Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - MVV (2-0)

Thiestemberg

NAC won in haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen relatief eenvoudig van MVV. Er lijkt nu een redelijke basis te liggen voor de play-offs. Zoals iedere wedstrijd is het aan jullie om de spelers een beoordeling te geven!

Man of the match NAC - MVV (425 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
D. Malone
-
M. Adilehou
-
R. Hendriks
-
T. Haye
-
L. Fiorini
-
M. El Allouchi
-
M. Azarkan
-
S. van Hooijdonk
-
K. De Rooij
-
M. Maria
-
N. Venema
-
A. Jansen
-
C. Rösler
-
D. Buffonge
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
6.5
S. van Hooijdonk
6.1
M. Azarkan
6.5
M. El Allouchi
7.5
L. Fiorini
6.7
T. Haye
6.6
R. Hendriks
6.5
M. Adilehou
6.8
D. Malone
6.7
R. Schouten
6.7
N. Olij
7.3
M. Steijn
5.3
D. Buffonge
6.4
C. Rösler
6.4
A. Jansen
4.8
N. Venema
5.3
M. Maria
5.6
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
32 Reacties
41    
enaaceebreda

@bart
Helemaal mee eens, het is verre van top wat Buffonge laat zien, maar trekt constant slim ruimtes, verlegd het spel, en gaat diep wanneer er ruimte is. Jammer dat we weinig van hem gezien hebben dit seizoen. Snap sowieso niet dat ze Azarkan boven hem verkiezen, beide zijn nog niet beslissend, maar eentje is over een paar wedstrijden al weg.

-21    
Scheppioni

Redelijke basis ?? Eerste helft ja, het grootste pijnpunt is het enorm verval, tegen mvv kan dit, maar tegen een go ahead of volendam is het meteen dodelijk ...... wil het woensdag wel eens bekijken met ons NAC !!

17    
Chefke

Waarom kunnen we Maurice niet beoordelen?

17    
Bart

Verdedigend is het allemaal prima geweest gisteren op de laatste 5 minuten na maar, aanvallend missen we echt stootkracht zeg.. had het idee dat met DJ erbij het allemaal wat meer los kwam maar tot echt grote kansen kwam het nog altijd niet. Azarkan speelt leuk maar creëert niets en Kaj kwam pas na de 60ste minuut een beetje los. Nog genoeg werk aan de winkel voor de play offs beginnen! Gelukkig worden we woensdag 2de ;)

3    
Ernie

Steijn kunnen we niet beoordelen...
Want we hebben gewonnen.
El Allouchi en Malone beste spelers.

41    
enaaceebreda

@bart
Helemaal mee eens, het is verre van top wat Buffonge laat zien, maar trekt constant slim ruimtes, verlegd het spel, en gaat diep wanneer er ruimte is. Jammer dat we weinig van hem gezien hebben dit seizoen. Snap sowieso niet dat ze Azarkan boven hem verkiezen, beide zijn nog niet beslissend, maar eentje is over een paar wedstrijden al weg.

25    
RodaKerkrade

Hopelijk promoveert Go Ahead op doelsaldo want die gun ik hun het meeste en zijn goed in vorm.
Dan bonjouren wij De Graafschap eruit en hebben we Mike de mond geSnoeid.

Tot in de finale boys.

14    
Geelzwartwit

@enaaceebreda

Dat deedt DJ in het begin van het seizoen ook al. Hij was nog niet bepalend en beslissend maar trok de boel wel open en kwam dreiging vanaf. Waardoor de tegenstander meer terug moet blijven.
Vond het al jammer dat DJ ook in het begin niet meer speelminuten kreeg. Ik hoopte dat dit een speler zou zijn die veel vertrouwen en minuten zou krijgen en zich daardoor snel zou ontwikkelen. Ergens in een interview met Steijn liet Steijn weten dat DJ lang geblesseerd is geweest. Dit bericht kwam voor mij echt uit de lucht vallen.
Bndestem en Bsiderats vroegen zich regelmatig in podcasts af waar DJ gebleven was.. Ik vond het dan ook heel gek dat niemand wist dat hij lang geblesseerd was. Voor mij had het met vertrouwen de verrassing in de loop van het seizoen kunnen worden helaas zoals bij meerdere jonkies weinig speelminuten waardoor doorontwikkelen lastig is.

21    
Ivo

Aanvallend is NAC een tandeloze tijger. We krijgen gelukkig weer een pingel en Mounir scoort knap na een inschattingsfout van hun keeper. Een goed uitgespeelde aanval heb ik al weken niet meer gezien.

We hebben iets meer grip op de wedstrijd maar ik weet niet of dat genoeg gaat zijn.

20    
SjorsNac

El allouchi natuurlijk maar ik vond Fiorini ook weer goed spelen!

-9    
Scheppioni

Wat een slappe klets weer Ernie, steijn kunnen we altijd beoordelen, eerste helft voetbalde NAC redelijk aardig, tweede helft leek het weer nergens op! Tis te broos allemaal zo lijkt het, Malone prima, vond hem afgelopen maandag wel beter nog, Mounir prima goal verder bekend betreft Mounir ! Op naar cambuur voor het goede gevoel en vergeet die tweede plaats, het verlies bv tegen excelsior onder steijn is de laatste en de gevoeligste, anders had het er mooier uitgezien voor ons en ons NAC !

10    
Tip

Voor mij erg opvallend. Malone werd massaal verdoemd maar speelt nu best goed.
Als NAC woensdag wint stijgen we denk ik nog 1 plaats. Over er moeten meerdere wonderen op 1 avond gebeuren.
Maar belangrijkste is dat we laten zien woensdag dat de vorm groeiende is. Het vertrouwen bij de spelers en supporters moet nog verder omhoog.
NAC moet van de eerste divisie ploegen zowel uit als thuis kunnen winnen. En tegen die ploegen het elftal dat er nu staat laten staan.
Tegen de ere ploeg wordt moeilijk. Want w2,RKC en emmen voetballen goed. VVV niet maar als die super spits fit is, is het ook niet gemakkelijk. Maar een finale is geen gewone wedstrijd. Ik denk persoonlijk wel dat je dan de tactiek moet aanpassen. En dan zou het fijn zijn als Bilate en Immers dan fit zijn. Tegen de eerste divisie ploegen trachten dominant te spelen en tegen de ere ploeg op de counter maakt de kans op succes het grootst denk ik. In ieder geval hebben we nog een kans op promotie. Alles uit de kast om weg te komen uit de keuken. Volgend seizoen wordt het nog lastiger.

19    
BREDA 1965

De meeste zijn weer positief...ik heb eigelijk een kater ,en niet alleen van het bier.Ik zie het afgelopen seizoen weer terugflitsen,dan kijk je weer wat samenvattingen.Eigelijk ben ik kwaad,ontelbare keren de kans laten liggen om 2e te worden en te blijven.Het anti-voetbal van steijn heeft ons de das omgedaan.Ik ben dus ook kwaad op steijns assistenten,en ook op een aantal spelers,waarom hebben die toch niet ingegrepen...Mochten we per ongeluk alsnog promoveren,dan weet ik natuurlijk ook niet wat ik van gekkigheid ga doen,maar vooralsnog ben ik kwaad..een heel zuur seizoen had toch mooi kunnen eindigen..

11    
Willem 4,5

Snap niet zo goed waarom Azarkan mag spelen. Hij kan makkelijk tegenstanders passeren zeggen ze, dat klopt, maar rendement 0,0, dus daar hebben we geen zak aan. En van Hooijdonk moet nog erg veel vlieguren gaan maken in de KKD divisie, komt ondanks zijn goals nog veel te kort. Als hij weg gaat en in de eredivisie terecht komt gaat het niks worden.

-3    
Kipiani

Nog een keer: Mounir is onze beste speler, maar voor NAC en Mounir zelf is het goed dat hij vertrekt.
Hij moet uit de comfort zone, geprikkeld worden om nog beter te worden en .....een van de 11 te zijn, ook in een ondergeschikte dienende rol.
Voor NAC levert het geen geld op, maar dat doen de ontslag regelingen en lijken in de kasten en veel te dure overhead,ook niet.

-6    
Sjak

@Chefke

De Arm van Bsiderats reikt ver en is donker van kleur ;-)

9    
fvf6

De 2 doelpunten vallen door twee keer goed druk zetten op de bal door van Hooijdonk . Tweede goal knap in geschoten door El Allouchi .Het ziet er allemaal iets stabieler uit maar moet met het oog op de na- competitie nog veel beter , want ik denk niet dat NAC direct kan promoveren , ook al is er nog een heel kleine kans . Wel leuk dat de laatste speelronde nog ergens om gaat gezien de strijd om plaats 2.

13    
Benn076 (BSR)

Foutje, Steijn staat er inmiddels bij.

Wij voeren de spelers voor elke wedstrijd handmatig in. Voor het wedstrijdverslag is het niet noodzakelijk om de trainer toe te voegen, omdat deze niet in de opstelling verschijnt. Daarom wordt deze nog wel eens over het hoofd gezien.

5    
Kisku

Willem 4.5 van hooydonk krijgt geen bal en azarkan kan wel voetballen en werkt ook hard vind ik

-2    
Oosterhout

Haye verdeelde bij momenten het spel goed , Schouten ook gewoon goed ,
Hendriks valt me toch tegen altijd compenseren met slidings.
Fiorini altijd aanspeelbaar en driegend met afstandschoten.

Corners 19 voor niks opgeleverd zou toch fiorini of Haye ze laten nemen .

De rooy niks van gezien blijf toch een mirakel

Woensdag word alles beslist 5 de worden zou echt kut zijn .

Geef mij maar finale tegen Willem 2

7    
Moppernac

Moppernac
8 mei 2021 - 11:33
Als je even terug gaat kijken en denken wat voor onnodige punten NAC dit seizoen heeft verloren dan hadden ze toch ruim moeten promoveren.
Je verliest thuis in oktober tegen een sterk gehavend NEC( hadden toen 7 Corona gevallen) met 0-1.
In november uit bij Top Oss 0-0 mist Bilate een strafschop 10minuten voor tijd.
Dan maar niet te praten over December thuis tegen de nr laatst Dordrecht een schamende 0-1 nederlaag en een week later uit bij Go Ahead Eagles de pech dat het 0-0 blijf omdat de schoten op doel verhouding was 1 voor Go Ahead Eagles en 10 voor NAC.
Dat 3 wedstrijden in januari thuis met geluk de 2-2 tegen Roda maar daarna uit bij J.psv 1-1 en daarna nog zo’n schadelijke 1-1 tegen de nr 1 na laatst.
Effen februari en maart komt NAC goed door met 8 gewonnen en 1 verloren(uitgerekend Volendam) wedstrijd, en dan denk je ,,het zal toch niet gaan gebeuren om 2de te worden, maar daarna ging de nachtkaars uit.
April doet wat het wil ook bij NAC, gelijk 1-1 uit bij de PIEP JONKIES(gemiddeld leeftijd 17jaar) van J. Ajax
De week erop thuis 0-1 tegen een sterk Go Ahead Eagles.
Uit bij Roda 3-3 zeer efficiënt met 3 schoten maar op doel en 3x raak.
En als laatste in April nog eens de terechte thuis nederlaag tegen Excelsior.
Dit alles bij elkaar zitten 26 verliespunten waar je er minimaal 15 van had MOETEN hebben en dan nu op een promotie plaats had gestaan met minimaal 88 punten, maar ja het is de KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE en daar Kan van alles gebeuren.

Dus NAC zet nu Alles op alles en wel met de NOAD instelling, want anders kan je al gelijk stoppen in de 1ste ronde, en ga voor die promotie.
Het zijn 3 wedstrijden alles geven voor je club.
In de competitie waren de totale uitslagen allemaal in het voordeel van NAC behalve tegen GAE.
NAC – Volendam 3-0 thuis – 1-2 uit = 4-1
NAC – NEC. 0-1 thuis – 2-0 uit. = 2-1
NAC – Roda 2-2 thuis – 3-3 uit = 5-5 met uitdoelpunt voordeel.
NAC – Almere 4-0 thuis – 0-2 uit = 4-2
NAC – GAE 0-1 thuis 0-0 uit = 0-1 en een 6-0 nederlaag voor de Beker, Dus tegen Go Ahead Eagles gaat NAC geen 4x op een seizoen verliezen of gelijkspelen dus wint NAC de 4de ontmoeting met Go Ahead Eagles.
En dan is het hopen dat we tegen Vvv/Emmen/RKC of Willem2 een extra goede dag hebben.
Ik zie de kansen er nog steeds.
HOPEN OP BETERE TIJDEN.
HUP NAC

5    
Moppernac

BENN076 ([email protected]

Dat kan iedereen overkomen, er zijn clubs die vergeten een speler(Haller) aan te vinken voor Europees voetbal. Haha.
Dus wat maakt ons Maurice Steijn nu uit.
Konden we hem maar afvinken.

2    
Moppernac

Foutje

NAC-Go Ahead Eagles is uit 0-0 en Thuis 0-1

13    
Bertus

Ik snap de relatief lage cijfers voor van Hooijdonk niet , ik heb gisteren een speler gezien die er zowel op links als op rechts een paar keer goed doorkwam de bal perfect voorgaf maar dat er niemand was die zijn positie overnam.
Ik snap daar werkelijk niets van .
Ik heb de laatste wedstrijden ook gezien dat van Hooijdonk zijn tegenstanders nu ook op snelheid klopt hij is beduidend sneller geworden.
Voetbal is een teamsport dat betekent voor elkaar werken, elkaar helpen, posities overnemen, vuile meters willen maken en een ander iets gunnen.
Dit alles zie ik van Hooijdonk doen en de meeste anderen niet en dat is één van de redenen waarom wij waarschijnlijk directe promotie gaan missen.
En met deze selectie is dat werkelijk een schande.
Pech hebben we ook genoeg gehad, we hebben een trainer die er niets van snapt en véél punten heeft gekost, we hebben te maken gehad met verschrikkelijke scheidsrechters wat bijna naar corruptie neigde, maar al deze tegenslagen waren grotendeels te voorkomen geweest als er elke wedstrijd een team had gestaan.
Te vaak hebben ze het gewoon laten lopen, met als dieptepunten Dordrecht en Excelsior thuis , dan hadden we nu promotie gevierd als iedereen gedaan had wat hij moest doen.
Ik baal daar ontzettend van want we hebben het gewoon weggegeven, we zijn dit seizoen door niemand verslagen alleen door onszelf en een autoritaire destructieve trainer die niet bij de club past en kapitaal heeft vernietigd.
Gisteren na de laatste wissels zag je het wéér , de baks lieten hun tegenstanders vrij lopen en waren in geen velden of wegen meer te zien er werd niet doorgedekt en vooral Fiorini begint een steeds groter wordende bron van ergernis te worden, die weet totaal niet wat zijn positie is, aan welke kant hij moet dekken loopt meestal zonder mannetje en daar begint de opbouw van de tegenstander.
Het gebeurt te vaak dat direct na een scoringskans van ons de bal er bijna meteen aan de andere kant in ligt en vaak ook écht het geval was.
Allemaal een kwestie van inzet, fitheid en ondanks alles willen winnen, en dat mis je bij dit NAC.
Er moet lering getrokken worden uit die laatste 10 minuten want het had goed mis kunnen gaan.
Dat was verbazingwekkend.
Wisselen om het wisselen daar zie ik het nut niet van en dat is wat gisteren gebeurde .
Als ik een Janssen en Venema zie invallen dan denk ik hoe kom je er als trainer bij en hoe kun je als speler zo slecht invallen?
En die Azarkan, stop er mee, Kestens is een klasse beter geef deze eigen jongen een kans of Buffonge. ( die viel wel als enige goed in )

2    
Willem 4,5

@kisku 'Hij werkt hard', dat is ,m geraden ook. Ik werk ook hard maar speel niet bij NAC. Als je hard werkt en je rendement is 0,0 dan hebben we daar niks aan. Iedereen werkt trouwens hard in het elftal, daar worden de meeste dan ook vorstelijk voor betaald, maar het gaat om het resultaat. Van Hooydonk komt nog veel tekort, ook in z,n loopacties en als ie een bal zou moet krijgen kan die ook van Azarkan komen, maar die is niet in staat een fatsoenlijke bal aan hem te geven. Zo kan ik trouwens nog wel even doorgaan, volgend seizoen weer in de KKD, hou daar maar rekening mee.

7    
Brecht

Tja, van Hooijdonk; dat blijft een geval apart. Hij heeft iets meer snelheid, maar nog steeds weinig souplesse. En die voorzet van Schouten die had hij, geheel vrijstaand voor de goal en perfect gegeven, er in moeten koppen. Tegen sterke tegenstanders komt hij te weinig in het spel voor. Wordt hij nog beter? Hij zal beter kunnen trainen op snelheid en koppen, maar dan is de rek er wel uit vrees ik

3    
BREDA 1965

@Bertus..prima tekst @Brecht,zijn vader nooit zien voetballen zeker.

3    
Ata

Heb de wedstrijd vanwege het foutje van ESPN maar voor een klein gedeelte gezien, dus geen cijfers van mij. Zouden de -tot nu toe- 240 stemmers de volle 90 minuten hebben gezien?

0    
Brecht

@Breda 1965. Zijn vader zeker zien voetballen, maar die was veel dominanter in het spel, liet zich in de spits uitzakken, zette combinaties op, kon koppen en had een goede timing. En natuurlijk kan Sydney nog groeien; maar dat zijn wel eigenschappen voor een spits waar hij nog flinke stappen in moet zetten.

-13    
Joepoe

Haye al weken het slechtst. Goede invalbeurt buffonge en hele goede wedstrijd van malone

2    
BREDA 1965

@Brecht..ik vindt dat zijn vader een slechte voetballer was,maar wel een pure afmaker,alles tussen de palen,elke bal die hij kreeg.Sydney vindt ik in alles precies zijn vader,exact hetzelfde.Als Sydney net zoals zijn vader ,geweldige voorzetten zou krijgen,dan hebben we goud in handen

-1    
Scheppioni

Prima verwoord Bertus !!!
@ Brecht
Sydney is toch wel vaak in goede combinaties betrokken, vergelijkenis met vaders is zeer lastig, Pi-air had enorm baat bij Lokhoff en Lammers erbij, die hebben we nu in de verste verste niet, ook Mounir zeker niet !!

-1    
Johnny1912

Breda1965

Dat was te zien vrijdag bij de perfecte voorzet die hij kreeg en volledig mis kopte.

Probeer mensen geen dingen aan te praten die niet waar zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in