Wij gaan niet opzij

Reserves NAC wederom te sterk voor Roda JC

Italo

Een dag na de zeperd tegen Excelsior hebben de reserves van NAC een oefenzege geboekt op Roda JC. In Zundert werd het 2-0 voor de thuisploeg.

Het duel kent veel gelijkenissen met die van februari. Ook toen oefenden NAC en Roda JC tegen elkaar. En ook toen kwamen aan beide kanten louter reservespelers in actie, werd het 2-0 voor NAC, en was aanvaller Azarkan trefzeker. De Feyenoord-huurling verdubbelde vandaag de voorsprong nadat verdediger Heuvelman voor het openingsdoelpunt had gezorgd.

Opstelling NAC: Van de Merbel; Maatsen, Rösler, Heuvelman, Mashart; Azzagari, Jansen, Buffonge; Azarkan, Venema, Kestens.

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #67 25 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: NAC - Excelsior (1-2) 75 reacties
62 Reacties
277   3  
Ouwe spionkop

Belachelijk dat Rosler zo is afgeserveerd door Steijn.
Samen met Rierre (ook weggejaagd door Steijn) prima hart van de verdediging.

47   7  
JNAC06

Kunnen die nii gwn spelen in ipv ons kansloos eerste elftal

277   3  
Ouwe spionkop

Belachelijk dat Rosler zo is afgeserveerd door Steijn.
Samen met Rierre (ook weggejaagd door Steijn) prima hart van de verdediging.

63   1  
076

De lijntjes met Van As zijn kort. Goed zichtbaar ook bij de basis. In 1 seizoen alle transferwaarde verdwenen en niet 1 speler doorontwikkeld uit de jeugdopleiding. Lekker oefenen tegen elkaar. Bakkie er bij.

20   6  
Ome Cor

Fijn dat te weten...al hebben we er niks aan.
Ik zou zeggen: stel maar op volgende wedstrijd als NAC 1.

54   2  
Das Phantom (BSR)

Wel handig, dag na een zeperd even overleggen met je adviseur.

44   38  
M

Nu je toch niet meer 2de kan worden , zou ik zeggen probeer die laatste 3 wedstrijden van de competitie eens wat anders uit om te kijken wat mogelijk is voor in de nacompetitie.
Ik zou bijv. Proberen iets anders van wat Steijn nu al 35 niet lukt.

Olij

Rutten. Adelihou, Rosier , Hendriks

Schouten. Immers. Haye

Azarkan. Bilate. De Rooij

15   5  
Scheppioni

Dat toont nou net ouwe spionkop wat voor belachelijke gast hij is !!
Wat kan je je toch vergissen in iemand, nogmaals een wijze les, dat ons NAC vanaf nu alle trainers die gaan komen een contract voorleggen van een jaar met een optie voor 1 of 2 jaar !!! Hoe mooi onze club ook is, we brokkelen daarmee niet verder af dan nu, al kan dat ook bijna niet meer ..... tis bar en boos nu !!!!

11   1  
Kipiani

Overigens ook in Kerkrade kritiek. Op kliekje rond Streppel en gebrek aan kansen voor (Limburgse) jeugd. Zeker na de vette nederlaag in de Bosch komt dit weer boven, maar de flow heeft deze kritiek doen wegebben. Daar hoeft ook niet veel te gebeuren of van As is ook de Sjaak.

40   26  
Nr. 20

Misschien eens stoppen na al die jaren om El Allouchi op te stellen en te belangrijke te maken. Niet verlengen en transfer gunnen. Ja assistsen goals....hoor je dan ....als hij in dienst van elftal had gespeeld veel minder verliespartijen. Maar dit is laatste wat ik erover zeg en focus nu op nacompetitie.

8   11  
Ernie

Ik hoop van harte dat er op korte termijn een evaluatie plaatsvindt.
Ton Lokhoff zal inmiddels toch wel een plan hebben voor de komende jaren. Een beleid voor de langere termijn, wat echt goed is voor Nac. En hierbij moet je je niet laten leiden door de waan van de dag. Ook de onderbuikgevoelens van een klein gedeelte van supporters, die vooral op internet een grote bek hebben, mogen hierin geen rol spelen. Anders vervallen we gewoon in dezelfde fout. Geef de jeugd een kans en durf uit te spreken dat promotie niet gelijk in het eerste jaar een doel is!

25   2  
Scheppioni

Promotie is wel degelijk voor NAC een redding beaamt Ton zelf, dat is ook logisch want uit Ton's prima netwerk willen nu na gotze bij p$v wel meer prima voetballers naar de nederlandse eredivisie, zet daar een type nagelsmann voor de groep die je in duitsland voldoende hebt lopen, dan worden het weer mooie tijden in ons BREDA !!!! 180 graden anders dan dit laffe van nu !

6   45  
Vliegende hollander

@m,sorry hoor maar wat een kut opstelling.
Hopelijk niet serieus toch !!!

5   1  
Nacman

Laten we de komende potjes voor de nacompetitie gebruiken om wat uit proberen.
Zodat ton een goeie indruk krijgt van het brandhout wat STEIJN en CO heeft gehaald.
Dan kan hij bepalen wie er speelt zodat het nog een mooi slot wordt.
Beste aandeelhouders ik denk dat jullie zeker bij promotie of niet 3 tot 4 miljoen moeten storten bij NAC voor aankopen en afkopen.
Zodat de td ton met een schone lei kan beginnen zonder de rotzooi uit het verleden.

17   0  
Fritske d'n Olifant

Leuk en prima voor de reserves dat ze op deze manier ritme opdoen maar kan het niet echt op waarde schatten. Het belangrijkste is dat het eerste elftal nu in een flow gaat komen en die gaat meenemen naar de nacompetitie. De gedachten gaan dan automatisch terug naar 4 jaar geleden. Maar hoewel NAC onder Vreven ook echt niet altijd goed speelde en er geen flitsende combinaties op de mat werden gelegd was er in de spelersgroep wel meer een eenheid. Veel talentvolle jonge gasten als Verschueren en Dessers. Garcia die er na de winterstop bij kwam. Vreven hoefde het vuurtje alleen maar op te poken, spelers uit te dagen. Iets wat zijn voorganger Dijkhuizen miste. Natuurlijk klaagde Vreven ook weleens, met name over het gebrek aan "maturiteit" in zijn ploeg maar was ook zelfkritisch en hij stond als een leeuw voor zijn mannen. Bij het huidige NAC mis ik dit allemaal volledig. Op basis van individuele kwaliteiten staat het team met de hoogste begroting weliswaar een plaats hoger dan het team van 2017. Maar het sjacherijn spat er vanaf. Het team is niet fit (dat zie je in de duels en in de omschakeling). Spelers zijn niet in vorm. En wat er op de mat wordt gelegd biedt geen enkel perspectief. Als dan ook nog eens wordt toegestaan dat de trainer en een belangrijke speler de achterban die terecht kritisch is volledig mag schofferen dan weet je gewoon dat men vooral zichzelf belangrijk vindt en NAC voor hen niet op de eerste plaats staat. Dit seizoen gaat gewoon uit als de spreekwoordelijke nachtkaars. Dan is het hopen dat Steijn daarna eieren voor zijn geld kiest en volgend seizoen in het gedegradeerde ADO stapt. Misschien dat Malone en Immers hun club dan ook wel weer te hulp willen schieten. Als NAC zijnde gewoon transfervrij laten gaan en volgend seizoen lekker opnieuw beginnen. Laat Ton Lokhoff maar bouwen aan een nieuw NAC.

19   7  
Bertus

Ton heeft allang een beeld van de tragiek die om het eerste elftal hangt.
En Ton heeft allang de pijnpunten in beeld.
Voordeel is dat Ton niet door Manders maar op voorspraak van de aandeelhouders is binnen gehaald , dus mag je concluderen dat Ton wel degelijk Steijn op straat kan en mag zetten zonder dat Manders daar een stokje voor kan steken.
Er gaat volgens mij nog veel gebeuren richting volgend seizoen.
Wat betreft een vergelijking met de vorige promotie toen we ook 5e stonden is totaal niet aan de orde.
We hadden een betere trainer, een betere selectie, een betere conditie , we waren fitter, hadden een betere instelling en we werden nimmer weggespeeld, op de thuiswedstrijd tegen NEC in de nc na, maar die wonnen we op karakter en inzet.
Iets wat er nu totaal niet in zit.
Dus geen enkele vergelijking gaat op.
Nu, met deze trainer en deze instelling op het veld ga je het niet redden.
Er staat geen team en de meest elementaire dingen in het voetbal ontbreken.
We hemelen zelfs Fiorini en Hendriks op maar bekijk eens waar die steeds in de fout gaan als het op verdedigen en op positie nemen aankomt?
Azagari is bovendien stukken verder dan Fiorini die alle basiselementen mist.
Dat is een mega drama.
Vanaf Telstar uit speelt Hendriks als een natte krant en houdt onze toptrainer Rösler onverklaarbaar op de bank.
Sportief gezien niet uit te leggen maar ook nog eens je reinste kapitaalsvernietiging. En dat is dan maar één voorbeeld.

13   3  
Ernie

Ik zal het hier nog 1 keer uitleggen.
Als je ieder jaar begint met een compleet nieuw elftal ben je bij voorbaat al kansloos voor promotie. En dat heeft niks met budget te maken. Ik hoop dat Ton Lokhoff ervoor kiest om de jeugd een kans te geven.

5   2  
Scheppioni

Het gaat om de mix Ernie en een trainer die de groep in totaal kan raken, prima voorbeeld nu dus fc den bosch ! Het enigste wat steijn nog raakt is misschien thuis nog iets voor hem te hopen .......

4   3  
Dos

Scheppioni

Ben het met je eens dat het op dit moment gewoon niet werkt met Steijn, maar hij gaat echt niet vrijwillig ontslag nemen.
Met een doorlopend contract kost ontslag NAC klauwen vol met geld, dus houd er serieus rekening mee dat Lokhoff besluit om het te doen met de riemen die hij heeft en met Steijn het over een compleet andere boeg te gooien.
Zou het nog begrijpen ook. Rust in de tent moet er komen en daar helpt de zoveelste trainerswisseling niet bij, been there done that en zie waar we nu staan.
Heb een goed gevoel bij Lokhoff en zijn ervaring, dus laten we hem de kans geven om ook weleens op zijn bek te gaan. Alleen dan kunnen we eindelijk een keer omhoog kijken.

5   8  
Ernie

Scheppioni
Het enige dat Eredivisie waardig is bij Nac is het stadion.
Voor de rest hebben we daar voorlopig niets te zoeken. Ook met een andere trainer niet!

14   9  
ome cor

De verwachtingen van Ton Lokhoff zijn nu al heel hoog, zonder dat iemand hier weet wat Ton echt in z'n mars heeft in deze functie.

Hoe slechter NAC presteert, hoe meer de verwachtingen van Lokhoff groeien. Hoe hoger hij (nog zonder enige noemenswaardige actie) op dat voetstuk wordt geplaatst, hoe harder hij straks kan vallen.

Ook TD Lokhoff zal een keer een speler halen die niet rendeert zoals verwacht/gehoopt en dan is het hier weer schelden en vloeken op de man van wie nu wonderen verwacht worden.

5   3  
Tip

Ik denk dat NAC eens moet doen wat in een normale goede organisatie ook zou gebeuren. Overleg tussen de hoofdtrainer Steijn , die het duidelijk allemaal even niet meer lukt, en TD Ton Lokhoff. Haal nu eens alles uit de kast om als de nacompetitie begint in de juiste samenstelling te spelen. Het moet veel beter kunnen. En als Steijn dat overleg niet wil , dan moet dat gewoon worden afgedwongen. Steijn is dus heel verstandig als hij zelf Lokhoff om raad gaat vragen. Heel misschien is dan het tij nog te keren. Ondanks dat het geen enkele waarde heeft is mijn opstelling. Voor Bilate , SvH en Kaj. Midden Immers , Jansen, ElAl en Haye. En achter kan iedereen het redelijk wegzetten , we hebben twee prima keepers. Ik zou wel Rossler terug halen. Als je met drie voor speelt en 4 in het midden hoef je er naast Olij nog maar drie uit te kiezen.

4   1  
Tip

Rosler

8   8  
Ernie

Klopt Ome Cor. De te hoge verwachtingen is een terugkerend fenomeen hier. Ook Ton Lokhoff moet zich bewijzen, hij heeft ook nauwelijks ervaring voor deze functie. Mijn verwachtingen zijn in ieder geval niet hooggespannen.

8   2  
Scheppioni

@ Dos
Met steijn langer doorgaan kost veel meer geld !!!
@ Ernie
Je bent familie dat kan niet anders, maar bij promoveren moet je luisteren wat Ton zegt, zo is't gewoon !!!

23   0  
Frank

Even geheel off topic. Zit nu (dit weekend gratis ESPN) naar Emmen te kijken. Hartverwarmend hoe die knokken voor hun laatste kans. Dat willen we zien. En lukt het niet, hebben ze er in elk geval alles aan gedaan.

7   0  
Scheppioni

Klopt Frank !!!
Maar vergeet dat maar onder steijn ! Dat teamspirit bij ons NAC is helemaal weg ....

10   0  
TpT

Lekker onderonsje tussen Steijn en Van As, wat zal het gezellig zijn geweest.
En dan zie ik in de opstelling Rosler, Mashart en Azzagari staan. Die had ik vrijdag graag willen zien. Dan hadden we misschien ook wel verloren, maar ik weet zeker dat deze jongens er meer energie in hadden gelegd en de helft van het geld kosten. Maargoed, dan had Malone niet kunnen spelen dus ik snap Maurice wel.

18   0  
076

@ome cor

Daar ben ik ook bang voor. Er worden bij NAC wel erg hoge eisen gesteld.

Maar welke dorpsgek in zee gaat met een directeur die zonder TD zich laat flankeren door JvA..... Die heeft eerst NAC uitgehold en zonder beleid achtergelaten. Daarna Ado. En is notabene TD bij een concurrent.

En NAC wilde kapitaal creeeren door een opleidingsclub te zijn toch? We hebben een mega dure jeugdopleiding.

En wat gebeurt er:
Bevriende trainer krijgt 3 jaar (nog nooit iemand gehaald)
Trainer wordt aangesteld die niet geloofd in topsportklimaat, keihard trainen etc zoals de afgelopen jaren is gewerkt (muv Brood)
Er worden uitsluitend spelers gehaald zonder transferwaarde (op de Rooij na)
Er wordt een record bedrag betaald voor een speler van Eindhoven waar niemand verder interesse in had (de Rooij)
Eigen spelers worden gepasseerd voor huurlingen
Geen 1 jeugdspeler wordt ingepast
De 2 eigen spelers uit eigen jeugd zijn niet verlengd, de nummer 1 en nummer 2 topscorers van het elftal
Seuntjens wordt 2 jaar vastgelegd 2 weken voordat TD start
Critici worden via de media bespeeld en excuses worden steeds gezocht.

Hoe bestaat het echt dat RvC dit niet ziet.
Heel blij dat Ton er is. Maar mijn god, wat krijgt hij een bijna onmogelijke opgave met alle doorlopende contracten, vermoedelijk lager budget en nul transferopbrengsten (en afkoopsom Steijn, want die is niet houdbaar).

7   0  
Fr@nk

Idd Frank.
Wow..wat een spirit, dat Emmen.
Zoals wij NAC graag zouden zien spelen. Hopen maar dat we die ontlopen in de play-offs.....

5   0  
Frank

3-1 en dik verdiend, al,had de keeper rood moeten hebben. Der Toni was er miks bij !

7   0  
Scheppioni

Dat is nog eens met hart en ziel he Frank !!! Kijk het zou wel kunnen met een zelfde trainer maar verschil tussen emmen en ons NAC is dat de trainer Lukkien het voetbal er in aller tijden er in houdt dan gaat dat weer lonen, maar dat is een heel verschil met die slappe zak hooi van ons !! Daarbij al vaker aangekaart het vertrouwen is er dus voetbal ook en die Vlak is heel nuttig !

5   0  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Mocht Steijn - in het kader van informatie-uitwisseling met z’n Haagse vriend - de trainer van Roda zijn?

22   1  
Tegel

Word gezellig volgend seizoen met ADO , VVV , Roda en NAC in 1 competitie... gaan ze dan ook elkaar adviseren?

7   1  
Nb.vos

off-topic.

Nog niet zo lang geleden heeft een groepje een aantal graffiti geplaatst in en rondom Breda.

Onder meer onder het viaduct t.h.v. de Moerdijkbrug. ik reed net vanuit Dordt richting Breda maar hier zijn andere supporters aan het werk geweest om deze graffiti te verpesten d.m.v. (kk ratten etc) erover heen te spuiten. Ik weet niet welke groep vanuit NAC dit heeft geplaatst maar wie weet bereik ik deze mensen om dit misschien te herstellen. ;)

13   0  
Bertus

@ Dos de kosten voor een eventueel ontslag komen niet of nauwelijks ten laste van de club dat loopt via de aandeelhouders grotendeels, die daar borg voor staan.
Het is uiteraard geld wegsmijten maar Steijn laten staan op die positie is een sportieve én financiële ramp.
Het kan gewoon niet meer, de man heeft te veel schade aangericht en is nog niet klaar met zijn destructieve werk want we zijn er nog niet.

1   8  
Ernie

Bertus
Neem er nog één, je hebt de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.
Ssstttt.....

11   4  
Martinus

Je moet er toch niet aan denken dat gasten als Rosler, Azzagari, maar ook Haye, in de zomer hun heil elders zoeken. En geef ze eens ongelijk. Ze krijgen geen kansen of spelen wekelijks op de verkeerde positie.

En wat te denken van Olij. Een leider in dit elftal die moet toezien hoe het alsmaar slechter wordt, terwijl de aanvoerdersband om de arm van de grootste dissonant zit. Die motivatie is niet grenzeloos.

Deze gasten hebben het beste met NAC voor. Maar de trainer verpest het volledig.

6   3  
Scheppioni

@ Ernie
Niks sssst !! Bertus heeft gelijk ! Het moet stoppen met je oompie ! Tot zover ..... we zijn al genoeg vernederd door aso steijn en sommige NAC spelers ook !

12   0  
De letse

Spelers en ms neem eens een voorbeeld aan Emmen strijd en passie .

4   1  
Tip

@ Bertus. Als het geld naar afkoopsommen gaat Bertus gaat er minder naar het spelers budget. Nog een vraagje. Ik vind je opmerkingen over diverse spelers keihard , soms kort door de bocht, maar het snijdt dikwijls wel hout. Op welk niveau heb je gespeeld als ik dat vragen mag ?

2   0  
NAC4Ever

@BERTUS
Op zeker één punt gaat de vergelijking met 2017 wel op.
Het geloof in promotie. Dat was rond deze tijd in 2017 namelijk bij de meeste ook ver te zoeken.

8   10  
Badeend

Wat ik me afvraag is hoe de mensen die nu El Allouchi van van alles en nog wat betichten en af lopen te fakkelen, tegen Tighadouini aan keken.. als er één een egoïstisch blind paard was, dan was die het wel. De kritiek op El Allouchi is wat mij betreft enorm zure en gemakkelijke papegaaierij - en ook onterecht. Nogmaals, we gaan hem missen volgend jaar en hij speelt dan gewoon wél Eredivisie, bij een club als Utrecht, Groningen, Heracles of PEC. En ja, dat is een paar niveautjes hoger dan NAC op dit moment, helaas.

14   1  
Ivo

@badeend

Deze crisis ligt niet aan één speler en ook niet aan Mounir. Er is een tactiek gekozen die niet werkt,er is getraind op de verkeerde aspecten en gehoopt dat het op individuele kwaliteiten we goed zou komen? Niet dus.

We worden bijna door iedere ploeg voetballend overklast, inclusief 10 jongetjes van FC Utrecht. Als ik dan Excelsior of Roda, echt geen hoogvliegers, tegen ons zie combineren,dan ben ik gewoon jaloers.

We zijn heel ver weggezakt en zou er alles voor geven om NAC gewoon weer eens GOED te zien voetballen. Dit doet pijn aan mijn hart en mijn ogen.

10   3  
Fan uit Zevenbergen

Is M Steijn al weg: ????

7   1  
Scheppioni

Nee fan uit zevenbergen, steijn denkt toch nog in nijmegen te winnen en dan is het lek boven om vervolgens tegen mvv totaal vernederd te worden. Ik denk dat lullo manders zijn maatje die utopie kansen nog gaat geven, Ton daarintegen bijt zijn lip kapot, de grote drie slapen verder....

10   3  
Sjef de gevulde koek@badeend

Dat zal ik eens uitleggen dan. El allouchi is een prima speler en heeft zeker kwaliteiten. Maar neem de laatste wedstrijd. Hij loopt alleen maar op de verkeerde plek. Je speelt 4-3-3 maar omdat hij overal en nergens loopt wat alleen Messi of Ziyech kunnen omdat ze in een super Elftal spelen en ook 20x beter zijn. Loopt alles fout. Svh en de Rooij staan daarom elke keer tegen 4 mag en bakken er daarom niks van. Ook Schouten kan niet opkomen daarom en weet niet wat hij moet doen en lieverd dan 40x per wedstrijd de bal in. Veel mensen hebben hier weinig voetbal verstand op deze site. Maar el allouchi moet gewoon hard werken en gewoon in dienst van het team spelen klaar. Het loopt voor geen meter en door zijn spel word het er niet beter op. Ik hebben dan nog niet eens gehad over alle duels die hij verliest en hoe vaak hij z’n man laat lopen. Het is een prima speler en een goeie gast. Maar het is nogmaals el allouchi die bij NAC speelt en geen Messi bij barca.

8   0  
Vergane Glorie

We moesten lachen om Emmen en Fortuna Sittard. Wat moeten die in de ere. Daar hoort NAC te staan.
We zijn heel ver verwijderd van de hoogste klasse.
Er zijn een aantal Hagenezen die de hemel in zijn geprezen maar voorlopig helpen zij ons NAC geheel naar de fileSteijnen.
Kansen meer dan genoeg gehad om 2e staan. Maar het zit er niet in.
ps Iemand één goed lopende aanval gezien?

3   4  
Badeend

@Ivo, helemaal mee eens. Ik snap daarom ook niet dat El Allouchi iedere keer zoveel gezeik over zich heen krijgt. Is gewoon niet terecht.

Nu ook weer van de gevulde koek; kijk nog eens goed naar de opstelling en de wedstrijd. We speelden zonder linksback én zonder rechtsbuiten. Van Schouten werd veel teveel verwacht maar die was de enige die ruimte kreeg. Voor de rest van het elftal had Steijn een 'tactisch plan' bedacht (het was toch klaar met experimenteren?) waarbij eigenlijk iedereen vanaf het begin elkaar al in de erg ging lopen en geen flauw idee had wat er nu precies van hem verwacht werd. El Allouchi stond ook helemaal geen rechtsbuiten en dat is niet omdat El Allouchi niet "in dienst van het team speelde". Dat is omdat Steijn hele rare ideeën over voetbal heeft.

En als El Allouchi wél zo ontzettend slecht en egoïstisch speelde, niet in dienst van het team, iedereen in de problemen bracht, alleen maar zijn man liet lopen én continu balverlies leed, zoals jij stelt - waarom is hij dan niet gewisseld??

Nee hoor, je praat onzin. Klinkklare onzin. Maar goed, dat is mijn mening.

Wat vond jij eigenlijk van Tighadouini?

10   13  
Ome Cor

Supporters die tijdens de wedstrijd als een dwaas zitten te typen bij elke verkeerde bal aanname of het kleinste missertje als eerste online willen benoemen zijn een pain in the ass !

Kijk gewoon de wedstrijd en reageer in de rust of na afloop.
Oordeel over een helft of hele wedstrijd, niet over een moment.
Ook bij eredivisiekampioen Ajax stuit er wel eens een bal van de voet of komt er en pass niet aan.
Maar bij NAC wordt er tijdens wedstrijden altijd gereageerd alsof wij 10 klassen beter zijn dat bijv. Ajax.
Allemaal van die mannetje die graag roepen dat zij de grootste piemel hebben....maar feitelijk de grootste piemel zijn.

Ik mis bij NAC op dit forum al heel lang supporters die hun team steunen.
Nooit hoor je hier: "jammer dat Adilehou z'n dag niet had" of "die Immers is zo belangrijk voor ons, maar wat een pech dat hij uitgerekend nu een offday had" oid.... hier is het meteen kut, contract inleveren en opzouten.

Kijk voor de gein eens in de geschiedenis van BSR wie er hier best blij waren met de komst van Steijn, vertrouwen hadden bij de aanstelling van Brood of vd Gaag dat het beter zou worden. Die positief waren over Smulders....en nu allemaal reageren als de alwetende alsof ze het al voorspeld hadden.

Diezelfde mensen eisen binnen een jaar het hoofd van Lokhoff, voor wie ze nu hun handen stuk klappen en heilig geloven in de 180° ommekeer door zijn toedoen.

Ik zal niet alle namen noemen, maar o.a. het orakel van Mill zag in reeds uitgekotste trainers een gelukkige meerwaarde voor NAC, maar roeptoetert nu met de wind mee van deze dagen.
(Zoekt u zelf maar dames en heren).

Opvallend overigens is dat er in de tijd van Hyballa geen enkele reactie gepost werd door iemand die zich Belgische NACcer noemde, terwijl er nu iemand al zijn liefde voor de Duitse trainer in elk topic waar mogelijk ejaculeert.....
Wellicht had hij (zij ?) toen een andere nickname ?

Gelukkig kunnen we hier altijd anoniem kritiek hebben op de mannen die met naam en foto in de media komen en hoeven wij als supporter nooit in een spiegel te kijken (denken we).
Want oh oh...die zou barsten hoor !

7   2  
Scheppioni

Orakel van .... hahaha wat bende toch doorzichtig correke, maar jij hebt zeker gelijk dat ik vd gaag, brood en steijn prima vond bij hen aanstelling, maar ook het orakel kan zich gruwelijk vergissen, al haddem alle drie geen klik als trainer met ons NAC maar deze haagse idioot met onomstredenheid en betonvoetbal slaat werkelijk alles, zoals iemand al terecht poste, steijn weet zelfs lok te overtreffen en dat is heel knap van steijn !!!!

6   10  
Nummer 14

Helemaal gelijk Cor. Ik weet nog de tijd van telefoonnummer opzoeken van de spelers en bellen en vragen of je aub een foto mocht met handtekening en/of stuurde je een envelop met een postzegel erin voor een foto en dan vroeg je dat heel vriendelijk. Dat waren jongens als John Smit, Danny Schrijverse en Ton van Eenenaam. Helden waren dat voor mij. En die stonden gewoon onderaan eerste divisie. Nederig en vriendelijk was ik. Nu pakken zogenaamde supporters het toetsenbord en schelden ze gewoon verrot. Ik vind deze site echt een verademing je blijft helemaal op de hoogte van je geliefde NAC en is het helemaal van deze tijd anderzijds vind ik deze site veraf staan van echte supporters... als in supporting oftewel club ondersteunend. Dat hoef je misschien niet te verwachten van BN de stenmingmakerij / journalisten maar wel van deze site waarvan een groot gedeelte negatieve reacties zijn. Echter ben ik wel voor vrijheid van meningsuiting maar moet het nu allemaal zo negatief? Ik denk dat de lat van verwachtingen lager moet en het respect groter. Ik zou het graag willen maar ik kan het echt niet hoor wat die helden met een bal kunnen.

6   0  
NAC!!!

@ome cor.

Je kan misschien ergens gelijk hebben.
Alleen hoe is het zover kunnen komen dat supporters, en dat zijn we echt allemaal! Zo negatief zijn/worden.

We worden al zeker 10 jaar voor lul gehouden, geen visie er wordt met geld gegooid van ontslagen en er is geen duidelijk patroon in de organisatie en op het speelveld.

Al zeker 10 jaar met hoogte puntje promotie en beker 1/2 finale. 2 zaken totaal onverwacht op dat moment.

Verder totaal pover en elk jaar opnieuw was de kelk nog niet leeg.

Ik begrijp heel goed dat supporters negentien worden, ze spelen dan ook gedeeltelijk met ons geld. Wij hebben er de afgelopen jaren door dik en dun gestaan.
Elke wedstrijd winnen vragen wij niet, strijd en passie, ja.. maar dat is zelfs al zoek!

Het voor lul houden van de supporters moet stoppen, genoeg is genoeg.!!!

Wij zijn NAC!!

2   1  
Badeend

In dit geval snap ik Ome Cor wel, al is dat niet per se iets van "het internet". De laatste tien jaar (zeker, misschien langer) was het ook in het stadion zo dat het publiek (!) veel meer bezig was met het uitjouwen van de tegenstander dan het steunen van de eigen ploeg. Concreet: het "schop Van Bommel olé olé" werd veel harder en massaler geroepen dan welk pro-NAC lied ook. Dat is mij al jaren een doorn in het oog maar lijkt er blijkbaar bij te horen.

Om van het totale gebrek aan creativiteit maar te zwijgen - iets waar we ooit bekend om stonden. Maar nee hoor, nu is het een willekeurig zinnetje met een willekeurige naam erin dat al bij X andere clubs geroepen wordt, "olé olé" erbij en we zijn blij. Jammer.

Maar goed, daar ging het niet om en iedereen weet: vroeger was sowieso alles beter (DIT IS NIET SERIEUS BEDOELD, VOOR ER WEER IEMAND OVER VALT).

NAC!!! heeft wel een punt. We worden al meer dan tien jaar voor paal gezet. Het lijkt onder deze eigenaren ook echt niet op te houden - al heb ik mijn hoop op Lokhoff nog! Als hij de tijd en ruimte krijgt.......

@Ome Cor nog even over "Immers die zijn dag niet heeft". Was het maar zo dat enkele spelers af en toe "hun dag niet hebben". Dan zou je dat hier best eens terug zien. Nu is het echter al heel het seizoen zo dat er zonder fatsoenlijk idee en strategie gespeeld wordt én dat vrijwel elke speler (mede daardoor) wanpresteert.

Ik snap je roep om meer positivisme (minder negativiteit?) wel, maar er moet wel een sprankje hoop of een glimpje licht zijn om dat te veroorzaken. Onder Steijn is dat er niet. Misschien helpt het als we het allemaal benoemen als Immers (of wie dan ook) een keer wél "zijn dag heeft". Het is een eerste stap.

1   2  
Willem Naccerski

Promotie via NAC ompetitie gaan ze ook niet meer redden , dus mogen ze volgend seizoen weer een keertje naar Venlo tegen de oude club van Steijn VVV .

1   0  
NAC!!!

@Badeend

Ik hoop dat TON het klaarkrijgt.
Alleen ik vraag me af of hij die kans krijgt en niet tegen gewerkt gaat worden..

5   0  
Ivo

@Ome Cor

Jezelf uiten in het stadion kan niet. Het team naar voren schreeuwen, supporters die zich laten horen op een leuke manier (Arno Verschueren die schiet ze er wel in) of aansporende manier (Voetballen!), dat gaat al een jaar niet. En NAC heeft dat heel hard nodig. Het zit in ons DNA, en de spelers kunnen het op dit moment niet zelf over de streep trekken.

Op dit moment lukt het niet om de bal 4 keer over te spelen, om looplijnen en positiespel te ontdekken. Als er als een strijdplan is, komt het er niet uit. En niet één wedstrijd, maar zeker al een stuk of 30. Het is gewoon niet goed, jij weet en ziet dat ook wel.

Ik weet zeker dat deze spelers beter kunnen, maar vraag me wel af of dat met Steijn nog gaat lukken. Het betonvoetbalexperiment is totaal mislukt. We zijn bij NAC geen oogstrelend voetbal gewend, maar dit slaat echt alles. En je ziet de energie daardoor gewoon weglopen uit de groep.

Hopelijk gaat het volgend seizoen mét publiek weer beter. Maar of Steijn er dan nog bij is, betwijfel ik.

9   4  
Belgische Naccer

Als Steijn niet wijkt, dan moet de opstelling en speelwijze maar wijken. Graag onze talentvolle jeugd erin. Per direct, want dat gezapige bejaardenvoetbal dat kennen we nu wel na 35 wedstrijden. Daar ga je helemaal niks mee winnen. Veel te zwak en gezapig.

ACTIE Graag! De rotte appels eruit: Malone, Maria en Allouchi.
Die laatste verziekt de sfeer totaal, dat zag je wel bij het "juichen" na de belachelijk ingeschoten penalty van hem.

Olij

Rutten, Adilehou, Rösler, Hendriks

Schouten, Haye, Azzagari

Hooijdonk, Bilate, De Rooij

En fitheid en inzet graag.
Dan heb je nog een kansje.

Maar ik ben bang dat je daar ook een betere trainer voor nodig hebt. Een trainer die een ploeg fit maakt en de juiste mensen opstelt. Daar heeft Steijn nog nooit van gehoord.

1   9  
Wanny

Dan vraag je om inzet en dan zet je Schouten erin. De meest laconieke voetballer van NAC ooit.

7   0  
Ata

Vandaag voor het eerst in de krant een speler (keeper) die gewoon benoemt dat het niet lukt. Een verademing. Elke keer ontkennen dat het slecht is en krampachtig vasthouden aan periodes van 5-10 minuten waarin het aardig gaat, wekt wrevel op. Want wij zijn niet gek en niet blind.

Zelfs voor een trainer zou je al meer sympathie krijgen als hij zegt: "Sorry mensen, ik doe mijn uiterste best. Maar het komt er gewoon niet uit." In plaats daarvan wordt er geklaagd over de -meer dan terechte- kritiek en kleunt de achterban (mijzelf incluis) er nog harder in.

0   1  
Arie

Zo he, das ruig.

0   3  
ome cor

Volgens mij juichte El Allouchi juist niet of heel ingetogen.
Uiteraard dankte hij de hogere machten voor dit gelukje, maar dat schijnt niet te mogen van de anti-ElAl-brigade.

2   0  
Scheppioni

Wel hoor correke, maar staat niet zo gepast as hij een pingel matig in schiet om dan te doen of hij messi is, kijk as hij zo'n afstand schot as tegen de graafschap of roda dan kunnen de meeste nog wel snappen, al is dat het hele euvel niet ! Mounir is voor de kkd een prima voetballer, al moet hij voor een eredivisie echt constanter worden, we gaan het zien met Mounir bij sparta !

Laad alle berichten na dit bericht in