Wij gaan niet opzij

Man of the Match NAC - FC Eindhoven (2-1): Moïse Adiléhou

Das Phantom

NAC won afgelopen vrijdag met 2-1 van FC Eindhoven. In een koud Rat Verlegh Stadion werd er een matige pot voetbal op de mat gelegd, maar de punten bleven in Breda. In de Man of the Match-verkiezing steekt één man er met kop en schouders bovenuit: Moïse Adiléhou.

De sterke verdediger krijgt van de bezoekers een 7.7 voor zijn optreden tegen FC Eindhoven. Daarmee torent hij ver boven de nummer twee Lex Immers (7.0) en drie Lewis Fiorini (6.9) uit. 

Adiléhou kreeg veel lof voor zijn optreden tegen Eindhoven en in de statistieken is terug te zien waarom. Naast een keurig passingspercentage van 88 procent (hoogste van allemaal) was de internationaal van Benin verdedigend belangrijk met vijf onderscheppingen. Samen met linksback Michael Maria de meeste onderscheppingen op het veld. 

Verder was Adiléhou belangrijk als het gaat om druk wegnemen achterin. De verdediger wist in totaal zes keer de bal weg te werken achterin. Samen met Thom Haye het hoogste aantal. Verder kwam de Man of the Match slechts twee keer in een duel die hij beide wist te winnen. 

Wekenlijks kieze de bezoekers van B-Side Rats de Man of the Match. Deze week werder er 565 stemmen uitgebracht. B-Side Rats licht daarna de Man of the Match uit op basis van de statistieken van CBI Analytics. 

Bron:
B-Side Rats, CBI Analytics
Terug naar overzicht
14 Reacties
207    
Spitfire

Deze site wordt toch té goed voor een paar vrijwilligers met een worstenbroodje? Ik ken geen enkele andere supporterssite die ZO uitgebreid is, met dit soort items. (en zonder knipperende reclames !! ) Diepe buiging heren, ik kan niet anders zeggen....

54    
Eljé

Bijzonder toch, als je ziet hoe hij stond te schutteren tegen GAE.

Maar mooie revanche, ga aub zo door :-)

25    
MLBredaaa

Echt een stofzuiger! Hendriks verdedigt veel naar voren, deze man loopt achterin alles dicht.

@elje,

Met Kramer, Noblejas, Sierveld, Vanacker, Kali, Dogan, Dj buffonge en Venema om hem heen stond er ook niet echt een lekker ingespeeld elftal.

207    
Spitfire

Deze site wordt toch té goed voor een paar vrijwilligers met een worstenbroodje? Ik ken geen enkele andere supporterssite die ZO uitgebreid is, met dit soort items. (en zonder knipperende reclames !! ) Diepe buiging heren, ik kan niet anders zeggen....

11    
Mo

Contract van deze speler NU graag verlengen NAC, voordat we WEEERRRRRR achter het net vissen!

16    
fvf6

Toen ik hem voor de eerste keer in actie zag bij NAC dacht ik , die kan er echt niks van .Maar eerlijk is eerlijk de laatste wedstrijden doet deze jongen het echt goed .Zo zie je maar dat je eerste indruk niet altijd de juiste is. Zoals hierboven al gesuggereerd snel een contractverlenging geven , deze jongen laat zien dat hij het waard is .Anders gaat er straks een andere club mee weglopen , want die zien deze jongen ook groeien naar een redelijk goed niveau .

1    
Scheppioni

@FVF6
Idd verdedigend afgelopen weekend, opbouwend nog zeker niet eredivisie waardig, ik betwijfel of hij dit aankan .... eerst maar eens morgen ook in Velzen er staan, wel jammer dat Rossler nu het weer misdaan heeft bij steijn want huurling Hendriks voetbalde ook minder overtuigend !

4    
Pik

Jaa en als ik morgen 2 x iets verkeerds doet wordt tie met de grond gelijk gemaakt hierzo

9    
Mo

Wat Rosler betreft, mag je toch verwachten dat je investeert in je eigen speler!

3    
Dn Henk

Na de wedstrijd tegen Go Ahead was ik er al helemaal klaar mee, maar hij heeft mij (en velen anderen) toch echt positief verrast nu, ga zo door!

3    
Becherovka

@Scheppioni

Als die goed genoeg kan verdedigen, dan kan je altijd een voetballende verdediger zoeken die deze taak van hem overneemt. Had je ook met Penders en Zwaanswijk. Penders was ook niet echt het type dat zomaar indribbelde of een crosspass gaf.

1    
Scheppioni

@ Berchekova
Penders was wel zeker van hoger niveau dan Moise ...... maar misschien dat hij nog wat bijleert, maar het zal mij benieuwen .....

1    
Scheppioni

Sorry Becherkova bedoel ik

1    
Ad B uit Roosendaal

Adiléhou heeft hopelijk zijn draai gevonden in Breda.

Hij speelde een puike wedstrijd!

0    
die ne gast

@Becherovka

Penders moest van Henk ten Cate juist indribbelen en opkomen om de tegenstander te laten instappen. Penders deed het in zijn latere carriere dus juist wel.

Laad alle berichten na dit bericht in