Overal waar we komen

Man of the match: FC Eindhoven - NAC (2-4)

Italo

Aan de Aalsterweg wist NAC zijn tweede opeenvolgende competitiezege te boeken. Dankzij de driepunter behoudt de ploeg de aansluiting met de bovenste plaatsen. Wat vond jij van de wedstrijd? Het is weer tijd om de spelers te beoordelen.

Man of the match FC Eindhoven - NAC (694 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
R. Riera
-
C. Rösler
-
J. Mashart
-
D. Malone
-
L. Immers
-
T. Haye
-
N. Venema
-
M. Bilate
-
M. El Allouchi
-
L. Fiorini
-
S. van Hooijdonk
-
Y. Azzagari
-
M. El Allouchi
6.8
M. Bilate
7.1
N. Venema
5.5
T. Haye
7.6
L. Immers
5.8
D. Malone
5.9
J. Mashart
6.2
C. Rösler
6.5
R. Riera
6.2
R. Schouten
6.9
N. Olij
7.5
Y. Azzagari
6.4
S. van Hooijdonk
5.4
L. Fiorini
5.9
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
48 Reacties
232    
Geel/Zwart

Een 1 voor de online ‘supporters’ in ieder geval. Je moet eens teruglezen wat er tijdens een wedstrijd wordt geschreven, ronduit beschamend en dieptriest..

Schoolvoorbeeld is een @Rubennac, u weet wel, die niet in Corona ‘gelooft’. Na de 1-0 moet Riera meteen oprotten naar Spanje en is hij een ‘enorme miet’. Na de voorsprong straalt hij in afwezigheid. Bij de 2-2 weet hij vervolgens niet hoe snel hij weer online moet posten wat voor ‘kut team’ er staat. En dit is maar een voorbeeld van velen..

In en in triest dat dit zichzelf nac supporter noemt. Ik schaam me kapot

50    
Italo (BSR)

Laat het gros van deze ploeg de komende weken maar verder bouwen. De Rooij inpassen voor Venema (tot die tijd heb ik een voorkeur voor Buffonge) en de variant met Malone centraal achterin en Azzagari/Fiorini op het middenveld vond ik ook niet onaardig. Verder niet teveel meer aan sleutelen, vertrouwen tanken en week na week beter spel op de mat (proberen te) leggen.

47    
Steefl

Olij en Haye weereens de besten.
Venema kan echt niet.
Bilate was nuttig.

5    
geelzwartwit

@italo

Ik kan je hierin wel volgen maar als je ziet wat voor waarde Azzagari vorige week vanaf rechts had en gisteren Haye en Immers korter achter de spitsen zou ik straks opteren voor
4-4-2
Middenveld links El Allouchi (haalt vrijwel nooit de achterlijn dus prima middenvelder)
Midden midden Haye en Immers.
Rechts midden Azzagari.
Als spitsen dan de mogelijke koppeltjes.
De Rooij Bilate
Venema Bilate
De Rooij Sydney
Venema Sydney
Sydney Bilate

Grote voordeel met dit middenveld is het aantal tussen de linie spelers en spelers met steekpass en spelers die de combinatie kunnen zoeken.
Je speelt bespeelt de tegenstander dan op ongeveer dertig meter van de goal met voldoende ruimte voor de steekpass of combinatie. De goal van Venema was een mooi voorbeeld. Ook de opzet combinatie met Bilate die helaas in voorzet achter Bilate kwam.

Malone zet je dan achter Immers en Haye.
Als tegenstander wordt je gek van een technisch bekwaam middenveld met El Allouchi Haye Immers en Azzagari.
DJ kan met Azzagari afwisselen.

Vdoor met twee spitsen te spelen ontstaat er aan de zijkanten ruimte om diep te gaan. Zoals schouten gisteren bij die mooie goal.

Puzzeltje van Steijn valt zo denk ik prima in elkaar.

Ps de visie van geelzwartwit is slechts gebaseerd op zijn eigen idee. Wel benieuwd of andere supporters hier iets van vinden. Liever reactie dan duimpje.

13    
Ratjeduneerste

@Italo

Ben het eens met wat betreft Venema. Al wekenlang vreselijk matig, zie ook liever DJ en wanneer weer fit De Rooij.

Maar ik zou Rosler of Riera er niet uithalen om Malone een linie naar achter te schuiven. Dan zou ik eerder Immers even op de bank plaatsen om wat rust en tijd te geven om volledig fit te worden. Speelt ook al wekenlang ondermaats.

Dan zou je Azzagari of Fiorini op 10 achter Bilate kunnen zetten. Dat wil ik wel eens zien, heb je met Haye en Azzagari veel voetbal in de ploeg en met Malone nog een aardige rots voor de verdediging.
Met Azzagari en Haye kun je tevens de opkomende backs bedienen en van daaruit doorspelen.

Maar we gaan het zien, hopelijk kunnen we inderdaad door gaan bouwen en komt het vertrouwen terug! Veldspel moet zeker nog beter, zoveel is wel duidelijk. Op naar de volgende!

-1    
Mike sneu

Voor mij weer mashart motm
Gaat steeds beter spelen durft ook meer
Krijgt meer vertrouwen in zichzelf naar de goal van vorige week
Dat balletje op Venema in de eerste helft zijn dingen die je niet van Jetta verwacht
Verder viel bilate toch wel positief op
Maar dan wel tussen de middenlijn en de 16
Dus een manier zien te vinden om Sydney en Mario samen te laten spelen
Ook het meeverdedigen van bilate op eigen achterlijn geeft de burger moed
Daarentegen is Malone het echt helemaal kwijt
Degelijke wedstrijd waar we op voort kunnen borduren
Hup NAC

232    
Geel/Zwart

Een 1 voor de online ‘supporters’ in ieder geval. Je moet eens teruglezen wat er tijdens een wedstrijd wordt geschreven, ronduit beschamend en dieptriest..

Schoolvoorbeeld is een @Rubennac, u weet wel, die niet in Corona ‘gelooft’. Na de 1-0 moet Riera meteen oprotten naar Spanje en is hij een ‘enorme miet’. Na de voorsprong straalt hij in afwezigheid. Bij de 2-2 weet hij vervolgens niet hoe snel hij weer online moet posten wat voor ‘kut team’ er staat. En dit is maar een voorbeeld van velen..

In en in triest dat dit zichzelf nac supporter noemt. Ik schaam me kapot

10    
Moppernac

Gaan we weer, NAC heeft gewonnen en zijn het weer allemaal Messie punten en als we volgende week weer verliezen of gelijk spelen zijn het allemaal weer Dogan’ s

21    
Rat uit Rijen

In de huidige tussenstand heeft Mounir een lager cijfer dan Bilate. Daar snap ik geen fluit van. Vond Mounir een vd betere op t veld gisteren. Bilate kwam uiteindelijk wel in de wedstrijd, maar vond m in t begin niet zo sterk. Maar die gaat nog belangrijk worden voor ons! Een 4 4 2 systeem met Sydney en Bilate zou ik ook weleens willen zien... Op naar Oss nu. Daar moeten zeker weer 3 punten gepakt kunnen worden!

0    
Sjakkie

@moppernac

Nee jouw naam man man

8    
Scheppioni

@Geelzwartwit
Op zich prima geredeneerd, ik kan er een heel eind in mee, toevoegend zou ik nog zolang De Rooij er nog niet is Noblejas as linkervleugel diepgaand willen zien, hij liet namelijk in febr tegen az uit beker juist zien dat wel te hebben, evenals Schouten op rechts. Verder Immers niet te veel zwerven maar dichtbij SvH of Bilate, er rond om heen. Verder idx liever Malone een linie terug dan die uit benin ..... verder vind ik alleen het weinig krediet van Riera hier vreemd, snap er ook niks van waarom hij geen aanvoerder meer is, want als aanvoerder was hij sterker, terwijl Malone as aanvoerder minder is ! Let op, NAC is gewaarschuwd, top oss is stugger dan e'hoven .........

-4    
Theoden King

Ik vind camboer en volendam de best voetballende ploegen momenteel. Gisteren was NAC ook weer niet goed, maar er werd tenminste geknokt.

Dat is de enige manier om met de ploeg die we hebben mee te blijven doen. Knokken, rennen, en wat meer het randje opzoeken. Dan kunnen we een eind komen.

Puur op voetbalgebied is dit gewoon een heel matig team. De veelgeroemde Olij en Haye uitgezonderd.

-7    
Scheppioni

Op voetbalprimeur een interview van the Seun of God, hoe vd abeele het blijkbaar as td deed ..... rare gast !

3    
sjef de gevulde [email protected] (BSR)

Rierra er uit dan ? Of hoe zie jij dit.

5    
Jeroenw

Ik snap echt niet dat iedereen altijd meteen zo zit te zeiken doe je dit na een wedstrijd als die tegen telstar kan ik helemaal begrijpen want toen zat er totaal geen beleving in en was het bar slecht! Maar als er met passie word gestreden zoals tegen Eindhoven vind ik het al prima ook al zouden we verliezen. Iedereen kan een keer een fout maken doen ze zelfs bij de beste clubs te wereld. Maar als ze er bij nac voor 100% voor gaan is het goed. Passie en strijd daar moeten we om bekend staan niet voor het mooie voetbal want dan moet je geen supporter worden van nac. MAN OF THE MATCH wederom OLIJ wat staat die te keepen bijna elke tegengoal die hij tegen kreeg was hij kansloos maar die heeft al heel wat punten gepakt dit seizoen. Als je dan kramer ziet keepen tegen go ahead pfff 4 van de 5 had olij gehad. Die pingel was onhoudbaar natuurlijk haha

28    
Joepa

Riera wordt wel erg hard afgerekend hier voor die eerste tegengoal. Daar stond ie inderdaad te slapen, maar hij maakte dat met zijn goal goed en heeft tot zijn wissel het spitsie van ehv toch redelijk in de broekzak gehad. Paar heerlijke duels uitgevochten die 2.

12    
JN

Als ons centrale duo in duel komt, zijn ze bikkelhard. Ik hoop dat ze steeds meer vooruit durven te gaan verdedigen, want dat gaat vaak veel te afwachtend. De tegenstander krijgt dan de kans om een keuze te maken, zoals bij de 1-0.

Verder complimenten voor Bilate, Mounir en vooral alle lof voor Olij.

-10    
Cool hand

Iemand zegt Mashart. Dus dat je bij elk duel, als verdediger, eerst denkt 'hoe kan ik een tik of blessure voorkomen' is niet relevant? Wat maakt het uit? Bij voorzetten draai ik om en spring ik uit de weg, kopduels ga ik niet aan, bij corners zorg ik ervoor dat ik zover mogelijk uit de drukte sta. Allemaal acceptabel. Onvoorstelbaar. Carolina was precies hetzelfde.

-130    
Rubenac

@geel/zwart

Leuk dat je zoveel likes krijgt.
Reageer eens met een echte naam, zodat ik weet met wie ik van doen heb.

Riera mag nog steeds wegwezen, niet om een fout, maar om structureel kut presteren.
Een kut team idd , omdat er veel meer inzit, maar er niet uitgehaald word.
Sydney die ineens niet meer speelt en 0 vertrouwen krijgt.
Azzagari weer gepasseerd voor opa immers.

En het melden dat ik niet incl Corona geloof, gaat alles voorbij en heb je zelf verzonnen.
Je moet goed lezen, wat ik ooit plaatste , dat Corona er zeker is, maar ( en hier stop ik, want val in herhaling)

Dus nogmaals ,zeg eens wie je echt bent en ga eens als een open persoon de discussie met mij aan.
Ipv veilig onder schuilnaam mij omlaag halen voor de likes.

Ben heel benieuwd en denk dat je het niet gaat doen.

-9    
Patje

voorlopig opstelling
olij
schouten-rösler-riera-mashart/rutten
malone
elal/azzagari-haye-malone
svh-bilate

2    
JN

@Patje

Ik zie liever 2x Haye in de basis dan 2x Malone. Verder prima opstellinkje;-)

0    
patje

zag het te laat. sorry foutje bedankt.
malone weg van het mid.
azzagari op plaats van malone.
wordt een rommeltje excuses

22    
Moppernac

Mooie binnenkomer voor Ruud Brood.
Sparta-ADO Den Haag 6-0

-4    
Ouwe spionkop

Haye en Ell Allouchi absoluut de beste.
Waarom Mounir een vrij laag punt heeft weet ik niet. Misschien dat sommige mensen hier niet zo Marokkanen houden.

19    
@...

Mag ik een tip geven ? Supporters zijn opportuun. Ik ook. Daarvoor ben je supporter. Maar ben een beetje bedachtzaam met reageren tijdens een wedstrijd. Als je voor het laatste fluitsignaal reageert kan er nog zoveel gebeuren en veranderen. En zit je er een keer langs , geef het gewoon fideel en sportief toe dat je er langs zat. Niks aan de hand dan. Ik persoonlijk ben ook altijd terug houdend met eigen spelers afkraken. We hebben ze allemaal nodig. Het succes van een ploeg is af te lezen aan de sfeer op de bank. Dus wij kunnen de bankzitters beter een hart onder de riem steken. Kost dezelfde energie. Ik ben met gisteren zeer tevreden. Eindelijk weer eens in Eindhoven gewonnen. We doen voor plaats 2 weer mee. Ik vond Haye en ElAl de beste spelers.

45    
ome cor

@RUBENAC
Je kunt wel stoer lopen doen met "reageer eens met je echte naam" maar jij staat ook niet als Rubenac in het telefoonboek, of wel ?

Dat GEEL/ZWARTzoveel duimpjes omhoog krijgt en jij wederom zoveel om laag zegt genoeg, lijkt me.
Wat hij hier zegt wordt dus door veel mensen onderschreven.

12    
Sjef de gevulde koek

Ik moet toch wel een beetje lachen om Ruud brood. Die heeft het echt te hoog in z’n bol gekregen. Dat was bij ons al te zien. Serveert Kramer helemaal af op tv als aanvoerder en begint nu zo met ADO. Zit er bij als dokter anders. Vraag me af of z’n dochter vanavond weer wat op Facebook zet. Ik weet wel ADO gaat degraderen wat een kansloze bedoeling is het daar.

7    
RV

Er zijn er maar drie waarvan je vantevoren een 7 of hoger kunt invullen. Olij, Haye en El Allouchi.

Laatstgenoemde alleen als hij als centrale middenvelder speelt. Mounir draagt nummer 8 maar moet ook echt als nummer 8 gaan spelen. Week in week uit.

Ik vind hem echt ijzersterk op die positie. En tegelijkertijd zakt hij diep door de ondergrond als hij als buitenspeler speelt. Wakker blijven Steijn!

Zonder de Rooij hebben we overigens een echt team voor 4-4-2 met hoge backs als Mashart en Schouten. En van Hooijdonk dan maar kort achter Bilate?

7    
San Marco

Grad Damen laat hij vast weer lekker mee trainen om het niveau wat te verhogen. Ongeloofelijk dat ADO hem als trainer aanstelt.

-10    
Patje

weet iemand een betere opstelling dan dat ik heb gegeven? krijg alleen maar duimjes naar beneden. laat je maar eens zien... ben benieuwd!!

-41    
Rubenac

@ ome Cor

Jij hebt weer je wekelijkse grote bek.
Volgens mij staat mijn naam er gewoon of niet?!
Als je iets op de man speelt, moet je ook een vent zijn en jezelf kenbaar maken.

Dat deze post, de meeste duimpjes krijgt zegt genoeg weer over bsr, waar als het hun uitkomt je niet op de man mag spelen, maar nu dit gewoon perfect kan en mag .

Nogmaals ben een vent en laat jezelf eens horen

27    
NAC4Ever

@Rubenac
Je wilt dus beweren dat in jouw paspoort 'Rubenac' staat?

-1    
Optimist

@GEEL/ZWART

Een veel beter schoolvoorbeeld is natuurlijk Ome Cor, die ook heeft verzonnen dat spelers moeten "oprotten".
Helaas praten andere supporters hem na en volgen zijn populaire voorbeeld om spelers en elkaar aan te vallen en af te branden.

Vooral als we gewonnen hebben houdt hij ervan de sfeer te verpesten en komt ie vertellen hoe slecht het eigenlijk was of hoezeer wij niet deugen.
Gisteren nog noemde hij ons daarbij kneuzen en misselijk volk.
Ook zijn voorbeeld om elkaar voor rotte vis uit te maken heeft helaas steeds meer navolging gekregen.

SLAPPEHAP had groot gelijk gisteren; NAC supporters schelden en tieren op hun spelers (en op elkaar) en die -on line- cultuur hebben we met name te danken aan Ome Cor. Zonder hem zou dit een veel plezieriger forum zijn en zou NAC beter presteren.


IRL is het gelukkig anders; ondanks deze negatieve invloed heeft geen enkele club heeft meer thuisvoordeel dan NAC.
Wij zijn toch de beste supporters van Nederland, vóór Feyenoord, Utrecht en De Graafschap, en verdienen wat dat betreft een 10.

12    
Boxer

Ik vind het inderdaad triest hoe sommigen hier hun spelers afvallen. Ik scheld ook wel een en roep kut naar de TV maar zet het niet meteen op Facebook.
Biergooien ben ik na 3 TV's wel afgeleerd.

Wat ik minstens zo triest vind zijn enkele van de laatste reacties, digitaal op de vuist gaan en het liefst nog persoonlijk.
Wordt er niet gezelliger op zo, bah

0    
Boxer

Met Facebook bedoel ik natuurlijk BSR

-1    
ome cor

@OPTIMIST
Kennelijk haal je namen door elkaar op ben je niet zo goed in begrijpend lezen.

Eikels die hier eigen spelers finaal afzeiken, maar gaan janken en om een van vragen als ze zelf een keer door ome cor wat minder aardig bejegend worden...dat is de irritatiefactor.

En jouw irl is nog slechter verzonnen dan het hele sprookjesbos in de Efteling.
Wordt toch eens wakker man.
Als jij serieus denkt dat
geen enkele club meer thuisvoordeel heeft dan NAC en Wij toch de beste supporters van Nederland zijn dan ben je minimaal 30 jaar niet meer naar NAC geweest.

4    
Arie

Olij heel snel verlengen! En anders helaas verkopen. Loopt uit zn contract. Net als El Al. Ook een gewaardeerde kracht.

4    
Ivo

Kan me wel vinden in de cijfers zoals ze nu zijn. Riera speelde niet zijn beste wedstrijd al maakte zijn goal heel veel goed. Veelbelovende wedstrijd van Bilate, Haye was echt top en Immers is nog steeds niet in vorm. Heeft veel pijntjes maar kreeg ook wel een paar flinke schoppen te verwerken.

De komende wedstrijden maar een doorbouwen met Bilate in de spits. Die jongen kan net wat meer met een bal dan Sydney en dat merk je meteen.

Malone in de centrale verdediging vond ik helemaal niet verkeerd. Ik vind hem voor een middenvelder voetballend net te weinig toevoegen.

2    
PatjeR

Mijn elftal zou zijn Bilate laten staan, houdt echt veel beter de bal vast en is gewoon balvaardiger, kan een actie maken de 16 in maar ook een duel winnen en een steekpass geven.

Azzagari erin, ten koste van de middenvelder die op dat moment het minst presteert, venema vervangen door Kaj (wel op links) en dan eens kijken of we vastigheid kunnen krijgen.


Ps: laten naar elkaar toe gewoon ff normaal blijven doen. Goede discussie en andere mening prima maar elkaar aanvallen is kinderlijk. Hup NAC!

12    
ctk

@Rubenac,

Geel/zwart en Ome Cor hebben wel gelijk.
Je reageert alleen met schelden en omlaag halen van eigen spelers als ze achter staan of als de tegenstander gelijk maakt.
En als je commentaar krijgt van ander supporters ben je op je pik getrapt, beetje zielig niet?
Ik zie je nooit een positieve noot schrijven als ze voorkomen, ben je misschien een stiekeme Stillem II aanhanger?
Groet Colin

6    
Nonkel Frans

Vanochtend heeft bndestem een interview met Roger Riera. Gouden gast.

-5    
Lamington

Geel/zwart heeft het over corona
Blocken!!

3    
TpT

Kaj de Rooij gaat toch wel erg belangrijk worden straks. Venema had ik echt veel meer van verwacht, het is gewoon niet veel. Wild, weinig overzicht en niet koel voor de goal. Hopelijk kan De Rooij straks meer brengen.

Als Bilate deze lijn kan doorzetten hebben we daar een hele goeie aan. El Allouchi en Haye ook goed aan de bal. Met deze 3 kom je in ieder geval aan voetballen toe.
Mashart durfde de middellijn deze keer wel over wat zeker ook veel verschil heeft gemaakt. Schouten doet hetzelfde wat ook prima werkt, al vond ik hem in de fase bij de 2-2 wel erg zwak. Je voelde die goal gewoon aankomen.

Ik ben van mening om met dit team door te bouwen. Hopelijk vindt Riera snel zijn vorm terug, anders wordt het Malone achterin naast Rosler. Zelfde geldt voor Immers, waar Azzagari voor in de plaats kan komen. In zowel Riera als Immers heb ik echter wel vertrouwen dat ze terugkomen, zijn beiden uit het goede hout gesneden.

2    
Nacdictive

Ik hoop echt van harte dat het kwartje mbt El Al nu ook bij veel supporters is gevallen.. die gast kan veel beter voetballen dan de meeste denken.
Man man man die reacties hoor een paar weken terug:"tikkie terug, elke bal gaat terug", schaam je diep.
Hulde voor El Al, hij staat toch elke keer weer op en is een echte NAC-er.

0    
scheppioni

Vrijdag maar eens eerst van het stugge top oss zien te winnen, er wordt nou wel wat gerept over bepaalde spelers ...... ik wil wel eens eerst een paar wedstrijden achter mekaar een collectief voetballend NAC zien, want steeds in het eerste half uur is het wel heel erg matig ......

0    
scheppioni

Over Mounir, zeker KAN hij van waarde zijn maar vaak is het ene wedstrijd wel en dan weer vijf niet daar zou hij echt zijn focus op moeten gaan leggen ..... het zijn profs !!

0    
Nacdictive

@scheppioni: onzin. El Al kan het ook niet alleen maar met de juiste spelers om zich heen, voetbalt hij geweldig. Anders moet je ook eens kijken hoe hij elke keer aanspeelbaar wordt...

2    
Gjoewie

Man of the match was Jean Paul van Hecke. Briljante pass waaruit de 0-1 gescoord werd. En toen die ene gast (ten onrechte) uit het veld werd gestuurd, stond Jean Paul er bij alsof hij de aanvoerder van het elftal was om op die vent in te praten.
We hebben een kanjer laten gaan! Trots op!

Even on topic: ik snap dat je in the heat of the moment wel eens domme dingen roept of zelfs lelijke dingen. Maar dat je willens en wetens op zo'n forum als dit spelers openlijk afvalt, dat gaat toch echt te ver. Als jullie het zelf allemaal beter weten, waarom staan jullie dan niet op het veld (als speler of als trainer of als technisch directeur)?

Wij in Brabant hebben daar een mooi gezegde voor: Ge mot nie zo veul ouwhoeren, dan witte de meese niet hoe lomp dagge zeit!

Ik heb laatste Benjamin van Leer gedeklasseerd. Maar dat deed ik niet toen hij bij NAC zat. Toen waren het incidentele fouten, tegenwoordig weet ik dat hij gewoon een slechte keeper is. Daar is trainer Henk inmiddels ook achter gekomen. En zie: Sparta wint met 6-0 van Adoow! Zonder Van Leer.

Ik zat zaterdag te genieten van die Bilate. Ik vind dat een geweldige speler. Met de kont naar de goal kan hij alle ballen aannemen. Het is dat er nog geen goede wisselwerking met Venema (op rechts) en ElAl (op links) is, maar dat gaat echt wel komen.

NAC speelde naar voren (voor degenen die het niet gezien hebben) en was stukken beter dan tegen De Graafschap en Telstar. Eindelijk werd er weer eens wat afgedwongen. Alleen toen het 1-2 was, gingen ze ineens met de handrem erop spelen, alsof ze Eindhoven de ruimte wilden geven om zelf op de counter te spelen. Maar dat pakte dus verkeerd uit, want die counter kwam niet en Eindhoven kreeg kans op kans. Na de 2-2 begon NAC weer te voetballen. Mooie goal van Schouten, handig uitgelokte pingel van ElAl.

Immers speelde voor zijn doen ook een redelijke wedstrijd. Als je ziet wat hij elke wedstrijd weer moet incasseren, hij is de langste speler bij NAC en toch wordt hij iedere wedstrijd weer op zijn smoel geslagen. Maar goed, hij weet zelf overigens ook wel wat uit te delen. Ik denk dat ie nu wel beseft dat bovenin de KKD spelen net zo erg is als onderin de Ere. En dan zal hij ook blij zijn dat hij niet meer bij Adoow zit.

Nick Venema moet nog eens een paar pilletjes voor zijn ADHD, dan komt het wel goed met hem. Nu stuitert hij nog te veel. Maar die jongen heeft absoluut potentie. Hij wordt de nieuwe Huntelaar. Hij probeert zich nu nog te veel te bewijzen.

0    
Scheppioni

@ NACdictive
Tuurlijk heb je andere nodig, maar zo'n speler met actie in huis brengt in mijn ogen vaak te weinig ..... vind ik !

Laad alle berichten na dit bericht in