Wij gaan niet opzij

Man of the Match: FC Volendam - NAC (2-1)

Das Phantom

Geen clubrecord en het gat met De Graafschap en Almere City werd groter. Vrijdagavond was het geen prettige avond voor NAC-supporters. In de Man of the Match-verkiezing is het weer aan de supporters om de cijfers te geven.

B-Side Stats: FC Volendam - NAC (468 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
D. Malone
-
R. Hendriks
-
M. Maria
-
T. Haye
-
L. Fiorini
-
A. Jansen
-
M. El Allouchi
-
K. De Rooij
-
M. Bilate
-
N. Venema
-
S. van Hooijdonk
-
C. Rösler
-
M. Azarkan
-
M. Steijn
-
M. Bilate
4,9
K. De Rooij
3,8
M. El Allouchi
5,3
A. Jansen
4,3
L. Fiorini
4,5
T. Haye
4,8
M. Maria
3,7
R. Hendriks
4,9
D. Malone
3,4
R. Schouten
4,0
N. Olij
4,2
M. Steijn
2,7
M. Azarkan
4,6
C. Rösler
4,8
S. van Hooijdonk
3,9
N. Venema
3,7
Bron:
B-Side Rats
42 Reacties
91   2  
Ton

Geen druk zetten op de tegenstander, een rondo van 45 minuten van Volendam toestaan en pas in het laatste kwartier Volendam overlopen helaas zonder resultaat . Waar is deze spelopvatting op gebaseerd? Kom op we kunnen veel beter, kon het publiek er maar eens achter staan. Ik mis T stadion.

45   9  
Bart

Stelletje loosers. Ons NAC speelt
SCHIJTVOETBAL!

91   2  
Ton

Geen druk zetten op de tegenstander, een rondo van 45 minuten van Volendam toestaan en pas in het laatste kwartier Volendam overlopen helaas zonder resultaat . Waar is deze spelopvatting op gebaseerd? Kom op we kunnen veel beter, kon het publiek er maar eens achter staan. Ik mis T stadion.

12   2  
RaRa

Weinig voldoendes helaas.....:-(

63   5  
Mo

Die Steijn is echt knettergek. Wie vervangt nu een sterk spelende Adilehou door Malone!?

21   20  
Sia

De anti El Allouchi brigade zal zich wel weer melden maar dankzij zijn goal mochten we nog even hopen op een onverdiend resultaat.

Het was gisteren niet best, we vervielen in oude fouten (vroege goal, te afwachtend, vrij snelle 2-1 na de gelijkmaker). Het laatste kwartier leek op voetbal. Op naar de volgende wedstrijd en dan 90 minuten gas geven.

44   15  
Langa

De enige die een voldoende verdienen zijn El Allouchi en Bilate.
Mounir maakt een goeie goal en probeert zichzelf vrij te lopen en wat te creëeren.
Bilate heeft gisteren zowat elk duel gewonnen, was balvast en heeft keihard gewerkt.
Volgende week is het erop of eronder.

30   1  
Ric

Als je een concurrerend elftal als Volendam, NEC of GAE ziet voetballen met vele talentvolle spelers die elk jaar beter op elkaar ingespeeld gaan raken, snap ik nog steeds niet waarom er bij NAC weer wordt gekozen voor een steeds ouder wordend elftal. Geen negatieve klank over de fitheid en werklust van Immers. Maar een elftal met Malone, Immers, Jansen en Seuntjens kan volgend jaar echt niet. Zelfs niet in de KKD. Natuurlijk moet je ervaren mannen in je team hebben. Maar de balans slaat nu echt door.

19   4  
Bredafun

Als we van Graafschsp ook verliezen, dan kunnen we de strijd vergeten!

16   5  
willem 4,5

Het allerergste is nog dat er ook geen uitzicht is op beter spel. We lopen tegen het einde van de competitie dus het gaat nu zeker niet ineens beter lopen. We leefden al een tijdje boven onze stand, met 'kunst en vliegwerk' overwinningen geboekt op tegenstanders die veel beter voetbal lieten maar gelukkig ook veel kansen misten. Almere C. was zowat de enige positieve wedstrijd in lange tijd. Dat Olij eens een mindere dag heeft kan gebeuren, je wordt er natuurlijk ook niet beter van als je elke week dat gepruts van die verdedigers voor je ziet. Zonder Olij hadden we nu zeker onder Top Oss gestaan. Malone is natuurlijk dramatisch dus die zullen we niet missen volgende week tegen de Graafschap. Ook Schouten, wat is die aan het doen?, eerste helft een voorzet 10 mtr. naast en 10 mtr. over, beroepsvoetballer?. Vrees het ergste volgende week, maar blijf altijd hopen, als we de volgende serie van 7 weer met veel geluk winnen gaan we promoveren, bidden voor beter is de enige optie op dit moment.

40   1  
Ice

Anco roept al weken in elk interview dat hij fit is, en 90 minuten kan spelen. In het tempo wat hij gister liet zien, kan hij wel 400 minuten achter elkaar spelen. Veteranenvoetbal

13   6  
zwampie

Over bijna alle reacties val wel wat te zeggen.

heb er een paar uitgetrokken waar toch wel inderdaad vraagtekens naar Steijn gezet kunnen worden.

Ton
Geen druk zetten op de tegenstander, een rondo van 45 minuten van Volendam toestaan en pas in het laatste kwartier Volendam overlopen helaas zonder resultaat . Waar is deze spelopvatting op gebaseerd?
#inderdaad Steijn leg nu is uit welke visie erachter zit, elke week krijgen we dit soort voetbal voor geschoteld waarbij je vaak geholpen bent door een dosis GELUK.

Mo
Wie vervangt nu een sterk spelende Adilehou door Malone
# ook hier Steijn, je uitleg klopt totaal niet. welke ervaring brengt hij nu?
Zodra Malone aan de bal is,wordt het onrustiig achterin en wordt er niet opgebouwd ,eerder de bal terug naar Olij.
Hoe vaak verliest hij zijn duels wel niet, als ervarende speler mag je toch verwachten dat hij situaties door ziet, hij slimmer zou verdedigen als de jonge onbevangen tegenstander, maar nee hij is elke keer te laat.

SIA
De anti El Allouchi brigade zal zich wel weer melden maar dankzij zijn goal mochten we nog even hopen op een onverdiend resultaat.
Het was gisteren niet best, we vervielen in oude fouten (vroege goal, te afwachtend, vrij snelle 2-1 na de gelijkmaker).

#Ik ben niet anti el allouchi ,maar als je dit zegt wees dan ook reeel dat hij geluk had dat de bal van richting werd veranderd.
Helaas vielen we niet in oude fouten ,maar in fouten die wekelijks te zien zijn, er zit totaal geen progressie in het spel van Steijn.
Of je nu thuis of uit speelt,elke week komen jou genoemde fouten terug, zijn het dan nog fouten of weet men niet beter?

Ric
Als je een concurrerend elftal als Volendam, NEC of GAE ziet voetballen met vele talentvolle spelers die elk jaar beter op elkaar ingespeeld gaan raken, snap ik nog steeds niet waarom er bij NAC weer wordt gekozen voor een steeds ouder wordend elftal
#ben het met je eens, waar we nu in de KKD de kans hebben om spelers te laten ontwikkelen, echt iets op te bouwen en daar mee verder zouden door kunnen gaan, wordt het hier overgeslagen omdat we een trainer hebben die nu maar aan 1 ding denkt en dat is het belang van Steijn.
Promoveert hij ,is zijn doel geslaagd en ziet het daarna wel weer hoe we verder gaan ,maar haalt hij het niet ,heeft het toch een andere reden waar hij geen blaam aan heeft..
Als je zoveel oude/ervaren en de overige spelers haalt in 1 seizoen ben je (haast) verplicht om degelijk tot goed voetbal op de mat te leggen, tegenstander jou wil op te leggen en te promoveren.
Anders moet je in de spiegel kijken en toegeven dat je gefaald hebt.

een geluk is dat de meeste concurrenten ook punten verspeeld hebben.
Volgende week zal het toch echt moeten gebeuren ,maar als je op deze manier blijft voetballen zal het toch verdomd moeilijk worden en zal de uitleg zijn dat we teveel spelers hebben moeten afstaan voor deze belangrijke wedstrijd.
Echter Steijn als je in achtervolging bent is elke wedstrijd een finale.
Je had je eigen van het weekend een hele goede dienst kunnen doen ALS je had gewonnen, waarbij je zelfs volgende week op plek 2 had kunnen staan.
Maar ja ALS is hetzelfde als ,ALS we eens beter gaan voetballen, Als we eens......etc

14   2  
Baosje

Als je het belang van deze wedstrijd niet onder ogen ziet...dan verdien je niet meer dan een 2 voor de moeite

Steijn een 1 voor het strijdplan, de selectie voorbereiden voor deze wedstrijd

Volgende week de definitieve nekslag en we kunnen ons opmaken voor nacompetitie

13   2  
Toontje

Op een enkeling na is de 1 nog te hoog
Kansen op 2e plaats zijn bijna weg
Nacompetitie zijn we kansloos tegen wie dan ook
Volgend jaar weer hetzelfde gesodemieter want er is geen geld

Je hebt gisteren kunnen zien wat voor werkpaard en verbindende factor Lex Immers is. Werd vreselijk gemist gisteren

23   1  
BREDA 1965

Ik zie Lurling komend seizoen al op de bank zitten naast steijn.Dan kunnen er 3 dingen gebeuren,1 hij blijft naast steijn zitten,hoofdschuddend en met de handen voor de ogen.2 hij verlaat de bank en gaat op de b-side of vak-G staan,schreeuwend voeballuh,voeballuh.3 hij pakt steijn bij zijn nekvel en flikkert hem zo de singel in.Wordt geweldig komend seizoen,en dan ook nog lokhoff,penders,die gaan hier ook niet naar zitten kijken.

10   1  
Ron

Alle spelers een dikke onvoldoende vor de instelling!Ze hebben verloren omdat volendam meer agressie en beter spel vertoonde! Ook hebben ze bij volendam geen druk en kunnen daarom genieten van voetbal! Bij nac staat er teveel druk op deze spelers en heeft de trainer er geen elftal dat met plezier voetbalt en als team van gemaakt! Dit gaat na zoveel wedstrijden ook niet meer lukken! De trainer heeft wel alle spelers zelf gehaald met Manders, dus zijn zij beide verantwoordelijk voor deze situatie! Dus als ze eerlijk naar zichzelf zouden kijken hoop ik dat ze de eer aan zichzelf houden op het einde van dit seizoen! De trainer past gewoon niet bij Nac! Alle Haagse bluf kan niet in Brabant, Breda! Daar win je ook geen oorlog mee! Spelers materiaal is op de oudjes na best geschikt om een volwaardigteam mee te bouwen! Wel zal het voor elkaar moeten gaan niet voor individuele acties om je cv op te leuken! Als je als team speelt kom je vanzelf goed in de picture en ga je ook beter spelen! Hopelijk kan Ton Lokhof hier veel in betekenen volgend seizoen!

12   0  
fvf6

Als je zo slecht en zonder karakter voetbalt verlies je van iedere club , en heb je geen recht om te promoveren .De tweede plaats raakt uit zicht en het zal me niets verwonderen als go ahead je ook nog passert .Met dit voetbal heb je ook niets in de na-competitie te zoeken. Geen enkele voorzet werd eruit gehaald , de backs worden voorbij gelopen alsof ze er niet staan en onze keeper maakte ook geen beste indruk terwijl hij normaal gesproken de beste van het team is . Ik kan niet eens kwaad worden maar ben geweldig teleurgesteld .

17   0  
Theoden King

Anco "ik-ben-de-beste-voetballer-van-de-kkd" Jansen mag ook wel wat meer nederigheid tonen. Voegt tot nu toe bitter weinig toe.

9   0  
Messiaans

Zwaar ondermaats, in het bijzonder Anco ‘ik moet in de basis’ Jansen en Dion ‘tikkie breed’ Malone.

In t stadion hadden we ze misschien wat NOAD bij kunnen brengen. Op naar zondag.

11   3  
Roan

Adilehou maakt op mij een veel betere indruk dan Hendriks!!!

11   4  
Steefl

Alleen el Allouchi en Bilate een 6je de rest onvoldoende of zwaar onvoldoende. Maria, Malone, Fiorini dramatisch, Schouten zelfs nog slechter.

3   2  
Johnny1912

Steefl

Op basis van wat die spelers wel en Olij niet dan?

8   0  
Steefl

Je bedoelt dat Olij ook dramatisch was?
Nou die was inderdaad niet goed, blunderde bij de 2-1 en schoot geregeld de bal zo naar Volendam. Maar hij hield er ook nog een aantal tegen, terwijl genoemde namen amper iets positiefs gedaan hebben.
Vind ik.

14   1  
Ata

Dan ben je met hangen en wurgen in een situatie terecht gekomen dat je plots weer zicht hebt op plaats 2. Hoe ongelofelijk ook, als je het voetbal van dit hele seizoen bekijkt. En dan moet je naar Volendam en mis je elke vorm van gretigheid (voor Bilate maak ik hierop een uitzondering, hoewel hij niet sterk speelde). Alleen die eerste goal al: Maria die totaal wordt verrast door een steekbal, Hendriks doet totaal geen poging in de baan van de voorzet te komen (kijk eens hoe die centrale verdedigers van Volendam verderop in de eerste helft twee lage voorzetten van Schouten eruit haalden) en een spits die veel overtuigender het duel aangaat dan onze vriendelijke, maar bleue aanvoerder.
En dan hebben we een trainer die het in zo'n situatie bij de scheidsrechter zoekt. Met wat voor idee zijn wij nou de wedstrijd ingegaan? Het is echt om treurig van te worden.

13   11  
Wolfmanjack

El Al. Mooi doelpunt. De rest? Corners en voorzetten waardeloos. Duels. Geen enkele gewonnen. Je mag niets over hem zeggen hier. Nou ik vond hem even slecht als de rest. Een 3 voor de moeite.

21   1  
Bert

Er is maar een ontzettend groot probleem en dat is de trainer.
Hij wil Persé datgene bewerkstelligen met spelers die daar volledig ongeschikt voor zijn.
Beide backs zijn uitermate zwak en Hendriks wordt ook steeds slordiger.
Door Malone achterin te zetten hebben we er niet alleen een zwakke schakel bij gezet Opbouwend en verdedigend maar ook een twijfelende keeper gecreëerd, Olij is geen schim van wat hij was.
Hij verricht eind van de wedstrijd 2 reddingen maar dan Is het leed al geschiedt en heeft hij er al twee achter zich liggen en verder heel de wedstrijd geen bal hoeven stoppen, zelfde beeld als tegen Helmond.
Gisteren zag je dat Steijn een waar schrikbewind onder zijn staf uitvoert En een dictatortje is, al dat zenuwachtige getelefoneer en de onmacht op het gezicht van de Graaf was bijna zielig.
Steijn moet onderhand eens het beste team op gaan stellen en geen vriendenelftal, daarnaast moet hij ook eens eerder gaan wisselen.
Malone, Fiorini, Schouten, de Rooij , Janssen, Veneman daar ga je de oorlog niet mee winnen en Hendriks , Haye en Olij zijn echt van twijfelachtig niveau geworden die maken het team niet sterker en strijdvaardiger.
Allen ELAl en Bilate en Immers zijn nog van goede wil, van Hooijdonk En Azagari zijn volledig kapot gemaakt door Steijn, dus laten we met deze trainer en met dit zootje onwillenden ons geen enkele illusie op promotie maken.
De kans dat we met zijn allen de hoofdprijs in de Staatsloterij pakken is groter.

11   2  
Tip

@wolfmanjack. En Haye was gisteren zeker top ? Noem die eens een keer. Haye voetbalt al weken als een krant. Dan kom je neutraler over als je niet steeds Mounir pakt.
Voor verschillende anderen :
ElAl speelde niet goed wel voldoende. Maar als je tussen dat gepruts staat kan hij verder ook niet veel. Goal was prima, hij kapte de bal keurig vrij en schoot goed precies op tijd. Dat de bal wordt beroerd door een been van de tegenstander maakt geen fuck uit.

Er is nog maar 1 weg. Van de graafschap winnen en dan blijven winnen. Lijkt bijna onmogelijk. Bijna...

3   13  
damsko naccer

Azarkan viel goed in, voor de rest allemaal ondermaats. Vooral Malone en Hendriks vielen negatief op.

10   1  
Judge M.

Azarkan is vooralsnog een tweede Boussaid wat mij betreft. Snelle voetjes maar heel zwak in de duels. Zou het omdat Slot op de tribune zat zijn geweest dat hij minuten moest maken? Had dan De Rooij maar laten staan..

16   2  
Nacman

Ik heb ze allemaal een 1 gegeven.
Ik denk dat de aankomende td de volgende vragen moet beantwoorden.
1 is de technische staf eredivisie waardig.
2 is de selectie van eredivisie waardig Nivo.
3 heeft iedereen de juiste mentaliteit.
4 is er evenwicht in de ploeg.
Ik wens hem veel sucses en wijsheid toe.

6   1  
Bammes

Nacompetitie! Verder niets meer te verwachten.

9   2  
Ariec

Vandaag en morgen voor straf rondjes lopen tot ze er kapot bij neervallen. Voetballend is het het hele seizoen al niet best, maar met inzet kom je een heel eind. Onbegrijpelijk om te zien dat tegenstanders het wel voor elkaar krijgen om bijvoorbeeld een voorzet af te leveren, zonder dat daar echt hoogstaand voetbal voor nodig is. Hoe gvd moeilijk is dat, zeker met de selectie die je hebt staan.

Van te voren weet je eigenlijk al genoeg, NAC kan goede zaken doen en een nieuwe record vestigen, dus dan verlies je... Elk jaar roep ik het weer, hoe kan het toch dat er zoveel angst en voetballend onvermogen in onze ploeg zit. En dat terwijl we trainer nummer zoveel hebben en de selectie weer totaal anders is t.o.v. voorgaande jaren, misschien geef ik daarmee zelf het antwoord al...

V.w.b. Mounir, ik denk niet dat mensen een hekel aan deze jongen hebben, maar met zijn technische kwaliteiten verwacht ik zoveel meer van hem en daarom krijgt hij van mij vaak een onvoldoende. Snap daarentegen ook totaal niet waarom hij hangend op de flank wordt opgesteld. Zet die jongen op 10 met Azarkan op de flank, met dat soort spelers heeft Mounir vaak een connectie.

Heb er nog steeds goed de schijt in, maar ondanks dat zal ik maandag (tegen beter weten in) weer hoopvol uitkijken naar zondag.

20   4  
Rob

azarkan viel goed in? Speelde tot 3 keer toe een bal zo in de voeten bij een Volendammer. Verder wederom geschrokken van de Rooij. Komt werkelijk helemaal niets uit echt een miskoop van jawelste.

22   2  
Maria

Steijn is het PROBLEEM!

5   12  
Arie

De enige voldoende voor El Al. Die pas op zn best lijkt te presteren nu ie transfervrij een mooie stap kan maken.

10   0  
Braze

IOk heb me nog het meest geërgerd aan het beeld van Steyn naast de Algemeen Directeur Manders op de tribune. Steyn druk telefonerend met de bank.
Manders had Steyn na zijn wangedrag en slecht voorbeeld direct terug naar huis moeten sturen.
Zo,n trainer praat na afloop over slechte discipline in zijn team. "Ze hielden zich niet aan afspreken".
Wordt Steyn nog serieus gemomen door de selectie?
(Bij de selectie reken ik ook de bank- en tribune zitters).

7   0  
Scheppioni

Geen 1 voldoende dus dat zegt genoeg en laat dgs nu uit de meeste punten behalen ......

10   2  
Tsjonge tsjonge

Jammer ,jammer toegevoede waarde anco jansen 0,0
Waarom svh niet eerder ingezet
azarkan met zijn truckjes kan beter naar de efteling gaan
Volendam speelde ver uit elkaar NAC had daar geen verweer tegen
Met keuzes van steijn ??? was er wel scout gaan kijken naar de tegenstander ???

8   0  
TvB

Ze moeten gewoon eens gaan voetballen ipv 3x rondtikken achterin en dan een lange bal naar voren.

3   17  
Ome Cor

We hebben allemaal een kutwedstrijd gezien.
En als NAC na een aardige reeks ongeslagen een keer verliest dan staat hier de hele goegemeente direct op de barricade.
Cijfers geven alsof ze verstand van voetbal hebben. Een gediplomeerd trainer afzeiken en uitschelden alsof ze zelf ooit iets gepresteerd hebben op dat niveau.

Wat een triest clubje suporters zeg.
Maar als ze een vlag thuisbezorgd krijgen zijn ze zo blij als een kind.
Man man..... verliezen van De Graafschap is gedwongen nacompetitie spelen en die gaat NAC nooit winnen.
Dan blijven we op het niveau van een groot deel van de aanhang die zich hier online meldt: eerste divisie !

20   1  
Badeend

Nee ome Cor.

We zien het hele seizoen al vreselijk slecht uitgevoerd afbraak voetbal, er wordt geen speler beter - laat staan het team. Er is géén plan B, alleen een matig plan A. Steijn krijgt de vrije hand maar blijft rare dingen doen (onder andere wanpresterende aankopen opstellen, eigen talenten afbreken, het bellen met De Graaf en het ergste is nog zijn gebrek aan zelfreflectie).

De eerste "serie" was met slecht voetbal en veel geluk 6x winst, de tweede 7x, met onverdiende, gelukkige goals in laatste fases van wedstrijden en flink wat tegendoelpunten tegen bagger als Helmond en Jong AZ.

Er is géén progressie. En we zijn driekwart competitie onderweg. Dat is schrijnend.

17   4  
Bart

Inderdaad er wordt soms gemopperd op Elalouchi , maar bedenk ook dat heel dat ellendige zootje wat rond hem loopt hem ook niet echt helpt.
Sterker nog ze werken hem tegen.
Daardoor lijkt het vaak of hij er niks van bakt.
Maar probeer maar eens een speler te vinden die je aan kunt spelen laat staan die de bal wil hebben en waar je een combinatie mee kunt opzetten.
Als je Azarkan ziet invallen, Janssen ziet worstelen , als je zó laat wisselt, Malone heel de wedstrijd laat schutteren , een Malone die eigenlijk al gewoon niet aan de aftrap zou mogen staan, De Rooij heel de wedstrijd aan de verkeerde kant van het veld laat stuntelen, je topscorer niet meer gebruikt , Adelihou na een sterke serie gewoon niet meer ziet staan, Rutten spaart en steeds een falende Schouten opstelt dan moet je als trainer jezelf afvragen of je er gewoon niet mee moet stoppen en of je niet het verkeerde beroep hebt gekozen.
Of hij heeft zo'n enorme plaat voor zijn kop en is het gewoon een dictatortje die alleen zijn eigen zin doordrukt met alle gevolgen van dien.
Ik zou zeggen, Lokhoff je weet wat je eerste daad moet zijn 1 april om NAC te redden.

1   1  
Sjef je gevulde koek is op

Van Hecke verkocht voor 2.2 miljoen en wat hebben we er aan besteed? Een hoop stuk stront.

Laad alle berichten na dit bericht in