Overal waar we komen

Man of the match: Telstar - NAC (1-2)

DeWeesJr

NAC won voor de derde keer op rij. Ditmaal op bezoek bij Telstar. Een boeiende wedstrijd waarin NAC een paar minuten voor tijd de overwinning pakte door een goal van Bilate. Wie was volgens jullie de man of the match?

Man of the match Telstar - NAC (774 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
M. Adilehou
-
R. Hendriks
-
M. Maria
-
T. Haye
-
L. Fiorini
-
L. Immers
-
M. El Allouchi
-
M. Bilate
-
K. De Rooij
-
D. Maatsen
-
A. Jansen
-
D. Malone
-
M. Rutten
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
5.8
M. Bilate
6.9
M. El Allouchi
6.5
L. Immers
6.5
L. Fiorini
6.6
T. Haye
6.3
M. Maria
5.6
R. Hendriks
6.7
M. Adilehou
6.7
R. Schouten
5.2
N. Olij
6.7
M. Steijn
6.2
M. Rutten
6.1
D. Malone
5.7
A. Jansen
6.9
D. Maatsen
6.2
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
55 Reacties
175    
David

@Janus
El Allouchi laatste 6 wedstrijden 7 goals/assists. Ook gaf hij gister als enige van het team meer dan 1 key pass, hij gaf er 9 om precies te zijn. Op basis van statastieken is hij de op 2 na beste speler van de hele competitie dit seizoen. Tijd dat die zijn plek kwijtraakt inderdaad...

55    
Mo

Jansen, Maatsen en Rutten vielen opvallend sterk in!

66    
Roan

De backs vond ik verdedigend(!) zwak. Daar moet aan gewerkt worden, Steijn!

De Rooij heeft zeker kwaliteiten, maar heeft tijd nodig om goed aan te haken!

39    
sjef de gevulde koek

De Rooij heeft continu 2 man elke wedstrijd dit omdat onze vriend El Allouchi nooit op zn plek staat en je met Bilate en de Rooij vaak tegen 4 verdedigers staat. De verdediging hoeft nooit iemand over te pakken van de tegenstander. Ik blijf zeggen met een echte rechtsbuiten gaat dat veel schelen.

51    
trukkendoos

spannende pot voetbal,verbaasde me hoe jansen inviel.Lijkt net of hij net van de barkruk afgestapt is maar schijn bedriegd.Slimme gevaarlijke voetballer waarvan nac nog veel rendement kan hebben dot seizoen

28    
BarryBarkruk

@Trucjesdoos
En dan te bedenken dat de barren al een jaar dicht zijn.

-21    
Janus

Prima pot, degelijke overwinning.

Vond Hendriks heel erg sterk spelen wederom. Lijkt alsof hij al tijden meevoetbalt. Jansen viel sterk in en ook Maatsen viel op met zijn snelheid (die we missen voorin)

Schouten, de Rooij en Allouchi al weken slecht. Moeten op gaan passen... Ik denk dat je met Rutten, Maatsen, Jansen en Azarkan 4 spelers hebt die aan de deur kloppen voor een basisplaats.

-32    
Jeroenmuis

Met zoveel buitenspelers op de bank vind ik het verbazingwekkend dat de Rooij nog steeds een basisplaats heeft. Ik snap dat deze jongen heel veel geld heeft gekost en dat het op falen van de beleidsmakers zou lijken als hij niet opgesteld wordt.
Feit is dat deze jongen het nog steeds niet brengt en andere jongens op de bank houdt.
Wellicht deze jongen in bescherming te nemen en hem in de luwte van de bank te laten wennen aan het verschil tussen Eindhoven en Breda en hem klaar te hebben voor volgend seizoen.
Als een andere speler het wel kan brengen nu lijkt me dat de beste optie, zeker zolang er zicht blijft op de 2e plaats.

175    
David

@Janus
El Allouchi laatste 6 wedstrijden 7 goals/assists. Ook gaf hij gister als enige van het team meer dan 1 key pass, hij gaf er 9 om precies te zijn. Op basis van statastieken is hij de op 2 na beste speler van de hele competitie dit seizoen. Tijd dat die zijn plek kwijtraakt inderdaad...

13    
Theoden King

Prima resultaat, wederom blij met de punten.

Mooi voetbal verwacht ik dit seizoen niet meer. Maar zolang de resultaten blijven, kan ik daar mee leven. Zakelijke overwinningen is het nieuwe motto.

Het betonvoetbal van Steijn heeft als enig lichtpuntje, dat we er ook nooit met grote cijfers af gaan.

46    
since1912

Al die mensen die nu weer El Allouchi en De Rooij afzeiken zijn dezelfde mensen die riepen dat Bilate moest oprotten toen hij na 2 basisplaatsen nog niet had gescoord. Beetje vertrouwen en support tonen en die heren schieten ons in de nacompetitie de Eredivisie in!!

33    
Ray

@David, precies spijker op zijn kop.

Sofascore heeft een aantal keypunten waarop elks speler wordt beoordeeld elke wedstrijd.
El Alouchi werd gisteren met een 9,9 beoordeeld. De speler met de hoogste score van alle KKD spelers deze speelronde. Wat deze jongen ook doet, bij een deel van de achterban kan hij het nooit goed doen. Bij bijna elke trainer die bij NAC de laatste seizoenen is geweest is hij uiteindelijk altijd basisspeler. Dat kan geen toeval zijn. We zullen hem nog gaan missen als hij er volgend seizoen er niet meer is

20    
Janus

@David

Niks tegen El Allouchi verder. Is een prima NAC speler en ik neem het eigenlijk altijd voor hem op. Heeft zichzelf al lang bewezen. Inderdaad, prima statistieken ook.

Op een of andere manier vind ik hem toch storend met aanwezig door zijn spel. Aangezien jij chef statistiek bent, wat zijn de statistieken van zijn balverlies? Daar ben ik namelijk wel benieuwd naar.

22    
Snipes

Kom jongens, Mounir heeft echt wel een redelijke pot gespeeld. Goal, assist en toch met enige regelmaat dreiging. T wordt tijd dat deze jongen wat meer credits krijgt bij een groot deel van onze aanhang...

-26    
Henk

Als de Rooij geen 5 ton had gekost maar transfervrij was gekomen had hij dan ook nog zoveel credits gehad?
Gewogen en te licht bevonden, in het 2e wat ritme op laten doen. Niveau kan die helaas niet aan. Andere clubs hebben het goed ingezien, behalve NAC die dachten een 2e van nisterooij te halen.

9    
Judge M.

@Janus:

Op basis waarvan maakt Azarkan volgens jou aanspraak op een basisplaats? Wellicht dat ik iets gemist heb..

En de grootste winst van gisteren waren denk ik toch wel de invallers. Het is goed om te weten dat we nu eindelijk een degelijke bank hebben. Dat kan tegen het einde van de competitie nog wel eens goed uitpakken als het aantal blessures en schorsingen weer kan toenemen. Ik geloof namelijk niet dat onze concurrenten zo sterk in de reserves zitten..

9    
Scheppioni

Superblij as NaCCer met de winst, er viel er niet ene echt op bij ons NAC vond ik ..... de tweede helft was gelukkig een stuk daadkrachtiger !!! Maar wanneer je nu echt een neutraal iemand bent, moet je toegeven dat we nu twee keer gelukkig hebben gewonnen, want kom je normaal gesproken twee keer met tien man te staan Haye en gisteren Immers dan is het allemaal heel anders !! Hopen dat Anco vaker zijn stempel kan gaan drukken, hij heeft het echt in zich .....

-39    
BREDA 1965

Dat ze maar eens gaan trainen op afwerken op de goal.Men kan hier zeggen wat ze willen,maar duidelijk is dat we maar 1 afmaker hebben...SYDNEY

4    
Box

@JANUS; hier is de website, kan je alles zelf bekijken:
https://www.sofascore.com/player/mounir-el-allouchi/539294

-6    
Gjoewie

Niet een echt opvallende speler gisteren. Dat is misschien wel goed. Het elftal begint een beetje op elkaar ingespeeld te raken. Blij dat Steijn dat ook ziet.
Olij pakte gisteren weer onmogelijke ballen, maar ik vond dat die ene goal wel houdbaar was.
Adilehou deed het als mandekker weer uitstekend, maar het lijkt wel alsof dat het enige is wat hij goed kan. Twee keer legt hij een bal breed op Schouten en twee keer gaat hij over de zijlijn. Maria deed goed mee, maar ontbrak regelmatig rechts achterin. Gevalletje Hans van den Dungen.
Hendriks had gisteren ook een opvallende mispeer. Gevalletje Zwaanswijk. Maar hij toont zich wel een volwassen speler. Ik wou dat we er zo meer hadden lopen.
Immers was weer lekker scherp gisteren. Die twee tackles die hij liet zien waren van eredivisie-niveau, daar wordt niet eens gefloten voor zo iets. In de KKD krijg je er een gele kaart voor.
Haye was niet erg scherp gisteren, dat merkte je wel. Maar het is een wereld van verschil of hij meedoet of als hij niet meedoet.
De Rooij begint eindelijk in zijn normale doen te raken. Hij pakte een paar keer goed de bal van zijn directe tegenstander af, waardoor er meteen een kans ontstond. Jammer dat ie die bal in de eerste helft niet op Immers aflegde. Die had hem voor het intikken.
Bilate krijgt eindelijk de waardering die hij verdient. Het is gewoon het type speler dat ik graag zie. Als je weet dat we hem geruild hebben voor een technisch goed onderlegde speler, dan denk ik dat we er een goede deal aan hebben. Anco Jansen is van hetzelfde laken een pak. Daar kun je wel oorlog mee voeren.
El Allouchi stond weer overal en nergens. Wat een fantastische inzet heeft die gast! Jammer dat zijn rendement altijd zo laag is. Toch had ik in de eerste helft ook het idee dat tegen Telstar iemand als Venema het beter had gedaan op rechts.
Van Rutten kan ik me alleen die overtreding herinneren waarvoor hij terecht een gele kaart kreeg. Het is dat er al een verdediger achter liep, anders was het rood geweest.
NAC was in de hele wedstrijd genomen de betere ploeg, dwong meer kansen af en speelde als een echt elftal. Telstar kreeg welgeteld één mogelijkheid, maar die zat er dan ook meteen in.
We staan drie punten achter op Almere en zes op de Graafschap, die nog naar Breda moeten komen. Als we zorgen dat we blijven winnen, dan acht ik ons nog niet kansloos voor een directe promotieplaats.

10    
Balletje

Ben vooral blij dat er gevoetbald wordt, ipv balletje breed of balletje terug.
De rest komt goed.
Als het zo doorgaat worden we of net 2e of rollen we door de nacompetitie.

6    
Mike sneu

Voor mij was een van de pluspunten alweer onze adjeleo
Verder viel mij op dat Haye voor de 2e keer in 2 wedstrijden betrokken was bij een tegengoal
Aan de bal de beste man bij NAC
Maar verdedigend niet echt goed
Briljante steekpass van Jansen bewijst zijn klasse
Voor mij voor de eerste keer de immers gezien die ik gehoopt had dat we zouden krijgen gif erin
Mounir en bilate weer belangrijk
Ik zie weer het NAC van de eerste 6 wedstrijden ondanks tegenslag toch blijven vechten en veerkracht tonen
Nu wat langer zien vol te houden dan 6 wedstrijden
En het voor ons thuis wat minder spannend maken door wat beter met de kansen om te gaan
Ik weet niet hoe het balbezit verdeeld was maar mij leek het redelijk in evenwicht

31    
David

@Janus
Gister met 22 keer balbezit verloren meeste van alle NAC spelers. De Rooij maar 9 keer en Bilate 17 keer. Daarbij is echter wel relevant dat El Allouchi 79 balcontacten had tegenover 26 en 45 van de Rooij en Bilate. Dus relatief gezien valt het dan weer mee.
Maar snap wel wat je bedoelt hoor. Hij lijkt vrij vaak het spel te vertragen wat irritatie opwekt.
Vind het alleen jammer om te zien hoe vaak er negatief over hem wordt gesproken dus daarom wou ik er toch een keer op reageren. Is een jongen die vanuit de A1 is doorgestroomd, zich heel vaak heeft terug moeten knokken en dit seizoen een geweldig rendement heeft. Zo iemand verdient gewoon meer waardering vanuit de supporters.

17    
Janus

@David

Wellicht komt het omdat hij overal in het veld aanwezig is. Werkt hard en legt risico in zijn spel. Geen idee wat het is, heb me nooit aan hem gestoord, maar sinds Excelsior uit vind ik hem storend in het spel voorkomen (los van zn statistieken). Zal ook deels aan mij liggen dan... ;)

Wat ik al zei, hij heeft zich al lang bewezen bij NAC en verdiend veel meer respect vanuit de achterban. Hij speelt namelijk altijd onder iedere trainer (en dat waren er nogal wat).

Overigens goed om te zien dat er door jou normaal en fatsoenlijk gereageerd word. Fijn om te zien dat dit ook nog kan op dit forum :)

-3    
Ibio

El Allouchi is voor mij de nieuwe Mr NAC.
Hij is van onschatbare waarde.
Mag nooit weg!

9    
Nr. 20

Totaal geen El A fan maar met deze statistieken moet ik toegeven dat dat gewoon prima is. Als hij nu eens vaker een bal afpakt of echt een duel aangaat dan zou hij nog zoveel completer zijn. Maar eerlijk is eerlijk hij zorgt voor doelpunten. Zowel zelf als anderen in staat stellen. Daarnaast snel Rutten op rechtsback zetten. De rest ook de Rooij gewoon laten staan al moet ik zeggen dat Anco ook snel basisplaats moet krijgen. Een middenveld Immers, Jansen en Haye zou niet verkeerd zijn. Al doet fiorini het ook prima maar is Jansen wel een stapje verder ook qua ervaring en spel. Maar goed er is genoeg concurrentie. We zijn in iedergeval weer back on track. Hoe maakt me niet uit maar gewoon dit volhouden nu 💪

-15    
Arie

Deze wedstrijd verdient geen man of the match. Het was oke, je wint em, maar niemand stak er boven uit. Schouten en Maria de dissonanten. Allouchi, Adilehou en Bilate een 7 voor de moeite.

9    
nac bredaa

El Allouchi doet het gewoon prima dit seizoen 5 goals en 10 assists in 23 wedstrijden is gewoon erg goed. Hij valt niet altijd op maar zonder hem stond je er dit seizoen slechter voor.

24    
Bertus

Voor elke liefhebber is Jansen een lust vooral het oog, die passes en dat inzicht is uniek, zeker voor de KKD.
Ik weet niet hoe, daar is de trainer voor maar voor hem moet je wel een basisplaats inbouwen.
Dat vind ik ook voor Adelhiou , dat Malone aanvoerder of vriendje van Steijn is mag nooit de doorslag in keuze geven.

14    
Tip

Goed en fatsoenlijk stukje van David gebaseerd op ratio. Statistieken liegen niet. Trainers op het hoogste niveau gaan uit van ratio en niet van , dikwijls onbewuste, onderbuikgevoelens. Om die reden staat ElAl altijd in de basis bij al die trainers. Mooi dat NAC een prima serie weg zet. Promoveren direct wordt moeilijk , je zit naast Almere vooral ook met de graafschap, maar is niet onmogelijk! Gewoon per wedstrijd bekijken. Nu een driepunter in Dordrecht.

-3    
JN

Ik vind de 6,7 van Adilehou nog aardig hoog. Hij haalde niet zijn niveau van vorige wedstrijd, passte twee vrije ballen richting de dug-out en liep meermaals uit positie. Op de achtergrond heb je Steijn flink horen coachen om hem terug in positie te krijgen. Heeft (denk ik) een ervaren speler nodig naast hem om optimaal te renderen.

Terecht of niet, ik denk dat Malone vrijdag weer een kans gaat krijgen.

13    
Ice

El Al heeft dit seizoen prima statistieken, en is een meerwaarde voor NAC. Wat ik alleen erg storend vind in zijn spel, is dat hij de boel heel erg vaak vertraagt. Bal aannemen, kappen, draaien, ipv meteen door te spelen. Dat stuk inzicht en vernuft heeft hij niet in zijn spel. Dat is jammer, want daardoor zou zijn rendement echt veel hoger zijn.

Aan de andere kan.... als hij dat inzicht en vernuft wel had, had hij niet in de KKD bij NAC gespeeld

-40    
Cool hand

Statistieken liegen niet, Tip? Ooit van de uitdrukking 'lies, damn lies and statistics' gehoord? Heb je gezien hoe van Dissel met cijfers/statistieken goochelt om zijn rekenmodellen zo angstaanjagend mogelijk te maken?

9    
JimGoose

@Cool Hand, toch geef ik de voorkeur aan statistieken boven ongefundeerd geschreeuw.

Trouwens een verademing om een aantal reacties hierboven te lezen. Nuance is helaas niet meer zo populair tegenwoordig.

Hoewel ik me soms kan ergeren aan de maniertjes en wat draaierige spel van El Allouchi probeer ik hem (en alle anderen) steeds punten te geven op wat ik met mijn beperkte voetbalkennis zie gebeuren op het veld. Gisteren heb ik een NAC gezien dat vechtend tegen de tegenstander en zichzelf een verdiende overwinning heeft behaald. Ik heb geen uitblinkers gezien, maar als je in zo'n wedstrijd een doelpunt en een assist hebt dan ben je beslissend en krijg je van mij het hoogste cijfer. Balverlies voor een aanvallende speler is dan jammer maar niet bepalend.

1    
willem 4,5

Ja, laten we nu ook nog eens een discussie op deze site gaan starten of de cijfers over covid etc. kloppen. Als je een hekel hebt aan El A. zeg dan gewoon dat ie er geen ruk van kan, dat je blij bent dat ie weg gaat en dat ie op tribune moet gaan zitten. Gisteren uiteraard weer ongeveer de slechtste speler van het veld!, maar probeer de NAC supporters geen komplot-theorieën aan te praten aub. tip, geen slap gelul verkopen!

7    
Tip

Inderdaad coolhand. Bij ingewikkelde processen is dat mogelijk maar wel onfatsoenlijk en ongewenst. Waarmee ik niet zeg dat het niet gebeurt. Het voorbeeld dat jij geeft ga ik echter niet in mee. Echter de voetbalstatistiek is dermate simpel , het is eenvoudigweg turven, ofwel tellen , dat er weinig te besodemieteren valt. Los daarvan worden statistieken ook dikwijls ontkend als ze niet in het straatje passen van deze of gene. Daar zijn minder prettige voorbeelden , recent en in de geschiedenis, van te geven dus laten we dat maar niet doen.

9    
Pik

@ Scheppioni

Met geluk gewonnen ? Je kan het ook
Omdraaien dat Telstar geluk heeft gehad dat die aantal kansen recht op de keeper werden geschoten anders was het 1-3/4 geworden.

Ik begrijp het nog steeds niet de negativiteit tov El Al .... en als je de statistieken bekijkt zijn die gewoon goed en staat diverse weken in het elftal van de week.
Lijkt mij dat die mensen van de statistieken en elftal vd week er een beetje meer kijk op hebben dan de negatievelingen hier op de site.
Ik verwacht namelijk niet dat die negatievelingen iets bereikt hebben in de voetballerij, ja hooguit de kabouters een x getraind 🙊🙉🙈

7    
NuFfNie

Statistieken, ik heb er niets mee.
Je mist dan waarom die statistieken gebeuren.
Er wordt nu geroepen dat ElAl geweldige statistieken heeft. Prima, maar als hij op rechts wordt opgesteld, kan de heatmap toch niet op links roder zijn dan op rechts? Dan loopt hij daar anderen voor de voeten, de bal op te eisen. Op de heatmap is ElAl gewoon middenvelder en geen rechterspits. Wordt er ook in bij gehouden dat een speler een verloren bal weer heroverd, of dat hij daarna apathisch blijft staan? Verder mis je in de statistieken van https://www.sofascore.com/player/mounir-el-allouchi/539294 ook het aantal afgelegde meters.

Dus voor mij geen statistieken maar gewone waarneming voor de tv. Is ook gekleurd, omdat je maar een beeld hebt.

Ik vond ElAl gisteren wel beter dan tegen E'hoven. Iedereen was tegen Telstar een beetje beter.

Ik heb wel een opmerking over Kay. Gisteren zag je een paar acties die je vaker van hem wilt zien. Verder is hij erg licht. Als hij een duel aan gaat legt hij het fysiek bijna altijd af. Het wordt tijd dat ze hem eens in het krachthonk "opsluiten". Als hij de bal verliest zie ik heb ook te vaak gaan sjokken, zonder intentie om die bal te heroveren.

Als we de 1e helft gewoon 2x hadden gescoord, had je een hele andere wedstrijd gezien. Dat is als, maar het wordt wel eens tijd dat ze die stap voorin eens echt gaan maken.


-6    
Wolfmanjack

Statistieken zeggen me niets. Risicoloze passjes. Hoe vaak verliest el Al de bal op een cruciaal moment. De grote vertrager.

5    
RwE

Wel mooi om te zien op sofa score hoe de bezetting op rechts was tegen Telstar...bijna geen aanvaller of middenvelder die daar te vinden is. Het valt niet mee om dan als rechtsback , je hebt niet veel aanspeel mogelijkheden vooruit. Ook kun je wel eens hebben dat je tegen 2 man weggetikt wordt

3    
Scheppioni

@ Pik
Ik zeg niet dat we met geluk hebben gewonnen, ik zeg dat we net als vrijdag de gelukkige waren die wonnen, want met tien man had dit NAC het waarschijnlijk niet gered ! Begin jaren '90 tijden zijn het nu niet, daar wonnen we vaak nog met tien man, maar sloeg ook vaak de vlam in de pan !

11    
Bart

EL AL maar hè. Heeft tenslotte 9 kansen gecreëerd.

-5    
Belgische Naccer

Er is wel wat losgemaakt met de kritiek op El Allouchi ;-) Statistieken zeggen inderdaad lang niet alles.

Als je 90 keer risicoloos terugspeelt naar dezelfde kleur, dan heb je prima statistieken maar heb je verder niets betekend in het veld. en 1x dom balverlies kan dodelijk zijn. Wat je ook niet terugziet in statistieken.

Wat wel een feit is, is dat Allouchi heel erg vaak aan de bal komt, omdat hij heel vaak vrij loopt. Dat is ook een kwaliteit. Maar het is geen bepalende speler voor NAC, zoals sommigen hier prediken.

Ik snap ook niet waarom hij alle corners neemt. Al zijn corners komen structureel altijd op 1 meter hoogte bij de eerste paal. Spoel zijn laatste 100 corners maar terug. Nagenoeg nooit een goal uit een corner.

Op zich kan Allouchi hier verder ook weinig aan doen, maar wat me dan verbaast is waarom er na 100 vernaggelde corners, door de trainer niets aan gedaan wordt. Laat Haye ze eens nemen bijvoorbeeld. Of gaan we wachten op nog 100 vernaggelde corners? Nou dat laatste dus...Zelfs Dogan nam ze stukken beter.

Verder...hoe vaak wint Allouchi een duel? juist nooit..want hij gaat nooit een duel aan. Staat altijd op 3 meter afstand en daardoor moeten andere spelers weer veel meer vuile meters maken, zoals bijvoorbeeld de Rooij. Maar ook dit wordt toegestaan door de trainer. Een soort van Messi-rol. Meeverdedigen hoeft hij niet. Dat moeten anderen doen.

Maar eerlijk is eerlijk af en toe heeft hij ook een briljant moment. De goal gisteren was prima en de goal tegen Eindhoven was weergaloos.

Maar als je Immers, Janssen en Haye hebt op het middenveld en op de flanken: De Rooij, Fiorini en nu ook nog Azarkan en Maatsen dan zou ik wel eens een wedstrijdje willen zien zonder Allouchi.

Maar dat gaat onder Steijn helaas niet gebeuren.

Malone werd ook alweer gebracht gisteren. Vanaf dat moment was het verdedigend meteen een stuk minder, tov idalehou en heeft Telstar NAC 10 minuten zwaar onder druk gehad. Gelukkig geen goal gemaakt. Maar het was niet heel raar geweest als dit wel was gebeurd.

Steijn zou eens af moeten stappen van zijn "vriendjes-die altijd spelen", maar belangrijker nog, hij zou ook eens af moeten stappen van zijn risicoloze "VVV tegen AJAX verdedigende bejaarden voetbal".

Wij zijn NAC, en we spelen in de KKD!

Komop! Ik zie het helaas zelden terug onder Steijn. En daarom lopen we momenteel achter de feiten aan.

Het is hopen en bidden dat het goedkomt nu. Terwijl je met meer lef en passie een puntje of 12 meer had gehad. Maar ja we zullen het helaas nooit weten, als Hyballa was gebleven...

Maar 1 ding is zeker. Het spel onder Hyballa was NAC. Wat ik nu, week in week uit, zie is geen NAC.-1    
Pik

@belg

Wel is bij de trainingen geweest ? Misschien is EL Al wel de beste op de trainingen.

En Haye die kan het ook niet beter hoor.... toch zeker niet op dit moment!!!
Dat motortje is al op gebrand want die heeft voor zijn rug blessure boven zijn kunnen gelopen of snap je dat niet ?

13    
Nonkel Frans

@Belgische Naccer je lijkt Marianne Thieme van de PvdD wel. Die eindigt haar betoog ook altijd met dezelfde riedel....." en de intensieve veehouderij moet weg uit NL"

Jij hebt 2 riedels ..." mounir moet weg" en " hyballa moet terug" Voorspelbaar en inmiddels strontvervelend.

Er zijn 11 spelers in t veld. De een nog wisselvalliger dan de ander. In je obsessie kies je een speler die tegenover zijn fouten en zwaktes ook punten binnen harkt. Hoe zit dat bij die andere 10? Richt je focus daar eens op. Maar wees gewaarschuwd als je het KKD glas half leeg blijft zien is het ergernis alom. Als je jou boute conclusies in de categorie oprotten op die overige 10 loslaat dan blijft er weinig over. Tja het is nu eenmaal KKD en de lat kun je niet superhoog leggen.
Oftewel ontspan en kijk eens wat breder. Je analyses mogen kritisch zijn op een speler maar afbranden door steeds maar weer ' hij moet weg' te roepen is niet sjiek en bovenal niet fair.

Ach en die Hyballa periode. Ik ben blij dat die trainer weg is. Maar dat is mijn mening. Die ga ik hier ook niet iedere keer herhalen. Niemand die dat nog boeit.

3    
Pik

Wijze praat nonkel Frans

9    
Gjoewie

Nuffnie > Ik denk dat die heat-grafiek van El Allouchi wel eens heel precies kan zijn. Hij loopt ook echt overal. Hij heeft geen vrije rol (maar hij is wel multi-inzetbaar, want Steijn heeft hem al op verschillende plekken gezet), maar hij legt gewoon de meeste kilometers van alle spelers af.
Het is niet zo dat hij nooit een duel aan gaat, maar je ziet hem inderdaad wel altijd vrijlopen. Ruimte creërend voor zichzelf en voor andere spelers. Als ie de bal krijgt aangespeeld, dan heeft hij al gezien waar hij naar toe kan en ook waar hij niet naar toe kan. Wat dat betreft zoekt hij het duel niet op, maar tegen Telstar moest hij toch geregeld die linksachter voorbij en dat gebeurde niet zonder succes.
Ik denk - ik ben bang dat ik weer van racisme beticht ga worden - dat El Allouchi voelt dat ie extra zijn best moet doen ten opzichte van de andere spelers, dat hij als Marokkaan net iets harder moet werken. Dat heeft ie in zich en dat zie je ook aan hem af. Maar ondertussen kan Steijn niet meer om El Allouchi heen. Hij heeft goed inzicht in het spel, weet waar hij moet gaan staan, is taktisch goed onderlegd. Hij is onderhand de speler die het langst bij deze selectie zit. Ik vind dat El Allouchi zwaar miskend wordt. Hij verdient meer respect, vooral ook op deze site. Ik ben er trots op dat ie bij NAC speelt!

7    
Tip

Zowel Nonkel Frans als Gjoewie zien het m.i. in het juiste perspectief. Als je echter op deze site (netjes) stelt dat je verbaast ben over de negativiteit die ElAl steeds over zich heen krijgt word je gelijk beticht van " weer zo 1 die gelijk de racisme kaart trekt.... ". En het wordt ook nog wat onvriendelijker middels badinerende termen als "linkse tokkie" etc. Ook word je beschuldigd dat je stemmen voor de (linkse) politiek probeert te winnen. Meest opvallend feit is dat degene die steeds op de kap van ElAl zitten zijn prachtige statistieken ontkennen of toch alles uit de kast halen ze negatief te interpreteren. Als je dan nog met regelmaat leest op welke wijze ElAl wordt aangesproken door zijn kritische volgers ( baard ..... etc.) dan zou je je niet mogen afvragen waarom deze NACer steeds bakken kritiek krijgt van een aantal mensen. Opvallend veel meer kritiek dan andere NAC spelers die net zo goed regelmatig niet best of minder spelen. Bij heel veel mensen leeft de vraag waar dit hele gedoe vandaan komt.

5    
Ivo

Vreemde discussie over El Allouchi.

Een speler kan een enorm rendement hebben, maar ook delen van de wedstrijd onzichtbaar zijn of matig spelen. We hebben er bij NAC wel meer zo gehad. Kennen jullie Mats Seuntjens nog? Tighadouini?

Mounir is een speler die een paar keer per wedstrijd brilante dingen laat zien en zo beslissend kan zijn. Het is niet een speler die 90 minuten vol gas geeft en kort op de tegenstander zit. Hij pakt zijn ruimte en kiest zijn momenten. Zijn medespelers moeten dat opvangen en doen dat ook. Mounir zorgt voor onvoorspelbaarheid en creativiteit, heeft een vrijere rol.

Ik kan me ook heel erg ergeren aan de flegmatieke kant van Mounir (slappe duels, weglopen bij man, ineens de bal inleveren met een pass die niemand begrijpt etc.) maar ook genieten van de momenten waarop het wel lukt. Als Mounir 90 minuten top kon presteren, laten we eerlijk zijn, dan zou hij niet bij NAC voetballen.

Ik zou op dit moment 2 wijzigingen doorvoeren bij NAC:
Rutten op de plek van Schouten
Jansen op de plek van de Rooij.
Dan heb je denk ik een team staan waarmee je veel wedstrijden gaat winnen. Wat meer ervaring en inzicht. Daar zal het rendement ook wat mee omhoog gaan. Ook van Mounir ;-)

Twijfelgeval vind ik Dion Malone. Achterin doet Adilehou het heel aardig, op het middenveld Fiorini. Ik verwacht dat Steijn hem toch weer centraal achterin gaat zetten.

4    
Nacdictive

@Belgische NAC er: mr 'ik heb niks tegen El Al'.. 😁
@Nuffnie
Jullie hebben totaal geen inzicht en zeggen objectief te zijn maar als er statistieken zijn, dan zijn ze in jullie ogen ook weer subjectief..??
Als je op had gelet, speelt El Al niet als rechtsbuiten, Steijn speelt met 1 buitenspeler en 1 wat meer open flank..
Belgische NAC er: waar blijven je statistieken dat elk balletje terug gaat van El Al of zijn die assists ook balletjes terug 😁 ?
Die onzin over duels is ook onzin, heb laatst nog gekeken op die site waar stats staan over duels (die site waar deze site info van krijgt), Mounir kwam behoorlijk uit de bus.
Als je geen fan bent van El Al of er niet objectief naar kunt kijken, ga dan ergens anders je onzin argumenten verkopen.

4    
Tip

Ik ben het met de analyse van Ivo grotendeels eens. Al dien je bij ElAl zijn flegmatieke stijl wel te vermelden dat hij veel km’s maakt. Jansen voor de Rooij is m.i. een goeie zet. De Rooij met invalbeurten laten groeien , het komt echt wel, en Jansen door trainen en wedstrijden wat kilo’s lichter maken. Jansen kan met twee vingers in de neus in de keuken mee.

-2    
Cor

Hoe ken in godsnaam de rooij een voldoende krijgen? Die speelde echt een draak van een wedstrijd. Slechts 2 x met geluk voorbij zijn tegenstander en dan als een blind paar schieten. Zonde maar het is een miskoop van jewelste.

-4    
NuFfNie

@Nacdictive

Als je naar NAC ga, dan reageer je toch ook op wat je ziet? Dan kan je zelf bepalen waar je naar kijkt, dus zie je de meeste dingen beter dan op tv.
Maar je gaat toch niet naar het stadion, om dan later de statistieken te gaan bekijken hoe een speler heeft gespeeld. Dat heb je dan zelf gezien. Ga eens van je eigen opinie uit en niet wat anderen allemaal beweren.

Ik vind het alleen jammer dat de gehele discussie alleen over ElAl gaat.

5    
Tip

@nuffnie. Dus een hoofdtrainer en zijn technische staf hebben de wedstrijd zelf gezien en hoeven dus niets met statistische gegevens te doen ? Denk je dat het echt zo werkt bij een profclub ? En misschien al eens gehoord dat als 5 mensen dezelfde gebeurtenis zien dat ze daar allemaal een verschillende interpretatie aangeven ? Heel dikwijls hebben ze allemaal iets anders waargenomen. Die statistische gegevens zeggen heel veel en er wordt ook veel meegedaan. Op basis van welke vakinhoudelijke kennis meen jij te kunnen beoordelen of een speler in de basis hoort ? Heb jij ook net als Steijn een trainersdiploma ? Om welke reden zie jij het beter dan Steijn en zijn staf en op basis van welke deskundigheid kun jij statistische gegevens weerleggen ?

3    
Nacdictive

@nuffnie: dat is nu juist de hele discussie.. je beweert iets gezien te hebben maar de statistieken wijzen iets totaal anders uit..

0    
NuFfNie

@Tip en Nacdictive

Dat is nou het hele punt. 5 mensen kijken naar een wedstrijd en zien allemaal net wat anders.
Dat de club met statistieken werkt is goed, daar is het een profclub voor. Maar dan zijn de statistieken hopelijk wel ter ondersteuning en niet als leidend argument.

Maar wij zijn supporters, wij gaan naar een wedstrijd kijken en hebben na een laatste fluitsignaal een bepaald gevoel over de wedstrijd. En dan kan je gewonnen hebben maar toch naar een klote wedstrijd hebben gekeken. Of je verliest, maar was de inzet geweldig. Dan kan ik zeggen dat het ergens aan ligt, maar dan krijg je het verhaal weer van die 5 mensen. En ik vertik het om in de schoenen te gaan staan van de professionals. Ik ben een liefhebber, een amateur. Het leven gaat verder na een wedstrijd.
Maar ook als supporter heb ik wel een mening.

Laad alle berichten na dit bericht in