Wij gaan niet opzij

Man of the match: NEC - NAC (0-2)

Italo

Op bezoek bij NEC boekte NAC een overtuigende 0-2 zege. Het betekent dat de ploeg minimaal als vijfde zal eindigen. Wellicht zit een hogere klassering ook nog in het vat. Het niveau van de wedstrijd in Nijmegen biedt in ieder geval hoop. Wat vond jij van de prestaties van de spelers? Laat het hieronder weer weten.

Man of the match N.E.C. - NAC (637 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
M. Adilehou
-
D. Malone
-
R. Hendriks
-
T. Haye
-
M. El Allouchi
-
L. Fiorini
-
K. De Rooij
-
S. van Hooijdonk
-
M. Azarkan
-
D. Buffonge
-
N. Venema
-
H. Visser
-
M. Azarkan
6.5
S. van Hooijdonk
7.3
K. De Rooij
6.6
L. Fiorini
6.8
M. El Allouchi
6.9
T. Haye
6.8
R. Hendriks
6.4
D. Malone
6.4
M. Adilehou
6.8
R. Schouten
6.4
N. Olij
7.4
H. Visser
7.2
N. Venema
5.5
D. Buffonge
5.5
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
35 Reacties
86    
Mika

Heel veel positieve uitblinkers deze wedstrijd. Sydney geweldige goal. Niks houdt ons op de been zoals we m kennen. Maar bijvoorbeeld Malone/Azarkan speelde ook goed. Kaj speelde met veel passie en baalde zichtbaar dat hij niet scoorde maar versierde wel de pingel. Al met al n prima avond. Koppen dezelfde kant uit en vlammen de laatste wedstrijden met de play-offs. Jullie kunnen het! Wij gaan niet opzij💛🖤

12    
Theoden King

Ik heb het niet gezien, dus stemmen wordt lastig.

Getuige de verslagen heeft NAC degelijk gespeeld en laten we hopen dat dit de opmars is naar een succesvolle nacompetitie. Met de juiste focus en mentaliteit moet dit elftal toch in staat zijn te verrassen.

Hup NAC en volgende maand alles naar de Grote Markt!

86    
Mika

Heel veel positieve uitblinkers deze wedstrijd. Sydney geweldige goal. Niks houdt ons op de been zoals we m kennen. Maar bijvoorbeeld Malone/Azarkan speelde ook goed. Kaj speelde met veel passie en baalde zichtbaar dat hij niet scoorde maar versierde wel de pingel. Al met al n prima avond. Koppen dezelfde kant uit en vlammen de laatste wedstrijden met de play-offs. Jullie kunnen het! Wij gaan niet opzij💛🖤

4    
Mika

Nick*

17    
NAC!!!

Als je kijkt naar de punten van de trainer..; lol
Je zou als hoofdtrainer toch je conclusie trekken als je dit ziet hahahahaha
Blijkbaar zijn vele mensen hem wel beu....

Hopelijk goede play-offs.. Ik verwacht niks, laat me graag verrassen. Wat zou ik gelukkig zijn met een promotie. man toch...

Hup NAC

57    
JNAC06

Mensen die zeggen dat dj slecht is ingevallen moeten wel ff bedenken dat die jongen 5 maanden niet gespeeld heeft

22    
Fijn Streven

Die punten maken nu allemaal niet meer zo gek veel uit, maar heel belangrijk is dat er echt voetbal is gespeeld waar een idee achter leek te zitten en waar je mee verder kunt richting de play-offs.

22    
anonieme supporter

Van Hooijdonk een geweldige vrije trap, maar verder weinig gezien, past perfect bij een team dat altijd op de helft van de tegenstander speelt. helaas gebeurt dat bij NAC niet.
De Rooij doet verdedigend ook heel veel desondanks had de kans er wel in gemoeten.
Azarkan een prima indruk gegeven, komt gevaar vandaan waardoor andere ruimte krijgen.
Fiorini hopen dat we die kunnen lenen komend jaar wat een geweldige speler is dit.
Haye begint eindelijk weer in zijn oude vorm terug te komen. eindelijk weer een wedstrijd waar niet de frustratie van Haye af drupt.
El Allouchi totaal geen fan van maar is belangrijk met goals en assists. vind hem wel te weinig brengen met alle corners en voorzetten uit vrije trappen.
Hendriks staat ook prima als linksback maar zie hem liever centraal staan.
malone blijft een apart verhaal, gister weer een paar keer totaal verkeerd staan. buiten dat niet opgevallen, misschien moeten we dat maar als compliment zien.
Adilehou stond toch wel heel erg verkeerd bij de grootste kans van NEC, verder zoals altijd degelijk en sterk aan de bal.
Schouten begint ook weer iets meer in vorm te komen, vooral aanvallend sterk. verdedigend zijn er betere.
Olij blijft een geweldenaar, ondanks dat Kortsmit het ook heel goed doet is Olij toch nog beter. enige minpunt bij Olij is zijn lengte (zie halve finale beker tegen feyenoord, hier is door Advocaat op gehamerd om met stiftjes te werken .. 2 goals) maar voor ons clubje in de eerste divisie het beste.

14    
kopspion

Steijn omdat hij thuis is gebleven

-17    
denhulk

duffon en jansen kunnen niet mee met nac

12    
Ivo

Degelijke teamprestatie zonder echte uitblinker. Allemaal een zeven.
Volgende keer vanaf minuut 1 zo voetballen, het kan dus wel.

-21    
Mo

Volgend jaar De Visser als trainer?

10    
KC

Geen uitblinker nee. Degelijke overwinning.
Dit team kan een wedstrijd redelijk 'dood' maken na een voorsprong. Geven dan weinig meer weg en kunnen het redelijk makkelijk uitspelen, zie oa de Graafschap thuis. Het probleem blijft dat als ze het spel moeten maken en kansen moeten gaan creëren bij een achterstand oid, ze dit heel erg slecht kunnen.

Gisteren degelijke pot je komt 2-0 voor uit dode spelmomenten en daarna hebben ze de wedstrijd in het slot gegooid. Niet attractief wel effectief en als je zo 2e had geworden (wat makkelijk had gekund) dat was het ook prima geweest, want promotie.
Nu haal je die waarschijnlijk niet. En wordt het betonvoetbal niet gepruimd..

Promoveren met betonvoetbal had ik op zich best prima gevonden.
Maar ik eindig liever 5e met spectaculaire wedstrijden met af en toe 4-3 winnen of verliezen, dan dat we 3e of 4e worden met het antivoetbal.

19    
Henk

Leuk dat oefenpotje gisteren. Tegenstanders was bar en bar slecht en geloofde het wel na een pingel en een vrije trap. Die gingen niet meer forceren ivm de play offs.

Weinig conclusies aan verbinden

1    
PietP

Eens met wat Henk hier boven mij zegt.

Ik zit alles behalve in een hosanna-stemming. Het was een behoorlijk matige vertoning van Nec, die het wel prima leken te vinden.

11    
nac.be

Ik denk dat Olij een hele belangrijke redding bracht in de eerste minuten. Ik denk dat het anders een hele lastige wedstrijd was geworden. Nu was de wedstrijd na de 0-2 (na vrijwel geen kans gecreeerd te hebben) eigenlijk al gespeeld.

11    
Nep Han

@BSR
Waar is King Anco in dit overzicht?

10    
Tienus Cornelis

Henk en pietb

Zou het misschien niet zo zijn dat het juist door toedoen van NAC komt dat nec niet goed speelde? Sjongejonge, altijd maar zeiken. Wat hebben jullie een kut leven zeg.
Juist omdat NAC constant als pitbulls die bal probeerde te veroveren kwam nec niet fatsoenlijk aan voefballen toe. Op de eerste 10 minuten na dan.

9    
Guuske

Heel Nac speelde best goed. Vrije trap van Svh was subliem. Maar Nac kreeg het wederom niet voir elkaar om de spits vrij voor de goal aan te spelen.

1    
Heksenketel

Nu we in Amsterdam gezien hebben dat je gewoon een feestje kunt vieren, hoeft niets ons meer tegen te houden om te promoveren.

4    
Arie Roos

Het was bizar om te zien hoe Adilehu zijn man compleet liet lopen en daarna alleen maar toe keek. Wat echt heel goed bleek te zijn want de bal kwam na de redding van Olij precies bij de centrale verdediger voor de voeten.

-2    
PietP

@Tienus
Dus omdat ik niet op de banken sta na een eerste overwinning sinds tijden heb ik een 'kut leven'?
Sodemieter lekker op.

22    
Ernie

Sydney zijn vrije trap is een wapen. Maar hij moet nog veel leren. Met name mee voetballen en goed positie kiezen. Maar ik herinner me dat zijn vader in zijn jonge jaren ook niet geweldig kon voetballen . Dus dat kan nog goedkomen.

7    
Stan

Met de wedstrijd van gisteravond in mijn achterhoofd, de stand nog eens bekeken. Wat een raar seizoen hebben we eigenlijk gehad. Ik denk dat dat we met iets meer geluk en minder Corona gevallen met gemak tweede hadden gestaan, ik schat 10 punten extra. En dan was de sfeer anders geweest.

19    
Dos

Sydney heeft minuten nodig om er steeds beter in te komen.
Aan zijn mentaliteit ligt het in ieder geval niet.
Wat Ernie zegt over Pierre is helemaal waar, kan me goed herinneren dat hij in zijn eerste jaar regelmatig vervloekt werd op de tribune, totdat hij ging scoren en de tandem met Lammers echt vorm begon te krijgen.
Ik zou hem daarom ook graag zien met Bilate.

3    
Scheppioni

Anders ik wel NAC!!!
Zou wa zijn zeg !
Klopt DOS !
Maar ik zie onze trainer dit niet gauw doen, verder hou ik nu maar stil over hem, want de 0-2 voelt nog steeds lekker zeg, met hier veel nekkers 😁

-22    
Marco van bavel

Ik zou zeggen kijk de wedstrijd even terug,want het punt van malone is echt veels te hoog!! En dan maar negatief, dat is altijd beter als beoordelen naar de uitslag.

15    
Signase

@Ernie en Dos:

PVH kon in de luwte groeien, namelijk bij RBC. Voor Sydney is er vanaf het begin druk geweest, vanwege zijn achternaam en het bijbehorende verwachtingspatroon. Sydney's basistechniek doet soms pijn aan mijn ogen, maar als ik hem zie spelen, krijg ik toch ook het gevoel dat hij beter kan dan hij laat zien. Dat hij voetballend nog tekort komt, lijkt deels aan zijn drive te liggen (hij lijkt zich te graag te willen bewijzen), maar deels ook aan Steijn die hem eerder dwars zit dan stimuleert.

6    
Braze

Aardige wedstrijd, mooie overwinning.
Minpunt: We scoren niet door mooi uitgespeelde aanvallen.
Penalty en vrije trap, maar die tellen gelukkig ook!

7    
Bertus

Mensen vul het maar in, maar de twee beste zo niet één van de twee beste wedstrijden waren toch de Graafschap thuis en de wedstrijd tegen NEC uit.
Saillant detail beide keren zat die dorpsgek niet op de bank.
Toeval bestaat in mijn ogen niet.
Feit is dat Steijn een slechte invloed op het team en het uiteindelijke resultaat heeft .
Gisteren zaten er nog wel wat fouten in want door slecht dekken had het in no time 1-0 kunnen staan en wat te denken van die spelhervatting van Olij, die dingen moet er uit.
Ik vind Olij toch vaak te veel risico met opbouwen van achteruit nemen, het gaat vaak maar nét goed, houdt soms mijn hart vast, dat vond ik bij Kortsmit toch een verademing.
Máár als je speelt zoals tegen NEC en die dorpsgek kunnen we nog een paar weken ff thuis voor de tv zetten dan zou het zomaar nog kunnen, maar dan moet alles meezitten en je moet dan ook het geluk nog hebben dat je 3 x een “ normale “ scheidsrechter krijgt.
Maar ik heb gisteren zowaar met vlagen genoten.
Haye deed weer gewoon mee, zelfs Malone en Schouten speelden goed, De Rooij verdedigde gemotiveerd mee , Sydney is gewoon een goalgetter die altijd moet blijven staan .
Alleen het missen van 100% kansen blijft zorgelijk en een kwestie van de juiste focus.

1    
Tienus Cornelis

@ PIETP

Als er na een lange koude winter weer een eerste dag met zon komt dan heb ik geen hele zomer vol zon nodig om er van te kunnen genieten! Jij blijkbaar wel!
Moet ik het je uitleggen of snap je het nog niet?

4    
Henkie

Wat een rust onder dit artikel! Waar zijn alle gebruikelijke droeftoeters?

Oja, die komen alleen als er verloren wordt. Lijken wel Tilburgers.

4    
henk

@TC
Vraag is of de winter werkelijk voorbij is.

-7    
Gjoewie

Sydney man of the match vanwege dat weergaloze doelpunt. Maar stiekem was Malone de beste op het veld. Hij speelde een foutloze wedstrijd.
De achterste lijn sloot voor de verandering eens goed aan (hand van Hans Visser?), er waren positiewisselingen, het bewoog! EIndelijk niet continu zo'n handbalaanval, waarbij zes spelers van NAC de verdediging van de tegenstander helemaal vast zetten door telkens balletjes breed te geven, maar dan zelf geen ruimte weten te creëren voor een kansvolle steekpass of voorzet.
Jammer dat Buffonge zo weinig speelt. Hij is een van de weinigen waarvan je direct ziet dat ie technisch is. Hij is ook nog snel en lekker impulsief. Speler waarvoor je naar het stadion gaat.
Dat smurfje Azarkan (ik had me bij die naam een grote vent voorgesteld, zoals Lemmy van Motorhead) viel me niet tegen, maar hij kon (nog) geen potten breken.
Olij maakte in de laatste minuut een knoeperd van een fout, dus die heb ik een 6 gegeven.
Een 7 voor Hans Visser. Hij heeft nog geen wedstrijd verloren als hoofdcoach van NAC.

8    
scheppioni

Malone sterkste man op het veld ?
Ik ben er mee eens dat hij verdienstelijk eindelijk voetbalde, een ruime voldoende maar overdrijven is ook een vak, NAC voetbalde eindelijk als een team, maar met zo'n vrije trap is er maar eentje de man !!

-3    
Ome Cor

Opvallend dat al die super kritische mensen, die zelfs oordelen over de absentie van Steijn (terwijl ze het liefst Steijn gewoon kwijt zijn) wel onze DJ een
(naar boven afgeronde) voldoende geven.

Die jongen zal best wat kunnen, maar in deze specifieke wedstrijd raakte hij geen knikker.

Laad alle berichten na dit bericht in