Wij gaan niet opzij

Man of the match: NAC - NEC (1-2)

Italo

De stofwolken zijn een beetje opgetrokken en de realiteit dringt door: NAC speelt ook komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De finale van de play-offs tegen NEC werd met 1-2 verloren. Wat vond jij van de prestaties van de spelers? Laat het hieronder weer weten.

B-Side Stats: NAC - N.E.C. (476 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
M. Adilehou
-
D. Malone
-
R. Hendriks
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
M. El Allouchi
-
M. Azarkan
-
L. Immers
-
K. De Rooij
-
S. van Hooijdonk
-
A. Jansen
-
M. Bilate
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
4,2
L. Immers
5,4
M. Azarkan
5,7
M. El Allouchi
5,5
T. Haye
6,7
L. Fiorini
6,7
R. Hendriks
6,3
D. Malone
6,2
M. Adilehou
6,6
R. Schouten
6,0
N. Olij
5,3
M. Steijn
4,2
M. Bilate
5,3
A. Jansen
4,4
S. van Hooijdonk
7,1
Bron:
B-Side Rats
48 Reacties
141   5  
Andro Knel

Heb zitten balen voor de tv mannen, het was jullie gegund. Wij hebben 6 jaar op rij moeten doorbrengen in de Jupiler League, een hel die maar niet leek op te houden. Onthoud dat er op een dag een einde aan gaat komen, houdt vertrouwen in jullie club. Met de juiste mensen aan het roer moet het gaan lukken.

Hopelijk tot snel!

Rood-witte groet uit Rotterdam-west,

Andro Knel

79   4  
Arie Roos

Olij was zomaar eens onzeker. En dat terwijl hij donderdag heel zeker van zijn zaak was na de strafschoppenserie. Dat vond ik t meest opvallende gisteren.

21   10  
Ivo

MOTM, nou laat maar....de gifbeker is wel leeg genoeg denk ik zo. Op naar het volgende seizoen.

41   34  
Arie

Ik hoop zo dat Steijn opdondert en Sydney onze nummer 1 spits wordt volgend seizoen.

35   11  
Bredafun

genoeg getest en gezien.
de droom van steijn klopt niet
gewoon sidney vast in de spits (mocht ie blijven) samen met seuntjes.
sidney in de spits en seuntjes op 10
tja afwachten wie er nog blijven verder.

69   6  
Ivo

Na de slopende partij tegen Emmen stelde Steijn hetzelfde team op en liet het middenveld ook nog 90 minuten staan. Na de 1-1 was de tank leeg, maar Steijn wisselde niet. Het was gewoon Cambuur uit all over again.

Dat je conditioneel niet top bent is al erg, maar dat je er als trainer geen rekening mee houdt is nog erger.

75   8  
Wolfmanjack

Dat Fiorini niet bovenaan staat is bijzonder. Wat een mannetjesputter is dat.

14   26  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Op deze verkiezing zit nu toch niemand op te wachten.

7   7  
Geelzwartwit

@ivo precies dat

141   5  
Andro Knel

Heb zitten balen voor de tv mannen, het was jullie gegund. Wij hebben 6 jaar op rij moeten doorbrengen in de Jupiler League, een hel die maar niet leek op te houden. Onthoud dat er op een dag een einde aan gaat komen, houdt vertrouwen in jullie club. Met de juiste mensen aan het roer moet het gaan lukken.

Hopelijk tot snel!

Rood-witte groet uit Rotterdam-west,

Andro Knel

29   15  
Hont

Gisteren eigenlijk helemaal niet zo slecht gespeeld, resultaat was er helaas niet, voetbal en inzet waren helemaal niet verkeerd. Ongelofelijk dat we niet doordrukten na de gelijkmaker, nec was al bijna dood en begraven.

Duidelijk is dat Sydney in de spits hoort, El Al absoluut moet blijven en we met dit team, deze instelling en dit voetbal volgend jaar kampioen kunnen worden. Misschien niet populair hier, maar als hij het licht gezien heeft wat mij betreft ook met Steijn op de bank. Ontsla je hem kun je weer opnieuw beginnen bouwen met los zand, laten we nu eindelijk eens inzien dat dat alleen maar voor een dalende lijn heeft gezorgd.

Club en team verder opbouwen, spel houden zoals in de play offs (compact aanvallend zijn we blijkbaar beter dan goals voorkomend, moge nu wel duidelijk zijn) en vertrouwen houden. Afbreken brengt ons nergens!

34   4  
Voorwaarts

2 onzekere wedstrijden van Olij meegemaakt.
Feyenoord - NAC in de beker en NAC - nec finale playoffs.

Emmen dan weer wel goed, maar daar lag als underdog minder druk op.

Wellicht is ook Nick gewoon een mens. Het lijkt er op dat hij minder presteert boven een bepaalde druk.

13   3  
JimGoose

Als ik de namen zo doorloop dan schrik ik wel wat er (naar verwachting) van deze selectie overblijft. Juist de sterkhouders zie ik vertrekken.

Gelukkig dat er nog wat ruimte komt door bijvoorbeeld een aflopend contract van Kali.

Meest opvallende aan de opstelling van gisteren is hierboven al gezegd: Waarom eindigden we met een middenveld dat "op" was terwijl er nog wisselmogelijkheden waren?

54   13  
Ouwe spionkop

Steijn een nul.
Met Immers in de spits heb je als je hebt spel moet maken niks aan.
Steijn snapt er geen drol van. Als de Haagse kliek maar speelt.
De invalbeurt van Anco Janssen was lachwekkend. Die heeft in die paar minuten alles fout gedaan
Als je NEC meteen met Sidney en Bilate bij de strot had gepakt hadden we gewonnen.
Steijn tactisch onbenul.

37   31  
Bertus

Eigenlijk verdient alleen Sydney een dikke voldoende de rest was ondermaats en geen team, een wedstrijd duurt geen 88 maar gemiddeld 95 minuten.
Het is jammer en onverteerbaar dat er bij NAC nooit gekeken wordt naar de kern van de problemen maar er altijd alleen maar oog is voor de gevolgen.
Bij een grote schoonmaak in je huis pak je ook alle hoeken en gaten mee, en niet alleen dat wat in het zicht zit, want als je het grootste vuil laat zitten ben je binnen korte tijd weer terug bij af en is het weer een bende in no time.
Er moet schoon schip gemaakt worden de tent moet schoongeveegd worden er moet een professionele leiding komen met verstand om een BVO te leiden , mensen die een club op kunnen bouwen zodanig dat je niet nog meer jaar in die KKD rond moet hangen.
Daar zijn serieuze investeerders voor nodig, NAC moet uit de dwangbuis waarin ze nu zitten, het is jaar in jaar uit pappen en nathouden stoppen met bagatelliseren van gevaren en het aanstellen van verkeerde mensen die blijkbaar tegengestelde belangen hebben.
Dit is wat er steeds bij ons NAC gebeurt, in alle geledingen en dan krijg je wat je nu weer hebt gekregen , een hele berg hoop en een nog grotere berg teleurstelling achteraf.
Maurice Steijn aanstellen is ( achteraf ) de grootste fout geweest die we sinds jaren hebben gemaakt, Maurice Steijn zijn gang laten gaan en laten zitten is een fout van nog grotere proporties die zijn weerga niet kent.
Volgend seizoen doorgaan met Steijn dat gaat de doodsteek voor de club worden dat overleef je niet, deze man heeft een hele rare en nare kijk op voetbal en is niet zuiver in doen en laten.
Wat Steijn heeft geflikt met Sydney van Hooijdonk gaat alle proporties te buiten, dat heeft niets meer met logisch denken of met tactiek te maken dat is bewust het kleinhouden van een Bredase jongen die toevallig de zoon is van iemand die je niet zo graag mag, een jongen met enorme potentie die maar twee dingen goed kan, goals maken en vrije trappen nemen, en dat is juist het enige wat je van een spits moet verwachten.
Wat me nog het meest verbaast is dat de meerderen van Steijn het toelaten dat is onverklaarbaar en onbestaanbaar, kapitaalvernietiging van de eerste orde waar geen enkele plausibele verklaring voor is en wat we nooit mogen accepteren, dit moet een halt toegeroepen worden.
Van Hooijdonk heeft zich geweldig opgesteld maar niemand binnen NAC heeft zijn roep om hulp beantwoord, cijfers spreken voor zich en cijfers zeggen dat Steijn ongelijk heeft , van Hooijdonk had zonder Steijn gewoon op 25 goals minimaal gestaan en was zijn gewicht in goud waard geworden.
Ook Ton Lokhoff heeft geen arm om die jongen heengeslagen en de vertwijfeling en het onrecht bij hem weggenomen, dat was het minste wat “ ome Ton “ had kunnen en MOETEN doen.
Waarom denken we dat Van Hooijdonk nog geen andere club heeft?
Juist, omdat hij nog steeds op NAC hoopt en hoopt op een vertrek van Steijn , want die jongen is bovenal een Bredanaar en jongen van de club, die wil niet weg die wil blijven.
Die knul is zwaar beschadigd en bijna gebroken, te vies voor woorden.
We hebben een seizoen achter de rug met het slechtste voetbal wat we ooit hebben meegemaakt in de NAC geschiedenis met de slechtst presterende trainer sinds tijden waarbij we niet eens rouwig hoefden te zijn dat we niet in het stadion konden zitten en waarbij we van de ene in de andere frustratie terecht kwamen.
Er zijn bij NAC trainers om minder ontslagen.
We kunnen voor het komende seizoen hopen wat we willen maar als dat moet met Steijn aan de leiding en met spelers van het niveau Bilate ( dramatisch hoe slecht hij de twee laatste wedstrijden inviel en de macho uithing ) Schouten, De Rooij en een stel uitgebluste afdankertjes dan kunnen we het vergeten, er is werk aan de winkel de grote schoonmaak moet beginnen en wel meteen, meteen duidelijkheid en een team en een trainer neerzetten die er voor willen gaan met aantrekkelijk en verstandig voetbal die ons terug naar de plek brengt waar we statistisch gezien thuis horen.
Maar de vraag is wie wil er nu nog bij dit NAC en onder deze trainer spelen want de reputatie van Steijn is hem ver vooruit gesneld, zo ook van de vandalen die gisteren huis hielden.
De gelatenheid van Ton Lokhoff baart me ook enigszins zorgen , na zo'n seizoen en na wat hij gisteren zag kan het niet zo zijn dat hij de rust zelve is, hij moet geschrokken zijn van deze trainer zijn gebrek aan empathie en tactisch vermogen , de lage trainingsintensiteit , de slechte conditie waarin de spelers verkeerden en de wisselvalligheid in prestaties.
En vooral steeds dezelfde fouten maken en niet tot het gaatje gaan, hoe kan je na Cambuur in een alles bepalende finale dezelfde fouten maken?
Dat kan alleen bij NAC.

8   16  
NuFfNie

Olij was gisteren wel Wat minder alswe gewend zijn. Uittrappen waren niet zo scherp als anders. Het 1e doelpunt vond ik geen fout van Olij, zoals Kwakman en Kraaij aangaven. Malone keek volgensmij over zijn linkerschouder en was Zijn tegenstander kwijt. Toen hij naar de ander kant keek was Odenthal bijna 2 meter los. Olij zag dat gevaar maar kwam te laat. Bij het 2e doelpunt was Olij gewoon kansloos.

Voor de play-offs had ik aangegeven niemand meer te beoordelen. Dat kwam omdat ik niet geloofde in een goede afloop. Maar de play-off wedstrijden zijn aparte wedstrijden waar heel andere wetten gelden.

Wat mij is bijgebleven in de play-offs is dat NAC best kan voetballen op resultaat in combinatie met de nodige NOAD. Tegen Volendam gewoon een leuke wedstrijd met goede uitslag die vertrouwen geeft. Tegen Emmenhaddenze teveel ontzag voor Emmen, maar zag je dat je verdedigend ook tot kunst kan verheffen, met een Dion in zijn beste wedstrijd. Daarbij was de inzet van Immers als spits goed gezien van MS, al had ik daar een hard hoofd in.
In de finale werd die strategie herhaald, maar bleek niet dejuiste te zijn. Slecht wissel beleid en achterover leunen (omdat ze erdoorheen zaten?) Met zo'n support en je maakt de 1-1 dan moet er toch een boost aan energie vrijkomen. Maar het ging volledig mis.
Tuurlijk ben ik ook totaal kapot van dit verlies. Het was niet nodig.

Spelers die opvielen tijdens de play-offs zijn voor mij Hendriks, Fiorini, Haye, Olij in positieve zin. Fiorini is voor mij ook voetballer van het jaar van NAC. Ik heb altijd wel het idee dat hij eerst een kwartier warm moet draaien.Hebben we het daarom vaak in het eerste kwartier zo moeilijk gehad in de competitie?
Verder vielen mij El Allouchi, de Rooij, Bilate in negatieve zin op.
El Al zat geen enkele keer echt in de wedstrijd. Was hij zo verzwakt door de Rammadan. Normaal eist hij elke vrije schop opom die zelf te nemen. Nu zag ik toch regelmatig Azarkan de vrije schop nemen. Met hetzelfde resultaat. Vaak gewoon te laag. Bilate is een kapstok, maar tegen Emmenhaddenze duidelijk eenandere Bilate nodig. In die paar minuten dat hij mee heeft mogen doen is hij volgens mij niet echt moe geworden.
En dan Kay. Is een echte lichtgewicht gebleken. Elk duel eindigde met een duikeling, waarna hij bleef liggen om vanaf die positieve schijds er op te wijzen dat het een overtreding was. Dat is een toneelstukje opvoeren, je tegenstander proberen te naaien, maar absoluut geen NOAD. Stuur die gast maar gerust een zomer naar de sportschool om wat meer body te krijgen.En tijdens de training koppelen aan Moise.

En wat te doen met MS?
Hij heeft geen enkel doel gehaald, dus verdient hij geen nieuwe kans. Moet hij dan ontslagen worden? Kost weer extra geld enis slecht voor imago van NAC. Ik zou MS trainer maken van onder 15 of 14. Die jeugd kanjedaarna weer het aanvallend spelletje leren. En je schuif wat met de trainers naar boven.Hebben we een trainer die alle benodigde diploma's heeft, dan kan je dat probleemredelijk simpel oplossen. En anders kan TL aan het werk.

Maar ik denk niet dat MS van zijn taken wordt ontheven. Hij heeft laten zien dat hij met dit NAC aanvallend voetbal kan spelen. Als hij dat in het nieuwe seizoen laat zien, dan mag hij blijven. Gaan de supporters weer klagen dan zal het snel exit zijn met Maurice.

Korte samenvatting van het afgelopen seizoen: het is een verloren jaar waar we de kansen op het presenteerblaadje niet hebben benut.

14   22  
Moppernac

Ik kan niet begrijpen dat Maurice Steijn nog een gemiddelde van 4.4 heeft.
Dat cijfer had nooit boven een 2 uit mogen komen.
Of zal zijn familie en Manders stiekem mee stemmen en hem allemaal een dikke 10 geven?

7   16  
M.H. te R.

En? Al nieuwe spelers bekend. Op naar 2021/2022.

16   7  
MickJ

Zo maar een opmerking .
De keuze is aan NAC ,lees Ton Lokhoff
Verstand op gevoel zeg het maar dus een keuze
tussen M.Steijn of Sydney van Hooijdonk ?
Wel is het zo Steijn kost geld en van Hooijdonk
lieverd straks het dubbele op.

7   4  
1 van de 2

helemaal eens met Bertus.

15   10  
Baosje

Teleurstelling heeft inmiddels plaats gemaakt voor woede!!
Hoe haal je het als trainer in je hoofd om zo te starten?
Waarom achteruit lopen na de 1-1?
Op wat voor grond is Annie de Rooij gehaald? waarom mag big Mac Janssen invallen?

Waarom waarom?

Er is voor mij geen enkele reden om met Steijn door te gaan...een heel seizoen bheeft hij laten zien,dat hij ongeschikt is om NAC naar de eredivisie te leiden!!

Wat is dat toch bij NAC, dat altijd alles fout af moet lopen...
Ik denk dat de club het best heel snel verkocht moet gaan worden aan een partij die wél door durft te pakken IPV pappen en nathouden

En dan heb ik maar beter niet over die kutkneuzen die na afloop van een grandioos 3daagse liefdesbetuuging aan NAC de boel verneuken...hoop dat zij hun verdiende loon nog gaan krijgen

Hoe nu verder?
Ik weet het niet meer
De kkd wordt komend seizoen nog zwaarder...dus ik zou als ik NAC was maar niet te hoog verwachtingspatroon afgeven....

Nog 1 slotwoord: STEIJN DROPLUL !!

34   39  
Frits

GRAAG DAT STEIJN OPROT EN VAN HOOIJDONK BLIJFT! GRAAG DUIMPJES ALS JE HET HIERMEE EENS BENT!

27   12  
Mevr van beuningen

Iedereen heeft kunnen zien dat het voetbal onder Steijn echt niet kan en niks brengt.
Tegen Emmen met kunst en vliegwerk doorgekomen, maar tegen nec zo dom spelen dat je verliest tegen een veel mindere tegenstander.

Met deze dure selectie had je helemaal geen play offs moeten spelen. Het is absurd wat er bij NAC is gebeurd met de Haagse blaaskaak aan het roer. De gevolgen zijn heel erg groot en de lijken komen straks weer uit de kast.

- TD was aanstellen begin van het seizoen was niet nodig
- Hyballa en assistent moesten vertrekken -- dikke afkoopsom
- Abeele moest vertrekken --- dikke afkoopsom
- Kai de Rooij moest kost wat kost komen, veel en veel te veel voor betaald
- Vriend Steijn moest komen en krijgt gelijk een contract voor 3 jaar
- Vriend van As wordt ingeschakeld om assistenten te zoeken
- Vriendje schoenmaker jr wordt scout ( 0,0 van gehoord )
- Malone en Immers krijgen een uitzonderlijk hoog salaris en speelgarantie
- Van Hooijdonk, zowat het enige talent wordt kapot gemaakt door de haagse kliek
- De nieuwe commerciële man is wederom een vriendje van Manders uit het Haagse
- Corona regels hebben ze het schijt aan bij NAC, Manders laat alles toe, zelfs de zoon van de trainer in de kleedkamer en dat spelers in alle uithoeken van de wereld gaan spelen
- De trainer gaat zomaar even naar Ibiza voor privé zaken
- De aankopen in de winterstop hebben niets gebracht ( op hendriks na )
- Er is zo veel geld uitgegeven dat is echt absurd
- Supporters paaien met een idiote brief over een nieuw stadion

Ik snap niet dat mensen nog vertrouwen hebben in Manders! Hij heeft de club nog dieper laten zinken. Totaal geen beleid, afbraak beleid net als het afbraakvoetbal!

Weg met die 2 !!!!!!!!

17   3  
Geelzwartwit

Wat ik nog het minste trek is het continue gedraai van Steijn.
Al heel het seizoen spreekt hij in woord en daad zichzelf tegen.

Ik noem 1 van de belangrijkste tegenstrijdigheden.
- de spelers willen graag afwachtend terugzakken spelen dus spelen we zo
- de laatste wedstrijden spelen we eigenlijk zoals we heel het seizoen willen spelen.

Als je dit afzet tegen het erg matige tactische vernuft en alle soaps van afgelopen seizoen van Sydney tot Ibiza van dure linkerspits kopen en rechts zetten tot aan de boeman naar de supporters spelen.

Dan heeft deze trainer voor mij heel weinig met NAC te maken. Ik wens een hele sterke Ton Lokhoff die Steijn eens goed in het gareel gooit. Een ontslag van mensen wens ik nooit. Daar gaat de club over.

13   4  
NAC!!!

Dat Steijn weer faalt was weer duidelijk.
Wanneer hij moest wisselen doet hij dat weer niet goed.
De wedstrijd was samengevat het seizoen ongeveer wel.

Afscheid van de trainer en vele spelers geeft mijn voorkeur, nu we niet gepromoveerd zijn kom met een duidelijke visie en plan naar de achterban. Zorg voor transferwaarde op het veld, en bouw aan een team dat een ruggengraat heeft om te promoveren.
Zo kan je een stabiele club worden.


5   15  
MickJ

Als aanvulling , buiten Steijn ook Heer Manders conge
beiden verantwoordelijk voor de treurige speelstijl
en leiding.
Dooddoender , o.a Nieuw Stadion om de monden te snoeren t.a.v. bereid.
Een trainer die tegen NEC 2 spelers laat invallen
die praktisch niet vooruit kunnen en weggaan
o.a. Janssen en Azzagari op de bank laat zitten.
Oplossing ;
Nieuwe trainer , voldoende beschikbaar
Nieuwe A.D , Jan Hoppen of Akkermans voorlichter KNVB.
Die snappen en voelen het Bredase.
En dat niet alleen.

13   9  
Henkie

Haha Mickj komt met de oplossing:

Trainer en directeur ontslaan!

(Want dat werkte de laatste 15x zo goed)

13   7  
Nachoreca1

2 nachten verder en nog steeds bloed chagrijnig. Ongelooflijk...tegen zo'n elftal als nec de kans niet pakken...hoe bagger ben je zelf dan wel niet? NEC heeft werkelijk niets gepresteerd heel de competitie en staan in de eredivisie...en wij? Er zit maar 1 ding op.... steijn en alle Haagse zooi eruit. En kap ook eens over noad en bredase jongens want dit is in het verleden ook maar zelden goed gegaan..
1 beednaar krijgt wel mijn vertrouwen; ton lokhoff. Wat zal die man zich hebben zitten verbijten, net als wij....in een thuis wedstrijd zonder echte spitsen beginnen....pfff
En zie maar eens weg te komen uit deze kkd volgend jaar...concurrentie is moordend...
Kortom...kut met peren. Houdoe.

11   4  
Ivo

NAC zal deze week een knoop moeten doorhakken over de positie van Steijn. Als je hem wil vervangen, moet je dat snel doen, zodat er een maand een nieuwe trainer is waarmee je de voorbereiding in kan en die kan meedenken over de samenstelling van de selectie.

Er zal vast wel een shortlist zijn van potentiele trainers die Steijn kunnen vervangen.

Steijn en zijn assistent ontslaan kost geld (afkoopsom) en er was natuurlijk gekozen voor een periode waarin het mogelijk was om te bouwen. Maar een stijgende lijn was dit seizoen niet echt zichtbaar. Er is ook veel gedoe en chagrijn geweest.

1   2  
Nachoreca1

Ik bedoel bredanaar uiteraard...

23   5  
Wanny

Manders gewoon laten zitten. Is wellicht geen wereldtopper, maar NAC is dan ook "maar" een flink MKB bedrijf met een omzet van 15 miljoen. Dan krijg je ook geen CEO op Shell niveau.

Man of the match wat mij betreft de scheidsrechter. Was een verademing om hem aan het werk te zien na al die koekebakkers die we in de competitie kregen.

13   8  
Tip

Ik begrijp de meeste reacties. Zeker ook van supporters en sponsors die Steijn en/of Manders per direct weg willen.

Rationeel redenerend. Steijn is niet geslaagd te promoveren maar kwam er bijna wel. Een trainer wegsturen omdat een wedstrijd tegen NEC wordt verloren ? De rest is uiteindelijk allemaal beleving en emotie.
Zitten wij nog in de positie dat we trainers gaan ontslaan als het sportief niet direct lukt ?

Mijn mening. TL geeft Steijn opdracht aanvallender te gaan spelen en gaat in overleg met Steijn en de technische staf de selectie evalueren en aanpassen. Kortom; steek het geld voor afkoopsommen trainer en AD in de selectie !!

We kwamen voor de wedstrijd tegen NEC geweldig positief in het nieuws. Prachtig. We kwamen na de wedstrijd tegen NEC helaas verschrikkelijk negatief in het nieuws. De beelden zijn verschrikkelijk, dit mag natuurlijk niet kunnen. Over dat laatste stel ik nog 1 vraag. Heeft het wegbezuinigen door de overheid van supporters coordinatoren Robert Prinsen en zijn voorganger ook invloed hierop ?

10   4  
henk

@Tip
Steijns disfunctioneren gaat niet over de laatste drie wedstrijden, maar vooral om het hele plaatje:
- Steijns doelstelling was om direct te promoveren. Hij werd vijfde.
- Hij heeft geen spelers beter gemaakt: Azzagari, Rösler en SvH worden genegeerd, gekleineerd en hun vertrouwen wordt gebroken. Zij hoeven niet onbetwist altijd te spelen, maar bij gelijkwaardigheid dienen jonge spelers de voorkeur te krijgen. Ook dienen zij net iets meer vertrouwen te krijgen dan meer ervaren gearriveerde spelers. Dat is wat een Ajax ook doet. Door de aanpak van Steijn raakt de jeugdafdeling nodeloos gedemotiveerd.
- De spelers zijn niet fit. Iedere wedstrijd is de pijp na 60 á 70 minuten leeg.
- Er wordt niet doorgewisseld als spelers conditioneel niet meer kunnen.
- Het laffe extreem defensieve voetbal past niet bij NAC. Het is onzin dat dit de enige speelstijl is die bij deze selectie past. Hyballa en Weijs konden met grotendeels dezelfde groep waar Steijn mee begon wel vroeg druk zetten en uitgaan van eigen kracht. Steijn heeft twee keer vet mogen investeren. Dus ik neem dat de overbetaalde spelers die Steijn aan de selectie heeft toegevoegd dat zeker kunnen.

12   6  
Bas

Zo schandalig hoe deze clubjongen ( svh ) is behandeld door die Steijn en Manders!

Ze negeerden hem eerst, haalden met Bilate/Venema/immers en zelfs die Anco maar liefst 4 concurrenten!

Steeds stond Sydney op en redde hij met zijn goals niet alleen NAC maar helaas ook de nek van Steijn.
Steijn, degene die hem juist mentaal links liet liggen.

Wanbeleid

11   5  
Toin

Hoe kun je het nu in je kop halen om Immers in de spits te zetten tegen een verdedigende ploeg als Nec.
Terwijl je je topscorer wederom negeert...

Steijn is verantwoordelijk voor het mislopen van promotie.
Samen met Manders verantwoordelijk voor het vernietigen van kapitaal voor nac

7   7  
Mario

De Haagse Clan heeft veel te veel huurspelers gehaald! Venema en Azarkan hielden Sydney en Pjotr tegen. Fiorini en Hendriks hielden Yassine en Colin tegen.

Wanbeleid

13   2  
Ivo

@Mario

Er moest een linksback komen want Noblejas was geblesseerd en niet genoeg.
Dat moest en zou Maria worden, maar die werd na een paar wedstrijden alweer gepasseerd door Hendriks, wat eigenlijk een Centrale verdediger is.

Venema is een pure spits maar werd vooral gebruikt als buitenspeler.

Malone is een verdedigende middenvelder die dan maar ingezet werd als CV.

Kaj de Rooij is een linksbuiten maar is eerst 10 wedstrijden op rechts gebruikt.

Je hebt degelijke spitsen maar toch blijf je vasthouden aan een 4-3-3.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tactisch leek het helemaal nergens op, het resulteerde in betonvoetbal, maar dan ook nog eens heel slecht betonvoetbal waarbij spelers elkaar totaal niet vonden op het veld, het waren allemaal eilandjes.

Overigens vond ik Fiorini en Hendriks wel wat toevoegen ten opzichte van onze eigen spelers.

8   1  
H.V.M.

Na de deceptie heb ik deze keer niet voor één speler gekozen.
Ze hebben stuk voor stuk hun best gedaan, maar kunnen simpelweg niet beter.
Nee, deze keer heb ik mijn keuze laten op de 2500 fans in het het stadion, die ruim 94 minuten onze club fantastisch hebben gesteund. En zelfs na het eindsignaal!
Het had een extra mooie dag kunnen en moéten worden.
In 1921 Landskampioen.
Honderd jaar later een flinke kater.
Als M.S. wat meer (aanvallend) lef had getoond en o.a. met Sydney was begonnen, hadden we zeer waarschijnlijk wél een feest(je) na afloop kunnen vieren.
NEC de nummer zeven van de KKD is natuurlijk ook geen geweldig elftal.
Dit mag je een uiterst kostbare en pijnlijke nederlaag noemen.

6   9  
Wanny

Mbt Sydney moeten we wel wat realistisch zijn. Heeft zich zondag 1x onderscheiden met een prima spitsengoal. Verder niet echt.

Hij staat er om te scoren, dus dan heeft ie het voldoende gedaan. Maar we moeten niet net doen alsof Steijn Ronaldo aan de kant heeft gehouden.

Overigens maakte Immers tegen Emmen een soortgelijke goal, dus wie weet had ie deze er ook wel ingeprikt als ie nog in de spits had gestaan. Dat zullen we nooit weten.

9   1  
Pim

Gelukkig haalden Steijn en Schoenmaker wel Anco, Maatsen, Rutten, de eekhoorn, Maria, Malone, Immers en Bilate:
Kost een smak geld maar dan heb je ook wat!!!

7   0  
Breda!

Dat die RvC dit allemaal toestond joh!
Geen verstand van zaken blijkelijk. Niet qua voetbal en niet qua financiën

13   1  
Peaky

Met Hyballa hadden we die Jordy Bruijn gehad.
Die is in zijn eentje beter dan al die aankopen van Steijn en Manders bij elkaar. En kostte geen drol.

Bedankt RvC

5   1  
L.

Hoop vooral Fiorini maar ook Hendriks komend seizoen terug te zien.

2   0  
Badeend

@Wanny

Immers was allang doodop man, die was nooit meer op die positie gekomen. Dat zag elke blinde, alleen Steijn niet.

De komende tijd wordt interessant.

Óf Lokhoff is daadwerkelijk gehaald om de leiding te hebben én hij gelooft in Steijn die beter voetbal gaat proberen uit te voeren (het is me een raadsel waar dat geloof op gebaseerd zou kunnen zijn maar dat laat ik aan Lokhoff).

Óf de boel klapt.

Het vertrek van Maes is geen geweldig vooruitzicht. Het (nog) uitblijven van een transfer van Van Hooijdonk en El Allouchi is dan weer een lichtpuntje.

3   0  
Badeend

@ L.

Vergeet die allebei maar alvast. Fiorini heeft niets te zoeken in de KKD en Slot heeft al aangegeven Hendriks een serieuze kans te geven.

Het probleem zou groter kunnen worden als bijvoorbeeld ook Haye (voor een gelimiteerde transfersom?) weg kan.

Trouwens opvallend dat we Manders helemaal niet horen in de media of in emails naar supporters. Waar is die man?

4   6  
Toontje

Olij bvlunderde en kan niet met hoge druk omgaan.. (Feyenoord uit en NEC) Strafschoppen Emmen waren slecht genomen.
Komt ook lengte tekort

Sidney hoort in de spits.

Jansen, Maria, Mashart, Venema o.a oprotten kunnen er niets van.

Hopelijk Florini, Hendriks eventueel Azarkan nog een jaartje terug.

3   1  
Oosterhout076

Op basis van het afgelopen seizoen, instelling en speelwijze, staan we terecht waar we staan en hebben we helemaal nergens recht op. Maar het had zo mooi kunnen zijn als je er zo dicht bij bent. Heeft vooral met voetbal intelligentie te maken. Was tegen NEC met een fitte voorhoede begonnen ipv de vermoeide spelers na donderdag. Die wilden zich wel bewijzen en hadden NEC kapot kunnen spelen.... Maar ja, als als als......

1   1  
Koos. Konings

Na de 1-1 had NAC door moeten rammen maar NEC nam het over de trainer had dit moeten zien. Ze hebben goed gespeeld

1   1  
Bert

@ Toontje het is mij ook opgevallen dat Olij juist bij die belangrijke wedstrijden niet thuis geeft.
Ik denk dat Kortsmit verder en beter is.
Hij heeft 3x als een oud wijf ingegrepen waarvan 2 goals.
Als we gepromoveerd waren had hij veel punten gekost.
Te klein.

Laad alle berichten na dit bericht in