernac

Als ik het iemand gun als NAC toch geen kampioen kan worden is het de man HENK DE JONGE wel.
Het gaat mij niet zo zeer om Cambuur maar echt de persoon Henk de Jonge, wat een fijne en eerlijke vent is dat zeg.
Het is hem gegund en de voetbalwereld moet blij zijn dat er nog zulke mooie eerlijke aardige mensen in de sportwereld zijn.
HENK HET IS JE GEGUND MET JOU CAMBUUR

9   11  
ome cor

@moppernac
Eens voor wat betreft het feit dat Henk de Jong (zonder e) een erg fijne kerel is en een trainer die je best loon naar werken gunt ook al werkt hij niet in Breda

Echter staat Henk de Jong met Cambuur ook op 20 wedstrijden en is het voor hem eveneens winterstop.
Dus laten we eerst eens zien hoe Cambuur de 2e helft van de competitie gaat spelen alvorens we hem gaan feliciteren. Het is toch dubbel....Henk kun je best de titel gunnen, maar Robert Mühren eigenlijk gewoon niet.

Btw. naast Mühren, die een pingel binnen schoot, scoorde ook ook ene Rai Vloet. Was dat ook geen (verguisde) oud NACcer ?

7   7  
Ivo

Is er ook nog gevraagd naar de situatie rondom Kali? Als we het dan toch over spelersbudgetten en spelersaantallen hebben ....

Maar goed mijn verwachting:
Achterin van Anholt weg en nieuwe rechtsback
Op het middenveld Azzagari verhuurd aan Helmond en middenvelder erbij.
Voorin wellicht een transfer voor El Allouchi en een nieuwe flankspeler.

Dan heb je er 3 en ook in iedere linie 1.

4   7  
NAC76

@ “nep NAC76” gebruik mijn nickname niet, maar verzin zelf eentje...

@Bsiderats, kunnen jullie zijn alias icm met mailadres blokkeren svp !!!

5   8  
NAC76

@redactie/Bsiderats,

In het verlengde van bovenstaande..
Mss een een lock op de site als nickname al eens eerder is (mis) bruikt.. niet de 1e keer dat dit is gebeurd namelijk...

21   2  
Eddy W (BSR)

@10DIEGO
Dit is deel één, zoals aangegeven. Ik weet dat je een gruwelijke hekel hebt aan deze man en dat wij niet veel goeds kunnen doen in jouw ogen, maar het is vrij makkelijk om dan lekker te roepen.

TvdA heeft, beperkt, tijd voor ons vrij gemaakt en daarin willen wij een aantal dingen weten. Op sommige onderwerpen krijg je dan geen reactie, op sommige minder dan je zou willen en op sommige vragen krijg je een zeer goed antwoord. Op die eerste twee kan je maar beperkt "doorzagen" want hij laat niks los, wil er niks over zeggen en dan kan je er een half uur over door vragen, als iemand niet wilt antwoorden geeft diegene geen antwoord op bepaalde vragen. Daarnaast wil Je je tijd goed benutten als je daar zit dus ga je verder met je andere vragen. Maar goed, als jij denkt wel antwoord te kunnen krijgen en deuren open krijgt waar wij geen antwoord krijgen of de deur gesloten blijft nodig ik je uit om een korte motivatie te mailen naar ons, wie weet kan je het ons dan leren.

@Ivo,
Nog even geduld hebben.

2   4  
Moppernac

Ome Cor@

Ik feliciteer Henk ook niet, ik gun het hem alleen als NAC het niet meer lukt om kampioen te worden

1   4  
ome cor

@ivo
Jij schrijft natuurlijk dat het jouw verwachtingen zijn en beweert nergens dat het een zekerheidje is, maar het klinkt redelijk.

Van Anholt nu wel kunnen slijten, terwijl dat in de zomer niet lukte zou niet per se verkeerd zijn.
Voor NAC niet, maar ook voor Pele niet.
Schouten als rechtsback moet zich nog wel een heel stuk ontwikkelen hoor.

Azzagari een half seizoen verhuren zou kunnen, mits Helmond daar versterking zoekt én hem ook voor de basis wil halen. Bankzitten kan hij tenslotte overal.

Maar een transfer voor El Allouchi.......is dat een gedachte of jouw wens voor onder de Kerstboom ?

We kunnen wel spelers opnoemen die wat ons betreft tijdelijk of definitief weg mogen, maar zou er serieuze interesse zijn ? Ik ben oprecht heel benieuwd naar de ontwikkelingen op dat gebied.

2   5  
Ivo

@Ome Cor

De TD geeft aan dat er spelers weg moeten voordat er nieuwe kunnen komen. De groep moet (ongeveer) uit 25 spelers blijven bestaan.

Natuurlijk hebben we ook Leigh nog, waar Aberdeen interesse in heeft om hem over te nemen. Maar die is al verhuurd.

Als Kali terugkomt van Virton, wordt er waarschijnlijk meteen een nieuwe plek voor hem gezocht. Dus dat zal per saldo ook niet veel doen.

Azzagari moet zich ook kunnen ontwikkelen, maar NAC heeft al veel jonge middenvelders en is juist op zoek naar ervaring. Een verhuur voor een half seizoen lijkt logisch.

Wie zou je voorin kunnen verkopen of verhuren, om een plaats vrij te maken voor versterking? Stokkers, Dogan, Filipovic, Bohui, Kudimbana zijn allemaal nieuw. Sydney en Mounir zitten al wat langer bij NAC, zijn beiden geen onomstreden basisspelers. Voor hun carriere is een overstap misschien wel goed. NAC kan er nu misschien nog wat aan verdienen.

Zo veel opties zijn er niet, om je selectie te verkleinen. Of je moet huurspelers terugsturen, dat lijkt me niet aan de orde.

4   6  
Jopie

Mario Bilate als spits is de oplossing. Zeer sterk aanspeelpunt en binnen twee weken een publiekslieveling. Dat kleine Marokkaantje op het middenveld van RKC zou het af maken.

Kampioenschap is met deze spelers zelf nog mogelijk!

7   6  
Misterbean

Hebben de mensen die deze man de hand boven het hoofd houden gisteren 90 minuten naar de wedstrijd gekeken? Op een paar momenten na was het niet om aan te zien. Deze man heeft een wanprestatie van jewelste geleverd. Ingekocht op statistieken en rekensommen. Van een evenwichtige selectie heeft hij helemaal geen kaas gegeten. Als er geen wonder gebeurt wordt de 2e competitiehelft een kopie van de 2e periode ben ik bang. Nogmaals: aandeelhouders bedankt voor de slappe hap door alle geledingen van de organisatie! Inclusief TvdA. en nu dus ook op het veld!

6   13  
10diego

@eddie, ik heb geen hekel aan de man, ik ken hem niet. Ik vind hem een ongeschikte TD.

Wat er gebeurt: de trainer praat voor zijn beurt over versterking en zet TD en AD voor het blok. DDat het niet botert tussen TD en trainer weet iedereen die iets van NAC weet. Nu worden jullie gebruikt in een politiek spel tussen TD en AD enerzijds en trainer anderzijds.

De kop dekt de lading niet. Wat hij zegt is: “Er moeten eerst spelers weg anders komt er niks bij, want het moet te managen zijn”

Is natuurlijk gelul: zet je drie minste speler uit de selectie, haal 3 versterkingen en je management probleem is opgelost. Zo simpel is het niet, de haantjes spelen een spel en de TD “ maakt even tijd voor jullie”, het verlengstuk vd pr afdeling.

4   0  
Jandorstig

@ Dippo,

Hoezo geen langdurige blessures?, ben je de 2 Spaanse centrale verdedigers vergeten die al heel lang niet meer meedoen door blessures?

7   1  
Boyd

@ Eddy W

“Op sommige onderwerpen krijg je dan geen reactie, op sommige minder dan je zou willen en op sommige vragen krijg je een zeer goed antwoord.”

Waarom werken jullie dit niet uit in de vraag-antwoordvorm? Dan wordt voor ons duidelijk waar hij geen antwoord op geeft.

En als hij inderdaad weinig tijd heeft voor een gesprek met jullie is dat bijzonder kwalijk.

5   0  
Italo

@10diego
Ik zat bij het interview, en wat je hier stelt is onjuist.
Hij heeft niet gezegd dat er eerst spelers weg moeten voordat er nieuwe spelers komen. Dan zou dat in dit artikel staan. Die nieuwe spelers komen hoe dan ook, net zoals dat er ook spelers zullen vertrekken.

4   6  
Rob

Hoe dom is Brood wel niet om Luca niet in de basis te zetten?

En hoe zit het met de teambuilding, Brood?

6   2  
Eddy W (BSR)

@Diego10
Hoe dan ook, hij (en wij dus ook in onze interviews en nieuwsberichten) kunnen in jouw ogen niks goed doen. Dat vind ik gewoon net wat te makkelijk. Kritiek op ons is prima, alleen doe het dan wel met onderbouwing zodat wij er iets aan hebben en het wellicht een volgende keer anders kunnen doen. Kritiek op NAC is overigens ook prima, ook zonder onderbouwing.

Laat ik voorop stellen, alle media wordt gebruikt voor politieke spelletjes. Daar zullen wij geen uitzondering op zijn. Maar wij hebben het gesprek geïnitieerd en hebben de vragen gesteld. Het is niet dat wij (althans de redactie leden die erbij waren) naar zijn pers praatje aan het luisteren waren. Dat er voor de winterstop aan een TD gevraagd wordt of er versterkingen komen omdat het elftal niet goed draait is niet gek toch? Als wij hier niet naar vragen krijgen wij daar weer commentaar op.

En ja, TvdA maakt tijd voor ons. Net als hij tijd maakt voor Blanco of ieder ander die een interview aan vraagt. Het is niet te hopen dat hij de hele dag alleen maar zit te wachten op pers die hem mogelijk vragen gaat stellen. Ik hoop dat die man gewoon zijn werk doet en twee a drie spelers haalt waar NAC echt beter van gaat worden. Zit hij inderdaad op ons te wachten en doet hij verder helemaal niks, dan ben ik de eerste die je weg wilt hebben.

@Boyd
Dat hebben wij aan het begin van het seizoen gedaan. Dit keer leek het ons passender om het zo te doen.
Daarnaast gaan we met vraag/antwoord ook niet de derde vraag noteren die hetzelfde onderwerp aanvliegt en TvdA geen tot weinig commentaar op heeft.

We zullen het voor een volgende keer weer overwegen.

1   0  
Zorro

Zal ik het maar zeggen. Wie krijgt de toch in grote getalen aanwezige talenten niet aan het voetballen. Wie heeft een wisselbeleid van een jojo.Wie zorgt voor een negatieve sfeer in de staf en op het veld. Van wie hoor je weinig tot zero positieve verhalen vanuit de groep. Ben bang dat je bij de basis moet beginnen. Helaas zijn wij een club die totaal geen vaste en betrouwbare basis kan maken en behouden. Moedeloos....wederom schoonmaken en opnieuw beginnen..en maar hopen dat het nu wel eens gaat werken..

3   1  
Henri

Vriend Van den Abbeele is toch van zijn stokpaardje gevallen en wil ervaring in huis halen. Ja, iedereeen kan zeggen wat hij wil maar Ralph Seuntjens heeft de laatste 5 wedstrijden in ieder geval weer gesscoord. En in totaal 10 goals en 7 assists wie doet hem dat bij NAC na? Best scorende NAC speler op dat gebied is Van Hooijdonk met 6 goals en 2 assists. Maar ja, beide Bredanaars worden door een deel van de supporters verguisd. Hoe is het mogelijk? Als het niet van verre komt is het meestal niet goed, zie o.a. ook Schalk.

1   0  
Wijnkunst

Met gekromde tenen las ik vandaag het stuk van Yadran Blanco in BN de Stem. Tendencieus en onruststokend/-versterkend. Dat Brood veel spelers heeft gebruikt mag niet tot onvrede in de selectie leiden. Immers, niemand stak er deze periode met kop en schouders uit (op onze doelman, Riera en Monsalve na). Dan kun je ook geen basisplaats claimen. Bij een goed teamgevoel moet je elkaar ook kansen gunnen. De selectie is op enkelen na jong. Ze willen allemaal voor NAC spelen, maar als het respect voor club en trainer weg is zodra je op de bank terecht komt, moeten enkelen maar eens goed in de spiegel kijken. Niemand is groter dan de club. Ook L. Ilic niet. En Brood, moet hij dan spelers laten staan die hun opdrachten op het veld niet nakomen? Nee dus... Zelfreflectie is een belangrijke eigenschap om te ontwikkelen, als je een jonge speler bent. Talent en hard werken zijn slechts de basis. En wij supporters? Geef spelers en technische staf het gevoel dat we achter ze staan. Zo beroerd is decstand op de ranglijst nu ook weer niet. Aan het einde van het seizoen tekenen we pas af.

0   1  
Tram

Heel veel succes Tom!

0   5  
Fred1

@ Henri, ik weet dat het slechts een klein deel is en waarschijnlijk hebben ze niet eens de wedstrijd gezien , maar al scoort Sydney 5X in een wedstrijd dan nog zullen sommige eikels hier hem lage punten geven.
Want spelers met potentie uit eigen jeugd daar zijn we heel sterk in om ze kapot te maken .
Dat hufterige gedrag snap ik niet dan kan je beter deze rubriek schrappen lijkt me.

1   1  
Ton

Probeer eerst die Belg te verkopen

0   0  
Forza 1912

Fred1: Ik weet dat er voorstanders en tegenstanders zijn van bepaalde spelers.
Vind jij SvH een goeie spits?
Jij bent toch scout of ex voetballer?
Denk jij dat SvH het ooit gaat redden?
Ik hoop het, maar snelheid gaat hij nooit meer krijgen en passeren kan hij ook niet.
Hij heeft een hele goeie trap.
Werken doet hij idd, maar heeft het effect?
Hij loopt wel, maar verovert de bal zelden.
De verdediger kan zelfs een man meer situatie creëren op het middenveld.
Iemand met voetbalkennis ziet dit toch?
Jij, met jouw ervaring moet dit toch zien.
Hij was tegen Dordrecht toch weer bar slecht.
Jij had die bal er toch ook ingeschoten?
Verwacht toch iets meer van de spits van Nac, ook al is tie nog jong.0   0  
maikolg

Van H. heeft verder ook het inzicht niet om passlijnen af te schermen. Dit is een zuiver gebrek aan voetbalintelligentie...

Laad alle berichten na dit bericht in