Overal waar we komen

Man of the Match: Jong Ajax - NAC (1-1)

DeWeesJr

Een gelijkspel tegen Jong Ajax. NAC liet een uitgelezen kans liggen op de tweede plek. Toch vragen we ook weer aan jullie de spelers te beoordelen. Wie krijgt een voldoende en wie viel er door de mand?

Man of the match Jong Ajax - NAC (491 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Rutten
-
D. Malone
-
R. Hendriks
-
M. Maria
-
T. Haye
-
A. Jansen
-
L. Fiorini
-
K. De Rooij
-
M. Bilate
-
M. El Allouchi
-
R. Schouten
-
D. Maatsen
-
M. Azarkan
-
M. Steijn
-
D. Maatsen
3.0
M. El Allouchi
5.5
M. Bilate
5.3
K. De Rooij
3.9
L. Fiorini
7.0
T. Haye
4.8
M. Maria
4.5
R. Hendriks
5.4
D. Malone
3.4
M. Rutten
5.4
N. Olij
7.8
M. Steijn
3.1
M. Azarkan
4.1
R. Schouten
5.3
A. Jansen
4.3
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Voorinschrijving NOAD Cup gestart! 15 reacties
Terug naar overzicht
66 Reacties
83    
Gman

Hier is ie dan.. mijn lijst met positieve punten:

30    
Rat uit Rijen

Olij en Fiorini voor mij de uitblinkers. Blijft eeuwig zonde dat je tegen een jongploeg punten laat liggen terwijl DGR verliest! Ik heb er een kater van en niet alleen omdat ik teveel bier heb gedronken. Maar ik zal verder niet te negatief gaan doen, want dan wordt deze geweldige trainer boos...

9    
Nonkel Frans

@BSR of het publiek ook beoordeeld mag worden .......vraagt iemand :-)

83    
Gman

Hier is ie dan.. mijn lijst met positieve punten:

-1    
Nacman

Olij en florini de beste van veld de rest inclusief Steijn kan met het grofvuil mee.
En stuur Harry potter de rooij maar eens een paar weken naar de sportschool om een man te worden nu is het een d pupil .
Maandag winnen is een must.

41    
sjef de gevulde koek

Ik dacht gisteren dat ik schouten de slechtste wedstrijd ooit had zien voetballen tegen Volendam als nac speler maar we hebben een nieuwe winnaar onze Maatsen man man wat was die aan het doen. Ik vind het wel echt belachelijk dat je in deze fase van de competitie zit en dan zo op het veld staat. Stel aub spelers op die veel gespeeld hebben en nu aub niks uit proberen. Maatsen komt na 10 min alleen op de keeper als je ziet wat hij dan doet. Zie je aan alles dat hij geen ritme en vertrouwen heeft. Leuk allemaal maar zulke spelers stel je gewoon nu niet meer op klaar.

8    
Bart

Bilate, fiorini waren prima met veel inzet maar de enige man of the match is natuurlijk Olij! Derest eigenlijk allemaal ondermaats(en).. Steijn was de minst gelukkige van de groep (niet te negatief natuurlijk). Verkeerde wissels, maatsen en Malone in de basis en weer geen lijn in het spel kunnen vinden.. ik snap overigens sowieso niet wat Malone en Maria in de basis deden na een aantal lange vluchten de afgelopen dagen en dat speelt zeker mee. Bilate heeft zoveel ballen vastgehouden maar heeft 0 aansluiting en wanneer er aansluiting is doen ze er niets tot weinig mee.. voor het geklungel van maatsen was niet om aan te zien dat is gewoon een leuke wissel om wat strijd en snelheid in te brengen..

De wissel van maatsen is me overigens ook een raadsel waarom azarkan erin word gezet.. maatsen speelde zeker niet best maar je zag dat Ajax moeite had met de snelheid op de vleugel en nu was letterlijk alle snelheid eruit.. had dan venema erin gebracht ook al ben k daar zeker geen fan van.. nu van leren en maandag knallen thuis tegen GAE!

Hup nac

-14    
Toontje

Was niet moeilijk. 1 voldoende voor Lewis...die stak overal bovenuit. ( al was dat niet moeilijk)
Olij was prima bezig maar de tegengoal was toch een blunder...ondanks de touch onderweg had hij die moeten hebben.(toch misschien te klein voor een echt goed keeper)

Kansen hebben we nog steeds als we zelf blijven winnen te beginnen overmorgen. Maar wie geeft ze voor en wie gaat er scoren. Haye is totaal uit vorm en ook Kaij zakt weer terug.
Immers wanneer kun je weer? Jij bent degene waar het om draait. Je bent overal waar je nodig bent al hebben velen dat lang niet in de gaten gehad.

16    
steven73

@BSR kun je eens aan een trainer vragen, hoe het kan dat een trainer van NAC altijd iemand op een andere plaats zet waarvoor je hem hebt gehaald. Malone is middenvelder. in het verleden hadden we verschueren . hierdoor worden andere ook misbruikt en klopt er niets van je aankoopbeleid. En hierdoor gaan andere minder presteren, riera, rossler, schouten, de rooij,... in een gewoon bedrijf zet je de directeur ook niet aan de lopende band. Dat kan hij niet zo goed als iemand die daarop getraind is.

8    
Scheppioni

Kort en krachtig !!! Een walgelijk inconsequente trainer is dodelijk, tis dat hij al heel veel mazzel in wedstrijden heeft gehad !!! Mark rutte is nog geloofwaardiger dan deze malone freak steijn !!! Ons NAC gaat de komende weken nog zwalkend zich plaatsen voor de play offs, ene redding is een opnieuw herboren fitte Lex, die zijn maatje en ons NAC moet redden ! Verder wacht onze mister NAC een zeer zware taak om duo spik Manders en span steijn in het gareel te krijgen !

-3    
BREDA 1965

LEX IMMERS,de rest van het seizoen speler/trainer......

0    
KC

Nou Bart. Bilate prima?
Ja hij deed weer zijn best. Maar als je als zo'n grote sterke vent, in vergelijking met de jongentjes van Ajax, toch zoveel duels verliest of balverlies hebt, kan je dat prima wel weg laten.
Eigenlijk maar 2 voldoendes Lewis en Olij. Oké hij is niet de langste maar deze bal was er bij de meeste keepers in gegaan ook die van 2 meter

43    
Fred1

Ik wil hier bij uitzondering nog één keer reageren omdat mijn NAC hart zowaar ontploft van woede.
Mijn goede vriend John Peek had het wel degelijk bij het juiste eind met zijn kritiek, en ja ik weet het, ook deze pro deo voor NAC hard werkende man heeft ook zijn fouten gemaakt.
Maar wel altijd zijn ziel en zaligheid er in gelegd.
Die ziel en zaligheid is wat ik al tijden mis bij NAC, onder Steijn is alles alleen maar slechter geworden , geen visie, geen speelstijl, geen inzet, geen conditie, geen passie, geen kwaliteiten , geen beleving , geen winnaars mentaliteit, eigenwijsheid, geen motivatie , geen eergevoel en geen eerlijkheid.
Met dit op papier sterkste team uit de KKD moet je je kapot schamen om deze plaats op de ranglijst, tegen wie je punten hebt laten liggen en het soort lamlendige voetbal wat wordt gespeeld.
Meneer Steijn voelt met de komst van Ton, de kritiek van een ex praeses , zijn vieze spelletjes met van Hooijdonk, het kapot maken van de eigen jeugd en de adoratie voor zijn vriendje Malone het net steeds strakker om zich heen trekken.
Vandaar ook zijn tirade richting de trouwe achterban, hij probeert nu zijn eigen padje schoon te vegen.
Want het lag aan COVID en aan de negatieve sfeer anders hadden we al zowat veilig gestaan volgens dit mannetje.
Hij beheerst het gewoon niet, terugvallen op zijn VVV tijd en de achterban bekritiseren is nog het enige wat hij te zeggen heeft.
Voor de rest is het een misselijk eigenwijs mannetje die moeite heeft om in teamverband te werken, alleen maar graag praat en nooit luistert en alleen maar puinhopen creëert , iemand die eigenlijk niet meer is te handhaven en absoluut bezig is om zijn eigen kuil te graven.
Uiteindelijk zullen er straks alleen nog verliezers overblijven en hebben we weer een seizoen vol van frustratie achter de rug en staan we ( volkomen onnodig ) met lege handen.
Als ik de gezapigheid zie die gisteren ten toon werd gespreid dan zou je bijna gaan denken dat er opzet in het spel is, statistisch gezien kan je nooit zo vaak een bal aan een tegenstander geven.
Er is uiteraard geen opzet maar dat geeft dan wel haarfijn aan hoe slecht de mentaliteit is.
Zoals Olij gisten zei bij BN de Stem je wordt door knaapjes van 16 , 17 jaar hélemaal zoek gespeeld, en dat moet niet kunnen.
Als promotie pretendent kan je niet tegen een paar knaapjes met 30% balbezit van het veld stappen dat lijkt mij onmogelijk als je de juiste focus en instelling hebt.
Dat Steijn het niet meer weet bleek uit dat derde wisselmoment, rek even wat tijd, speel desnoods ff met 10 en wissel wie je er nog in kunt brengen . Trouwens we speelden al met 8 toen Maatsen ,de Rooij en Malone er samen nog bij stonden.
Ik heb geen seconde een ploeg gezien die voor promotie speelde ik heb ook geen seconde spelvreugde en trots gezien alleen een stel lafbekken die zich de les lieten lezen door een paar opgeschoten pubers die meer man waren dan de meeste watjes die bij NAC in het veld stonden de paar uitzonderingen daargelaten.
Als je maandag met dit team weer gaat aantreden dan kan je het bij voorbaat al vergeten maar onze vriend Steijn zal weer wel voor zijn vriendjes kiezen en zijn eigen ego voorop stellen.
Wat blijkbaar niet valt bij velen binnen NAC is dat er een nieuw seizoen aankomt en dat de animo bij veel supporters schrikbarend is afgenomen om er wéér in te stappen en er steeds meer supporters en sponsoren zijn die bij deze prestaties en gebrek aan inzet hun poen terug willen.
Klantenbinding doen we niet aan bij NAC.
Het beste allen en fijne paasdagen.

6    
Bart

@kc bilate krijgt van mij echt wel een 6 hoor. Als je ballen ingespeeld krijgt op keelhoogte of een meter te hoog is het lastig om de bal ook niet verliezen eh en wanneer hij de bal gewoon prima aflegde liep maatsen er een aantal keer gewoon vol voorbij.. kan je bilate niet aanrekenen in mijn ogen en ik weet niet of je die verdediger van Ajax zag maar dat was ook geen kleine jongen meer hoor, bredere armen en spiermassa dan elke speler bij NAC.

6    
ArieC

Olij kon volgens mij weinig doen aan de van richting veranderde voorzet, zonder zijn reddingen hadden we ook geen punt gehad.

Verder gewoon, zoals bijna alle wedstrijden, onthutsend zwak en dan heb ik het nog niet eens over Malone en Maatsen.

Zoals ik al eerder heb geroepen, in het spoor blijven van AC en DGS, er is nog van alles mogelijk. Niet dat we het verdienen op deze manier, maar dat interesseert me geen reet.

Nu alweer zin in maandag! Hup NAC!

-32    
Forza 1912

Dag Fretje,

Pfff, gelukkig was dit de laatste keer.
Of weer niet?

8    
fvf6

Als je in de rust hoort dat dgs mogelijk punten laat liggen , dan moet dat toch een motivatie zijn om er alles aan te doen dat je met 3 punten naar huis gaat. Zoveel kansen om plaats 2 te bereiken krijg je niet meer .Gelukkig was de jeugd van ajax niet scherp anders keer je zonder punten terug naar Breda .

15    
F8Hipster (BSR)

@fred1 maar Fred, zeg eens, stel dat Peek gelijk heeft in wat hij zegt. Waarom nu? Op het moment dat NAC een reeele kans maakt om te promoveren. Op het moment dat de supporters proberen achter de club te gaan staan met mooie acties in deze moeilijke tijd. Peek gaat er nu niet meer mee bereiken dan tweespalt zaaien onder de supporters. Ja je moet scherp blijven bij NAC heeft het verleden uitgewezen. Ja er is nog vanalles aan te merken op de organisatie en op het voetbal maar volgens mij wil iedereen maar één ding. En dat is promoveren. Lukt dat niet dan kan hij zijn gelijk toch alsnog halen. Ik zie er het nut gewoon niet zo van in nu op dit moment.

21    
Karel

Wanneer vertrekt Steijn?

27    
Fred1

@ F8 Hipster, het moment is natuurlijk fucking slecht gekozen daar ben ik het helemaal mee eens!
Maar neemt niet weg dat het niet is terug te draaien en dat het ook louter uit een NAC hart komt. ( ik weet dat het die man ontzettend pijn doet )
Uit emotie en frustratie doet iemand weleens iets wat hij beter op dat moment niet had kunnen doen.
Maar daarentegen de keuzes van Steijn zijn altijd slecht en op het verkeerde moment en hij dupeert de club keer op keer.
Als we alles omdraaien kan je zelfs stellen dat het mét deze trainer en zijn nare trekjes en keuzes een wereldprestatie is om op plek 4 te staan.

18    
MisterMG

We mogen het niet zeggen, maar wat een afgang. Geen strijd, geen beleving maar bovenal geen plan! Na bijna een seizoen gespeeld te hebben is er nog niks terug te zien, ja alleen dat we achteruit rennen....

19    
Theoden King

Om de kwetsbare zieltjes van de trainer en de spelers niet verder te belasten, zal ik de positieve kanten van mijn stemming benoemen:

Olij en Fiorini een voldoende!

7    
Dutchbird

Maatsen, pfffftt hoe kom je er bij om deze amateur op te stellen? Iedereen dacht bij elke aanspeelmogelijkheid: "Neeeee, alsjeblieft niet naar die rechtsbuiten, dan zijn we de bal meteen kwijt!!"

Er was er één die daar anders over dacht. Die speelde niet mee maar kreeg wel punten, zelfs een heel klein beetje hogere punten dan Maatsen. Dat zou ik als Maatsen zijnde niet pikken want Steijn deed het slechter dan hij.

31    
Bart

De hoogste tijd voor de cv's Rösler en Adilehou in de basis!

7    
Marti

F8HIPSTER : dat john peek dit nu doet is omdat hij nu al ziet dat dit de verkeerde kant uitgaat , mocht NAC promoveren is het maar voor 1 jaar, alles heeft te maken met de aankopen die door m s en m m zijn gedaan. Geld uitgeven waar je niets van terug ziet , p,s de bodem van de kas is nu al in zicht , en dat Ton lokhof , Als we naar 1 seizoen weer degraderen er op afgerekend gaat worden , daarom hebben ze hem aangetrokken , zodat ze straks weer kunnen schermen met het verhaal , supporters wilde toch Ton lokhoff , maar vele willen promoveren ik ook maar wel op een verantwoorde manier , als je met dit het uit grootste gedeelte niets kunnende voetballers , die van deze “trainer “ moeten spelen goed of slecht niet mee kunnen in de kkd , en zeker niet in de ere dan zitten we financieel zo aan de grond , dus het enige wat we dan naar uit kunnen zien is dat de Club ten gronde gaat ,en dan praat m m over een nieuw stadion , nou dat is eenluchtkasteel kan ik je vertellen , En het ergste is dan nog dat we aan spelers die niet meekunnen nog 2 seizoenen vast zitten zonder er na die 2 jaar er financieel iets van terug tezien , dus het enige wat John peek heeft gedaan is de suporters waarschuwen voor wat komen gaat ! Want het geld op de reservebank laten verpieteren daar is ms meester in , dat is dan ook de reden dat sponsoren af haken !

3    
Tip

Uiteraard valt de kritiek te begrijpen en is die kritiek volkomen terecht. Maar het punt is inderdaad dat het moment waarop de kritiek wordt geventileerd niet uitkomt. Hoe je het draait of keert; als we maandag winnen hebben we met 4 punten een redelijk goed paasweekend. We doen dan volop mee voor plaats 2. Promoveren we dan kunnen we verder kijken. Als we degraderen krijgt onze club m.i. onoplosbare problemen. Ik hoop echt op een driepunter overmorgen.

13    
D'n Klaagmuur

Het kwartje van geluk is te vaak onze kant op gevallen dit seizoen en dat blijft natuurlijk niet zo. Aan de ene kant prijst dat echt wel de wilskracht af en toe van dit elftal, want geluk dwing je af, maar aan de andere kant laat dat ook wel het gebrek aan kwaliteit zien dat deze ploeg zelden een laagvlieger eens lekker met 5 of 6-0 op de broek kan geven. Cambuur torent hoog boven iedereen uit en daarna zal het een strijd worden tussen de 4 ploegen eronder wie er mentaal het sterkste is en nog een portie geluk aan zijn broek heeft hangen.

10    
Tip

Kijk beste mede supporters. Als NAC promoveert wordt alles beter te behappen. Omdat Steijn dan niet heeft gefaald kan TL veel gemakkelijker zijn stempel gaan drukken. Zijn opdracht wordt dan deze selectie erewaardig te maken in samenspraak met Steijn. Dat is om te doen. Als we niet promoveren wat dan ? Met deze selectie met veel oudere spelers weer een jaar keuken ? Of kiezen we er dan voor met een verjongd elftal verder te gaan in de keuken ? Dat betekent einde Steijn. Al zal Manders dat niet toelaten. Moet Steijn er toch uit na veel ruzie ; weer een zware afkoopsom aan onze broek. Een sterk verjongd elftal betekent minimaal enkele jaren keuken erbij. Dat weet je daar kies je ook voor. En wat te doen met oudere spelers als bv. Malone? Gaat bergen geld kosten. Dus dan toch maar kwaliteit bijkopen alsof we naar de ere gaan. Is ook een risico, kost bergen geld en welke fatsoenlijke spelers willen komen ? Nogmaals als we niet promoveren hebben we gigantische problemen. Maandag dus toch maar winnen.

5    
Scheppioni

Met ego kluns steijn maandag winnen ....... ik geloof eerder dat de paashaas hier morgen gouden eieren in de tuin verstopt !!!

16    
Scheids!

Even een off-topic

Voorlopig zijn wij af van Siemen Mulder!
Zwaar gecrasht voor zijn conditietest en wat mij betreft , samen met Kooij de meest belabberde arbitrage van het gehele korps!

5    
Moppernac

Ik kan niet begrijpen dat Steijn , Malone, De Rooij en Maatsen nog een gemiddelde punten krijgen in de 3.
Het is dat er geen 0 of -1 gegeven kan worden anders hadden ze dat verdiend en anders als uiterste een 1,4 omdat ze in de weg liepen voor de overige NAC spelers.

4    
Moppernac

Maar sorry Maurice Steijn , verders ben ik heeeeel positief hoor over de wedstrijd , we hebben net niet gewonnen met het fantastische spel en veel druk zetten op de tegenstander. Oh oh oh ik ben heeel positief.

11    
Ouwe spionkop

Steijn een 1 omdat je geen 0 kan geven.

6    
Mvg

Ik heb eigenlijk alleen Olij en Fiorini een goed punt gegeven en Bilate een nipte 6 omdat hij in elk geval altijd alles geeft.
Over Kay de Rooij begin ik me echt zorgen te maken, komt geen man voorbij en verliest bijna elk duel, elke week hoop je dat het er eens een keer echt uit komt maar ik vraag me af of het nog gaat gebeuren.
Slechter dan vrijdag kan het maandag niet, maar tegen Eagles zul je gewoon een heel goed niveau moeten halen om te winnen

16    
BREDA 1965

Goed gesproken Fred1,en blijf aub.

1    
Ere

Voor sommig mis ik het cijfer 0

6    
NAC4Ever

De kritiek op het spel begrijp ik.
Maar waar komt de kritiek op inzet vandaan? Dan heb ik het niet over gisteren, maar over het hele seizoen.
Als ik zie hoe vaak dit team won na een achterstand, ook in de laatste fase van een wedstrijd, dan begrijp ik de kritiek op inzet niet.

-11    
Stan

@Breda1965
Dat is helemaal niet goed gesproken van Fred1.
Het gezaag aan de stoelpoten van de trainer is weer begonnen. En dat is iets wat we nu absoluut niet kunnen gebruiken. We staan 2 punten van plek 2. Steun je club en blijf anders weg van dit forum.

13    
Ata

@NACFOREVER,
Inzet en fysiek vermogen worden vaak door elkaar gehaald hier. Zo fit als de selectie onder Hyballa werd, zo armoedig is de fysieke gesteldheid van de spelers nu. Waarbij er ook nog enkele spelers zijn gehaald voor wie een voetbalveld sowieso al te groot is.

Een tactisch plan om de tegenstander af te jagen is dus volstrekt zinloos. We willen het misschien, maar houden dat nooit langer dan even vol. Tel daarbij op dat het positiespel onder Steijn ook om te huilen is en het wekelijkse balbezitpercentage is verklaard. Het is echt ongelofelijk dat we überhaupt nog in de race zijn.

En ja, ik hoop elke wedstrijd ook weer tegen beter weten in dat het wat wordt. En tijdens en na zo'n wedstrijd als die van gisteren nemen frustratie en irritatie weer de overhand. Bij mij, bij jou en bij het overgrote deel hier dat echt ook liever positieve berichten plaatst.

Ik denk over het algemeen niet dat het onwil is bij de spelers, al vond ik het tegen Jong Jong Ajax allesbehalve energiek ogen. Maar ze worden gewoon niet klaargestoomd voor de wedstrijden. Voetballend niet, fysiek niet. Zie je hoe wij soms in de omschakeling totaal worden overlopen?

Onze enige kans is een portie geluk (dat we al vaak hebben gehad) en dat de juiste spelers op het juiste moment met een individuele actie wedstrijden beslissen (ook al vaak gebeurd). En dat Steijn zijn ogen eens opent en de zwakkebroeders in onze selectie ernaast zet. Maar dat is het minst waarschijnlijke van deze punten.

14    
NAC!!!

Dat was weer moeilijk punten geven, weer een wedstrijd waar veel strijd was, spelers echt diep gingen. Ondanks de sterke tactiek van de trainer toch een puntje kunnen halen tegen de peuters uit Amsterdam.
We kunnen met een gerust gevoel het seizoen afsluiten.
We hebben enkele zeer sterke aangehaalde spelers die week in week uit boven zichzelf uitsteken (ondertussen ook internationals) dik verdient met gebrek aan anderen.

Dit met het masterplan van de trainer een dikke pluim!!

Een M voorin was zeer zwak 2 M achterin opnieuw (ben de tel kwijt) zeer zwak. En de zwakste stond aan de zijkant.. blijkt ook TD te geweest zijn binnen onze club.

Wat hebben we een ontzettende zwakke laffe pummel als trainer!

Maandag verliezen en het is helemaal klaar.

Fijne Pasen Dhr. Steijn!

10    
Bert

@ Scheids, van het falen voor de test zijn we nu ook direct het slachtoffer geworden want ook Guzubuyuk is gezakt voor de test en fluit daarom ons niet op tweede paasdag.
Krijgen we die pedante over het paard getilde Joey Kooij die nog nooit in ons voordeel heeft gefloten.
Zelfs als 4e official kon hij het niet laten ons te naaien.
Naast Malone en Steijn en die twee kwibussen die gisteren op de vleugels stonden maak ik me over die Kooij nog het meest zorgen.

-10    
Pikkie

Daar is tie weer hoor .... Fred pet

En dan die Peek... nog nooit zo iemand meegemaakt ... jullie hebben het over Haagse blaaskaken maar die peek is dat gelukkig niet hè 😂😂😂😂

5    
CBI

Vond Hendriks toch ook wel sterk spelen naast Fiorini en Olij.

4    
BREDA 1965

stan om jou te koeieneren blijf ik hier oja fuck steijn

11    
Fritske d'n Olifant

Ik vond Fiorini, en El Allouchi goed spelen. Bilate heeft keihard gewerkt. En Olij keepte als een beest. Maar de rest kon me niet bekoren. Geen passie, geen werklust. Ja, na de 1-1 maar toen was het te laat.

En dan even over Steijn. Wij mogen als supporters best kritisch zijn op het voetbal van NAC. Het is een feit dat we de breedste en duurste selectie van de kkd hebben. Daar mogen we beste wel wat van verwachten. Het wordt maar als vanzelfsprekend gezien dat supporters altijd maar feestend en bier drinkend achter de fanfare aanlopen. Maar in mijn ogen ben je ook een echte supporter als je ook je zorgen uit en zegt dat dingen niet goed zijn. Steijn moet daar professioneel mee om gaan en niet zo verongelijkt staan te briesen in de media. Natuurlijk zijn er grenzen. Wat mij betreft liggen die bij persoonlijke beledigingen die niets met voetbal te maken hebben. Maar 99% van de kritiek is gericht op het voetbal. Ook al wordt dat niet door iedereen even politiek geuit. Peek is een NAC monument. Als zo iemand kritiek heeft dan ga je toch met de beste man een kop koffie drinken. Door zo te keer te gaan zoals Steijn doet bevestig je alleen maar de negatieve sentimenten onder een deel van de aanhang. Niet echt handig.

-6    
Ome Cor

Mij wordt verweten dat ik geen respect heb voor mede suporters, maar als ik mensen hier hun "goed onderbouwde opbouwende kritiek" hoor uitten met termen als "fuck Steijn" of "Ego kluns Steijn" of "Harry Potter de Rooij".... moet ik dan respect hebben voor die geestelijk dwalende lieden ???

Jong Ajax was technisch gewoon twee klassen beter dan de simpele werkers van NAC en werden daar door de bovenliggende partij.

15    
Badeend

Nee Ome Cor.

Jong Ajax werd de bovenliggende partij omdat er niets klopte van het tactisch plan van Steijn en dat enkele spelers een wanprestatie leverden.

Jong Ajax speelt al sinds ze geboren zijn een technisch aanvallend 4-3-3. Als je dan tóch zo nodig moet gaan goochelen met een winnende opstelling van maandag, doe dan iets wat past bij de spelers die je hebt en speel bijvoorbeeld opportunistisch met 2 spitsen - in elk geval vanaf halverwege de tweede helft, maar eigenlijk vanaf het begin.

Nu kom je met Malone en Maria, die net terug zijn van een wereldreis (en allebei op zijn zachtst gezegd niet in vorm zijn), je stelt El Allouchi op het middenveld op een plek waar hij zelden speelt, komt met Maatsen op de proppen en De Rooij moet het maar weer op de andere vleugel laten zien.

Tenenkrommend, dat is het.

In de situatie waar NAC al maanden (jaren?) in zit moet je vooral vastigheid creëren. Simpel spelen, waarbij iedereen weet wat er van hem verwacht wordt. Doe je dat niet, dan gaan óók de sterkhouders uiteindelijk steeds minder presteren. Let maar op Haye.

Dit puntverlies komt absoluut niet door het surplus aan kwaliteit bij de jochies uit Amsterdam, maar door het gebrek eraan bij NAC. Zowel individueel als op teamniveau én in tactiek en plan.

6    
Scheppioni

@ ome cor steijn
As jij het over respect hebt, wat je neefje maurice met sommige spelers doet dat is pas respectloos en ook vreselijk voor ons NAC !! Tis precies wat badeend perfect citeert !! Ik moet met maurice, wat ik nu als trainer een vreselijke gast vind, moet is aan 'the gost in the bottle story' denken want zo is het, zeker wanneer maurice vervolgd op deze manier tegen go ahead !! Ik liep als NAC supporter langs de Maas ik vond een vreemde fles aan de kade, ik draaide de dop los en er kwam een geest uit. De geest zei, je hebt mij bevrijdt je mag een wens doen, ik pakte mijn wereldkaart en wees het midden oosten aan. Ik zei daar irak, iran en palistina is niets dan oorlog. Kan dat niet eens afgelopen zijn ? Poeh zei de geest, dat is wel bijna niet te doen, heb je nog toevallig nog een andere wens ? Ik zei ja oke promotie met ons NAC met maurice steijn ? Mag jij raden wat de geest zei tegen me, ............. juist ja, de geest zei, geef mij die kaart over het midden oosten nog eens ! 😉

4    
Lamington

Hoezo überhaupt punten geven als doorgaans de strekking is dat "internet supporters er geen kijk op hebben".?

-8    
Ernie

Laten we eerst eens kijken waar we over 7 wedstrijden staan, i.p.v. hier voor je beurt te praten. Het voetbal is gemiddeld genomen niet best, maar dat is op Cambuur na, bij onze concurrenten ook zo. En dat is in mijn optiek de enige ploeg die iets te zoeken heeft in de Eredivisie.
En alle mensen die hier zo negatief zijn over de trainer, ga het hem eens recht in zijn gezicht vertellen. O nee want dan is het niet meer anoniem.

1    
Dos

Scheppioni

Daar kan je hulp voor zoeken he, weet je dat?

Sterkte

0    
Geraldo

We zijn zelf ook wel wereldkampioen om een kansrijke situatie om zeep te helpen he.
NAC wint na een compleet uitzichtloze situatie de afgelopen maanden pot na pot. We kunnen de 2e plaats ineens bijna aanraken. We spelen 1 keer gelijk. En wat doen we... er met z’n allen voor zorgen dat alles als een kaartenhuis in elkaar flikkert. En volgend jaar weer janken dat we weer eerstedivisie spelen. Schei toch uit. Elkaar scherp houden prima, maar dit is de kansen en positie die we sinds jaren weer hebben, eigenhandig om zeep helpen. Waarvoor dank.

Blik vooruit, schouders eronder (ja wij ook) en winnen. Dat is het enige dat telt.

3    
Nr.20

Voetbal is niet best maar wat ik juist nu in stadion willen zitten om die gasten onze passie voor NAC te laten zien. Dat had ze zeker een boost gegeven met ms dat puzzelstukje waardoor alles op z’n plaats valt. Onderschat het niet elke keer lege stadions en dan vrijdag ook nog tegen 12 jarigen die nergens om spelen. Weg met die 2e elftallen. Maandag gewoon 3 punten met ik hoop onze Lexie terug! Is goud waard voor ons NAC. En ik weet niet waarom maar ik heb gewoon gevoel dat nac gaat promoveren via competitie of playoffs. Come on NAC 💪💪💪

7    
Henkie

Rosler was vorige week ook slecht.. Goal van Seuntjens was een aanval van niks.

Wordt ingespeeld met rug naar de goal, mag draaien (omdat Rosler was weggelopen en op 3 meter staat te dekken) en schiet hem er zomaar in doordat Rosler nu te laat is met nog een leuke sliding.

Maarja, als je nu Malone ziet achterin (echt keer op keer slecht) dan vraag je je toch af waarom Riera én Monsalve zo nodig weg moesten.

De verdediging was de sterke kant van Nac, maar de nul houden gebeurt sindsdien niet zo vaak meer.

3    
NACFAN

Stop allemaal met dat negatieve gedoe. Een keer kritisch zijn is prima, maar het blijft maar doorgaan. Nog 7 finales, laten we met z’n allen achter onze club gaan staan de komende weken en hopen op promotie. Dat er dan veel werk ligt om een eredivisie waardig elftal neer te zetten voor mister NAC ziet elke supporter. Maar laten we nu vertrouwen uitstralen in de mannen die het nu moeten doen.

HUP NAC

-3    
Atleet

Jullie hebben het allemaal
Over het tactisch plan van Steijn dat die niet klopt etc etc

Maar nooit afgevraagd waarom dat dat niet klopt ? Gewoonweg omdat hij er de spelers niet voor heeft en die spelers snappen het zelf niet hoe en wat!!! Zijn allemaal onder gemiddelde kkd spelers hoor.

En fit zijn helemaal al niet ... gewoon lekker een per dag trainen ... zo ouderwets

6    
Scheppioni

@ Ernie
Heb ik zelf geen problemen mee, steijn is geen god of zo !
@ Dos
Goed bedoeld, maar ik ben niet meer te redden, boeit me ok nie, mij liefde voor NAC zal niet vergaon !!! Maar wel graag een brutaal strijdend NAC, geen nac die zich door elf pupillen zich te kijk laat zetten !

11    
henk

@Atleet
Zelfs als het waar is wat u stelt.
Steijn heeft de groep zelf samengesteld en heeft voor Eerste divisiebegrippen een godsvermogen uitgegeven aan salarissen en de recordtransfer van Van Rooij. Het is dan wel triest als die grootverdieners in werkelijkheid ondergemiddelde KKD spelers zijn. Verder gaat hij over de fitheid en het aantal trainingen. En daarbovenop stelt u dat hij de spelers eigenlijk anders wil laten spelen, maar het hem niet lukt om dat over te brengen. Aan de spelers die er al waren kan het eigenlijk niet liggen. Die hebben onder Hyballa laten zien beter te kunnen.
Dat zijn stevige beschuldigingen die u daar uit. Als dat allemaal waar is, dan neem ik aan dat het snel over is met Steijn.

9    
Nick

Jong Ajax- NAC was vanuit NAC-optiek een complete aanfluiting:

ZEERRRR SLECHT!

8    
Piet

JOHN PEEK heeft volstrekt gelijk!

Ons NAC is als BVO een volstrekte aanfluiting!

4    
Ivo

MotM: Nick Olij.

Verder snel vergeten deze wedstrijd, waarin NAC liet zien dat het technisch / voetballend echt te kort komt.

-2    
Freek

Maandagavond staan we weer tweede!
Almere verliest sowieso bij het wervelende Roda. Graafschap wint sowieso niet van Jong Utrecht.

Dan ons NAC: met zoveel ervaren spelers blazen we de eenvoudige Eagles wel weg. Go Ahead scoorde minder dan bijvoorbeeld Telstar...
De laatste uitwedstrijd haalden de Deventenaren een moeizaam puntje bij Den Bosch, 3-3...

Hoop wel dat we ook een beetje meer gaan opbouwen en aanvallen!

3    
Bennie

Voor Steijn gelden ieder geval 0 excuses: hij heeft op de bank betere spelers dan Go Ahead in de basis heeft...

6    
NuFfNie

Ik heb Steijn een 2 gegeven, omdat ik toch op een positieve manier wilde reageren.

-1    
Oosterhout

Morgen nog spelers morgen aanmoedigen ?

3    
Zwampie

Atleet,
En wie heeft zijn elftal samen gesteld?
Wie stelt zijn eigen spelers uit op?

Wat dat betreft, is het totaal onzin wat je aangeeft.
Dat hij niet de juiste spelers opstelt, waardoor het spel van een bedroevend niveau is, dat ligt wel aan Steijn.
Net zoals hij toch spelers opstelt die gewoon weg niet mee kunnen, elke week wel een verrassing aan een basisspeler heeft,ook dat doet Steijn.

Hij zal toch echt in zijn eigen spiegel moeten kijken.

-2    
Atleet

@zwampie,

Wie moet hij dan opstellen ?

Laad alle berichten na dit bericht in