Wij gaan niet opzij

Twee goals Agougil in een foutloos weekend van de NAC-jeugd

Thiestemberg

In een weekend waar de nodige duels werden afgelast bleef de NAC-jeugd ongeslagen. De O-21 won knap van de FC Twente/Heracles academie en ook de O-15 pakte belangrijke punten. Ook de O-12 boekte een knap resultaat, dat elftal won ruim op bezoek bij Fortuna Sittard. De duels van de O-18, O-16, O-14 en O-11 werden dit weekend afgelast.

Veel van de spelers die zaterdag bij de O-21 op het veld stonden maakte ook minuten in de verloren oefenwedstrijd van het eerste tegen PEC Zwolle. De ploeg van Molenaar wist in een spannend duel met 3-1 te winnen. Ozcan Yasar zette NAC in de tweede helft vanaf de penaltystip op voorsprong. Na een late tegengoal leek de FC Twente/Heracles academie een puntje mee te nemen uit Breda. In de slotfase zou kersvers Marokkaans jeugdinternational Agougil zich ontpoppen tot matchwinner, door in de 88ste en 96ste minuut te scoren.

De O-15 stuntte dit weekeinde door met 2-1 van koploper Vitesse te winnen. De ploeg van trainer Robbie Haemhouts keek lang tegen een 0-1 achterstand aan, maar door doelpunten van de wel vaker uitblinkende Wis Treffers en Teun van Heeswijk pakte de O-15 in de slotfase een onverwachte zege. De O-15 staat nog steeds voorlaatste in de sterke Divisie 1A maar deed dit weekend wel goede zaken om in het spoor te blijven van PSV en Ajax. Het gat naar die ploegen blijft namelijk twee punten en op de leeftijdsgenoten van Ajax heeft de O-15 zelfs nog een wedstrijd te goed.

Overige uitslagen:
FC Eindhoven - NAC O-13, 1-2
Fortuna Sittard - NAC O-12, 5-17

(De O-12 en de O-11 spelen zogeheten Twin-games op twee veldjes naast elkaar 8-tegen-8 deze uitslagen bij elkaar opgeteld vormen de einduitslag)

 

Bron:
B-Side Rat, NACjeugd
Vorig bericht
Man of the Match: Jong PSV - NAC (0-0) 31 reacties
Volgend bericht
Het Dinsdag Dilemma #10 13 reacties
3 Reacties
16   0  
Wanny

Wis Treffers schiet ze er wel makkelijk in. Werd dus niet voor niets al benaderd voor het Duitse jeugdelftal.

16   0  
Wanny

Wis Treffers schiet ze er wel makkelijk in. Werd dus niet voor niets al benaderd voor het Duitse jeugdelftal.

10   1  
Kinderkaartje

Wis Treffers.
Mooie naam voor een voetballer. Zou zo uit een jongensboek kunnen komen.

18   3  
scheppioni

Are you watching Ed ?
Agougil !! Heeft zich al laten zien een prima basisspeler te kunnen zijn bij ons NAC, net als nog inne ! Misschien Molenaar meer bij de staf te betrekken is geen slecht idee ......

Laad alle berichten na dit bericht in