Wij gaan niet opzij

Man of the Match: Jong PSV - NAC (0-0)

Das Phantom

Wederom een teleurstelling maandagavond: in Eindhoven kwam NAC niet verder dan een treurige 0-0 tegen Jong PSV. Collectief zag het er weer niet goed uit, maar wie haalde nog enigszins zijn niveau of wie zakte er volledig door het ijs? Het is tijd om de punten te geven na de remise.

Man of the match Jong PSV - NAC (245 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Rutten
-
D. Malone
-
D. Bakker
-
J. Mashart
-
Y. Azzagari
-
W. Cagro
-
E. Banzuzi
-
K. De Rooij
-
R. Seuntjens
-
B. van Schuppen
-
A. Kosiah
-
M. Vanacker
-
V. Kotzebue
-
S. Agougil
-
J. Antonia
-
B. van Schuppen
4.9
R. Seuntjens
4.1
K. De Rooij
5.7
E. Banzuzi
4.3
W. Cagro
4.8
Y. Azzagari
3.7
J. Mashart
4.4
D. Bakker
4.8
D. Malone
4.7
M. Rutten
4.0
N. Olij
6.4
J. Antonia
4.1
S. Agougil
4.9
V. Kotzebue
3.8
M. Vanacker
4.6
A. Kosiah
3.7
Terug naar overzicht
31 Reacties
43    
Wanny

Wat valt er te doen in de winterstop? Hier moeten 3 of 4 goeie spelers bij wil je een beetje omhoog komen. Die ga je in de winterstop niet vinden.

We moeten het hier mee uitzingen en de blik op komend seizoen. En wie weet krijgen ze nog een paar wedstrijden de geest en kunnen we nog meedoen om plaatsing voor de play offs.

Laat tot die tijd de jonge gasten maar veel spelen, dan kunnen we ook zien wie zich staande houdt en een (langer) contract moet krijgen. En waarvan we afscheid moeten nemen.

Het is niet leuk, maar meer gaat het gewoon niet worden nu.

32    
Ouwe Spionkop

De enige die nog paar kansen creëerde was De Rooij.
De rest zwaar gewoon kut.
Zo kan het niet doorgaan.
Er MOET in de winterstop iets gebeuren. Schandalig hoe we zijn opgezadeld met een selectie die het predicaat betaald voetbal niet waardig is.

43    
Wanny

Wat valt er te doen in de winterstop? Hier moeten 3 of 4 goeie spelers bij wil je een beetje omhoog komen. Die ga je in de winterstop niet vinden.

We moeten het hier mee uitzingen en de blik op komend seizoen. En wie weet krijgen ze nog een paar wedstrijden de geest en kunnen we nog meedoen om plaatsing voor de play offs.

Laat tot die tijd de jonge gasten maar veel spelen, dan kunnen we ook zien wie zich staande houdt en een (langer) contract moet krijgen. En waarvan we afscheid moeten nemen.

Het is niet leuk, maar meer gaat het gewoon niet worden nu.

6    
Ouwe Spionkop

@wanny
Ik bedoel met de overname. Wie weet valt met een financiële impuls er nog veel te redden. De 8e plaats is 5 punten verwijderd.

3    
Scarface

Blijft enigszins verbazingwekkend dat Olij blijkbaar matig kan presteren en nog steeds van iedereen een voldoende krijgt. Ja, hij heeft zijn doel schoon gehouden, maar dat wil niet zeggen dat hij een goede wedstrijd heeft gespeeld. Bij een aantal momenten (voorzetten) reageerde hij toch echt niet goed (twijfel uitkomen) en bracht hij de verdediging in problemen.

9    
The Cosmic Gate

Tja...ik snap dat het moet maar eigenlijk best kansloos nu.
Heb echt zo ontzettend veel respect voor de bsiderats enz dat ze zelf na wederom een drama nog steeds zoveel effort steken in de site enz.
Als de spelers nu eens de helft hiervan ook hadden enz....

14    
Bredafun

Kunnen we niet stoppen met het waarderen van spelers door punten te geven. We zien allemaal dat ze al lang ver beneden peil presteren. Stuk voor stuk.
Zinloos dit, om elke week waarderingen te zien, die nauwelijks boven een gemiddelde voldoende uitkomen.
Dat is nou NAC 2021.

16    
Nummer39

Hoe kan zo’n grote club met dito achterban twee van zulke waardeloze backs hebben. Ik erger me kapot aan die Mashart en Rutten. 0 inzet, tikkie breed, tikkie terug. Geen enkele dreiging naar voren, en dan ook nog van die afschuwelijke voorzetten geven. In de 4e klasse zondag zie ik nog backs die hun mouwen opstropen en het snot voor hun ogen lopen. Waardeloze “profs”.

Schaam je kapot.

De Rooij was goed, biedt hopelijk perspectief.

-32    
Johnny1912

Het laagste punt (voor de verandering) weer eens voor onze kut trainer!!!

Jong Utrecht, Dord en Jong Psv: 2 punten!!!!!!!!!!!!!!!!

En dat met zulk zaadspel wat een schande is deze trainer! Met geen trainer en Olij, Haye en Seuntjens als mannen die de opstelling zelf maken en een plan hadden we nog meer punten.

Wat een lul ben je De Graaf, treedt eens op bij wanprestaties joh! In plaats van de slecht presterende spelers de hand boven het hoofd te houden en voor ze op te nemen! Een trainer moet hard zijn! Niemand gelooft je meer in de spelersgroep nu wijf dat je bent!

11    
Steef

Wanneer gaan de aandeelhouders openheid van zaken geven?
Wanneer gaan de supporters dit eisen?

Waarom zijn we zo passief geworden?

20    
Spingebob

@nummer39,

Bel ff naar de Graaf en zeg dat je betere backs uit de 4de klasse.
Laat ze mee doen en dan zie je vanzelf dat jouw vergelijk nergens over gaat.

Die 4de klassers kunnen nog geen 10 meter sprinten met hun bierbuiken dus schei alsjeblieft met dat vergelijk!!!

Ik snap je frustratie maar dit is pure onzin wat je nu schrijft

5    
Lex

We kunnen maar beter failliet gaan, want nu gijzelen de K3 ons NAC!

Hoe eerder we van die K3 af zijn, hoe beter!

Helaas willen die minkukels 5 tot 7 miljoen euro vangen voor GEBAKKEN LUCHT! En dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. DUS DE GROTE CRISIS DUURT VOORT....

4    
Pizzabakker

Dat er nog 88 stemmers de moeite nemen is al een prestatie op zich. Ik betrap me erop dat ik tegenwoordig haast blij ben als ik niets van de wedstrijd heb meegekregen!
De tijden dat ik een wedstrijd desnoods op een krakkemikkige haperende illegale stream wilde volgen liggen ver achter me. Je zou er haast blij van worden dat er voorlopig geen publiek in het stadion mag! Wat een armoede!
Toch blijf ik, misschien tegen beter weten in, altijd hopen op beter. Dat ineens het kwartje valt en het gaat draaien binnen het team. Zelfs met mindere spelers kan het als collectief toch plots gaan werken.

-2    
gjoewie

Hee Spingebob > Gaan we nu afgeven op 4de klassers? Ik wed dat ik jou er nog vlot uitsprint! Niet dat ik in de 4de klas speel, trouwens.

0    
Bash (BSR)

Dan betaal je de wedstrijd uit eigen zak en dan durf je nog zo op het veld te staan. Was vast een uitverkoop-prijsje want gevochten voor wat ze waard waren, ik zag het er niet aan af.

Boris kreeg een voldoende omdat ie jarig was, de rest heb ik als onvoldoende tot diep in het rood beoordeeld.

#hupNAC

10    
fvf6

Ik ga niet zeggen dat het goed was , maar maak je de kansen die je krijgt gewoon af win je deze partij .NAC zit in een fase dat je geluk blijkbaar niet af kan dwingen . En Ralf Seuntjes mag ook wel wat beter worden wat heeft hij veel balverlies . En waarom moest Antonia zo nodig worden in gebracht ik zie liever Kestens Hij had een leuke actie maar voor de rest speelt hij iedere keer de bal naar de tegen partij

23    
Kaieschetter

Kaj vond ik zeker niet slecht spelen, die bal op de lat was geniaal bedacht. Ik hoop zo dat die gast ooit gaat renderen met goals en assists. Typisch zo'n speler die straks bij ons weggaat en er dan 20 inschiet.

-3    
Frits

Ons NAC telt maar 1 speler van niveau en dat is Olij.

Dat zij er dus 10 te weinig!

Dus gaat het ons NAC niet lukken!

Met dank aan: Van Aalst, Burema en Van Weelde!

-1    
steven73

Voor mij echt Bakker m.o.t.m bal van de lijn een keer met sprint grote kans voorkomen. was de enige die vooruit durfde te spelen. iedereen is bang en levert de bal maar graag in door een tikkie opzij of naar achteren. En wat ik al eerder zij, wat moeten we momenteel met koshia, kotzebue, Banzuzi , azzagari, laat daar andere voor spelen die wel ballen hebben en passie hebben. En onze laatste "aanwinst" is nou ook geen helder licht zeg maar.

1    
scheppioni

Ik heb geen motivatie om hier nog op te gaan stemmen, de sterkste elf moeten voetballen, maar dit lijkt bij deze technische staf toch zeker niet duidelijk te zijn, de staf vult mekaar dus minimaal aan, dus ons NAC ploetert zaterdag tegen hellemond maar door. Met deze elf nu als basis wordt het weer een apatische pot voetbal tikkie op safe tactiek, ons NAC ligt totaal op zijn gat helaas !

1    
Bredafun

Waarom wordt het slechte resultaat neergelegd bij de K3?
Degene die op t veld staan die moeten t doen.
Allemaal dat vingertje wijzen pfff
Laat die 11 doen waarvoor ze betaald worden.

1    
Real Robert

De Graaf krijgt dit stel blijkbaar niet vooruit. Natuurlijk ook iedere keer weer tactische blunders, nu door de twee meest doelgerichte spelers te wisselen.
Zet Molenaar maar voor de groep.
Die heeft wel de nodige ervaring.

-1    
Sjonnie

[email protected]

Helemaal met je eens, Olij krijgt iedere week weer een voldoende en hij wasverzachter waardeloos als de rest.
Olij zou van mij een 3 hebben gekregen, maar aan deze onzin om te stemmen doe ik niet mee.
Anders zou ik voor allemaal een 1 hebben gegeven.

0    
Sjonnie

Wasverzachter = was net zo

Af en toe is het kut met die automatische woorden inschakelen.

12    
Vrouwke

Agougil toch maar eens een kans in de basis geven. Viel wederom sterk in. En Cagro gaan we echt nog wel plezier aan beleven die moet weer even in het ritme komen. Maar doet niet veel verkeerd.
Met Kosiah en Kotzebue ben ik wel een beetje klaar laat die nog maar eens een hoop leren bij de O21. Ze kunnen nog geen bal aan de voet houden. Continu bal verlies dan kom je nooit tot een aanval

-1    
Zikie

WEG MET DIE K3!!!!

-8    
Otjes

Steyn deed het nog zo slecht niet qua punten, was bijna gelukt.

2    
Nacman

Het elftal van NAC
1 redelijk goede keeper 1 redelijk middenvelder
8 stuks brandhout nog minder dan amateurs ( meer café voetballers).
1 versleten oude man.
Een elftal zonder leider zonder beleving met totaal geen durf spelinzicht en noad.
Dit jaar is nu al een totaal verloren seizoen.
De grote 3 willen het onderste uit de kan hebben.
Maar wat koop je eigenlijk een spelersgroep met nauwelijks waarde.
Eigenlijk koop je alleen de naam NAC
Want stadion en trainingscomplex zijn geen eigendom van de club.
Grote drie neem het aanbod wat er ligt en laat mensen met verstand van zaken jullie zooi die je achter laat opruimen.
Soms moet je ook je verlies nemen de club wordt alleen maar minder waard.

3    
Youssef

Als je een SPITS haalt; is het lek met een potjes voetbal gedicht. Ook deze wedstrijd was gewoon in de pocket met de kansen die NAC kreeg.
Goals vallen maar niet; druk en zenuwen van de jonge ploeg nemen toe; tegenstander merkt dat en ruikt bloed.
Een geroutineerde spits en we kunnen gaan bouwen!

2    
scheppioni

@ NACman
Toch echt wel twee goede keepers hoor !!
Daarbij in het begin van de competitie gezien, prima stuk of vijf jeugd briljanten te hebben, maar ja als ze door de staf nauwelijks worden opgesteld?? Wat ik al eerder vermelde, de staf zou er goed aan doen, back to basic te gaan, beginnend afgelopen juli !!
Toen stond er een aardig prima NAC !

0    
Braze

Het is nu wel duidelijk dat de hele selectie onder de maat is.
De Graaf kan met dit materiaal geen winnend team vormen.
De grote ommekeer moet van de overname komen. maar uit berichten die doorsijpelen loopt ook dire niet vlotjes.

0    
Puckstra

Er was dit keer geen man of the match

Laad alle berichten na dit bericht in