Wij gaan niet opzij

Manders kijkt uit naar het nieuwe seizoen

Thiestemberg

Sinds het persbericht over Maurice Steijn waar Manders aangaf dat er in die situatie te veel vanuit emotie werd gehandeld bleef het stil rond onze algemeen directeur. Tot nu want Manders gaf in een LinkedIn bericht aan veel zin te hebben in het nieuwe seizoen, waar door NAC met vertrouwen naar toe wordt gewerkt.

Manders benadrukt dat er bij NAC mét elkaar naar de seizoenstart wordt samengewerkt. Ook de sponsors en supporters wil hij hierin betrekken. "We gaan er alles aan doen om er een mooi seizoen van maken." Aldus Manders.

Manders hoopt dit te doen met een zo goed mogelijk gevuld stadion. De AD benoemd zelf het getal 12.000 wat net aan binnen de nieuwe richtlijnen zou passen. Daarnaast geeft hij aan gedurende het seizoen zal blijven communiceren met de instanties en altijd binnen de richtlijnen te gaan werken.

Manders roept dus om saamhorigheid en kijkt uit naar het aankomende seizoen. Een sponsor reageerde echter met het verzoek voor een (kleine) rectificatie op eerdere berichtgevingen rond het vertrek van Steijn. Ondanks dat er dus wat tijd overheen is gegaan lijkt die wens er nog steeds te zijn. Manders heeft zich nog niet uitgelaten over dat onderwerp.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Algemene update selectie NAC 29 reacties
Volgend bericht
De Parels van het Zuiden #3 De Aanvallers 12 reacties
86 Reacties
298   26  
Ice

Zolang Mathijs geen rectificatie laat plaatsen, zal het mij verder aan mijn derriere oxideren wat zijn mening over andere zaken is!

298   26  
Ice

Zolang Mathijs geen rectificatie laat plaatsen, zal het mij verder aan mijn derriere oxideren wat zijn mening over andere zaken is!

108   15  
Rat uit Rijen

Lijkt me evident dat die rectificatie er moet komen! Het was voor iedereen van begin af aan duidelijk dat dat gel#l van bedreigingen onzin was. Zelfs de politie heeft aangegeven dat hier geen enkel bewijs voor was. De landelijke media heeft de berichtgeving ook nog altijd niet aangepast. Mag hopen dat in ieder geval ons aller NAC duidelijk naar buiten komt met een eerlijk verhaal! Schande dat dat überhaupt nog niet gebeurd is...

122   18  
GJ_NAC

En gewoon net doen alsof er niets aan de hand is, heb je dan een plaat van gewapend beton voor je hoofd of niet?

67   14  
Geelzwartwit

Dan weer Twitter als spreekbuis dan weer omroep brabant dan weer linkedin dan weer zus en zo..
Ik snap dat echt niet. Interviews met media OK prima en plaats die meteen door op je eigen site.. Maar je uitspreken over het nieuwe seizoen hoor je gewoon op je eigen site te doen.

Gelukkig hebben we bsiderats die wel alles naar 1 platform trekt. Waarvoor zoals altijd veel dank.

Een mooie start zou zijn als Manders een rectificatie zou doen. Niet alleen richting achterban maar ook om fris te kunnen beginnen.

29   10  
Breda-mike

Op naar een mooi seizoen!

85   30  
NAC!!!

Ik kijk niet uit naar hem.

Laffe hond!

Oprotten moet ie!

96   22  
Baosje

wij , NAC supporters , kijken al meer dan een MAAND uit naar de rectificatie van Manders .

komt die er niet , is Manders wat mij betreft persona non grata

weg met die Haagse plofkop !

33   74  
Tip

Volgens mij plaats je een rectificatie alleen 1als je ook feitelijk fout zit !
Dus is het beste als Manders openheid geeft over het onderwerp " bedreigingen Maurice Steijn." Wat is er nu wel en niet gebeurd ? En vervolgens weet je dus of een rectificatie wel of niet op zijn plaats is.
Is een rectificatie op zijn plaats dan is uiteraard het beste dat Manders dat gemeend, kort en krachtig doet.
Ik persoonlijk zou er voor kiezen ,als ik Manders was, wat ik gelukkig niet ben, om het snel af te werken. Als ik een positieve opmerking over Manders mag maken ? Hij is geen slappe lul die weg holt.

Echter het belangrijkste is dat we vanaf nu weer verder gaan. Als er geen goeie kapitaalkrachtige eigenaar komt krijgen we nog genoeg problemen voor de kiezen vrees ik.
PS. Of nu wel of geen aangifte is gedaan zegt weinig, 80 procent van bedreigingen worden niet aangegeven omdat men bang is dat het dan helemaal escaleert.

59   26  
Kopspion

Is die mafketel nou nog niet weg ?

57   15  
Die ne gast

Lekker man, oude tijden herleven.
Waar het vroeger bij de warming up het ‘Cor Pot, rot op!’ al doorhet stadion galmde, kunnen we nu 90 minuten lang
‘Ga staan als je excuses wil’ gaan zingen.

Dit is weer zo slecht gemanaged van Manders. Zo duidelijk dat dit niet overwaait na die slappe uitspraken van hem bij Omroep Brabant en het laten staan van het persbericht op de website.
Mag hopen dat Manders voor de wedstrijd NAC-Telstar op zijn minst het bericht van de website gehaald heeft. Anders krijgen zijn ego en zijn oren het wel heel zwaar te verduren. Zou er ook maar één supporter of sponsor zijn die een woord wil wisselen met Mattijs?
Ben echt benieuwd naar zijn argumenten om het persbericht niet aan te passen / te verwijderen…

31   14  
Maarten

Nou, zin zonder Manders ja.

59   14  
PPG

Ik kijk uit naar een seizoen zonder Manders.

67   13  
Die ne gast

@TIP
Ook al zijn er wel bedreigingen geweest dan schoffeert het persbericht nog steeds minstens 98% van de supporters en sponsors.
Als er iets ‘giftig en vilein’ is, dan is het dat persbericht.
Ook al zouden er wel concrete bedreigingen zijn geweest (wat ik niet geloof), dan nog kan een professionele (?) organisatie als NAC zo’n persbericht niet laten staan.
Ik vergeef NAC veel amateurisme (is zelfs een deel van de charme van de club), maar wat betreft dit persbericht ben ik heel principieel en rechtlijnig, dus dat zegt heel veel over hoe schofferend het is.

47   16  
Kinderkaartje

@TIP

Nee, inderdaad: het is geen slappe lul die weg rent.

Het is een slappe lul met oogkleppen.

Ik weet niet wat het ergste is. Hij kan wat mij betreft niet snel, hard en ver genoeg wegrennen, deze weggooier.

64   16  
Ric

De beste reactie is om tijdens de eerste competitie wedstrijd een heel groot spandoek te laten zien met een ‘eis voor rectificatie’

Zo lang dit uitblijft. Elke uit- en thuiswedstrijd dit doek uitrollen!!

Ik moet me verdomme tov mijn vrouw, collega’s etc continu verdedigen dat is allemaal heel anders in elkaar steekt. Ik ben dat kotsbeu!!

35   15  
Wolfmanjack

Opdonderen

41   13  
Ginnekense Rat

Ff iedereen die over LinkedIn beschikt een reactie plaatsen aub. Laat het die slang maar duidelijk worden dat er geen zand over is gegaan op zijn manier

41   15  
D'n Klaagmuur

Ik kijk nog steeds uit naar het vertrek van Manders.

46   17  
Marco van bavel

Ik kijk er naar uit, dat Manders vertrekt!!!!!!!!

37   10  
J nac

Manders heeft geen nieuws meer te plaatsen die moet eerst wat anders publiceren anders moet hij gewoon zijn kop houden.
Er is geen toekomst voor u meneertje Manders.
Weg ermee.

29   13  
N1912

Die Manders is ziek in zijn hoofd, wat een gek.

14   36  
Otjes

Laten we concentreren op seizoen en spelers aanmoedigen.

Er is geen geld, de huisbank is gesloten en gaat niet meer open. Precies wat een minderheid van de supporters wilde.

Het publiceren van dit soort teksten van Manders via Linkedin of all places is wat gek idd…

26   8  
Boxer

Zijn twitter werkt misschien niet meer maar zijn linkedin blijkbaar wel.
Daarom heb ik daar maar een berichtje voor hem achtergelaten.

20   8  
Peerke

Als je geschoren wordt kun je beter stil zitten.

19   11  
Kisku

Mooi prater ppppfffffg kijk er naar uit dat hij weg is

21   7  
Bredanaar

Hoop ook op een heel mooi seizoen en kijk er naar uit maar dan hopelijk zonder Manders!

20   41  
Geraldo

Het seizoen 2020-2021 is voorbij. Beide partijen hebben de grenzen opgezocht. Laten we nu niet eenzijdig blijven hangen (en piepen. Of zijn we vergeten dat we zelf immers hebben bijgedragen aan de uitholling van de club, tot aan verkoop toe).

Verrast me sowieso hoe gevoelig hier allemaal gedaan wordt. Alsof scherp tegengas geven alleen aan de supporters voorbehouden is.

Manders overbrugt enkel tot er nieuwe eigenaren zijn en zal dan ook maar wat graag afzwaaien. Ik steek m’n energie in Edwin en co, die hebben al uitdaging genoeg.

10   11  
Peerke

@Tip
Die slappe lul waarop jij doelt heeft in ieder geval zo veel karakter dat hij zich niet laat ringeloren door een doedelzak van een baas.

32   23  
Arie

En Bsiderats is weer het braafste jongetje van de klas. Klap er ook gewoon eens in bij deze dikke uitgerangeerde praatjesmaker die hiermee wederom blijk geeft totaal geen gevoel voor supporterschap te hebben, en al zeker niet van onze mooie club.

14   10  
den hulk

ik dacht dat manders al weg was er gebeurt toch niets geen zaken met manchester of nieuwe spelers ja een koekenbakker

25   14  
Frenkovic

Ik hoop op een massale actie vrijdag tegen deze clown. Manders rot op!

28   10  
Johan Apeldoorn

Manders kijkt uit naar saamhorigheid. Laat hij nou net de persoon zijn die uit was op tweespalt door zijn veel te emotionele persbericht. Schijnbaar is het teveel gevraagd om erop terug te komen op de site van de club. Deze man is bij mij door de mand gevallen.

24   9  
Sjef de gevulde koek

Waarschijnlijk plaatste hij deze post na 10 bier vanaf zijn vakantie adres want op kantoor ziet niemand hem.

25   8  
FCSP

Niet meer serieus te nemen deze Haagse liegende zoutzak. Graag deze volgorde van werkzaamheden aanhouden, Mattijs. Excuses - Rectificatie (zowel regionaal als landelijk) - Communicatie - Vertrek. #Mandersout

26   4  
Geelzwartwit

Er staan al behoorlijk wat reacties bij zijn LinkedIn bericht. Gelukkig allemaal netjes. Wat mij opvalt is dat er ook reacties vanuit sponsoroogpunt bij staan. Als je nu nog niet in de gaten hebt hoe breed die enorme schadelijke miskleun getrokken kan worden dan heb je echt een nog grotere plaat voor je kop dan ik al dacht. Of van bovenop de apenrots is het vooral ver vooruit kijken dat kan ook.

Zo'n linkedin reactie stroom kan overigens ook zomaar media aandacht krijgen. En dan wordt het wellicht op die manier in een ander daglicht gesteld. Ondernemers op linkedin met naam en toenaam zijn toch anders dan onbekende supporters.

17   47  
Karel

HEERLIJK OM EENS ALLEEN MAAR BERICHTEN TE LEZEN DIE VOOR RUST IN DE TENT ZORGEN!!!

Dat zijn de ECHTE???? supporters.

Die begrijpen het tenminste!!!

29   7  
Dutchbird

Manders kan wel zin hebben in het nieuwe seizoen. Ik ook, maar dan zonder Manders. Aan een leugenaar die schijt heeft aan de supporters hebben we helemaal niets. Die gaat alleen maar de opdracht van de grote drie uitvoeren en die luidt "elke cent die niet per sé uitgegeven moet worden, dient ter versterking van de financiën en dat komt indirect de overnameprijs ten goede".

Wij moeten gewoon schijt hebben aan deze viezerik want we kunnen best plezier beleven aan een seizoen zonder dat we nog aandacht aan hem besteden. Ja viezerik, want een beter woord is er niet voor iemand die op een smerige wijze Ton Lokhoff een oor heeft aangenaaid. Gewoon negeren en zeker geen pilsje met hem drinken.

Hopelijk snel een nieuwe aandeelhouder die van de huidige aandeelhouders eist dat zij Manders buiten kieperen op hun kosten. Dan zijn we eindelijk verlost van zijn vieze spelletjes.

31   9  
scheppioni

Walgelijke gast !
Hij brengt NAC BREDA ten schande !!

24   4  
Willem 4,5

Wij ook Mathijs, het liefst zonder jou!

24   4  
Scheids!

Aan mijn mening over Manders is geen verandering gekomen, al hoopt hij zelf dat het kwaad wat is aangewakkerd door hem inmiddels is doodgebloed!
Ik hoop vurig dat hij zo snel mogelijk zijn biezen pakt, nog vóór een eventuele overname!

27   4  
DunErwt

Manders is de laaste die ik serieus neem. Naar eng mannetje, eerst supporters beschuldigen dan willen betrekken zonder excuus. Donder eens snel een eind op.

18   5  
Ivo

Ach, die is aan zijn laatste 3 maanden bezig.

Half augustus moet er geboden worden op de aandelen. Dan is er nog een maandje of 2 nodig om alles te formaliseren. Dan verwacht ik dat de nieuwe eigenaren vanaf oktober hun mensen naar binnen schuiven. Zo gaan die dingen.

23   4  
Maarten

Sterker, als die rettificatie komt dan is t nu alweer ongeloofwaardig. Dat had je in t begin moeten doen. Spijt hebben na een maand is totaal ongeloofwaardig. Ga toch weg met die knuppel man.

20   4  
Rubenac

Manders rot op

13   2  
MickJ

Ik blijf erbij, als jij fluit dan liegt hij nog . Dus
moven en laat je nooit meer zien of horen .

11   4  
Lamington

Met ICE eens. Hij zakt er maar in..

6   7  
H@nk

Duimpjes worden weggehaald beetje jammer want volgens mij kan ICE veel meer dan 159 duimpjes verwelkomen

10   20  
Een ander geluid

TIP krijgt stevig wat duimpjes omlaag. Echter nu 2x gelezen en TIP heeft echt gelijk. Grootste gedeelte van bedreigingen bereiken nooit de politie. Wij weten niet exact wat er zich heeft afgespeeld. En de definitie van bedreiging is ook nog ingewikkeld.
Het is niet ondenkbeeldig dat er veel meer is gebeurd en Manders moet daar wellicht over zwijgen.
En TIP heeft dus gelijk met zijn advies; Manders, gooi er een helder bericht uit en klaar daarna. Niemand zit toch te wachten op weer een gigantische afkoopsom ?

9   4  
Felix

Opbokken onbetrouwbare K…….

Ga maar eens een fatsoenlijke rectificatie opstreken laffe slappeling

7   29  
Pirke12

Ik word langzamerhand wel 'moe' van elke dat 'gezever' over die rectivicatie. Natuurlijk heeft men gelijk en mag men vinden wat ze willen.

Maar moeten we dat nu elke dag breed op social media uitdragen en er ons telkens keer op keer druk om maken.

Sorry....aan mij niet besteed.

Oh ja, schrijf je nog ff in.

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

11   4  
Molenschot loco

Manders je bent de aller aller slechtste voorzitter ooit bij NAC!

7   4  
joop

wordt tijd dat vrolijk de hoofdsponser wordt en als eerste zet manders er uit zet en t lokhof haalt

11   2  
Dun Diëe

Mathijs Manders stond niet bepaald vooraan toen de volumes hersencapaciteit werden uitgedeeld zeg. Tjonge jonge hoe krijg je het toch verzonnen om zo’n bericht te plaatsen. Dacht hij dat alles intussen al weer pais en vree was? Dat iedereen het wel grootste verraad in de clubgeschiedenis intussen al vergeten was? Wat een ongelofelijke flapdrol. Fijn dat hij daar werkelijk in alle reacties onder zijn bericht keurig op gewezen wordt.

9   1  
NAC Vooruit!

Mede supporters, laten Manders gewoon negeren en focussen op het nieuwe seizoen met het technisch NAC hart en Edwin als trainer!

Als de aandelen verkoop is afgerond, zijn we definitief verlost van Matthijs.

16   1  
Peerke

@pirke12
Ik word langzaam wel moe met telkens dat meedoen aan die voetbalpoule.

15   6  
Willem 4,5

@tip, Ik heb jou nog niet kunnen betrappen op enig zinnig commentaar, kun je niet gewoon op vakantie gaan naar een plek zonder internetverbinding?

19   1  
N@©️

Mogen we een playlist indienen voor de wedstrijd tegen Lommel?

Ik heb een paar suggesties:
Please forgive me - Bryan Adams
If I could turn back time - Cher
Sorry seems to be the hardest word - Elton John

Vul gerust aan. 😀

7   1  
Otjes

Holiday - Madona

9   0  
Hertog Jan

For whom the bell tolls - Metallica

9   0  
The Cosmic Gate

Killing In The Name - Rage Against the Machine

Tell me lies - Fleetwood Mac

4   9  
Tip

@Peerke. Daar doelde ik niet op hoor. Zo kun je het wel lezen, was me ontgaan. Inderdaad kan een bewust vertrek ook dapper en vooral verstandig zijn. Correct.
@Willem4,5. Eigenlijk is wat je stelt voor iedereen een heel goed idee. 👍🏻👍🏻
En verder, de tijd zal het leren beste supporters.

9   14  
Nicky

Ja laten we vooral heeel veel energie steken in negatieve liedjes en anti-spandoeken.... Dan beginnen we lekker aan t nieuwe seizoen. Zo komt het vast goed.

RIP NAC

6   1  
Nonkel Frans

Antonio - Rita Hovink
(We waren toch) Goud - Freek en Suzan
You don't own me - Diane Keaton Goldie Hawn

8   3  
Badeend

Het zou bijna grappig zijn als het niet zo verrekte sneu was. Het is gewoon een trumpiaanse act op zeer kleine schaal, slecht uitgevoerd en met een kleiner aantal kritiekloze volgelingen die met twee benen in alle lulkoek trappen (you know who you are).

Wat gelijk is, is de onuitputtelijke stroom aan onzinnige statements waarin of anderen de schuld krijgen, of waarmee tientallen gevallen van mismanagement en falen van de allerbovenste plank worden afgedaan als 'incidenten'.

Manders komt er in zoverre mee weg dat hij er nog steeds zit. Maar nogmaals: op het allereerste succesverhaal voor NAC door Mattijs-zonder-h zitten we nog steeds te wachten. Misschien dat het halen van Bakker of Velanas dat blijkt te zijn, of uiteindelijk toch de aankoop van De Rooij.

Voorlopig zit Ons NAC (niet jouw NAC, Mattijs) in de diepste sportieve crisis sinds de jaren 80, is er volle bak chagrijn en verdeeldheid gezaaid vorig jaar en is er voorlopig weinig zicht op verbetering.

De Rooij is de een-na-duurste aankoop van NAC ooit (!) en objectief gezien is het zakelijk misschien best bijzonder dat er voor een jonge speler van een club als Eindhoven met 41 wedstrijden betaald voetbal in de benen, die zelf aangaf naar NAC te willen, een half miljoen euro is betaald in deze tijd. Begrijp me niet verkeerd, ik heb De Rooij er graag bij en het vertrouwen dat hij potentie heeft. Maar ik vind het nog steeds heel erg veel geld, zeker op dat moment middenin corona. Dat kun je 'makkelijk achteraf praten' noemen, maar je kunt het ook objectief bekijken op dat moment. Ik vraag me oprecht af hoe sterk de onderhandelingsvaardigheden van Manders zijn. Hopelijk een stuk sterker dan zijn empathie, zijn people management skills, zijn inlevingsvermogen of zijn vermogen tot verbinding.

Maar goed, tegen de tijd dat de cijfers over 20/21 openbaar worden, is hij al lang gevlogen.

10   2  
Nonkel Frans

Ga maar weg - Jannes

11   2  
Badeend

Ik vind dit wel een aardig item.

Queen - You don't fool me
Black Eyed Peas - Don't lie
Charles & Eddie - Would I lie to you
Rollins Band - Liar

Maar inderdaad, misschien moeten we het wat positiever benaderen:

Fleetwood NAC - Go your own way
Ray Charles - Hit the road Jack

10   1  
Nonkel Frans

Sunday Papers - Joe Jackson

13   1  
DunErwt

Vuile huichelaar - Rene de Haan

8   1  
Kinderkaartje

Fuck You, Lilly Allen

11   4  
Peter13

Vengaboys - We're Going to Ibiza!

8   1  
Pannelap

Zielige, zelfingenomen man!

De beschuldigingen aan het adres van de supporters zijn hem (nog) niet vergeven.

8   1  
Leurenaar

Gewoon stoïcijns doorgaan en net doen of er niets aan de hand is. Wat denkt hij wel niet? Oprotten!!!

6   0  
Nonkel Frans

Plundered my Soul - Rolling Stones

5   0  
guuske

houdoe en bedankt - Jeroen van Zelst
Houdoe he - johny Gold

7   0  
Kopspion

Hij gaat de singel in…..NAC supporters

4   0  
Catweazle

Een leuk item. Ik doe ook mijn duit in het zakske:

Non, Je Ne Regrette Rien - Edith Piaf

8   1  
Belgische Naccer

Deze blaat-aap zal pas vertrekken als hij uitgekocht wordt door een eventuele eigenaar of als hij buitengeflikkerd wordt. Maar daar is momenteel geen geld voor. Dus zal hij zijn praatjes blijven spuwen.

Mocht er dit seizoen onverhoopt gepromoveerd worden dan zal hij niet schuwen om te zeggen dat de basis al was gelegd door Maurice Steijn en dat de Graaf hierop heeft voortgebouwd...

Het is een schande dat dit soort lieden, na het bijna failliet van de club, door zijn toedoen (samen met Steijn) nog steeds mag/kan blijven zitten.

Deze man is natuurlijk klaar in Breda. De supporters nemen hem niet meer serieus, en de sponsoren al helemaal niet. Van geen enkele toegevoegde waarde meer deze man, en volledig aan zichzelf te danken.

HUP NAC! Ik kijk uit naar een agressief spelend NAC en een topfitte ploeg die het elke tegenstander lastig maakt. Zoals het hoort, en zoals het bij NAC past!

Alsjeblieft NOOOOOOOOOOOOOITTTTT meer dat angsthazen laffe kutvoetbal in bejaardentempo van Steijn!

5   0  
Boxer

Je hebt me belazerd - Wim Sonneveld

https://www.youtube.com/watch?v=6G5gM7XghxM

7   2  
subsponsor

Dat Manders het boetekleed MOET aankleden is duidelijk en dat hij openlijk excuses dient aan te bieden aan alles wat maar reageert op het woord NAC te meer.
Echter er zijn meer personalia/media/betrokkenen waar ik meer actie en reactie van had verwacht zoals een Blafdan Janko en collega journalisten, zodat het ook via hun kanalen bekend gemaakt wordt hoe de vork nu eigenlijk in de steel zit. Niet alleen om het verhaal te rectificeren, maar ook om dit bij Manders in zijn gezicht te duwen.
Wij stoppen voorlopig met sponsoring, wij zijn het beu en met ons vele andere supporters en sponsoren, om dagelijks geconfronteerd te worden door de valse aantijgingen. Zowel zakelijk als privé. Het heeft ons al minimaal 1 opdracht gekost! Absurd om te bemerken dat de situatie ook zakelijk van invloed is op onze organisatie en dat er vanuit NAC amper iets wordt ondernomen.
@Manders: lees je taakomschrijving en verantwoordelijkheden(ook op linked inn) eens door en neem je verantwoordelijkheid.

2   1  
DunErwt

King of my (lucht) castle - Wan Due Project

2   8  
Tip

Hopeloos... Wil Tura. ( op wie het slaat laat ik in het midden 😎)

10   1  
Nonkel Frans

@Subsponsor - zeer kwalijk inderdaad.

BN deStem Omroep Brabant AD Volkskrant mogen hier weleens een artikel aan wijden.

Sinds de telegraafrel merk je het overal. Collegas of vrienden die buiten de directe NAC kring staan en voorheen sympa stonden tegenover onze gemoedelijke zotte club maken nu cynische of argwanende opmerkingen " ja ja t zal wel" of vermijden het onderwerp NAC angstvallig.
Ja we werden en worden plots met de nek aangekeken en dat voelt menig NAC supporter al weken. Nu begrijp ik dat het effect verder reikt en onze regionale Bredase bedrijven ook opdrachten mislopen. ​Sponsoren nota bene. !!!

Niet omdat wij hooligans zijn nee omdat we uitgeleverd zijn aan een hoogst incompetente directeur en een onoplettende - onbezoldigde- RvC. Die niet weten wat relatiebeheer en reputatiemanagement inhoudt. Die sinds kort Communicatie helemaal over boord heeft gegooid. Die de regio en het NAC netwerk niet kennen en niet begrijpen.

Dit vraagt meer dan een excuus - is sowieso te laat. Dit vraagt om een klacht - eis tot genoegdoening - vertrek van manders - en openbaar herstel van reputatieschade.

Wat een bak ellende.

1   10  
Tip

Piep Piep Hallo …. van Calimero

1   1  
Badeend

Je kunt het met elkaar eens zijn of niet, maar je vasthoudendheid bewonder ik ergens wel, Tip.

Ook al matchen je beweringen niet met 95% van de meningen van anderen hier. E en O zullen het wel vaker met je eens zijn, de rest hier is wat kritischer over het gebrek aan (1) prestaties van en (2) perspectief onder Manders en Steijn. Om van de neerwaartse sportieve spiraal zonder achterliggend idee onder de "grootaandeelhouders" maar niet te spreken.

2   4  
Tip

@Badeend. Ik lees jouw reacties graag. Zonder meer goed beredeneerd. We hoeven het niet ( geheel) eens te zijn. Overigens vind ik dat Manders duidelijkheid moet verschaffen over “bedreigingen Steijn” en het persbericht weghalen op NAC.nl zou zonder meer verstandig zijn. Dat Manders geen 25 jarig jubileum bij NAC haalt snapt iedereen. Ik maak me wel oprecht zorgen over NAC. Ik overweeg een column te schrijven om de discussie meer inhoudelijk op gang te krijgen. Dank voor je reactie. 👍

4   0  
ennaojseejer

Ik kijk uit naar een nieuwe AD :-)

Laad alle berichten na dit bericht in